مدیاتک در سال 2013 از اولین پردازنده هشت هسته ای مخصوص گوشی موبایل و تبلت رونمایی کرد و این مسئله با واکنش منفی کوالکام مواجه گردید. مدیران کوالکام در واکنش به تولید پردازنده 8 هسته ای مدیاتک، آن را یک حیله و تقلب خواندند، اما پس از مدتی با توجه به استقبال قابل توجهی شرکت های تولید کننده از این پردازنده، کوالکام مجبور به تولید یک پردازنده هشت هسته ای برای رقابت گردید. مدیاتک همواره دوست دارد تا یک قدم جلوتر از سایر رقبا قدم بردارد و بر اساس سیاست کلی این شرکت، پردازنده 10 هسته ای Helio X20 در سال 2016 در گوشی های هوشمند و تبلت ها مورد استفاده قرار خواهد گرفت. باید در انتظار واکنش کوالکام نسبت به تولید این پردازنده بمانیم تا شاید آنها بار دیگر مدیاتک را نسبت به تولید یک پردازنده deca-core مورد تمسخر قرار دهند. پردازنده Helio X20 ادامه دهنده راه موفقیت آمیز پردازنده 8 هسته ای Helio X10 (MT6795 خواهد بود که در اسمارت فون جدید کمپانی اچ تی سی با نام One M9 Plus مورد استفاده قرار گرفته است.
همچنین اولین گوشی هوشمند مجهز به پورت USB Type-C که توسط کمپانی چینی LeTV تولید می شود، به پردازنده هشت هسته ای مدیاتک MT6795 مجهز خواهد بود و این دو نمونه به خوبی نشان می دهد که مدیاتک در حال حاضر تهدید بزرگی برای آینده کوالکام خواهد بود. به طور معمول قدرت پردازشی پرچمداران سال های اخیر توسط کوالکام تامین می گردید و حضور یک برند رقیب از نوع چینی می تواند به ارائه محصولات متنوع کمک شایان توجهی کند. مدیاتک برای ساخت Helio X20 از فناوری Tri-Cluster بهره می برد که اجازه قرار گرفتن سه نوع پردازنده متفاوت از نظر مدل و فرکانس را می دهد. دو هسته پردازشی Cortex-A72 با فرکانس 2.5 گیگاهرتز، چهار هسته Cortex-A53 با فرکانس 2 گیگاهرتز و در نهایت چهار هسته بسیار کم مصرف Cortex-A53 با فرکانس 1.4 گیگاهرتز تشکیل دهنده هرم 10 هسته ای مدیاتک خواهند بود. مهم ترین سوال پیش رو، امکان فعالیت همزمان تمامی 10 هسته پردازشی است که به نظر می رسد مدیاتک چنین قابلیتی را برای اکس 20 در نظر نگرفته و بر اساس میزان حجم پردازش مورد نیاز، فقط یکی از سه کلاستر تعریف شده قادر به استفاده خواهد بود. پردازنده جدید مدیاتک کمتر از دو ماه دیگر روی خط تولید قرار خواهد گرفت و اولین محصولات مجهز به Helio X20 اواخر سال 2015 معرفی خواهند گردید.
اولین بار مدیاتک 8 هسته ای زد بعد میگی اول سامسونگ هسته بالا میبرد؟؟/ :l:l:l:l
بله مدیاتک تایوانیه
حق هم داشته که مسخره میکرده .. الان هزینه بالای ساخت پردازنده چه سودی داره در صورتی که امکان استفاده از تمام قدرت اونها فراهم نشه.
10هسته!واسه چک کردن 4تا شبکه اجتماعی و دو تا بازی ساده این همه هسته پردازشی به چه درد میخوره.
تعداد هسته ها ملاک سرعت بیشتر نیس
بیاد ببینیم چی از اب در میاد یه نقدی روش میزنم
یعنی این روند افزایش گروه و تعداد هسته ها تا کجا قرار ادامه پیدا کنه؟!!!
مدیاتک تایوانی نیست احیانا؟!
قبلا فقط سامسونگ تعداد هسته رو بالا میبرد الان مدیاتک هم اومد رو کار
گوشی ها پرواز میکنند!
ظاهرا رقابت بین این دو خیلی شدید شده.