اوپو در طراحی گوشی تاشو خود زمان زیادی را صرف کرده است و در 4 سال گذشت 6 بار آن را تغییر داده است. اما در نهایت گوشی اوپو Find N معرفی شده است و با مشخصاتی که این دستگاه ارائه میکند میتواند یک رقیب جدی برای محصولات فعلی بازار باشد.
تفاوت های اساسی گوشی Oppo Find N با رقبا
یکی از اصلیترین تفاوتهای این گوشی نسبت صفحه نمایش معقول آن است. نمایشگر بیرونی این گوشی دارای نسبت ابعاد 18:9 و نمایشگر داخلی 8.4:9 (کمی باریکتر از یک مربع) است. برای مقایسه بد نیست بدانید که گلکسی زد فولد3 سامسونگ از نمایشگر بیرونی با نسبت ابعاد 25:9، می میکس فولد شیائومی با نسبت 27:9 و میت X هواوی با نسبت 19.5:9 بهره میبرد که تنها گزینه آخر کمی نسبت به ابعاد یک گوشی معمولی است.
فارغ از اینکه اجرای برخی از برنامهها بر روی نمایشگرهای خیلی بلند جالب به نظر نمیرسد و نسبت ابعاد نمایشگر تأثیر زیادی بر نحوه استفاده دارد، این تنها تفاوت Find N نیست. اندازه نیز در این گوشی کوچکتر شده است. نمایشگر بیرونی این گوشی 5.49 اینچ و نمایشگر داخلی آن 7.1 اینچ است. از نظر اندازه Find N در میان گوشیهای کوچک فلیپ و گوشیهای بزرگ فولد قرار میگیرد.
اوپو نام لولای استفاده شده در این گوشی را Flexion Hinge نامیده و گفته است که از 136 قطعه تشکیل شده. این لولا دو وظیفه مهم بر عهده دارد؛ اول اینکه نمایشگر به شکل قطره آب (در تصویر پایین مشخص است) تا میکند تا میزان چروکهای آن براساس آمار TÜV تا 80 درصد کمتر شود. دوم آنکه شکاف میان دو طرف نمایشگر را در زمان بسته شدن از بین میبرد، امکانی که در گوشیهای پیشرو بازار وجود ندارد.
این لولا همچنین امکان فعالسازی FlexForm Mode را نیز دارد و از طریق آن میتوان دو طرف نمایشگر را در هر زاویهای از 50 تا 120 درجه تنظیم کرد. بدین ترتیب گوشی میتواند برای خود مانند یک سه پایه عمل کرد و در تماسهای ویدئویی طولانی مدت و یا تصویربرداری تایم لپس به کمک کاربر بیاید.
حالا وقت آن رسیده که نگاهی داشته باشیم به مشخصات اصلی این دستگاه.
مشخصات گوشی تاشو اوپو فایند N
این گوشی دارای یک نمایشگر اختصاصی 12 لایه Serene Display و اوپو نام آن Flexion Ultra Thin Glass نامیده. این نمایشگر بسیار باریکتر از رقبا (0.03 میلیمتر در برابر 0.6 میلیمتر) است و این انعطافپذیری بیشتری به آن میدهد. TÜV تأیید کرده است که حتی بعد از 200,000 بار باز و بسته شدن باز هم نمایشگر فاقد چروک بود.
لایه اصلی این نمایشگر 7.1 اینچی LTPO AMOLED است که میتواند در نرخ نوسازی 1 تا 120 هرتز بسته به محتوایی که مشاهده میکنید تنظیم شود، در حالیکه نرخ نمونهبردای تاچ آن نیز تا 1000 هرتز بالا خواهد رفت. رزولوشن این نمایشگر 1792×1920 با تراکم پیکسلی 370 ppi است. اوپو پردازش رنگها و روشنایی را در هر دو نمایشگر داخلی و بیرون کالیبره کرده و آنها میتوانند تا روشنایی 1000 نیت تا 10240 مرحله ارائه کنند. این یعنی در همه شرایط نوری میزان روشنایی نمایشگر فوق العاده خواهد بود.
نمایشگر خارجی 5.49 اینچی یک پنل AMOLED است که با گوریلا گلس ویکتوس محافظت میشود. این نمایشگر دارای رزولوشن 192×988 پیکسل با تراکم 402 ppi بوده و نرخ نوسازی آن 60 هرتز استاندارد است.
قلب تپنده گوشی اوپو Find N چیپست اسنپدراگون 888 کوالکام است که با 12 گیگابایت رم LPDDR5 و 512 گیگابایت حافظه داخلی UFS 3.1 همراه شده است. در حالیکه این گوشی از حالت استاندارد تقسیم نمایشگر برای استفاده چندمنظوره بهره میبرد، اوپو امکان سوایپ دو انگشتی به سمت پایین برای فعال کردن آن یا استفاده از چهار انگشت برای ایجاد پنجره پاپ آپ را فراهم کرده است. انتقال میان دو نمایشگر نیز بسیار ساده و بدون دردسر است.
Oppo Find N در مجموع به 5 دوربین مجهز شده است، 3 دوربین در پشت و دو دوربین سلفی که هر کدام در یک نمایشگر قرار گرفتهاند. این یعنی در هر سمت گوشی یک دوربین برای استفاده هست و میتوانید از دوربینهای اصلی به عنوان دوربین سلفی استفاده کنید.
دوربین اصلی مجهز به سنسور عریض 50 مگاپیکسلی IMX766 سونی (اندازه 1/1.56 اینچ و پیکسلهای 1.0 میکرومتری) است که با یک سنسور 16 مگاپیکسلی فوق عریض IMX481 و 13 مگاپیکسلی تله فوتو S5K3M5 همراه شده است.
باتری این گوشی 4500 میلی آمپرساعتی بوده و از شارژر 33 وات SuperVOOC و 15 وات بی سیم AirVOOC با شارژ معکوس 10 وات پشتیبانی میکند.
قیمت Oppo Find N
این گوشی از 23 دسامبر (2 دی) در چین راهی بازار خواهد شد. قیمت نسخه 8/256 گیگابایت آن 1200 دلار و نسخه 12/512 گیگابایت آن 1400 دلار است. اوپو هنوز تصمیم ندارد این گوشی را در بازار جهانی عرضه کند، اما میتوان امیدوار بود که این رویه در آینده تغییر کند.
نظر شما در رابطه با گوشی Oppo Find N چیست؟ از نظر طراحی، قیمت و مشخصات آن را تا چه اندازه قابل رقابت با گوشیهای فعلی بازار مانند گلکسی زد فولد 3 سامسونگ میدانید؟
دیدگاهتان را بنویسید