رئیس پلیس فتای البرز در یک گفتوگوی خبری به خانوادهها در زمینه خطرات اعتیاد به بازیهای کامپیوتری هشدار داد و از آنها خواست این رویکرد غیراصولی را کنترل و مدیریت کنند. برای مطالعه صحبتهای رئیس پلیس فتا پیرامون تاثیرات مخرب بازیهای کامپیوتری روی کودکان همراه ما باشید.
سرهنگ «رسول جلیلیان» در گفت و گو با خبرگزاری ایرنا اعلام کرد استفاده طولانی مدت از بازیهای کامپیوتری میتواند تبعات روحی و جسمی عدیدهای را برای فرزندان به وجود آورد. او اضافه کرد آشنایی کودکان و نوجوانان با تهدیدها و آسیبهای فضای مجازی از سوی والدین را یک ضرورت میداند. والدین برای کاهش تهدیدها و آسیبهای فضای مجازی میتوانند با بهرهگیری از ابزارهای کنترلی، نظارت دقیقتری بر فعالیت و رفتار مجازی فرزندان داشته باشند.
«جلیلیان» مدعی است استفاده مکرر از بازیهای رایانهای منجر به تغییر در سلامت فیزیکی یا روانی و افت عملکرد تحصیلی دانش آموزان خواهد شد. والدین باید جایگزین کردن بازیهای فکری، سرگرم کردن خود با دوستان و خانواده، کاهش زمان بیداری و محدودسازی دسترسی به بازیهای کامپیوتری را برای کودکان خود در اولویت قرار دهند. او همچنین استفاده بیش از اندازه از اینترنت را عاملی مخرب در زندگی فرزندان قلمداد میکند و این عامل مخرب باعث بروز اختلالات جسمی و روحی در آنها میشود.
تاکید رئیس پلیس فتا به حضور موثر والدین در کنترل رفتار مجازی فرزندان
والدین موظف هستند روابط عاطفی بیشتری را با فرزندان خود ایجاد کنند تا از وقوع حوادث احتمالی در این فضا جلوگیری نمایند. «جلیلیان» اعلام کرد پلیس فتا از طریق شبکههای اجتماعی بومی همواره در تلاش است که وظیفه آگاهسازی خانوادهها و کاربران فضای مجازی را به خوبی انجام دهد. از طرف، خانوادهها نیز با افزایش سطح آگاهی و مشاهده دائم فعالیتهای کودکان و نوجوانان در فضای سایبری، از آسیبهای احتمالی فرزندان در این فضا جلوگیری کنند.
رئیس پلیس فتای البرز اعلام کرد هرچند فضای وب شامل قابلیتهای آموزشی جذابی برای کودکان و نوجوانان میشود اما میتواند خطرهای نهفتهی بسیاری در بطن خود داشته باشد که این امر برای خانوادهها به یک نگرانی تبدیل شده است. او همچنین بیان کرد همراهی و هماهنگی والدین با فرزندان، کنترل بر رفتار و فعالیت سایبری آنها یک ضرورت بوده، چراکه ناآگاهی والدین، موجب آسیبها و بروز تهدیدات مختلف خواهد شد.
نظر شما چیست؟ چه راهکارهایی را برای کنترل اعتیاد کودکان به بازیهای کامپیوتری پیشنهاد میدهید؟ لطفاً نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید