گروه Performance
دقت اطلاعات در این گروه حتی مبهمتر از گروه قبلی است. در اینجا میبینیم که علاوه بر تعداد هستههای CUDA، مقدار پهنای باند نیز به صورت دقیق ذکر نشده و NVIDIA مقدار حداکثر را ذکر کردهاست (البته این موضوع به حق انتخاب از میان انواع مختلف ماژولهای حافظه گرافیکی توسط سازنده نیز بستگی دارد). البته میتوان این گروه را نیز به دو بخش تقسیم کرد که شامل کارتهای گرافیک با کارایی متوسط و کارتهای گرافیک با کارایی به نسبت پایین میشوند (ما هم در ادامه چنین کاری را خواهيمکرد!). جدول 2، کارتهای گرافیک گروه Performance با کارایی متوسط را نشان میدهد.
کارتگرافیک GT 650M در گروه Performance قرار گرفته اما از نظر مشخصات فنی کمی از GTX 660M بالاتر است! پس نباید انتظار داشتهباشیم که در بخشی (مانند هستههای CUDA یا حافظه) این کارتگرافیک ضعیفتر از GTX 660M باشد.
همچنین به نظر میرسد، NVIDIA کارتگرافیک GT 640M LE را برای سر کار گذاشتن کاربران در نظر گرفتهباشد! با این نام دو کارتگرافیک کاملاً متفاوت از نظر پردازندهگرافیکی تولید خواهدشد و اگر تنوع در نوع حافظه قابل استفاده را نیز در نظر بگیریم، میبینیم که محیط برای گیجکردن کاربران کاملاً فراهم است! پس اگر هنگام خرید به محصولی با این کارتگرافیک برخوردید، مطمئن شوید که کدام مدل را قرار است خریداری کنید تا در آينده از بابت کارایی پردازندهگرافیکی دچار مشکل نشوید. جدول 3، دیگر کارتهای گرافیک گروه Performance را که کارایی پایینتری دارند، نمایش میدهد.
در اینجا میبینیم که GT 555M تغییرنام یافته و با نام GT 635M عرضه شدهاست. کارتگرافیک GT 630 نیز به دليل استفاده از دو نوع مختلف پردازندهگرافیکی میتواند برای خریداران دردسرساز شود. از آنجا که GT 630 قرار نیست کارایی بالایی داشتهباشد، پس میتوان انتظار داشت، مدل مجهز به پردازندهگرافیکی 28 نانومتری که توان مصرفی کمتری خواهدداشت، مشتریان بیشتری داشتهباشد (البته به شرطی که مشتریان بتوانند بفهمند، کدام مدل روی نوتبوک موردنظرشان نصب شدهاست).
دیدگاهتان را بنویسید