معاون وزیر ارتباطات در جدیدترین فعالیت خود در شبکه اجتماعی توئیتر به مقایسه 20 سایت پربازدید ایران و کره جنوبی پرداخته است.
سجاد بنابی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات روز گذشته با انتشار تصویری در توئیتر، 20 وبسایت پردبازدید ایران و کره جنوبی را با یکدیگر مقایسه کرد. این توئیت او زمینهساز جنجالهایی زیادی در این شبکه اجتماعی شد. بنابی در توئیت خود با عنوان “مقایسهی 20 خدمت اول فضای مجازی در ایران و کرهی جنوبی” گفته است که خدمات محلی در ایران جایگاه بالاتری نسبت به کره جنوبی دارند. او منبع این تصویر را رتبهبندی الکسا اعلام کرده است.
آیا مقایسه 20 سایت پربازدید ایران و کره جنوبی صحیح است؟
با نگاهی به لیست وبسایتهای پربازدید ایران و کره مشاهده خواهید کرد که بخشی از این سایتها در دو لیست، مانند گوگل، ویکیپدیا، یاهو و … غیربومی هستند. در لیست کره وبسایتهایی مانند یوتیوب، فیسبوک، نتفلیکس و آمازون مشاهده میشود. سایتهایی که در لیست ایران جایی ندارند. احتمالا همین موضوع زمینهساز توئیت معاون وزیر ارتباطات شده است. اما احتمال بنابی به این نکته دقت نداشته که اکثر سایتهای غیربومی پربازدید خارجی مانند یوتیوب، فیسبوک، نتفلیکس و حتی همان توئیتری که این توئیت در آن منتشر شده، در ایران فیلتر است.
طبیعتاً از آنجاییکه وبسایتهای مذکور در حالت عادی در ایران در دسترس نیستند، دسترسی آنها تنها منوط به استفاده از تکنیکهای تغییر IP است و در این صورت هم بازدید کاربران ایرانی به نام کشور ایران ثبت نخواهد شد. بنابراین دور از انتظار نبوده که چرا سایتهایی مانند یوتیوب که طبق شواهد از محبوبیت بسیار بالایی در میان کاربران ایرانی برخوردار است، جایی در میان وبسایتهای پربازدید ایرانی ندارد.
حتی اگر بخواهیم از زاویه دیگری به این ماجرا نگاه کنیم، به این نتیجه برسیم که در صورت آزاد بودن دسترسی به یوتیوب و امکان خرید و فروش از طریق وبسایتهایی مانند آمازون، سایتهایی مانند آپارات، نماشا، دیجیکالا و… یا در رتبههای پایینتری در این لیست قرار داشتند و یا بسته به کیفیت ارائه خدمات خود، جایی در لیست 20 سایت پربازدید ایران نداشتند.
نظر شما در این رابطه چیست؟ آیا باوجود محدودیتهایی که در دسترسی به وبسایتهای پرطرفدار وجود دارد، مقایسه آمارها در کشور ما با کره جنوبی، مقایسه درستی است؟
سلام.
هر روز ، یکبار کارهای همان روزتان را بر روی کاغذ بنویسید .
بعد از حداقل 40 روز ، برنامهء زندگی 40 روزهء خودتان را با شریفترین انسانها ، مقایسه کنید.
به چیزهای جالبی پی خواهید برد.
شک نکنید.
اتفاقا خوبم مطالعه میکنم دوست عزیز وبا نظر اقا توحید عزیز کاملا موافق هستم شرکتی نتونه رقابت کنه باید حذف بشه من نمیخوام اسم شرکتی اینجا بیارم اما تو این کرونا قیمت دلار یک عده دارن سواستفاده میکنن نه تنها جنس با کیفیت نمیدن بلکه مدت زمان گارانتی محصول کم کردن مثالا یک جنس ۴۰ ملیون پول میدی فقط ۳۶ ماه گارانتی میکنن درصورتی که روی جعبه زده ۴ سال گارانتی خود شرکت و این چیزی نیست که بشه به این راحتی از کنارش گذشت دوست عزیز من خودم شخصا جنسی رو خریدم از همین شرکت های داخلی بجای این که جنس نو به من تحویل بدن ی جنس دست دوم و البته با جعبه پاره وپر از خط خش . همه جنس هاشون اینطوری نمیارن اما اکثرا به این شکل تحویل مردم میدن متاسفانه ودر حرف اخرت فلا که این شرکت های به ظاهر دل سوز دارن خون این مردم مثل زالو می مکند
امیدوارهستم شرکت امازون وارد ایران بشه تا رقابت بین شرکت های داخلی بیشتر از قبل بشه والبته گارانتی معتبر تر و اجناس اصلی و باکیفیت تر . ایرانی ها برازنده بهترین اجناس هستند وبا بهترین کیفیت
میاد میخوره میره
هند رو نگاه کن. آمازون همه کمپانی های داخلی رو، و بیش از 10 میلیون شغل غیر مستقیم رو در هند از بین برده. فکت اقتصادی میدی، قبلش مطالعه داشته باش
بازار آزاد همینه دوست من
کسی ک نتونه رقابت کنه، باید حذف بشه. روی کلمه “باید” تاکید دارم.
اگر آمازون مونده، یعنی تونسته از اون کسب و کاری ک توی هنده، برای مردم هند، ارزان تر و با صرفه تر باشه. که برای مردم عالی هست.
سلام.
” کسی ک نتونه رقابت کنه، باید حذف بشه. روی کلمه “باید” تاکید دارم. “.
این جملهء شما ، بیشتر شبیه قانون جنگل هست.
باید به افراد ضعیف ، کمک بشه تا اصلاح بشن ، نه اینکه اونها رو از نان خوردن بندازید.
دخالتِ دولت در بازار کار اشتباهیه دوست من. دخالت دولت مساوی با فساده.
بازار آزاد همه چیز رو در بهترین حالتش انجام میده. موضوع صحبت کسب و کارها بودن اما حتی توی کمک به فقرا هم بازار آزاد بهتر عمل میکنه.
نه عزیزم برای قشر کارگر فرقی نداره !!! همون پیکی که برای دیجیکالا کار میکرده حالا برای امازون کار میکنه همون کارگری که برای دیجیکالا کار می کرده برای امازون کار می کنه فقط کسی که سود نهاییش رو می بره عوض می شه که با توجه به خدمات سایت های ایرانی و خدمات شرکتهای گارانتی کننده همون بهتر تمام سرمایه گذارانشون به خاک سیاه بشنین این مردمان زالو صفت شما قبل برو تحقیق کن اگر 10 میلیون شغل از بین برده چنتا به وجود امده ؟
آخ گفتی.
95 درصد ملت از ف ی ل ت ر ش ک ن در بدو ورود به اینترنت استفاده می کنند پس این آمار بدون فیلترشکن مربوط به فقط 5 درصد است !
شما آمارت رو از کجا اوردی دوست عزیز.
دوست عزیز این چه سوالی است؟معلوم است دیگر.از منبع بسیار معتبر تخیل!
از منبع ماله که بهتره 😏
سایت پیوندها پر بازدید ترین سایت ایران و لیستی که پیوندها توش نباش سس ماست