دوستان و همراهان سخت افزار، به یکی دیگر از بخش های “معرفی برترین سخت افزارها در سالی که گذشت” رسیده ایم. در سالی که گذشت شاهد معرفی مادربردهای متعدد مبتنی بر سوکت LGA 1151 بر اساس چیپست های سری 100 و 200 اینتل بودیم؛ همچنین به تازگی مادربردهای AMD AM4 نیز معرفی شده اند که به دلیل عدم لانچ گسترده در زمان نوشته شدن این متن، قادر به معرفی برترین های آن نخواهیم بود و در مشاوره های خرید در سال 1396 به آنها اشاره خواهیم کرد. هم اینک با قسمت اول معرفی برترین مادربردهایی که در سال 1395 رونمایی شدند، با ما همراه باشید.
پارامترهای انتخاب |
قیمت مناسب به نسبت امکانات |
ویژگی های خاص الکترونیکی |
نرم افزارهای اختصاصی و پشتیبانی |
ویژگی های اختصاصی |
کارایی |
ASRock X99 TAICHI
مادربرد ASRock X99 TAICHI که در نمایشگاه کامپیوتکس 2016 رونمایی شد، هم اینک مدتی است که در بازار ایران نیز موجود شده است. این مادربرد از چیپست قدرتمند X99 بهره می برد و نام گذاری آن (تایچی) بی دلیل با ظاهر آن نیست. بر روی PCB ظاهر “یین و یانگ” دارد. این طراحی موجب تغییر ظاهری مادربرد و ایجاد تفاوت با محصولات موجود در بازار شده است. پردازنده های سازگار با سوکت LGA 2011-3 می توانند به عنوان قلب تپنده این مادربرد به خدمت گرفته شوند. تایچی مادربردی است که ازراک آن را به عنوان یک محصول حرفه ای برای حداکثر بهره وری از پردازنده (CPU) در نرم افزارهایی همچون شبیه سازی توصیه کرده است. اگر به دنبال تهویه پردازنده با خنک کننده های مایع (Water Cooler) هستید، ازراک بلاک اختصاصی Bitspower را برای آن معرفی کرده است. این بلاک به فناوری LED RGB مجهز شده است. از آنجایی که این مادربرد قابلیت اورکلاک بالایی را ارائه می دهد، از یک مدار تغذیه 12 فاز بهره می برد که توسط یک هیت سینک آلومینیومی خنک می گردد. ازراک در مدار چاپی از 8 لایه استفاده کرده است و دو لایه نیز از پوشش مسی تشکیل شده است. دلیل این طراحی ارائه سیگنال پایدار و عدم تداخلات فرکانسی است.
از سوی دیگر دمای PCB در مواردی همچون اورکلاک نیز کاهش پیدا می کند. ASRock X99 TAICHI نیز به 8 اسلات حافظه DDR4 مجهز شده است که می تواند از ماژول هایی با فرکانس 3300 مگاهرتز پشتیبانی نماید. در زمینه اسلات های PCI نیز شاهد تعدد مناسبی هستیم. تایچی از 3 اسلات PCI Express 3.0 16X به همراه دو اسلات PCI Express 2.0 x1 می تواند نصب انواع کارت های توسعه را امکان پذیر نماید. این اسلات ها به وسیله فلز اضافی تقویت شده اند تا از دفرمه گی مادربرد جلوگیری نمایند. به منظور نصب حافظه های پر سرعت M.2 یک ماژول موجود است که از مسیر PCIe X4 نسل سوم استفاده می کند. یک درایو SSD با سرعت 32 گیگابیت در ثانیه می تواند بر روی آنها نصب شود. همچنین تایچی می تواند از اسلات های U.2 PCIe Gen3 x4 SSD نیز پشتیبانی نماید. این مادربرد از سخت افزار اضافی به منظور ارتباط بی سیم برخوردار است. پشتیبانی از بلوتوث و باند های 2.4 و 5.0 گیگاهرتز نیز توسط آن انجام می شود. دو جایگاه نصب آنتن نیز در انتهای برد موجود است. دو درگاه RJ45 با هدف نصب سوکت های شبکه در بخش I/O های موجود است. دو تراشه Giga PHY Intel I218V و GigaLAN Intel I211AT نیز در این دو بخش نصب شده اند. ازراک از دو تراشه بایوس UEFI برای تسلط بر امور اورکلاک و کاربردهای تخصصی استفاده کرده است. این تراشه ها هر کدام 128 مگابایت حافظه دارند. همچنان در بخش I/O ها دو رابط USB-C و USB-A وجود دارد. هدرهایی بر روی برد قرار دارد که به تغذیه پمپ های واتر کولر می پردازد. این هدر می تواند جریان 1.5 آمپر را از خود عبور دهد. همچنین در بسته بندی مادربرد یک پل SLI HB نیز به طور رایگان وجود دارد. در قسمت تغذیه شاهد استفاده از چوک های 60 آمپری هستیم. در نهایت می توان به پوشش ضد رطوبت، مدار محافظ و تراشه صوتی Realtek ALC1150 اشاره کرد.
MSI Z270 GAMING M5
نسخه جدید مادربرد MSI Z270 GAMING M5 به تازگی از سوی این شرکت معرفی شده است. این مادربرد می تواند در تولید یک کامپیوتر گیمینگ سطح بالا (High-End) مورد بهره برداری قرار گرفته و محصولی بی نقص را ایجاد نماید. این مادربرد از چیپست Z270 در کنار سوکت LGA 1151 بهره برده و از پردازنده های نسل هفتم اینتل پشتیبانی می کند. برخی از امکانات آن از جمله پورتهای ورودی گیمینگ، نسل دوم پورتهای پرسرعت USB 3.1، قابلیت VR Boost + پورت شبکه Intel Gaming LAN، کانکتورهای ورودی و خروجی صدا با روکش طلا همراه با خروجی S/PDIF و کاور یکپارچه در بخش I/O با ظاهر چشم نواز و قابلیتهای حفاظتی ویژه هستند. ماژولهای DDR4 با تکنولوژی Steel Armor همراه با مدارات الکترونیکی مجزا و خطوط ارتباطی بهینه شده به همراه اسلات های PCI Express با ویژگی Steel Armor نیز برای آن در نظر گرفته شده است. این مادربرد از سوکت M.2 با پهنای باند 32 گیگابیت در ثانیه در مسیر PCI-Express Gen3 x4 استفاده می کند. این مادربرد دارای قابلیت M.2 Shieldاست که به وسیله یک پوشش خنک کننده، دمای تراشه های حافظه های M.2 را کاهش می دهد. تکنولوژی صوتی Audio Boost 4 در کنار تقویت کننده اختصاصی همراه با استاندارد Nahimic 2 و تراشه Realtek ALC1220 Codec، صدایی کوبنده را برای شما به ارمغان خواهد آورد. به تمام این موارد برخورداری از تقویت کننده اختصاصی برای اتصال هدفونهای حرفه ای تا امپدانس 600 اهم با قابلیت شناسایی و تخصیص خودکار امپدانس خروجی را نیز اضافه نمائید.
MSI نیز از فناوری های خاص نورپردازی خود استفاده کرده است؛ اپلیکیشن اختصاصی Mystic Light برای کنترل سیستم نورپردازی و کانکتورهای اختصاصی 4 پین برای اتصال نوارهای LED از جمله آنها هستند. تعبیه 6 کانکتور 4 پین در بخشهای مختلف مادربرد برای اتصال فنهای خنک کننده حاکی از آن است که این شرکت برای کولینگ انواع کیس های حرفه ای برنامه ریزی کرده است. نرم افزار Total Fan Control برای نظارت بر نحوه عملکرد فنهای خنک کننده و امکان تعیین 4 پروفایل مختلف و همچنین وجود کانکتورهای 4 پین با توان 2 آمپر جهت استفاده پمپ های خنک کننده مایع و در نهایت استفاده از روشهای DC و PWM جهت کنترل فن های متصل به مادربرد، تنها بخشی از امکانات این مادربرد در زمینه ایجاد یک فضای خنک است. قابلیت Game Boost برای اورکلاک آسان و افزایش کارایی سیستم در زمان نیاز طراحی شده است تا کاربران هر چند آماتور، به طور آنی به افزایش فرکانس اقدام نمایند. کنترل شبکه در این مادربرد بر عهده تراشه Killer 2500 است. قابلیت Stream Detect 2 برای افزایش بهره وری شبکه در اجرای بازیهای آنلاین و الویت بندی ترافیک شبکه ای از جمله کاربردهای این کنترلر است. استفاده از کنترلر ASmedia 2142 و ارائه نسل دوم پورتهای USB 3.1 در بخش پنل I/O به چشم می خورد. این بخش دارای مدار محافظ ولتاژ بوده و همچنین با استفاده از فناوری MSI Super Charger می توان به شارژ تجهیزات جانبی مشغول شد.
GIGABYTE Z270-Gaming 3
مادربرد های جدید گیگابایت بر پایه تراشه های سری 200 اینتل نیز از جمله جدید ترین سخت افزارهای موجود هستند. GIGABYTE Z270-Gaming 3 جایگزین مدل Z170 در نسخه پیشین خود شده است و دنیایی از امکانات را به همراه دارد. دربخش سامانه های خنک کننده، قابلیت Smart Fan 5 به همراه پنج عدد کانکتور مختلف برای اتصال فن های پمپی، شش سنسور دما، پوشش فن های 24 ولت و 2 آمپری، نرم افزار اختصاصی و در نهایت کانکتورهای 4 پین هوشمند وجود دارند. همچنین این مادربرد نیز به ویژگی های LED با قابلیت مدیریت توسط کاربران تجهیز شده است. این مادربرد دارای 4 اسلات حافظه رم است که از حافظه هایی با فرکانس حداکثر 3866 مگاهرتز پشتیبانی می کند. قابلیت EasyTune نیز امکانات ویژهی ای را به این مادربرد می افزاید. بهینه سازی دقیق پارمترهای مختلف سیستمی نظیر فرکانس و ولتاژ ماژولهای حافظه و قابلیت هوشمند Quick Boost به منظور افزایش کارایی سیستم از جمله آنها است. استفاده از محافظ یکپارچه استیل در قسمت شکافهای PCI-E و ماژولهای حافظه رم به منظور دوام و پایداری بیشتر در فشار های فیزیکی نیز از جمله ویژگی های فنی این مادربرد است.
کنترلر قدرتمند ASMEDIA 2142 با استفاده از دو کانال انتقال داده از رابط PCIe ، پهنایی باندی نزدیک به 16 گیگابایت در ثانیه را ارائه می دهد. پورتهای USB با قابلیت تنظیم ولتاژ خروجی از طریق تکنولوژی USB DAC- UP 2 نیز از دیگر موارد این بخش هستند. کنترلر Killer E2500 در قسمت شبکه و با قابلیت کنترل ترافیک به خدمت گرفته شد است. پردازنده صوتی قدرتمند ALC 1220 امسال در مادربردهای زیادی مورد استفاده قرار گرفت که از جمله آنها GIGABYTE Z270-Gaming 3 است. خروجی صدای این مادربرد به 120 دسیبل می رسد و دارای قابلیت تطبیق هوشمند ولتاژ خروجی بر حسب امپدانس تجهیزات صوتی است. یک اسلات PCI Express x16 با پهنای باند واقعی X16 و دو اسلات PCI Express x16 slots, ران شده در x4 (PCIEX4_1 و PCIEX4_2) با پشتیبانی از فناوری CrossFire نیز برای آن در نظر گرفته شده است.
ASUS ROG MAXIMUS IX CODE
مادربرد Maximus IX Code از ایسوس ادامه نسل Formula است و ویژگیهای نورپردازی Aura Sync، وایرلس آسان روی مادربرد و ماندگاری قطعات پیشرفته را به گیمرها میدهد. این مدل Code نامگذاری شده است تا بازتابی از لایه ROG Armor باشد که از برد محافظت میکند. این مادربرد هدر نوار نورانی Aura RGB از نوارهای استاندارد 5050 RGB LED با حداکثر توان 2 آمپر (12ولت) را پشتیبانی میکند. فناوری ASUS Aura Sync مادربرد ROG Maximus IX Code را به هاب کنترل بلندپروازی نورانی شما تبدیل میکند و بهآسانی میتوانید ترکیبهای شگفتانگیز از جلوههای نور را میان ابزارهای سازگار با این فناوری ایجاد کنید که این شامل نوارهای RGB، کارتهای گرافیک، کیبورد و ماوس نیز میشود. فناوری صوتی شگفتانگیز SupremeFX در ROG ارتقا پیدا کرده است و اکنون صدای استثنایی با نرخ سیگنال به نویز 113دسیبل را در ورودی صدا و 120 دسیبل را در خروجی ارائه می دهد. همچنین ایسوس از رگلاتورهای با افت ولتاژ کم LDO برای ارایه ولتاژ خالصتر به کدک های SupremeFX S1220 و مبدل دیجیتال به آنالوگ ESS Sabre Hi-Fi ES9023P برای خروجی حرفهای پنل جلو و Texas Instruments RC4850 op-amp برای گیرندگی بالا و انحراف پایین استفاده کرده است.
در این مادربرد یک مولد فرکانس اختصاصی برای پردازندههای نسل هفتم اینتل طراحی شده است تا فرکانس مرجع را تا 425 مگاهرتز و فراتر از آن افزایش دهد. همچنین نسل سوم ایسوس T-TOPOLOGY در این مادربرد پیاده سازی شده است. نیازی نیست برای استفاده از بیشتر تواناییهای مادربرد ROG Maximus IX Code یک حرفهای باشید زیرا 5-Way Optimization در اختیار شما است تا با تنها یک کلیک تمام تنظیمات را انجام دهید و بهسرعت تمام کنترلهای عملکرد را تقویت کنید. این مادربرد مجهز به دو درگاه M.2 با پهنای باند 32 گیگابیت در ثانیه است. این مادربرد مجهز به جدیدترین شبکه اینتل (I219-V) برای اجرای روان و سریع بازیها است – شبکه اینتل دو مزیت مهم دارد، بار پردازنده را کاهش میدهد و عملکرد TCP و UDP را تقویت میکند، به همین دلیل توان بیشتری برای اجرای بازیها ایجاد میکند. ROG Maximus IX Code دارای وایرلس جدید 802.11ac با آنتنهای 2×2 دو باند 2.4/5GHz است که سرعت انتقال تا 867 Mbps را ارائه میدهند.* فناوری کاملا جدید Multi-User MIMO (MU-MIMO) نیز تضمین میکند که هر یک از کاربران بهترین وایرلس و سرعت آنلاین را داشته باشند. MAXIMUS IX CODE از هر دو پیکربندی SLI و CrossFire پشتیبانی کرده و می تواند حداکثر 64 گیگابایت حافظه رم DDR4 در فرکانس 4133 مگاهرتز استفاده نماید. دو اسلات کامل PCIe 3.0/2.0 x16 بر روی این برد وجود دارد.
TUF Z270 MARK 1 و ASUS TUF Z270 MARK 2
مادربردهای قدرتمند و بسیار مقاوم ASUS TUF را می توان جزو برترین های دنیا دانست. مدار تغذیه هوشمند و به کارگیری چیپ اختصاصی DIGI+، TPU و فناوری انحصاری PRO CLOCK و به استفاده از قطعات با کیفیت و بهینه، بالاترین کارایی را برای شما به همراه خواهد داشت. به لطف طراحی سری هفتم پردازنده های سری Core i7 اینتل، شما با داشتن خنک کننده مناسب به سادگی می توانید حتی اورکلاک برای پردازنده را تا فرکانس 5400 مگاهرتز و فراتر از آن داشته باشید.علاوه بر آن با کمک نسل سوم فناوری T-Topology ایسوس، شما می توانید رم های پرسرعت DDR4 را با سرعت 3866 مگاهرتز برای هر چهار اسلات داشته باشید. یسوس برای سری TUF از قطعاتی فراتر از استانداردهای صنعتی استفاده می کند که به TUF Component معروف هستند. این قطعات نسبت به قطعات رایج و با کیفیت، طول عمر 20 درصد بیشتر و توان تحمل حرارتی بالاتری را دارند.یک سپر محافظتی با نام THERMAL ARMOR در مدلTUF Z270 MARK 1 تمامی سطح روی مادربورد را پوشانیده است. این سپر علاوه بر حفظ استحکام بیشتر، از نشستن گرد و غبار و الکتریسیته ساکن بر روی اجزای مادربورد جلوگیری می کند. همچنین، مسیرهایی به منظور هدایت جریان هوا در قسمت های مختلف این سپر در نظرگرفته شده است تا کاربر بتواند بر حسب نیاز خود، حتی جهت گردش هوای اطراف مدار تغذیه را کنترل کند که در عمل دمای اطراف مدار تغذیه را تا 18.9 درجه سانتیگراد کاهش می دهد.در قسمت پشت مادربورد نیز یک صفحه دیگر قرار دارد که با نام TUF FORTIFIER قرار دارد. این صفحه مانند یک استخوان بندی مستحکم عمل کرده و آستانه تحمل وزن را تا 10 کیلوگرم برای مادربورد مهیا می کند.
تمام مدل های مادربوردهای سری TUF نسل جدید THERMAL RADAR 2+ قرار دارد که امکان مدیریت همه جانبه دماها، ولتاژها، نحوه گردش فن ها وجود دارد. در مادربوردهای نسل جدید، ایسوس یک گام فراتر رفته و این بار شما می توانید توسط مادربورد خنک کننده ، نحوه عملکرد کارت گرافیک را نیز مدیریت کنید.استفاده از چیپ تخصصی TUF ICe به همراه رابط TUF DETECTIVE به صورت مجزا امکان مدیریت دماها و فن ها را به شما می دهد و شما می توانید تمامی عملیات در حال اجرا، و جزء به جزء وضعیت سیستم را به سادگی مانیتور کنید. ایسوس مادربوردهای سری TUF را به مدت بیش از 7200 ساعت با حدوداً 1100 دستگاه مختلف، جهت اطمینان از سازگاری مورد سنجش قرار می دهد. همچنین به منظور تست دما و رطوبت، 20 درصد بیشتر از حالت رایج ( دمای 50 درجه سانتیگراد، رطوبت 80 درصد)، تا دمای 60 درجه و رطوبت 90 درصد در زیر فشار پردازشی کامل قرار می گیرند. علاوه بر آن به منظـور تسـت دوام قسمت هـای ورودی/ خـروجـی، 60 درصد تکرار آزمون ها را بیشتر کرده است. یعنی درحالی که برای کسب استاندارد نظامی این تست ها 6022 بار تکرار می شود، مادربوردهای سری TUF با تعداد 10036 بار مواجه هستند.
MSI X99A TOMAHAWK
اینک نوبت به معرفی یکی از برترین های X99 سال رسیده است؛ اگر به دنبال یک مادربرد برای ایجاد یک پلتفرم فراتر از بازی و خانگی هستید، MSI X99A TOMAHAWK یکی از برترین انتخاب ها است. ظاهر گیمینگ آکنده با حاشیه های نظامی، تداعی قدرت در ذهن کاربران است. 8 اسلات حافظه رم به مانند بسیاری از مادربردهای X99 بر روی آن موجود است.3 اسلات توسعه PCI 3.0 X16 با قابلیت Multi GPU نیز برای آن در نظر گرفته شده است. اما یکی از نکات جالب توجه در این مادربرد،استفاده از پوشش ضد نویز در قسمت پورتهای I/O است.این پوشش تا قسمت تراشه صوتی نیز ادامه یافته است.کاربران می توانند با خیال آسوده،به اورکلاک و شیطنت های سخت افزار مشغول شوند. MSI اعلام کرده است که این پوشش قسمت های صوتی و I/O را در زمینه تداخلات الکترومغناطیسی محافظت خواهد کرد. سیستم پخش Audio Boost 3 و crystal clear sound نیز در زمینه صوتی مورد استفاده قرار گرفته اند.فناوری TWIN GAMING LAN نیز تجربه ای بی نظیر از بازی های آنلاین را فراهم می کند.این فناوری که توسط اینتل طراحی گشته است،قادر به کنترل ترافیک شبکه و کاهش زمان تاخیر است.اتصالات LAN دارای دو پورت است که توسط یک مدار 15KV محافظت می گردد.در زمینه های ذخیره سازی نیز MSI از ماژول های M.2 و پشتیبانی از NVME آغاز کرده است.
تمامی حافظه های NVME و U.2 نیز توسط این مادربرد پشتیبانی می شوند. MSI از یک مسیر PCI-E X4 به منظور ارتباط ماژول های حافظه M.2 استفاده کرده است.حداکثر سرعت 32 گیگابیت در ثانیه برای M.2 و 2400 مگابایت در ثانیه نیز برای دیگر SSD ها قابل دسترس است. طیف کاملی از پورت های I/O مانند USB 3.1 و USB-C نیز راه حل های آسان ارتباطی هستند که MSI از آنها در مادربرد MSI X99A Tomahawk بهره برده است.سرعت انتقال 10 گیگابیت در ثانیه نیز توسط این پورت ها تامین می گردد. پشتیبانی از نوارهای LED رنگی 5050 با حداکثر جریان 3 آمپر (12 ولت)، چیپهای دوگانه Intel LAN و محافظ الکتریکی 15هزار ولتی برای مقابله با خطرات صاعقه و الکتریسیته ساکن نیز از جمله دیگر قابلیت های MSI X99A TOMAHAWK هستند.
پایان قسمت اول…
سلام دوست عزیز
این مدل پردازنده رم ddr4 ساپورت نمیکنه
هارد ssd m2 با موجودی بازار میتونید Plextor M7V 256 GB تهیه کنید
با سلام می خواستم ببینم پردازنده corei7 3770 k رم ها ی ddr4 را ساپورت می کند یاخیر ؟؟
و کدام مدل از هارد های ssd کانکتور m.2 با میزان حدود 256 گیگ بهتر است؟؟
سلام دوست عزیز
مربوط به هارد دیسک سیستم شماست.
سلام دوست عزیز
از لحاظ ارتباط با این پردازنده مشکلی وجود ندارد.در مورد مادربرد سوکت پردازنده شما 1155 بوده و این سری در بازار دیگر موجود نیس
هارد ssd از لحاظ کارایی و سرعت بسیار بالاتر از hdd بوده
سلام من دیسک کامپوترم در تسک منیجر در بیش تر مواقع روی 100 درصد است می خواستم بپرسم مربوط به کدام قطعه می شود؟؟ و مشکلش چگونه حل می شود؟؟
با سلام من پردازنده core i7 3770k را دارم می خواستم ببینم که با کارت گرافیک gtx 1060 خوب در میاد یا نه و اینکه مادربوردی که بتونه رم ddr4 را ساپورت کنه و گیمینگ هم باشه کدام مدل هست؟؟ { مدل مادربورد فعلی p8h77-v}
و نقش هارد های ssd که به صورت جداگانه بر روی pc می گذارند چیست و چه کاربردی دارد؟؟
gta بازی سنگینی نیست اتفاقا خیلی نسبت به بقیه بازیها مثل ویچر و منرو سبکتره و به خاطر موتور گرافیکی اختصاصی راک استر هست که به قدری این موتور خوبه که در عین پردازش کم بهترین گرافیک رو در اختیار میگذاره
ای ام دی همیشه بدون حتی یه معرفی سر وقت همیشه به اینده ای روشن امیدوار کرده ولی همون اینده روشن بازهم به هینده روشن تبدیل میشود خخخخخخ.
1070 کارت عالی هست ، فقط گرون بود قبلا خیلی الان بهتر شده
اما خواهی دید وگا همشون درو خواهد کرد تو تابستون
از کدوم شهری؟
2500 رو خواستی بفروشی شاید براش مشتری داشته باشم
من یکی که فقط یا ایسوس یا گیگا.:-bd:-bd:-bd
:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd=smile=smile=smile=smile
:-bd:-bd:-bd
هنوز i5 2500k دارم.میخواستم 3770 بگیرم نشد.4790 هم نشد.6700 هم نشد.شاید تا شش ماه دیگه بتونم 7700 بگیرم.شاید…:)
سلام به همه دوستان ممنون بابت معرفی مادربرد های جدید من خودم یک سیستم دارم که بر پایهZ97 جمع کردم سی پی یو هم ۴۶۹۰k کارت گرافیک به روزتره 1070 هست خیلی هم عالی داره کار میکنه تا حالا نشده تو بازی کم بیاره
حالا رامین هی سنگ کارت گرافیک نیومده Amd رو به سینه میزنه
بله از وقتی که بازی های کنسول فهمیدن کرک نمیشه دیگه خیلی ها اومدن به سمت گیم زدن با پی سی
من که سال دیگه هم نتونم شاید بخرم :-))
امسال هم تموم شد و بودجه ما به ارتقا نرسید.:D
پرچمدار i5 رو که رایزن چهار هسته ای رایزن 3 له کرد امروز
من که کف کردم ، amd تو وسط گیم سنگین gta با کولر درجه سه بادی و اورکلاک فکر میکنید چند درجه هست؟؟؟ خودتون ببینید(قابل توجه فروشندکان اینتل که میکفتن به دروغ،بدون سند،ای ام دی بخاریه
https://youtu.be/LzIIIoSveU0
من سیستمی میخوام که فریم و بالاتر ببره فرقی نمیکنه پرچمدار یا چوپون دار باشه اینتل باشه یا ای ام دی فقط فریم ریت سیستم بیشتر کنه که به جز بنده نود و پنج درصد کاربران با من هم نظر هستند حالا شما هی بیا بگو فلان بیسار شما میگی رایزن قدرتش بیشتره من میگم اره درست میگی ولی در سیستم پنج درصد از کاربرها ولی برای نود و پنج درصد باقی که بازی مهمه واسشون سیستم اینتل به راحتی جولوتر و قویتر از ای ام دی هستش.اگه شما این مطلب رو بفهمی که بعید میدونم دیگه کل کل با ادمایی مثل خودت و joye تموم میشه و جو علمی دوباره برمیگرده به این سایت مرجع.خواهشی که دارم از شما اقای رستمی در مقابل فهمیدن مقاومت نکنید ممنون از اینکه میفهمی
استاد یه نگاه به کامنتا بنداز از هر صد نفر در خوشبینانه ترین حالت یک نفر سیستم میبنده برلی کار و تولید محتوایی که لازمش سیستم پرقدرته اگر بخوایم دقیق هم حساب کنیم حتی از دویست نفر هم شاید یک نفر سیستم کاری ببنده این یعنی حرف اول در دنیای سخت افزار به خصوص در ایران قطعات گیمینگ میزنه و این رو از گزارشهای مالی کمپانی های ایسوس ام اس ای گیگا میشه فهمید این کار سختی هم نیست پس نتیجه اینکه برای نود و نه درصد کاربران که گفتیم گیم رو مد نظر دارن پلتفرم اینتل بسیار قویتر از پلتفرم اینتله بازم میگم در گیمینگ که نود و پنج درصد بازار و تولید و تشکیل میده و معماری رایزن پرقدرته شاید از پرچمدار اینتل هم بهتر باشه اما در مصارف تجاری و رندرینگ و تولید محتوا ولی چون این گونه کاربرها در اقلیت هستند اساسا در نودوپنج درصد کاربرها سیستم اینتل بسیار قویتر از ای ام دی هستش
اره ولی متاسفانه نود درصد به کاربرد گیمینگ اهمیت داده میشه و اگه بخوای حساب کنیم از هر دویست کاربر شاید یک کاربر برای مصارف کاری مورد اهمیت باشه.
خودت کاربر گیمینگ هستی که دایم وگا رو از مدیر ای ام دی بیشتر تکرار میکنی که سال دیگه عرضه میشه و زمانی که ولتای رقیب میاد توو میدون.در کل این اعداد حتی در صورت درست بودن برای نود درصد کاربران بی اهمیت و حتی از فریم که مهمترین موضوع گیمر هست کاهش میده و نتیجه اینکه در گیمینگ که بخش سوداور کمپانی های فعال این اعداد کاردرد نخواهد داشت
هر وقت خواستم فریمم از یه i5 هم کمتر باشه میرم 1800 میخرم
کی همچین مادربوردایی میخره؟ میشه 10 تا مادربورد am1 به هم بست قدرتش از اینا بیشتر میشه
قیمت کمتر=بهینه تر
MSI Z270 gaming pro carbon چرا تو لیست نیست؟!!!!!!!!!!!!!!!!:smiley0
فرزاد جان
مثال = اکه مثلا سی پی یو سوم تو جدول زیر 5960 دویست دلار باشه بعله اینتل بهینه تره اما نیست،قبمتش چقدره؟؟؟
حالا اگه 6700 مورد نظرتون امتیاز قدرتش 27.5 باشه ، اما با مثلا دویست دلار ، بعله 6700 نسبت قدرت بر قیمتش بالاتره ،اما نیست
قطعه بهینه باارزش=قدرت/قیمت
http://hwbot.org/benchmark/cinebench_-_r11.5/rankings?cores=8#start=0#interval=20
ویححححح خالی لیک 7700 چرا سقوط کرد پایین؟ اگه واقعا قدرتمند بوده؟
[img]https://www.techpowerup.com/img/17-02-17/d348bc2d89eb.jpg[/img]
رایزن در قدرت کلی واقعی تنها میشه با 6950x ده هسته ای و ابرقدرت اینتل مقایسه کرد،انصافا هم در مجموع قویتر از رایزن ها هست (اکرچه رایزن در گیمها قویتره)
عزیز
من چیکار دارم با cinebench آخه. برا من کاربر نوع استفاده از سیستم تعیین میکنه کدوم سیستم ارزش بالاتری داره. قدرت 1700 اصلا دوبرابر بیشتر از 6700کی. وقتی به درد من نمیخوره و جایی که به درد من میخوره عملکردش ضعیفتر هست دیگه اینهمه توجیح نداره.
مگه میخوای سیستم ببندی صب تا شب رندر کنی باهاش؟
کل استفادت از سیستم چهارتا بازیه. اینهمه دیگه به درو دیوار زدن نداره. اونایی که دنبال کار تولید محتوا هستن میدونن رایزن قویتره و به فکر خریدش هستن.
ضمنا کی میگه بازی از دو هسته استفاده میکنه؟ الان core i5 تو بازیهای روز با یه کارت قوی تا خرخره لود میشه.
در حال حاضر این گرافیک هست که در اکثر موراد گلوگاه میکنه. یعنی شاید تو 95 درصد بازیها تو 1080پی، 6700 کی میتونه به راحتی بالای 150 فریم بده. رو رزولوشن های بالاتر که اصلا این cpu تا نصف لود میشه. این یعنی مشکل تو بازی اصلا cpu نیست که درآینده بازی سازها روش تمرکز کنن. انقدر باید کارت گرافیک قویتر بشه که واقعا cpu مثل 6700کی کم بیاره توش. اونوقت بازیسازها تمرکز میکنن رو استفاده بیشتر از تعداد هسته ها.
ببین بازم وقت گذاشتم تا اینکه یکم از این کارارت دست برداری. واقعا میگم از این سایت دیگه دارم نفرت پیدا میکنم به خاطر فعالیت شخص شما و اینهمه حرفهای بی منطقی که میزنی.
امیدوارم یکم فکر کنی در مورد کارات.
گیم زیر 10 یک سیستم خوبه ، فردا من یا دوستم میخواد از کامپوتر پول دربیاره،کار کنه،مثلا کارهای گرافیک ، یا خواست انیمیشن رندر کنه یا 3d max و مایا و… کار کنه یت اصلا کامپوترش تبدیل کنه به سرور!!!!
https://youtu.be/R2tTdMGcn2s
با تشکر
حق و حقیقت اینه قدرت عملی 6700 اینتل نصف رایزن هم نیست(بجز گیم)
گیمها چون اکثر رندرینگ و محاسباتشون رو کارت گرافیکه و حد اکثر از دو هسته استفاده میکنن ، نشاندهنده قدرت سی پی یو نیستن
مثلا 7700 تو گیم از 6959 ده هسته ای خیلی ببشتر فریم میده ، ایا 7700 چهارهسته ای از 6950x قدرتمند قویتره؟
با اومدن رایزن گیمها اپدیت خواهند شد و خواهند تونست از تمام هسته ها و رشته هاش استفاده کنن ، اونوقت خواهی دید حتی تو گیم رایزن 1700 قدرتش دو برابر 7700 هست
یادتون باشه اولا که دوهسته اومده لود باز این مشکل بود و اکثر گیمها تک هسته میدیدن(نتیجه اینکه خیلیل فکر کردن دو هسته ای ضعیفه) سیستم رو ، که مدتی بعد با اپدیت حل شد
پس
بنچمارکهای گبم برای سی پی یو فاقد ارزشه،اشتباه و گمراه کننده مگر اونکه بتونن تمام هسته ها و قدرت سی پی یو رو ببینن (مثل مافیای 3 اپدیت شده)
پس چه کنیم =تنها تست صحیح نشاندهنده قدرت سی پی یو که مورد تایید همه حرفه ای هاست cinebench هست ، برای همین رجوردااش خیلی باارزشه و سرتیفیکیت گینس میده !!!
راضیم ازت رفیق:-bd
😉
صد در صد موافقم ، ایسوس و گیگا که همیشه عالی بودن ، اما تو چیپست های قبلی ازراک خیلی کار کرد اما تو این سری ام اس آی ترکونده. توماهاوک آرکتیک رو هدفگذاری کردم
میگی میخوای سیستم جمع کنی کلش بشه 2 میلیون ولی دم از مادربردی میزنی که 250 دلاره. یعنی تو ایران حداقل 1.200 تومن. با cpu مثلا 1700 که اونم 1.500 قیمتشه.
من سیستم میندم با 6700k که cpu mother کلا بشه 1.800 تومن. میانگین 20 درصد هم عملکرد بهتری تو بازی داره. فکر نکنم هم خودتو اون 5 نفر بخوان تولید محتوا در حد حرفه ای بکنن. یعنی هدفتون از سیستم بازیه مطمئنا.
https://www.youtube.com/watch?v=PoEcgfbhwTs
تازه 1700 تست نشده اینجا.
پس بنابه شرایط خودت که قدرت بالا (البته تو کاربردی که مد نظرته یعنی بازی) در کنار قیمت پایین، سیستم من بهینه تره.
از خر شیطون بیا پایین. خودت که متعصب 24 سیلندر amd هستی. به اون 5 نفر دیگه رحم کن که بیخودی 1 تومن بیشتر براشون خرج در نیار.
به خدا دلم برا اونایی میسوزه که با طناب تو میخوان بیفتن تو چاه. وگرنه گفته بودم کامنت نمیزارم اینجا.
یعنی عاشق مدل گیمینگ ام ۵ ام اس آی هستم
اقای اریایی با تشکر و خسته نباشید من دارم با چند تا از دوستان، پنج نفر سیستم جمع میکنم ، تروخدا مادرلردهای رایزن هم کالبدشکافی کنید
اینتل دیکه همه میدونن
واقعا نمیدونم ایسوس کراسهیر انتخاب کنیم یا گیکابات کی 7 یا رایزن msi تیتانیوم
برای ما مثل همیشه بهینه بودن مهمه =قدرت بالا +طول عنر بالا اما با قیمت کمتر
مورد 3 و 4B-):x
من طرفدار ایسوسم ولی امسال واقعا msi شاهکار کرد تو چیپ 200