تقریبا یک هفته است که مطلبی عجیب و غریب در فضای مجازی دست به دست میچرخد و هر کسی به سرعت آن را قضاوت میکند. وقتی برای اولین بار آن را دیدم مانند مطالب زرد پیجهای اینستاگرامی با آن برخورد کردم و زیاد جدی نگرفتمش اما هر چه که گذشت تعداد به اشتراک گذاشتنهای این مطلب بیشتر شد و حالا دیگر در استوریهای هر شخصی میدیدیم که چگونه مشکل گرسنگی جهانی با تنها 6 میلیارد دلار از دارایی ایلان ماسک برطرف میشود. فارغ از عکس العمل مردم و سطحی نگریهای صورت گرفته به این موضوع، مورد دیگری بیش از پیش باعث تعجب من شد و آن منبع انتشار این جمله بود! ظاهرا سازمان ملل جهانی که وظیفهی اظهار نگرانی برای تمامی مشکلات جهان را بر عهده دارد، با اظهار نظری عجیب در شبکه اجتماعی توییتر به صدر اخبار بازگشته است. در این میان پاسخ ایلان ماسک به ادعای سازمان ملل نیز در نوع خود جالب است.
- ایلان ماسک مجری برنامه Saturday Night Live خواهد شد
- آشتی ایلان ماسک و بیت کوین – تسلا و SpaceX بیت کوینها را نگه میدارند
پاسخ ایلان ماسک به ادعای سازمان ملل
زیر شاخهی مرتبط به وضعیت غذا و داروی سازمان ملل ادعایی در مورد دارایی ایلان ماسک و میزان قدرت این شخص منتشر کرده که واکنشهای زیادی را در پی داشته است. به عقیدهی این گروه، اگر ایلان ماسک میلیارد از داراییهای خود را به کار بگیرد میتواند مشکل گرسنگی در جهان را حل کند. موضوعی که برای خود ایلان ماسک هم جالب و عجیب بوده و واکنش جالب او را به همراه داشته است. او در اکانت توییتر خود اعلام کرد که اگر سازمان ملل برنامهای برای حل کردن معضل گرسنگی جهانی با 6 میلیارد دلار او را تحویل دهد، او حاضر است تا سهام خود در شرکت تسلا را بفروشد تا منابع مالی برای این طرح را فراهم کند.
او در ادامهی توییت خود اعلام کرد که برنامهی سازمان ملل باید به صورت رایگان در شبکههای اجتماعی قرار بگیرد تا مردم نیز به آسانی بتوانند آن را پیگیری کنند. توییتهای جنجالی ماسک در جواب به توییتهای دیوید بیسلی (مدیر اجرایی برنامههای غذایی سازمان ملل) نوشته شده است و تاکنون پاسخی از طرف سازمان ملل و یا دیوید بیسلی برای او ارسال نشده است. هفتهی گذشته بود که دیوید بیسلی در مصاحبهای با شبکهی CNN آمریکا اعلام کرد که 6 میلیارد از داراییهای ایلان ماسک میتواند مشکل کرسنگی بیش از 42 میلیون انسان در کرهی زمین را برطرف کند. او در ادامهی صحبتهای خود ادعا کرد که اگر این غذاها به سرعت به این افراد رسانده نشود، آنها با مشکلاتی جدی رو به رو خواهند شد.
سرخط خبر دیگری در شبکهی CNN آمریکا منتشر شده است که نقل قول دیگری از صحبتهای دیوید بیسلی را نشان میدهد. ظاهرا جملهی او در واقعیت این بوده که تنها 2 درصد از داراییهای ایلان ماسک میتواند مشکل گرسنگی در جهان را برطرف کند. به گزارش خبرگزاری بلومبرگ، ایلان ماسک اکنون با 311 میلیارد دلار دارایی، ثروتمندترین انسان روی کرهی زمین است و میزان 6 میلیارد دلار تنها 2 درصد از داراییهای وی محسوب میشود. به گزارش خبرگزاریهای سیاسی، از زمان شروع همهگیری جهانی ویروس کرونا، ثروت میلیاردهای آمریکایی بیش از 70 درصد رشد داشته است که این میزان برای 5 نفر اول این لیست یعنی ایلان ماسک، جف بزوس، بیل گیتس، لری الیسون و لری پیج در مجموع به 2 هزار میلیارد دلار خواهد رسید. ظاهرا همه گیری کرونا بیش از هر چیز بر بازار اطلاعات و دیجیتال تاثیر گذاشته است و تاثیرات آن را در ثروت میلیاردها میبینید.
فارغ از هر گونه موضعگیریهای کومونیستی که بیشتر مردم جهان نسبت به این موضوع نشان دادهاند باید گفت که اگر قرار بود معضل گرسنگی یا هر موضوع دیگری تنها با 6 میلیارد دلار حل شود، بسیاری از کشورها و یا حتی انسانها پیش از اینها دست به کار میشدند. باید قبول کرد که پیش از اینکه یک مقدار هنگفتی از پول بخواهد مشکلی جهانی را برطرف کند، مدیریت و برنامه ریزی برای آن است که مشکل آفرین خواهد شد. کمی بدگمانی است اما باید گفت که چطور این موضوع برای دیگر ثروتمندان دنیا مطرح نشده است؟
سازمان دروغگوی ضد ملل
پول برا کارمنداش کم آورده زر زده
ب وضوح میشه گفت ک هیچکدوم از این سازمان ها، کارآمدی ندارن و نسبت ب هزینه ای ک دارن، خروجی خاصی ندارن. ایده ی درست کردن سازمان مرکزی برای هر مساله ای، ی ایده شکست خورده ست ک با چند تا سوال از عملکرد همون سازمان ها میشه بهش پی برد. فرقی هم بین بهداشت جهانی با غذا و غیره نیست. آمار بهداشت جهانی رو هم بگیری میبینی از اون 9 میلیارد دلار، 20 میلیون دلار کاندوم تو آفریقا پخش کرده و بقیه پول معلوم نیست کجاست.
این سازمان ها صرفاً چاله ای برای بلعیدن پول هستن و بهترین کار همون کاری بود ک آقایمان، ترامپ، با بهداشت جهانی کرد، یعنی قطع کردن بودجه ش.
دقیقاً.سازمان جهانی مقابله با تغییرات اقلیمی بهترین مثال هست که هر سال میاد شعار میده هوا داره گرم میشه،یخ ها داره آب میشه و هیچ وقت هم ما ندیدیم که یک حرکتی بزنن تا شرایط بهتر بشه فقط حرف میزنن.همین بهداشت جهانی نتوانست یک آزمایش درست حسابی انجام بده که ببینیم این کرونا منشاش از کجا بوده
همه خیر هستن تا زمانیکه جیب دیگران باشه!
موقعیکه در حد خودمون بخوایم کار خیری انجام بدیم میگیم نه لازمم میشه من که وضعم اونقدر خوب نیست منم بدبختیای خاص خودمو دارم، و از کمک کردن منصرف میشیم.
اینکه انتظار داشته باشیم دیگران قهرمان باشن، پررویی و دخالت در زندگی دیگرانه. باید از خودمون شروع کنیم ولی از بس بزرگان این جمله رو گفتن که انگار جمله لوس شده.
هرچند درستش همینه: در حد خودت از خودت شروع کن بعدا به فکر کمک به کل جهان باش.
اگر هدف برطرف کردن فقرُ گرسنگی توی دنیا می بود یا کلا سازمان ملل همچین هدفی می داشت تاحالا کمک های زیادی شده و هر کشرو اگر نیم درصد فقط نیم درصد یا اصلا بجای هر کشور بهتره بگم فقط آمریکا نیم درصد از درآمد سالانرو برای از بین بردن فقرُ گرسنگی در سطح جهانی کنار بذاره مشکلات فقرُ گرسنگی طی 10 سال حل میشن و دیگه هیچی فقیری باقی نمیمونه در واقعیت کاری که داره انجام میشه پول خرج این میشه که فقرُ گرسنگی بوجود بیاد کلا مثله یه چیز برنامه ریزی شدست چطوریِ که با پیشرفت تکنولوژی انسان ها روزبروز دارن فقیر تر میشن اساس پیشرفت تکنولوژی یعنی داشتن زندگی راحت تر نه اینکه زندگی روزبروز سخت تر بشه کمکم با پیشرفت تکنولوژی کارها صد در صد ذهنی میشن و تمام کارهای جسمی حذف میشن که انسان های زیادی این وسط نمی تونن خودشونُ تطبیق بدن و همین باعث افزایش بیکاری و فقر شده و ثروتمندان و حاکمان هم کاملا مشخصه که برنامه ریزی هایی کردن برای حذف این جمعیتی که دیگه بهشون نیازی ندارن که این یعنی در آینده میلیارد ها انسان به دلایل مختلفی مثله گرسنگی جنگ های کوچیک یا بیماری های عجیب غریب ساختگی دیگه یا بواسطه محصولات کشاورزی دستکاری شده حذف میشن
ایلان ماسک هم سعی می کنه بگه خیرخواه هست اونم با ثروت 311 میلیارد دلاری یه جک غم انگیز