بازی Scalebound پیش از این قرار بود یکی از عناوین انحصاری شرکت مایکرو سافت در نسل هشتم بازی های کامپیوتری برای کنسول اکس باکس وان باشد. اما با اتخاذ سیاست های جدید مایکرو سافت در قبال کنسول اکس باکس وان و تقسیم شدن سهم بازی های انحصاری این کنسول با پلتفرم PC ، بازی Scalebound نیز همچون سایر آثار جدید شرکت مایکرو سافت دیگر یک بازی انحصاری به شمار نمی رود و قرار است در موعد مقرر به طور هم زمان بر روی کنسول اکس باکس وان و پلتفرم کامپیوتر های خانگی (سیستم عامل وینوز 10) عرضه گردد. بازی Scalebound از جمله آثاری بود که در نمایشگاه E3 2016 حضور فعالی داشت و بخش های جدیدی از گیم پلی آن در کنفرانس اختصاصی مایکرو سافت به نمایش در آمد.
بازی Scalebound را شاید بتوان در حالت کلی تجسمی از فیلم انیمیشن چگونه اژدهای خود را تربیت کنید (How to Train Your Dragon) در دنیای بازی های کامپیوتری دانست. در داستان این بازی بازیباز نقش پسر جوانی به نام درو را بر عهده دارد که در سرزمینی به نام دراکونیس با اژدهای خود توبان روزگار می گذراند. اگر چه کنترل توبان در طول بازی Scalebound در اختیار هوش مصنوعی این بازی قرار دارد اما در عین حال درو از این امکان برخوردار است تا در مواقع لزوم سوار اژدهای خود شده و همراه با او به جنگ دشمنان برود و یا این که توبان را به تنهایی به مقابله با رقیبان بفرستد و خود به کمک سلاح هایی که در اختیار دارد از روی زمین به پشتیبانی از او بپردازد. در این میان اسلحه های تحت اختیار درو سلاح های سردی نظیر شمشیر و کمان را در بر می گیرد و مواردی از قبیل نیزه هم جزو دیگر سلاح هایی به شمار می رود که او قادر به استفاده از آن ها برای مقابله با دشمنان ریز و درشت خود خواهد بود. البته در کنار این سلاح ها دست راست درو نیز دیگر سلاح او در طول این بازی محسوب می شود. دستی که قادر به شلیک پرتو های جادویی خواهد بود و در عین به کار رفتن به منظور از میان برداشتن دشمنان در طول مبارزه ها می تواند برای ترمیم سلامتی توبان (اژدهای درو) نیز بسیار مفید و کارآمد باشد. در واقع در خلال مبارزات بازی Scalebound همواره باید حواس بازیباز به میزان سلامتی توبان هم باشد؛ چرا که مرگ او مساوی با از بین رفتن بازیباز خواهد بود.
بازی Scalebound را در مجموع می توان اثری اکشن – نقش آفرینی قلمداد کرد که در طول مراحل مختلف آن بازیباز به موجب فعالیت هایی که انجام می دهد قادر به دریافت امتیاز تجربه و ارتقای تراز خود خواهد بود. علاوه بر آن با شکست دشمنان ریز و درشت موجود در محیط این بازی بازیباز می تواند آیتم های ارزشمندی را به دست بیاورد که یکی از مهم ترین موارد مصرف آن ها در افزایش میزان توانایی های اژدهای همراه بازیباز یا تغییر شکل ظاهری او جلوه می یابد. در واقع اژدهایی که در طول بازی Scalebound همراه بازیباز است حکم وسیله ی نقلیه ی او را دارد و درست نظیر عناوین اتومبیل رانی می توان به تیون کردن او و تغییر شکل ظاهری اش پرداخت. به بیان بهتر در بازی Scalebound به جای رینگ اسپرت و رنگ های بدنه ی متالیک، شما کلکسیونی از مدل های مختلف شاخ و دُم و فلس های گوناگون و رنگارنگ را در اختیار دارید که توسط آن ها (و با تهیه کردن آن ها) می توانید اژدهای خود را آن گونه که می پسندید پیرایش کنید.
نمایش بازی Scalebound در نمایشگاه E3 2016 (و در کنفرانس اختصاصی مایکرو سافت) بر روی به تصویر کشیدن حالت گروهی این بازی و قابلیت انجام مراحل آن به شکل چهار نفره تمرکز یافته بود. بر اساس تایید کارگردان بازی Scalebound یعنی آقای هیدکی کامیا، تمامی مراحل این اثر از ابتدا تا انتها را می توان به شکل همکاری تیمی به انجام رساند و هیچ محدودیتی در انجام این امر وجود نخواهد داشت. به عبارت بهتر قابلت تجربه ی گیم پلی بازی Scalebound به شکل همکاری تیمی چهار نفره تنها به بخش خاصی از این بازی (به عنوان مثال مبارزه با باس ها) محدود نمی شود و تمامی بخش های گیم پلی این اثر را در بر می گیرد. البته تجربه ی گروهی بازی Scalebound امری اجباری به شمار نمی رود و بازیبازانی که علاقه مند به انجام گیم پلی این اثر به شکل کاملاً تک نفره هستند هم می توانند بدون مواجه شدن با مشکل خاصی به انجام این امر بپردازند. با این حال به طور حتم تجربه ی بازی Scalebound (به خصوص مبارزه با باس های این بازی) در حالت تک نفره با چالش بیشتری نسبت به حالت گروهی و چند نفره همراه خواهد بود و بازیباز برای موفقیت در این راه باید بر روی موارد متعددی تمرکز داشته باشد. به منظور نمایش کاهش میزان دشواری انجام بازی Scalebound به شکل همکاری تیمی، در کنفرانس اختصاصی مایکرو سافت در نمایشگاه E3 2016 مبارزه با یکی از باس های این بازی در معرض دید علاقه مندان قرار گرفت. مبارزه ای که طی آن تعدادی از بازیبان همراه با اژدهای خود به شکل گروهی با هیولایی غول پیکر و عقرب مانند درگیر شده بودند و در فرآیندی چند مرحله ای قصد از بین بردن آن را داشتند.
در این میان گذشته از گیرایی این مبارزه و اندازه ی بزرگ جانوری که در برابر بازیبازان قد علم کرده بود (و چندین برابر هر کدام از اژدهایان حاضر در میدان مبارزه به نظر می رسید) آن چه که در این رویارویی تا حدی مشهود به نظر می رسید چالش اندک موجود در این مبارزه در قیاس با سایر باس فایت هایی بود که پیش از این در دیگر آثار تولید شده به دست اعضای استودیو پلاتینیوم وجودشان را شاهد بودیم. در پاسخ به چرایی این موضوع کارگردان اصلی بازی Scalebound یعنی آقای کامیا به این نکته اشاره کرده است که باس فایت مذکور برای نمایش این بازی در نمایشگاه E3 طراحی شده است و مسلماً هیچ کدام از باس های حاضر در بازی Scalebound (از جمله همین مورد به نمایش در آمده در کنفرانس مایکرو سافت در نمایشگاه E3 2016) ظرف مدت پنج دقیقه قابل شکست نخواهند بود و حتی برای شکست دادن تعدادی از آن ها نیاز به ساعت ها مبارزه برای یافتن نقاط ضعف و همچنین راه دقیق شکست دادنشان خواهد بود. ضمن این که او این نکته را هم گوشزد کرده است که برای طراحی باس های حاضر در بازی Scalebound او و سایر همکارنش در استودیو پلاتینیوم توجه ویژه ای به جانوران گوناگون (از جمله حشرات، پرندگان، خزندگان و …) و آناتومی بدن آن ها داشته اند. به عبارت بهتر اکثر باس های حاضر در بازی Scalebound با الهام از جانوران مختلف طراحی شده اند. اگرچه بازی Scalebound نمایش قابل قبولی در نمایشگاه E3 امسال داشت و در کنار این امر بسیاری از پرسش های علاقه مندان به این بازی هم از سوی سازندگان آن پاسخ داده شد، اما در عین حال چشم انتظاران این بازی همچنان شاهد اعلام تاریخ دقیقی برای انتشار اثر محبوب خود نبودند و زمان عرضه شدن بازی Scalebound برای دو پلتفرم کامپیوتر های خانگی (سیستم عامل ویندوز 10) و اکس باکس وان هنوز هم تاریخ نا معلومی از سال 2017 میلادی عنوان شده است.
باس فایت های خوبی داره
بد نیست بازیش میشه یه مدت باش سرگرم بود:-bd