می توان گفت که نخستین غافلگیری علاقه مندان به دنیای بازی های کامپیوتری طی برگزاری کنفرانس اختصاصی سونی در نمایشگاه E3 2016 در همان لحظات نخست این کنفرانس اتفاق افتاد و پس از آغاز کنسرت محور این کنفرانس رسمی حضار شاهد ملاقات با تازه ترین نسخه از سری God of War بودند. اثری که نمایش جالب مربوط به نخستین معرفی آن در خلال برگزاری کنفرانس سونی با نقش بستن عبارت God of War بر روی صفحه نمایش بزرگ صحنه پایان یافت و همین عبارت مختصر کافی بود تا همگان از این نکته آگاه شوند که در نسخه ی جدید از سری God of War با یک ریبوت کامل از کل مجموعه روبرو خواهند بود.
می توان ادعا کرد که رخ دادن وقایع داستانی نسخه ی جدید از سری God of War در دنیایی کاملاً متفاوت، به شکل کامل بحث ریبوت این مجموعه را توجیه می کند. همان گونه که پیش از این نیز شایعات مربوط به آن از گوشه و کنار به گوش می رسید داستان نسخه ی جدید از سری God of War این بار بر اساس افسانه ها و اساطیر شمال اروپا و منطقه ی اسکاندیناوی تدوین شده است و بر این اساس در بازی ریبوت شده ی God of War دیگر خبری از ملاقات با خدایان و اساطیر یونان باستان نخواهد بود (دلیل اصلی آن هم این است که تمامی آن ها در نسخه های پیشین این مجموعه به دست جناب کریتوس قلع و قمع شدند!). نمایش بازی God of War در کنفرانس اختصاصی سونی با به تصویر کشیدن بخش هایی از گیم پلی این بازی همراه بود. نمایشی که اگر چه گفته می شود بر تجربه ی گیم پلی اصلی و واقعی بازی God of War توسط شخص بازی کننده ی حاضر بر روی سن استوار بوده است اما بنا بر اعتقاد نگارنده، تمامی نمایش مربوط به این بازی در کنفرانس سونی به شکل از پیش رندر شده در معرض دید حضار و علاقه مندان قرار گرفته بود (موضوعی که سال گذشته هم در نخستین نمایش از بازی Horizon: Zero Dawn در کنفرانس سونی شاهد رخ دادن آن بودیم). با این حال نمایش بازی God of War در کنفرانس اختصاصی سونی در E3 امسال نمایش کاملاً موفقی به شمار می رفت که توانست نظر بسیاری از بازیبازان را به خود جلب کند. بی شک مهم ترین نکته ی مربوط به این نمایش به حضور دوباره ی قهرمان خشن و بی اعصاب نسخه های پیشن سری God of War یعنی جناب کریتوس در نسخه ی جدید از این مجموعه باز می گردد. در واقع بنا به دلایلی که احتمالاً بعد ها در داستان این بازی آشکار خواهد شد، وقایع پایانی بازی God of War 3 موجب نابودی کامل کریتوس نشده و تنها سلاح معروف او یعنی تیغ های آویخته به زنجیرش را از چنگ این مبارز جدی و خشن در آورده است. البته باید به این نکته اشاره کرد که کریتوس در بازی God of War تنها نیست و پسر او چارلی نیز در این بازی پدر را در ماجراجویی های جدید و خونین اش همراهی می کند.
طی نمایش بازی God of War در کنفرانس سونی شاهد اجرای مراسمی سنتی توسط این پدر و پسر بودیم که در جوامع قدیمی بسیار رواج داشت. مراسمی که طی آن پسر های نوجوان خانواده برای ثابت کردن این نکته که دیگر مرد شده و دوران کودکی خود را به طور کامل پشت سر گذاشته اند باید به انجام امور خطرناکی نظیر شکار می پرداختند. امری که در نمایش بازی God of War نیز شاهد برگزاری آن بودیم و عازم شدن پدر و پسر به قلب جنگل برای شکار گوزن (به منظور اثبات مهارت های چارلی به پدرش کریتوس) فرصتی را برای نمایش نکات جدید موجود در گیم پلی بازی God of War فراهم آورد. در این میان نخستین نکته ی قابل توجه در رابطه با گیم پلی بازی God of War به تغییر زاویه ی دوربین این اثر مربوط می شود. به عبارت بهتر در نسخه ی جدید از سری God of War شاهد تبدیل دوربین ثابت و کادر بندی شده ی نسخه های پیشین این مجموعه به نمای نزدیک روی شانه هستیم و در واقع زاویه ی دوربین در بازی God of War اکنون به آثار شوتر سوم شخص شباهت یافته است. در این بازی نیز همچون نسخه های پیشین سری God of War بازیباز در طول تمامی بخش های گیم پلی این اثر کنترل شخصیت کریتوس را بر عهده خواهد داشت. البته پسر کریتوس یعنی چارلی نیز در تمام طول گیم پلی این بازی پدر را همراهی خواهد نمود و در بخش هایی از گیم پلی این اثر نظیر مبارزات یا حل معما ها به کمک او خواهد شتافت. در واقع طی تجربه ی گیم پلی بازی God of War شاهد برقراری نوعی رابطه ی اتان و الی محور (رابطه ای که در بازی The Last of Us میان دو قهرمان اصلی این بازی وجود داشت) میان این پدر و پسر مبارز خواهیم بود و اگر چه بازیباز در تمامی بخش های بازی God of War کنترل کریتوس را بر عهده دارد اما حضور پسر او چارلی هم در گیم پلی این بازی بسیار تاثیر گذار خواهد بود. در طول نمایش بازی God of War در کنفرانس سونی تاثیر حضور چارلی در گیم پلی این بازی طی سکانس مبارزه ی کریتوس با یکی از باس های حاضر در این اثر به تصویر کشیده شد. مبارزه ای که در بخش های مختصری از آن بازیباز برای مدت کوتاهی کنترل چارلی را بر عهده می گرفت و به انجام اموری نظیر تیر اندازی با کمان توسط او می پرداخت. در واقع حضور هم زمان این پدر و پسر در مبارزات بازی God of War و انجام حرکات تلفیقی توسط آن ها می تواند یکی از نکات قابل توجه موجود در گیم پلی این اثر باشد.
باید اعتراف کرد که سکانس شکار گوزن اندک اندک در حال تبدیل شدن به یک سکانس کلیشه ای در دل بازی های کامپیوتری جدید است و تقریباً در تمامی آثاری که اثری از وجود تیر و کمان در آن ها به چشم می خورد شاهد ملاقات با سکانسی کم و بیش مشابه هستیم
همان گونه که در سطور پیشین این متن نیز به آن اشاره کردیم، قهرمان نخست بازی God of War یعنی کریتوس دیگر سلاح آشنا و کلاسیک خود را در نسخه ی جدید از بازی God of War در اختیار ندارد و سلاح اصلی او در طول مبارزات این بازی اینک یک تبر جنگی خواهد بود. هنوز به طور کامل مشخص نیست که آیا کریتوس در طول گیم پلی بازی God of War (همانند نسخه های پیشین این مجموعه) قادر به استفاده از اسلحه های مکمل به منظور انجام مبارزات خود خواهد بود یا خیر؛ اما نکته ای که وجود آن در حال حاضر در بازی God of War به تایید سازندگان این اثر رسیده است قابلیت جمع آوری آیتم های مختلف و استفاده از آن ها برای ارتقا بخشیدن به توانایی های کریتوس خواهد بود. به هر حال می توان گفت که بازی God of War نمایش بسیار درخشانی در کنفرانس اختصاصی سونی داشت و امید می رود که تغییرات موجود در گیم پلی این اثر در نهایت به نفع بازی God of War تمام شود. چرا که در نمایش ارائه شده از گیم پلی بازی God of War در نمایشگاه E3 امسال باس فایت به نمایش در آمده از این اثر در کنفرانس سونی حالتی سینمایی داشت و بیم آن می رود که همانند بسیاری از عناوین ریبوت شده ی این روز ها شاهد انجام ساده سازی های متعددی در گیم پلی این بازی و تبدیل حالت جذاب و درگیر کننده ی گیم پلی (نسخه های پیشین) آن به حالتی سینمایی و بی خاصیت (نظیر بسیاری از عناوین اکشن- ماجرایی روز) باشیم. امری که البته امیدواریم هرگز رخ ندهد. در پایان باید به این نکته اشاره کرد که بازی God of War به شکل انحصاری برای پلتفرم اختصاصی شرکت سونی یعنی کنسول پلی استیشن 4 (نسخه ی فعلی و نسخه ی Neo) منتشر خواهد شد و در حال حاضر هیچ تاریخ دقیقی برای انتشار این بازی اعلام نشده است.
دقیقا :-bd
خوب دوست عزیز معلومه سازندگان این بازیها اکثرا اروپایی ها و آمریکایی ها هستن که در کل هیچ شناخت و کاری به فرهنگ و دین کسی ندارند و هدفشون پول و گاهی سیاست هست که تنها راهی که میتونه بازی با فرهنگ و دین ما ساخته بشه فقط بازی های بومی کشوره که کلا در برابر این نوع شرکتها فعلا حرفی برای گفتن نداره :-bd
حرفت خنده داره .کنسولها هیچوقت در حد PC نیستن قیمت یک کارت گرافیک قوی اندازه یک کنسوله.گرافیک کنسولها همیشه تو بازی ها رو ۷۲۰ و ۹۰۰ پیکسله تازه اونم ۳۰ فریم مثلا بازی just cause 3 هم رو اکس باکس وان هم پلی استیشن ۴ افت فریم و لگ داشت تازه با اون رزولوشن پایین در حالیکه رو PC هر چی سیستم قویتر کیفیت تصویر و نرخ فریم بالاخره.مثل اینه که بخوای تو دوس سرعت لاک پشت و خرگوش رو با هم مسابقه بدی.
سلام
اینا به کنار بدترین قسمتش اینه تو مملکت ما یه بچه 10 ساله هم می تونه بشینه بازی کنه و همه این چیزارو ببینه! اینه که خیلی بده.
سلام
منظورم این نبود این بازی دیگه خیلی بده
pc بازها ببیندو دیگه ازگرافیک روی pc صحبت نکنند آگه میتونند یه گرافیک بالاتر از این نمایش بدند
اگه بخوای اینو بگی پس نباید سراغ هیچ بازی ای بری:l
خیلی خوشم میاد از GOW از همه ی سری هاش 1و 2 رو تو سونی 2 تموم کردم 3 رو نیمه گذاشتم به فکر PS4K یکم هستم که این بازی رو تجربه کنم بیشترین شخصیتی که دوسش دارم همینه 😉
اسم پسرش به نظرم جالب نیست!
اگه یه اسم یونانی یا وایکینگی بهتر و نا آشنا داشت به نظرم جالب تر بود.
حیف که واسه PC نمیاد.
واقعا زیبا بود یکی از بهترین نمایش های چند وقت اخیر بوده که من دیدم:x
بازی جالبیه ولی متاسفانه بعضی از صحنه های بازی خیلی دور از فرهنگ و دین ماست
عالی بود عالی:x:x