از زمانی که سیستم عامل اندروید در بین دیگر سیستم عاملهای دنیای گوشی شناخته شد، وبسایت فروشگاه این سیستم عامل از طراحی و رابط کاربری عجیبی برخوردار بود. طراحی کلی قالب این وبسایت در مقایسه با سایر فروشگاههای سیستم عاملهای دیگر ضعیفتر بود و هر سال با گذشت زمان، ظاهری قدیمی و غیر مدرن به خود گرفته بود. برای مثال ستون کناری این وبسایت با فهرستهای عجیبو غریب و کارت مانند خود، ظاهری نامتناسب را به کاربر القا میکرد. اما آنطور که پیداست مدیران وبسایت Google Play به دنبال طراحی دوبارهی فروشگاه و نحوهی تعامل با کاربرانشان هستند.
- تعطیلی Google Play Music و جایگزینی با YouTube Music
- برندگان مراسم Google Play Awards سال 2019 مشخص شدند
جزئیات وبسایت Google Play
وبسایت معروف Android Police و Tipster اخیرا فاش کردهاند که یک قالب جدید از فروشگاه گوگل را کشف کردهاند که ظاهری به مراتب مدرنتر و کاربر پسندتر را در خود جای داده است. این طراحی جدید سبب شده تا آن اسلایدبار بزرگ بالای صفحه و آن فهرستهای کارت مانند به صورت کلی از قالب جدید حذف شوند و جای خود را به یک قالب ساده و زیبا با 4 کلید بزرگ برای جابجایی در صفحات مختلف و لیستهای بهینه شده دادهاند. این لیستها و اسلایدهای متحرک آنها با قابلیتهای مختلفی به چشم کاربر میآیند که یکی از آنها حالت پلی کردن خودکار تریلرهای برنامهها است. کاربر میتواند به سادگی برنامههای مورد نظر خود را فیلتر کند و یا دسته بندی مورد نظر خود را شخصی سازی کند و اگر نیازی به مراجعه به کتابخانهی نرم افزاری کاربر و یا کارتهای هدیهی خود باشد، میتواند به سادگی و با مراجعه به پروفایل خود آنها را مشاهده کند.
ظاهرا تنها نسخهی زبان کرهای از قالب جدید این فروشگاه پشتیبانی میکند و تماسهای مکرر وبسایتهای مختلف با شرکت گوگل برای تست این وبسایت به بنبست خورده است. احتمالا باید تا انتشار نسخهی پایدار این وبسایت صبر داشته باشیم تا نتیجهی کار گوگل برای اورهال اساسی فروشگاه سیستم عامل موبایلش را ببینیم.
خیل جالبه به گوگل پلی را میگفتند غیر قابل اعتماد البته برای مردم که پر از اعتماده اما چرا که داخش مثلا اپ فیلترشکن میشه به راحتی نصب کرد یا موارد مشابه پیدا میشه کرد غیر قابل اعتماده در واقع داشتند طرفداری از طرح صیانت را مثلا میکردند آخه گوشی یارو آندروئیدی است حتی تلویزیون هم همین وضعیت را داره چرا باید فیلتر بشه کندو زنبور عسل بدون زنبور مگه میشه ! ویندوز 11 هم به گوگل پلی احتیاج داره لعنت به طراحان طرح صیانت .
گلم خودت خوندی چیزی که نوشتیو؟
گوگل پلی رو از این لحاظ گفتن غیرقابل اعتماد چون نرم افزارهای تقلبی بانک ها رو منتشر میکنه !
ولی صعودی اینترنشنال مردم رو جوری که خودش میخواد تربیت میکنه