در سال 2014 کمپانی وان پلاس با عرضه ی مدل وان ، با توجه به مشخصات فوق العاده و قیمت بی نظیری که داشت قوانین بازی را عوض کرد و به این گوشی لقب “قاتل پرچمدار” را دادند و البته از آن سال به بعد مدل های بعدی این کمپانی نیز راه وان پلاس را در پیش گرفتند. از دیگر دلایل مجبوبیت گوشی های وان پلاس استفاده از رام سیانوژن به صورت پیشفرض است که به خاطر کم نقص بودن نسخه های رسمی آن و سبک و روان بودن این رام ها نزد کاربران اندرویدی بسیار محبوب هستند. بعد از معرفی وان پلاس وان ،این کمپانی همزمان با معرفی OnePlus Two رابط کاربری خود را نیز با آن معرفی کرد که نام آن را OxygenOS نهاده بود. حالا این کمپانی آخرین نسخه ی این رابط کاربری را برای اولین گوشی خود ارائه داده است.
رابط های کاربری گوشی های اندرویدی حالا جزئی از شناسنامه ی یک گوشی به شمار میروند و هر کدام از این رابط ها ویژگی های خودشان را دارند . از بین روابط کاربری گوشی های اندرویدی شاخص میتوان به سنس اچ تی سی اشاره کرد که سرعت خوبی را در کنار امکانات شخصی سازی بالا به کاربر ارائه میکند و تاچ ویز سامسونگ نیز در طول چندین سال حالا به پختگی خوبی رسیده است. فاکتورهایی که گفته شد ، سرعت خوب ، امکان شخصی سازی بالا و امکانات زیاد در کنار زیبایی و سادگی از جمله نکاتی هستند که کاربران اندرویدی از یک رابط کاربری خوب انتظار دارند.
رابط خام گوگل که احتمالا با آن روی نکسوس های گوگل کار کرده اید ، تا حدود بسیار زیادی از این نکات غنی هست و احتمالا این جمله را از طرفداران گوشی های نکسوس شنیده اید گه هنگ در این گوشی ها معنا و مفهوم ندارد و اگر با آن کار کنید دیگر کار کردن با رابط های دیگر برایتان عذاب آور میشود. همین طور مخالفان رابط کاربری خام از بی روح بودن آن گلایه دارند و از این حیث نمیتوانند با آن ارتباط برقرار کنند. وان پلاس با OxygenOS تا حدودی این دو را با هم تلفیق کرده است و شاهد یک رابط کاربری زیبا و سرعتی با امکانات بالا هستیم. هر چند در نسخه های قبل این رابط کاربری خالی از باگ های نرم افزاری نبود اما در نسخه های جدید این مشکلات به حداقل ممکن رسیده است.
نسخه ی جدید رابط OxygenOS کمپانی وان پلاس که برای مدل وان عرضه شده است قابل دانلود در فروم این کمپانی است و فعلا این آپدیت به صورت OTA در دسترس نیست و کاربرانی که قصد دریافت این آپدیت را دارند میبایست پس از دانلود فایل آن ، به صورت دستی این رام را فلش بزنند.وان پلاس تاکید کرده است که این کار توسط ریکاوری استوک خود شرکت انجام شود و در صورت استفاده از ریکاوری TWRP امکان پریدن سریال IMEI و آنتن گوشی ممکن است.در مورد امکانات اضافه شده در این نسخه و برای این مدل میتوان به اضافه شدن حالت دستی در دوربین و امکان عکس برداری با فرمت RAW اشاره کرد. همچنین بسیاری از امکانات نرم افزاری از جمله اضافه شدن آپشن Dark Mode موجود در مدل های X و TWO نیز به ONE اضافه میشوند. در ضمن باید به این نکته اشاره کرد که این رابط بر پایه ی اندروید 5.1 است و فعلا خبری از مارشمالو نیست اما به احتمال زیاد وان پلاس اندروید 6.0 را برای هر 3 گوشی خود عرضه کند.در صورت داشتن تجربه از گوشی های وان پلاس آن را با ما در اشتراک بگذارید.
از کجا می دونی گوشی فوق العاده ای هست؟!
واقعا گوشی فوقالعاده ایه حیف تو ایران نیست :smiley0