وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه شبکه ملی اطلاعات محدودیت سرعت ندارد،گفت:سرعت،کیفیت و تعرفه پایین از نتایج شبکه ملی اطلاعات است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمود واعظی درباره وضعیت شبکه ملی اطلاعات به خانه ملت گفت: این طرح جزو منویات مقام معظم رهبری است که فاز اول این شبکه در هفته دولت به بهره برداری رسید و از همین رو با بهره برداری از شبکه ملی اطلاعات ما شاهد تحولات چشمگیری در زمینه های سرعت ،کیفیت و تعرفه پایین بوده ایم.
وی با بیان اینکه شبکه ملی اطلاعات بیش از 14 سال است که در کشور مطرح است،گفت: تمام دولت ها و وزرای ارتباطات، به دنبال اجرایی شدن شبکه ملی اطلاعات بودند و این در حالی است که بنده نیز این موضوع را در اولویت های برنامه کاری خود قرار دادم و خوشبختانه امسال توانسته ایم در هفته دولت فاز اول این شبکه را به بهره برداری برسانیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان، یادآورشد: شبکه ملی اطلاعات منجر به ایجاد اشتغال می شود و بطورکلی این شبکه نیازمندی مردم را در داخل کشور به نحو کارآمدی دربرمی گیرد.
بر اساس این گزارش طرح شبکه ملی اینترنت در کشور ما از اواخر سال 1384 مطرح شد ومهمترین دلیل پیاده سازی این شبکه درآن سال کاهش وابستگی به شبکه جهانی اینترنت اعلام شد.در سال 1385 قرار شد پروژه اینترنت ملی در مرکز تحقیقات مخابرات ایران انجام شود.در سال 1386 نیز همین موضوع تکرار شد واین بار برنامه های عملیاتی راه اندازی وبهره برداری اینترنت ملی در سال های 1386 تا 1388 در هیات وزیران تصویب شد.اما شبکه ملی اینترنت در سال 1389 با نام جدید شبکه ملی اطلاعات به صورت جدی تر مطرح شد به طوری که کلیات موضوع در ماده 46 برنامه پنجم توسعه مطرح شد.
شبکه ملی اطلاعات در دولت یازدهم که قرار است تا پایان برنامه پنجم توسعه کامل شود در سالروز روز جهانی ارتباطات و چهارمین جشنواره فاوا مورد توجه دبیر کل اتحادیه جهانی قرار گرفت و واعظی وزیر ارتباطات همواره بر این تاکید داشت که می توان امکان ارائه سرویس را در این شبکه در زمان پیش بینی شده فراهم کند.
همچنین در سال 93 با پیشرفت شبکه ملی اطلاعات وآماده سازی زیر ساخت های راه اندازی این شبکه، توسعه در پهنای باند وارتقای نسل های تلفن همراه نیز انجام شد و افزایش پهنای باند قبل از راه اندازی این شبکه مورد انتقاد برخی مسئولین قرار گرفت اما محمود واعظی وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات همواره براین تاکید داشت که نمی توان جلوی پیشرفت را گرفت.
یعنی بالاخره ما میتونیم یه فیلمو آنلاین تماشا کنیم بدون این که استرس تموم شدن حجم رو داشته باشیم؟!
اینترنته….
در این پروژه شما هم سایت های خارجی رو میتونی ببینی هم داخلی ولی سایتهایی که از سرورهای داخل استفاده میکنن هزینه کمتری برای شما دربر داره.
اگر شبکه ملی بمعنای این موارد باشد خیلی هم مفید است:
1. خدمات بانکداری و … در داخل کشور انجام شود و نیازی به تبادل اطلاعات با خارج نباشد.
2. سرعت بسیار بالاتر + قیمت بسیار پایین تر برای خدماتی نظیر آپارات و فیلمیو و ….
3. سرعت بالا + هزینه کمتر در وب گردی در سایت های داخلی نظیر روزنامه ها، اخبار، سایت های علمی و فناوری، آموزشی و دانلود نرم افزار و … .
به شرطی که خللی در کار اینترنت معمولی نداشته باشد و صد البته خدمات اینترنت معمولی هم بهتر شود چون بار زیادی از مصرف ان توسط شبکه ملی جبران می شود.
لطفا ادامش نده اقای وزیر…. مثل بوشهر تا کامل بشه ، بدردنخور خواهد بود و کسی هم مشتریش نیست….جای اون تکنولوزیهای جدید بیار و فیلترینگ واقعا مسخره رو کم کن…به کسب و کارمون و … اسیب زده
دقیقا معلومه هدف چیه:emoji0:smiley0
میشه حدس زد که در آینده نه چندان دور یه بلایی سر این اینترنت جهانی میارن که ارتباط ایران رو با دیگر کشورها قطع کنن
و مردم هم لال بشن و هم کور و کر !! گرسنگی و بی پولی و رکود و مشکلات هم جای خود دار با ارقام چندین رقمی .
خدا حافظ تکنولوژی … سلام عصر حجر / البته امیدوارم این حدسم اشتباه باشه چون اونوقت میشه گفت فاجعست
واقعا متاسفام برای وزیر که این همه سرمایه رو روی چیزی میزاره که نبودنش بهتر از بودنشه
وزیر محترم معقوله های مهمتری هم هست
خیلی خوشحال کنندس اگه شکست بخوره.:smiley0
کاملا مشخصه هدف از اینترنت ملی چیه
یه بزرگواری توضیح بده این اینترنته یا اینترانت؟
یعنی قراره دسترسی جهانی محدود شه یا نه؟
پیام رسان ایرانی… شبکه ملی… موتور جستجوی ایرانی..
نمیدونم چرا حس میکنم میخوان با اینترنت اصلی یه کاری بکنن!
سرعتشو کمتر کنن؟ گرون ترش کنن؟ هفته ای 4 بار بدن کوسه ها سیم ها رو بخورن و قطع بشه؟
یکی منو از نگرانی در بیاره :smiley1
فردا یکی میاد اینم حرام میکنه ، محدود میشه :emoji0