ظاهرا شرکت اپل همانند سالهای گذشته، آیفونهای زیادی را راهی بازار کرده و مردم هم استقبال خوبی از گوشیهای آن کردهاند. تا جایی که تنها در سه ماهه چهارم سال گذشتهي میلادی، آیفون پرفروش ترین گوشی هوشمند دنیا بوده. همین موضوع سبب شده تا اپل علاوه بر کسب مقام پرفروش ترین گوشی هوشمند دنیا، تبدیل به بزرگترین فروشندهی تلفن همراه در جهان شناخته شود (حداقل تا سه ماه قبل) و تعجب همگان را برانگیزد! (هر چند که زمان اعلام 3 تریلیون دلاری شدنش هم به همین میزان تعجب کردیم)
پرفروش ترین گوشی هوشمند دنیا – رقابتی حساس بر سر جام قهرمانی
آنطور که از آمار و ارقام پیداست، تنها در سه ماههی چهارم سال گذشتهی میلادی، گوشیهای اپل تقریبا 22 درصد از کل گوشیهای فروخته شده در جهان را شامل میشوند. عرضهی نسل 13 آیفونهای اپل در سال گذشته تاثیر زیادی بر افزایش فروش این محصول داشته است. دلیل آن هم سهم بالای آیفون 13 در میزان کل آیفونهای فروخته شده است که تقاضای زیادی برای آن به وجود آمد.
وبسایت تحلیلی Canalys در گزارش خود آورده است که:
شرکت اپل با رونمایی از آیفون 13 خود دوباره به صدر جدول فروش گوشیهای هوشمند در جهان بازگشته است. این شرکت با قیمتگذاریای که انجام داد توانست عملکرد بهتری را در فروش محصولات خود در سرزمین چین ایجاد کند و گوشی خود را در بین گوشیهای پرچمدار بازار یک سر و گردن بالاتر نگه دارد. این نکته را هم در نظر داشته باشید که زنجیرهی تامین قطعات تمام شرکتها به دلیل بحران کمبود تراشه در تمام دنیا با مشکل رو به روست و باز هم شاهد تمام قدرت اپل در عرضهی گوشیهای خود نبودیم اما با این حال اپل توانست بار دیگر به صدر جدول پرفروش ترین گوشیهای هوشمند دنیا بازگردد. هر چند که این موضوع در زمان تحویل گوشیها به کل متقاضیان این گوشی هوشمند تاثیر خواهد گذاشت.
در ردهی بعدی این جدول شرکت سامسونگ با 17 درصد از کل گوشیهای فروخته شده در جهان قرار گرفته است. جالب است بدانید که شرکت ساموسنگ در سه ماهه سوم سال 2021 در رتبهی اول این رقابت قرار داشت. پس از اپل و سامسونگ نیز شرکت شیائومی (طبق معمول) با سهم 12 درصدی از بازار گوشیهای هوشمند در ردهی سوم قرار گرفته است. نکتهی جالب عملکرد شیائومی در این است که با وجود مشکلاتی که زنجیرهی تامین قطعات برای این شرکت به وجود آورد اما توانست تا میزان درصد سهم خود در بازار را به نسبت سال قبل 1 درصد افزایش دهد که عملکرد فوق العادهای برای این شرکت چینی به نظر میرسد.
در حالی که به نظر میرسد مشکل کمبود تراشه و زنجیره تامین قطعات در دنیا پایدار باشد (حداقل تا اتمام همهگیری ویروس کرونا) اما شرکتهای مختلف در حال کنار آمدن با آن هستند و محصولات جدید خود را هم با تعداد کمتر عرضه میکنند. باید منتظر ماند و دید که این آمار و ارقام در سه ماه اول سال 2022 به چه صورت خواهد بود.
دیدگاهتان را بنویسید