کمپانی امریکایی کوالکام به تازگی چیپست پرچمدار اسنپدراگون 835 را معرفی کرده است که بر پایه ی معماری 10 نانومتری FinFET سامسونگ توسعه داده شده است و از ویژگی هایی از جمله فناوری شارژ سریع Quick Charge 4.0 برخوردار شده است. کوالکام سعی بر این داشته تا در این چیپست حداکثر کارایی را کنار مصرف مناسب گرد هم آورد اما به نظر میرسد این تنها اقدامات این چیپست ساز بزرگ نخواهد بود. کوالکام برنامه ای را اعلام کرده است که در آن پاداشی برای یابندگان حفره های امنیتی پردازنده های اسنپدراگون در نظر گرفته است و به کسانی که باگ های این چیپست ها را پیدا کنند، 15 هزار دلار پاداش نقدی اعطا خواهد کرد.
برنامه ی جدید کوالکام به خودی خود کاملا مشخص است و تمرکز این کمپانی در این برنامه بر روی چیپست های اسنپدراگون، به خصوص چیپست اسنپدراگون 835 که به تازگی معرفی شده است. کوالکام قصد دارد تا با این برنامه توسعه دهندگان و کسانی که در زمینه های امنیتی فعالیت میکنند را تشویق به یافت حفره های امنیتی چیپست های اسنپدارگون کند. با این کار نه تنها این افراد میتوانند شانس خود را برای دریافت پاداش نقدی 15 هزار دلاری امتحان کنند، بلکه در صورتی که باگ هایی در این چیپست ها یافت نشوند، کوالکام میتواند به تیم مهندسان امنیتی خود افتخار کند. آقای Alex Gantman، معاون مهندسی Qualcomm Technologies گفته است که امنیت از اهمیت بسیار بالایی برای کمپانی برخوردار است و برنامه ی پیشنهادی برای یافتن حفره های امنیتی، این فاکتور را در محصولات کوالکام بهبود خواهد بخشید. ایشان در ادامه گفته اند که ما همواره به رابطه ی خود با کمیته ی تحلیل امنیت افتخار کرده ایم. در طول سال ها محققین به ما برای ارتقای امنیت محصولات، به واسطه ی گزارش حفره های امنیتی به طور مستقیم، کمک کرده اند. اگر چه بخش عمده ی پیشرفت امنیتی محصولات ما به اقدامات داخل کمپانی مربوط میشود اما اجرای برنامه هایی این چنینی میتواند کمک شایانی به ما در امر پیشرفت امنیت محصولات بکند.
برنامه ی تشویقی کوالکام از هم اکنون آغاز شده است و کاربران میتوانند هر گونه باگ امنیتی را به کوالکام گزارش دهند. نسبت به اهمیت باگ، پاداش یابنده ی آن نیز ممکن است بین 1000 تا 15.000 هزار دلار متفاوت باشد. از آنجا که اکثریت گوشی های هوشمند به چیپست های اسنپدراگون مجهز هستند، باگ های امنیتی این چیپست ها میتواند تعداد کاربران زیادی را در معرض خطر قرار دهد. به همین دلیل اینگونه برنامه ها برای کاربران نیز میتوان مفید باشد.
مصرف زیاد برقش یه باگ بزرگه که باید حل کنه