نسل هشتم گوشیهای کمپانی وان پلاس چند روز پیش رونمایی شدند. یکی از نقاط قوت OnePlus 8 و OnePlus 8 Pro نسبت به نسلهای قبلی خود، پیشرفت زیاد در بخش دوربین میبود و وان پلاس نیز در این خصوص مانورهای تبلیغاتی زیادی را انجام داده بود. اما در مقایسه دوربین OnePlus 8 Pro و OnePlus 7 Pro آیا شاهد تغییر چشم گیری از سوی کمپانی وان پلاس بعد از گذشت یکسال هستیم؟
یکی از مواردی که طی این چند وقت اخیر بر روی آن تمرکز زیادی شده است، اندازه سایز سنسور دوربین اصلی میباشد. درست است که مگاپیکسل برای داشتن تصاویری شفافتر در هنگام زوم نقش مهمی بازی میکند اما سایز سنسور وظیفه مهمتری از جمله مقدار نور دریافتی توسط سنسور و همچنین ایجاد یک تاری طبیعی در پس زمینه تصویر را به عهده دارد.
وان پلاس نیز مانند دیگران، با پیروی از این قانون امسال به جای استفاده از عددهای 108 مگاپیکسل، از یک سنسور 48 مگاپیکسلی برای دوربین اصلی وان پلاس 8 پرو در کنار دیگر دوربینهای این دستگاه استفاده کرده است. اما نباید مقدار رزولوشن این سنسور شما را به خطا بیاندازد، بلکه برخلاف رزولوشن 48 مگاپیکسلی، این سنسور سایز بزرگی دارد و همین موضوع نیز باعث خواهد شد تا در ثبت تصاویر، بوکه طبیعی و همچنین جداسازی بهتری بین پس زمینه و پیش زمینه صورت بگیرد.
به غیر از سنسور 48 مگاپیکسلی که برای دوربین اصلی در نظر گرفته شده، یک دوربین 8 مگاپیکسلی نیز برای ثبت تصاویر تل فوتو تا زوم 3 برابر نیز برای یکی از بخشهای دوربین چهارگانه وان پلاس 8 پرو در نظر گرفته شده است. تا به الان دو دوربین از چهار دوربین پنل پشتی وان پلاس 8 پرو را مشخص کردهایم و تنها دو مورد دیگر مانده است.
سومین دوربینی که برای پنل پشتی وان پلاس 8 پرو در نظر گرفته شده است، سنسور 48 مگاپیکسلی با دریچه دیافراگم 2.2 و لنز 13 میلیمتر است که همانطور که مشخص است، برای ثبت تصاویر الترا واید میباشد. سنسور استفاده شده برای دوربین الترا واید وان پلاس 8 پرو در اصل دوربین اصلی است که در وان پلاس 7 پرو شاهد آن بودیم اما وان پلاس با تغییر دریچه دیافراگم آن سعی در بهبود آن در ثبت جزئیات داشته است. با استفاده از این دوربین قادر هستید تا تصاویر ماکرو نیز ثبت کنید که به خودی خود یک نکته مثبت برای اضافه نکردن یک دوربین جداگانه برای ثبت تصاویر ماکرو است.
چهارمین دوربین و تکمیل کننده بخش دوربین اصلی وان پلاس 8 پرو، دوربین 5 مگاپیکسلی COLOR Filter است. این دوربین به نوعی همانند فیلترهای رنگی که در داخل نرم افزار دوربین قرار دارد عمل میکند اما با این تفاوت که تصاویر گرفته شده با این دوربین جزئیات بالاتری نسبت به تصویری دارند که تنها یک رنگ بر روی آن به ثبت رسیده است.
مقایسه دوربین OnePlus 8 Pro و OnePlus 7 Pro میتواند به غیر از اینکه تلاش یکساله وان پلاس را برای بهبود عملکرد نشان دهد، میتواند بهینه سازیهای نرم افزاری انجام شده برای برنامه دوربین را نیز از آنجایی که دوربین الترا واید این دستگاه سنسور اصلی دوربین وان پلاس 7 پرو است را نشان دهد.
رزولوشن دوربین سلفی نسل هشتم تغییری نداشته است و همان سنسور 16 مگاپیکسلی است اما مکانیزم این دوربین از حالت Pop UP به Hole Punch تغییر کرده است. این مورد برای خیلی از افراد نکته مثبت و برای خیلیها نکته منفی به حساب میآید. از آنجایی که دوربین سلفی وان پلاس 7 پرو در داخل بدنه قرار میگرفت از نظر امنیت نگرانی وجود نداشت اما از سوی دیگر ضد آب بودن دستگاه تا حد زیادی تحت تاثیر قرار میگرفت به همین دلیل یکی از سیاستهای وان پلاس برای قرار دادن دوربین سلفی وان پلاس 8 پرو، ضد آب کردن کامل این دستگاه بوده است.
متاسفانه بخش ضبط ویدیو برای دوربین سلفی تغییری نداشته است و وان پلاس از همان رزولوشن حداکثری 1080 برای ضبط ویدیو با استفاده از دوربین سلفی استفاده کرده است. این مورد در مقایسه با رزولوشن 4K کنونی که بر روی خیلی از پرچمدارهای سال 2020 وجود دارد مقداری پسرفت به حساب خواهد آمد اما رزولوشن 1080 این دوربین بازهم کیفیت مناسبی دارد.
اما به طور کلی اگر قصد خرید تلفن همراه از سوی کمپانی وان پلاس را داشته باشید دیدن این ویدیو به شما کمک خواهد کرد تا نگاه دقیقی به بخش بهبود یافته دوربین نسل هشتم داشته باشید تا در صورتی که یکی از ملاکهای اصلی شما برای خرید تلفن همراه، دوربین بود بتوانید با نگاهی بازتر به سمت خرید یکی از دو دستگاه وان پلاس 8 پرو یا وان پلاس 7 پرو بروید.
بیشتر بخوانید: رقابت پرچمداران 2020 و 2019 – سرعت تخلیه شارژ کدامیک بهتر است!
دیدگاهتان را بنویسید