یک شرکت در استکهلم تصمیم به کاشت تراشه در بدن کارکنانش گرفته است تا کارفرمایان بتواند بر عملکرد و زمان کاری کارکنان نظارت داشته باشند. به عبارت دیگر، آنها در حال تبدیل کارکنان خود به سایبورگ هستند. برای کسانی که با سایبورگ آشنا نیستند؛ لازم است بگوییم که سایبورگ، شاخه ای از علم پزشکی است که بر روی مغز مطالعه میکند و هدف آن بدست آوردن تسلط کامل بر مغز انسان است.
این تراشه ی شناسایی فرکانس رادیویی یا همان RFID که به اندازه ی یک دانه ی برنج است؛ در دست کارکنانی که داوطلب شده اند قرار میگیرد و باعث میشود تا درها به کمک دستگاه های الکترونیکی، به طور خودکار برای این افراد باز شود و علاوه بر این عملیات دیگری نیز توسط این تراشه ها صورت میگیرد. پاتریک مسترتون، بنیانگذار و مدیر اجرایی این ایده اعلام کرد که با این تراشه میتوان، هزینه ی خطوط هوایی را با پرداخت کرد و افراد به راحتی میتوانند وارد ورزشگاه ها شوند؛ در واقع میتوان گفت که این تراشه جایگزین بسیاری از کارت ها و کلیدها شده است. این تراشه در دست این افراد، قادر است تا با دستگاه های دیجیتال ارتباط برقرار کند و اطلاعات شخصی و حرفه ای فرد را به دستگاه ها منتقل کند و فرد را شناسایی کند. همچنین میتواند کمک کند تا افراد قادر به صحبت کردن با تلفن های هوشمند شوند. مسترتون همچنین اشاره کرد که ” قطعاً قرار دادن یک جسم در بدن انسان موضوع مهمی در این پروژه است و شاید در ابتدا ترسناک به نظر برسد؛ ولی فکر کردن به عملکرد آن این موضوع را کم اهمیت میکند علاوه بر این امروزه موارد زیادی وجود دارد که شی خارجی در بدن انسان قرار بگیرد تا عملکرد بدن را بهتر کند یا به سلامت فرد کمک کند؛ پس جای نگرانی نیست. ولی یکی از مسائل دیگری که در این تراشه وجود دارد این است که فقط میتواند اطلاعات را به دستگاه ها ارسال کند و قادر به دریافت هیچگونه اطلاعاتی نیست. ولی مسترتون این موضوع را مشکل بزرگی نمی داند.
اکنون برایمان این سوال پیش می آید که روند نصب این تراشه به چه صورت است؟ باید بگوییم که این تراشه در گوشت افراد، کنار انگشت شصت با استفاده از سرنگ تزریق میشود و در بدن قرار میگیرد و این فرایند فقط چند ثانیه طول میکشد و بدون هیچگونه درد و خونریزی صورت میگیرد. تاکنون بیش از 100 شرکت از این تراشه استقبال کردند و تقاضای نصب این تراشه ها را بر کارکنانشان داشتند و لازم به ذکر است که نصب این تراشه برای افراد اصلاً اجباری نیست. تاکنون تیز حدود 150 نفر از کارگران این تراشه را نصب کرده اند.
دیدگاهتان را بنویسید