زارع پور در مورد تغییر مدیریت یا مالکیت سکوهای بومی بیان کرد: «خیلی جدی نگیرید».او همچنین این موضوع را به رسانهها نسبت داد و اضافه کرد دولت پشتیبان کسبوکارهای داخلی است، چون با وجود این پلتفرمهای داخلی نیازی به استفاده از پلتفرمهای آمریکایی مثل اوبر، آمازون و ایبی وجود ندارد.
در جلسه هیئت دولت زارع پور به خبرها در خصوص لزوم تغییر مدیریت و مالکیت استارتاپها واکنش نشان داد و افزود:
قرار نیست هر مطلبی که در یک روزنامه منتشر شد، شما بهعنوان اصل بگیرید و پیگیری کنید. یک نفر نظر شخصی خود را بیان کرده است. بههیچوجه اظهارنظر افراد موضع دولت نیست. اگر چیزی نظر دولت باشد، در مصوباتش یا لوایحی که به مجلس ارائه میکند، بیان میشود.»
عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پلتفرمهای داخلی در مورد موضوع مدیریت سکوهای بومی گفت: تغییر مدیریت پلتفرمهای داخلی نه در دولت مطرح شده و نه در دستور کار است.
اهمیت استارتآپهای داخلی از دیدگاه دولت
از دیدگاه زارعپور نخبهها و مالکین پلتفرمهای داخلی از داشتههای ارزشمند کشور هستند او در این مورد افزود: «این افراد باعث کاهش وابستگی ما به پلتفرمهای خارجی میشوند. اگر سکوهای جابهجایی مسافر که توسط افراد بومی متخصص گسترش یافتهاند، نبود، اوبر آمریکایی در کشور ما فعالیت میکرد یا اگر پلتفرمهای خریدوفروش کالا نباشند، آمازون و ebay جایگزین آنها میشدند.این موضوع در بالا بردن عدم وابستگی به استفاده از تولیدات و پلتفرمهای خارجی اهمیت بسیاری دارد.
او با اعلام حمایت دولت از این کسبوکارها لزوم رعایت و پایبندی به قوانین را یادآور شد تا دلیلی برای برخورد با آنها به وجود نیاید. وی افزود: «در مقابل وظیفهی دولت در حمایت از کسبوکارهای بومی این خواسته ما از اکوسیستم است که به قوانین پایبند باشند و حتی در رعایت قانون پیشقدم باشند.»
زارعپور تاکید کرد:«اینها حرفهایی است که در رسانهها زده میشود؛ خیلی جدی نگیرید.»
هفته گذشته حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان استارتاپهای شناخته شده بومی را به عدم رعایت قانون متهم کرد و خواستار تغییر مالکیت آنها و واگذاریشان به دولت شد. با این حال،زارعپور این ادعا را بیاساس دانست.
شرکتهای چرت و پرتی که اسمش رو گذاشتن استارت اپ و از لحاظ فنی و ایده چیزی برای گفتن ندارند و صرفا کپی پیست ایده های موفق رو تو ایران انجام دادن
هر کدومشون که از بین برن صد تا دیگه مثل خودشون سبز میشن که دقیقا همون کار رو انجام بدن
الان همین دیجی فلان! مثلا چه کار مهمی انجام میده غیر از دلالی برای فروش؟!!
قابل اعتماده؟! قیمت مناسب داره؟! تعهد در قبال مشتری داره؟!
بارها مشاهده شده گوشی که پلمش باز شده رو مجدد با برچسب و هولوگرام! پلمپ کرده داده دست مشتری
(مشتری از همه جا بی خبر فک میکنه چون پلمپ هولوگرام داره ، پس حتما باز نشده!!)
اگر برنامهای مثه اسنپ نبود ، اوبر امریکایی در ایران فعالیت میکرد
یعنی قشنگ عبارت رو معکوس با واقعیت گفت
اتفاقا اگر نمونه های خارجی توانایی فعالیت در کشور ما داشتند و فضای شبه رانت انحصاری نبود چنین برنامه هایی نمی تونستن اینطور رشد کنند
اگر یه بخش حرفهای شریعتمداری درست بوده اونم همین قسمت حرفش در مورد فضای شبه رانت که سبب رشد این سکوها شده بود
موافقم
نمیدونم این حرفت اینه که طرف شریعتمداری رو گرفتی یا نه… ولی بگم شریعتمداری اگه ادم بود همین بحث رو باید در مورد خودرو لوازم خانگی اینترنت موبایل و هزاران چیز دیگه رو میکرد که با انحصار و قدرت فقط دارن پول مردم رو می چاپن… و چون دولت خودشو توشون دخیله اسمشون رو نمیاره.. وگرنه امازون هم دقیقا مثل دیجی کالا هم خودش فروشنده است و هم راه ارتباطی برای فروش کردن اجناس دیگرانه… پس لطفا بدون غرض و با علم دیجیتال صحبت کنین نه فقط از روی یه مشت ادم تندرو که اصلا نمیدونم دنیای دیجیتال چیه و به چه دردی میخوره..