1ـ www.1itblog.com
وان آي تي بلاگ از آن دسته سايتهايي است که به توليد محتواي کاربردي ميپردازد و همان طور که در اين يازده هفته شاهد بوديد، سياست ماهنامه سخت افزار اولويت با معرفي اين دسته از سايتها و وبلاگها است. به نقل از نويسنده آن:
من سید رضا محمدی هستم حدود ۴ سال و نیم، وبلاگ نویسم. در سال ۸۴ آی تی بلاگ در بلاگفا متولد شد و در سال ۸۶ به وردپرس. کام مهاجرت کرد و از ابتدای سال ۸۹ با تغییر رویکرد و شکلی نوین در دامنه 1itblog.com متولد شد و قرار است اینجا مکانی باشد برای وبگردانی که علاقه به آی تی و گجت و وب و اپن سورس هستند و بر ای وبلاگ نویسان هم مکانی باشد برای پیگیری اخبار آی تی و وبلاگستان و معرفی ابزار و سرویس های وبلاگ نویسی . امیدوارم در این راه موفق باشم. از لحاظ تحصیلات آکادمیک لیسانس حقوق هستم اما عشق من به کامپیوتر و دنیای وب مرا به این وادی کشاند.
2ـ www.cambridgeincolour.com
وب سايت آموزشي گرافيک ديجيتال دانشگاه کمبريج انگلستان، مکانيست براي يادگيري گرافيک ديجيتال. نوع آموزشهاي اين سايت طوري طبقهبندي شده است که طيف وسيعي از عکاسان و گرافيستهاي آماتور تا فوق حرفهاي را پوشش ميدهد.
3ـ www.genetics.ir
انجمن ژنتيك ايران در سال 1345 با پيشنهاد و پشتكار دكتر پزشكپور مستشفي تأسيس شد. اين انجمن در ابتدا مشتمل بر گروههاي چهارگانه دانشكدههاي علوم، كشاورزي، پزشكي و دامپزشكي بود و گردهماييهاي آن در خلال كنگره ساليانه كودكان برگزار ميشد. سپس در سالهاي 1347 تا 1357 هفت كنگره علمي مستقل در شهرهاي تهران، مشهد، اصفهان، تبريز، شيراز و اهواز برگزار شد. پس از انقلاب و به ويژه در دوران جنگ تحميلي بيش از دو دهه فعاليت انجمن ژنتيك ايران تعطيل شد.
در طول اين سالها علم ژنتيك در سطح جهان به سرعت رشد كرد اما ابعاد اين رشته در ايران شناخته نشده بود . بر اساس اين تحليل در سال 1378 گروهي از افراد علاقمند گردهم آمدند و با تهيه اساسنامه اقدام به تشكيل مجدد انجمن كردند. در واقع، اين حركت يك خيزشي دوباره در ادامه فعاليتهاي تشكيلاتي متخصصين علم ژنتيك در دو دهه پيشين بود. در سال 1379 اين انجمن در وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و سپس در اداره ثبت شركتها و مالكيت صنعتي به ثبت رسيد.
بر طبق اساسنامه، هيئت مديره اين انجمن متشكل از 2 نفر متخصص در ژنتيك انساني، 2 نفر متخصص در ژنتيك جانوري، 2 نفر متخصص در ژنتيك گياهي و يك نفر متخصص در ژنتيك پروكاريوتهاست. وجود اين بافت در هيئت مديره و ساير اركان انجمن، شمول انجمن بر جنبههاي مختلف رشته ژنتيك را تضمين مينمايد.
4ـ www.matma.ir
مدیریت توسعه ملی اینترنت (متما):
از وظایف مهم مرکز متما که بر اساس محورهای مدیریت منابع فناوری اطلاعات در کشور، حمایت از توسعه اینترنت و فناوری اطلاعات، تحقیق توسعه و نوآوری در بخش فناوری اطلاعات و ارائه آمار و شاخص های فناوری اطلاعات خدمات ارائه می نماید، می توان به موارد ذیل اشاره كرد:
ـ مدیریت و تخصیص آدرس های اینترنتی
ـ تمرکز برمحافظت و توسعه فضای سایبر ملی و تبدیل آن به محیطی پر نشاط جهت پیشبرد اهداف ملی مردمی
ـ مدیریت موثر و پایدار منابع اینترنت
ـ بهینه سازی و توسعه اینترنت و فعالیت های تحقیق و توسعه مربوط به منابع آدرس های اینترنتی نسل آینده شبکه
ـ توسعه دامنه های IR و انجام سیاستهای مربوط به رجیستر و تخصیص آدرس های IP نسخه 4 و 6
ـ همکاری با مجامع بین الملل مانند: APNG, APNIC,IETF,ISOC,ICANN,MINC و تشکیل سمینارهای داخلی و خارجی با همکاری این نهادها
ـ امضاء قرارداد همکاری با سایر کشورها
ـ استفاده از امکانات و تواناییهای دانشگاههای داخلی و خارجی
ـ فراهم آوردن امکان بیشتر جهت بهینه سازی صنعت IT
5ـ www.salamzaban.com
در گروه “سلام زبان” معتقدیم:
– ” بنی آدم اعضای یک پیکرند که در آفرینش زیک گوهرند “
باید باور کنیم که همه ما مثل سلولهای یک بدن یکی هستیم و رنج بشریت رنج خود ماست.
– شعارمان این ضربالمثل چینی است که میگوید:
” اگر فقط به فکر سال آینده هستی، بذری بکار. اگر به ده سال دیگر میاندیشی، نهالی غرس کن و اگر به صد سال دیگر فکر میکنی، در آموزش و ارتقاء فرهنگ جامعه بکوش.”
معتقدیم اگر تعلیم و تربیت اشاعه یابد و وجدان بشری بیدار شود، نیرو و سرمایهای که صرف جنگ و درگیری در سراسر جهان میشود در جهت رفع نابسامانی، گرسنگی، بیکاری و سعادت و تعالی بشر خواهد بود.
و با این آگاهی که دانستن زبان انگلیسی به پیشرفت هموطنانمان در عرصه های مختلف کمک مینماید و باعث افزایش چشم گیر حضور در صحنه جهانی و بدست آوردن فرصتهای بهتر و انتقال آیین و فرهنگمان خواهد شد همت کردهایم تا در حد توان و وقتی که داریم بتوانیم به آنها کمک نماییم.
هدف اولیه و اصلی ما آموزش و دور کردن بی سوادی از مردم بوده و هست و نیتمان را ایجاد نهضت زبانآموزی قرار دادهایم، همچنان که در طول تاریخ برای پیشرفت نرمافزاری، کشورها به یادگیری زبان های پرنفوذتر و استفاده از آنها در جهت اهداف و برنامههای شخصی و ملی همت گماردهاند. معتقدیم که اگر فرد نسبت به کم اهمیت ترین مشکل اجتماع خودش قدم کوچکی بردارد بهتر از آن است که نسبت به بزرگترین مشکل بشری فقط ابراز عقیده نماید. اگر عقیده با تعهد و عمل نیامیزد پوچ و بیمعنی خواهد بود.
6ـ www.thecoach.ir
امير مهراني از آن افراد فعال، با ذوق در حوزه آي.تي است که در وبلاگش به توليد محتوا ميپردازد. به نقل از ايشان:
فعالیت حرفه ای من از سال ۱۳۷۹ در زمینه راه اندازی و مدیریت شبکه های کامپیوتری آغاز گردید و در سال ۱۹۹۹ مدرک MCSE NT4 را دریافت كردم. در طول این مدت در پروژه های فراوانی در زمینه های مختلف فعال بودهام و تاکنون بعنوان مشاور و مجری در بخشهای خصوصی و دولتی حضور داشتهام. در حال حاضر رئیس واحد تحقیق و توسعه شرکت چارگون هستم و همچنین به عنوان مشاور به افراد و کسب و کارها در مسیر موفقیتشان کمک می کنم. بیشتر فعالیتهای من بر روی موارد زیر متمرکز است:
ـ استفاده از تکنولوژی در افزایش کارایی افراد در محل کار
ـ بکارگیری ابزارهای نوین ارتباطی برای ارائه موثر خدمات ومحصولات برای اشخاص و شرکتها
ـ مشاوره شغلی و تدریس روشهای بهتر کار کردن
ـ پرسنال برندینگ (هویت سازی اشخاص برای ارائه موثر توانایی ها و موفقیت در کار)
ـ مشاوره و اجرای راهکارهای همکاری تیمی
ـ برگزاری سخنرانی و Presentation در زمینه های مشخص شده
معمولا مرزی بین استراحت و کار ندارم. آدمهای زیادی مثل خودم را دیدهام که در زمینه آی تی فعالیت می کنند و کارهای هنری هم انجام میدهند. شاید این یک نیاز باشد برای آدمهای این رشته که خودشان را گاهی از فضای منطقی به محیطی احساسی ببرند. من هم شاید به همین دلیل خودم را نمی تونم به یک شاخه هنری محدود کنم و معمولا از برخورد با آثار هنری و گاه ناخنک زدن به آنها لذت می برم. متولد اردیبهشت ۱۳۵۹ در تهران هستم و فکر کردن نیرویی است که مرا به جلو میبرد.
7ـ www.toossky.ir
به نام خداوند کیوان و گردون سپهر فروزنده ماه و ناهید و مهر
پس از مدتها کمبود فعالیتهای منسجم نجومی در خراسان بزرگ احساس کردیم شاید تشکیل یک انجمن نجوم آماتوری مستقل با استفاده از امکانات موجود در این استان پهناور کشورمان و با هدف گسترش علم نجوم و هماهنگی بین گروههای کوچک نجومی در این استان ضروری است. لذا تصمیم گرفتیم انجمن نجوم آماتوری آسمان توس را بنیان نهیم باشد که در راستای شناساندن این علم زیبا به عموم علاقه مندان و فراهم کردن محیطی مناسب برای آنان که شیفته آشنایی با آسمانها هستند گامی مفید برداشته شود.
بدین ترتیب به پیشنهاد زنده یاد دکتر محمد تقی عدالتی، استاد نجوم دانشگاه فردوسی مشهد و مسؤول رصدخانه این دانشگاه، انجمن نجوم آماتوری آسمان توس در بهمن ماه سال ۱۳۸۱ شکل گرفت.
حامیان انجمن عبارتند از:
– جناب آقای دکتر جمشید قنبری، ریاست محترم انجمن نجوم ایران
– جناب آقای مجید عتیقی، سرگروه محترم دبیران فیزیک استان خراسان
– جناب آقای مهندس منوچهر آرین (ضیا)، پژوهشگر و مؤسس سایت جام جمشید
در حال حاضر مدیریت انجمن نجوم مشهد به عهده آقای سید علی اصغر ربانی است و مسؤولیت امور حقوقی انجمن را آقایان محمد کفشدار گوهریان و محمد مهدی مطیعی بر عهده دارند.
اهداف و برنامه های انجمن:
۱- شناساندن نجوم به عموم مردم و ترویج این علم در جامعه
۲- برگزاری باشگاههای ماهانه نجوم
۳- برگزاری کلاسهای عمومی نجوم آماتوری (مقدماتی و پیشرفته)
۴- برگزاری گشتهای نجومی
۵- تشکیل کارگاههای آموزشی نجوم آماتوری
۶- برگزاری همایشهای نجومی در سطح شهر مشهد و کشور
۷- برگزاری سالانه ماراتن مسیه و پلاس در استان خراسان
۸- برگزاری برنامه های رؤیت هلال ماههای قمری
۹- ایجاد بانک نرم افزارها و فیلمهای نجومی
۱۰- ایجاد کتابخانه تخصصی نجوم آماتوری
۱۱- همکاری با شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران
۱۲ – همکاری با سایر گروههای نجومی شهر و کشور
۱۳- همکاری با سازمانها و ارگانهای دولتی و غیر دولتی برای برگزاری برنامه های نجومی و یا تاسیس مراکز نجومی
۱۴- همکاری با رصدخانه دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد
۱۵- ارائه آخرین اخبار و وقایع نجومی به رسانه های گروهی محلی
سایتی که در پیش رو دارید سایت اطلاع رسانی انجمن نجوم مشهد است. مسؤولیت مطالب و اخبار مندرج در این سایت، به غیر از محتوای سایتهایی که به آنها لینک داده شده است، به عهده انجمن نجوم مشهد است. با توجه به ساختار پویا و تغییرپذیر سایتهای اینترنتی و وبلاگها این انجمن هیچگونه مسؤولیتی را در قبال محتوای سایتهایی که به آنها لینک داده شده است ندارد.
سپاسگزارم آقاي شاليکاريان. ان شاا… در شماره بعدي از سايتهاي پيشنهادي شما استفاده خواهيم کرد البته با ذکر نام شما.
همانند هفته های گذشته عالی بود, سایت های جالب و مفیدی معرفی شد
ممنون آقای طراوتی عزیز