حتما خاطرتان هست که تا همین 15 سال پیش خرید یک سیمکارت هم کار سختی بود، چه برسد به چند سیمکارت! اما با ورود ایرانسل به این بخش و در دسترس قرار گرفتن سیمکارت برای هر شخص، رفته رفته تعداد سیمکارتهای هر شخص بالاتر رفت. اما نهایت این داستان چیست؟ هر شخص چند سیم کارت میتواند داشته باشد؟ برای اطلاع از این موضوع با ما همراه باشید.
آموزش غیرفعال کردن اینترنت آزاد سیم کارت – جلوگیری از هزینههای سرسامآور
در جمهوری اسلامی هر شخص میتواند از تمام اپراتورهای تلفن همراه سیمکارت خریداری کند اما تنها 10 سیمکارت به نام او ثبت خواهد شد. اگر اقدام به خرید سیمکارت کردید و رگولاتری خطایی مبنی بر تعداد مجاز سیمکارت به شما نشان داد، میتوانید با ورود به وبسایت رگولاتوری از سیمکارتهایی که به نام شما هستند اطلاع پیدا کنید. به گزارش خبرگزاری ایسنا، سیمکارت دائمی یا اعتباری تلفن همراه را میتوان به سادگی و با حضور در یکی از نمایندگیهای اپراتورهای و یا دفاتر پیشخوان خدمات دولت خریداری کرد. از طرفی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرده که در زمان خرید سیمکارت جدید، فعال سازی سیم کارت خریداری شده فقط از راه ارسال رمز یکبار مصرف به یکی از سیمکارتهای قدیمی میسر است.
پس تکلیف کسی که برای اولین بار اقدام به خرید سیمکارت میکند چیست؟ این شخص میتواند شماره یک معرف را به متصدی ثبت نام اعام کند و پس از دریافت رمز یکبار مصرف و درج در سامانه برای خرید سیمکارت خود اقدام کند. سیمکارت فعال سیمکارتی است که قابلیت دریافت خدمات از اپراتور خود را داشته باشد و سلب امتیاز نشده باشد.
چند سیم کارت میتوان خرید؟
بر اساس قوانین، هر شخص حقیقی می تواند در مجموع از تمامی اپراتورهای تلفن همراه جمهوری اسلامی حداکثر 10 سیمکارت را خریداری کند. اتباع غیر ایرانی نیز با داشتن مدارک خود میتوانند به صورت همزمان از 3 سیمکارت بهره مند شوند. اشخاص حقوقی (مانند شرکتها) محدودیتی برای خریداری سیمکارتهای فعال به نام خودشان ندارند. اشخاص حقیقی میتوانند از طریق سیمکارتی که به نام آنهاست، کد ملی خود را به سر شماره 3000150 ارسال کنند و یا با مراجعه به آدرس اینترنتی www.cra.ir از سیمکارتهایی که به نام آنها هستند اطلاع پیدا کنند. هر چند که با استفاده از اپلیکیشن های مدیریت حساب هر اپراتور (ایرانسل من، همراه من، رایتل من) میتوانید از تمامی سیمکارتهای آن اپراتور اطلاع پیدا کنید.
مسئولیت هر گونه استفاده از سیمکارت، حتی اگر شخصی به جز مالک سیمکارت از آن استفاده کند، بر عهده مالک سیمکارت است و از طرفی هم ارسال پیامکهای تبلیغاتی به سیمکارتهای شخصی نیز ممنوع است. استفاده از سیمکارت شخصی برای تبلیغات نیز باعث مسدود شدن سرویسهای آن خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید