موتورولا و سامسونگ درحال حاضر اولین کمپانیهای سازنده تلفن همراه تاشو با طراحی عمودی یا همان درب دار هستند و با توجه به قیمت گذاری نزدیک گلکسی زد فلیپ در برابر موتورولا ریزر باید شاهد تست و مقایسههای جدی بین این دو دستگاه باشیم.
موتورولا ریزر متاسفانه برخلاف قیمت گذاری 1500 دلاری خود از مشخصات و کیفیت ساخت بالایی برخوردار نیست. موتورولا این دستگاه را با سطوح پلاستیکی اما فریم آلمینیومی وارد بازار کرده است و زمان رونمایی از این دستگاه برخلاف گلکسی زد فلیپ در سال 2019 بوده است. به همین دلیل این دستگاه به نوعی محصول سال 2019 به حساب میآید و نمیتوان آن را با محصولات سال 2020 انقلابی دیگر کمپانیها مقایسه نمود اما از آنجایی که موتورولا هنوز تصمیم برای رونمایی از تلفن همراه جدید خود نگرفته است، باید به همین مقایسهها بسنده کرد.
به غیر از مواد تولیدی موتورولا ریزر که از آلمینیوم و پلاستیک میباشد، مشخصات داخلی این دستگاه نیز تعریف آنچنانی ندارد و نمونه آن را با قیمت پایینتر در میانردههای کمپانیهای دیگر سازنده موبایل مشاهده کنید. استفاده از پردازنده اسنپدراگون 710 در کنار 6 گیگابایت رم و حافظه داخلی 128 گیگابایتی، موتورولا ریزر را تبدیل به یک دستگاه تاشو با قیمت 1500 دلاری کرده است.
گلکسی زد فلیپ:
در مقابل موتورولا ریزر، گلکسی زد فلیپ قرار دارد که طراحی همانند این دستگاه دارد و همانطور که گفته شد قیمت این دستگاه نیز نزدیک به موتورولا ریزر است و تنها 100 دلار قیمت گذاری بالاتری نسبت به موتورولا ریزر دارد.
گلکسی زد فلیپ در برابر موتورولا ریزر حرفهای زیادی دارد و استفاده از آلمینیوم و شیشه اولین بخشی است که گلکسی زد فلیپ برتری خود را مشخص کرده است. به غیر از این مورد، صفحه نمایش با کیفیت و وضوح بهتر این صفحه نمایش نیز یکی دیگر از برتریهای گلکسی زد فلیپ در برابر موتورولا ریزر است. قلپ تپنده گلکسی زد فلیپ اسنپدراگون 855 پلاس میباشد که با 8 گیگابایت رم و 256 گیگابایت حافظه داخلی از نوع UFS 3.0 همراه شده است.
همچنین به گفته سامسونگ، گلکسی زد فلیپ برخلاف تمامی دستگاههای تاشو، از شیشه برای صفحه نمایش خود استفاده کرده است و این مورد اولین بار است که در یک دستگاه با قابلیت folded مشاهده میشود. این بدین منظور است که حتی گلکسی فولد نیز از این قابلیت برخوردار نبوده است و به باید شاهد مقاوت بالای صفحه نمایش این دستگاه در برابر خط و خش باشیم.
اما این موضوع برخلاف تمام گفتههای سامسونگ بود و طی تست انجام شده توسط JerryRigEverything مشخص شد که این دستگاه از پوشش پلاستیکی برای صفحه نمایش خود استفاده کرده است و در زیر این پوشش، یک لایه شیشه وجود دارد که به هرحال حرفهای سامسونگ را در خصوص استفاده این کمپانی از گلس تایید میکند اما این موضوع پیش خواهد آمد که در صورت استفاده از سطح پلاستیکی، فایده شیشه در این شرایط چیست؟ آن هم زمانی که حتی ناخون دست کاربر نیز میتواند باعث ایجاد خط و خش در دستگاه بشود.
یکی از افراد فعال در یوتیوب به اسم Everything Apple Pro مقایسه کوتاهی از مقاوت هر دو دستگاه را برای ما آماده کرده است تا بتوانیم به طور کامل با مقاوت هر دو گوشی در برابر ضربه آشنا شویم. حتما این مورد را در نظر داشته باشید که سطح پلاستیکی موتورولا ریزر در صورت افتادن ممکن است فرو برود و یا دچار خط و خش شود اما سطح شیشه گلکسی زد فلیپ به دلیل استفاده کمپانی سامسونگ از شیشه، فرو نخواهد رفت و مستقیما ترک خواهد برداشت. اما در نهایت استفاده از پلاستیک برای ساخت یک دستگاه بدون کیفیت اما مقاوت خوب بهتر است یا حضور شیشه برای ساخت دستگاه با کیفیت اما نبود خاصیتهای پلاستیک در برابر جذب ضربه؟
اگر در ویدیو به این موضوع دقت کرده باشید متوجه شدهاید که در ابتدای ویدیو به این موضوع اشاره شد که گلکسی فولد حتی با وجود استفاده از بدنه شیشهای پوشیده شده با گوریلا گلس 6، از مقاوت بالایی برخوردار بوده است و در تستهای انجام شده بدنه دستگاه ترک برنداشته بود.
اولین تست انجام شده برای این دستگاه از فاصله عادی یا همان جیب کاربر خواهد بود تا در صورت سقوط هر دو دستگاه از فاصلهای معلوم، مشخص شود که آیا مقاوت هر دو دستگاه در این حالت به چه صورت است. اما همانطور که گفته شد پنل جلوی گلکسی زد فلیپ در فاصله نه چندان زیاد تنها با یکبار افتادن ترک برداشت اما نمایشگر کوچک تعبیه شده برای آن بدون مشکل به عملکرد خود ادامه داده است.
اما تمام موضوعات در فاصله بالاتر و حتی همان فاصله مشخص شده، عوض خواهد شد و گلکسی زد فلیپ به دلیل استفاده از محافظهای صفحه نمایش و استفاده از شیشه در طراحی پنل داخلی خود بدون هیچگونه مشکلی توانسته است به کار خود ادامه دهد، این درحالی است که شاهد حضور پیکسلهای از بین رفته در موتورولا ریزر در این شرایط بودیم.
دیدگاهتان را بنویسید