این طور که به نظر میرسد ، سامسونگ هنوز به این مسئله که اسنپ دراگون 820 همانند اسنپ دراگون 810 بیش از حد داغ نمیشود ایمان ندارد و متقائد نشده است. اگر به خاطر داشته باشید سامسونگ سال گذشته از معدود کمپانی هایی بود که از اسنپ دراگون 810 در پرچمداران خود استفاده نکرد و در عوض از پردازنده اختصاصی خود که اگزینوس 7420 بود در تمام پرچمداران خود استفاده کرد.
سال گذشته سازندگان گوشی های هوشمند گزینه های زیادی برای استفاده به عنوان جایگزین پردازنده اسنپ دراگون 810 در اختیار نداشتند و برخی کمپانی ها مانند ال جی و شیائومی از اسنپ دراگون شش هسته ای 808 در گوشی های رده بالای خود استفاده کردند که مشکل داغی بیش از حد در آن ها وجود نداشت. همچنین برخی از سازندگان آسیایی نیز روی به پردازنده های مدیاتک آوردند. باقی شرکت ها در دام اسنپ دراگون 810 و مشکلات جدیش افتادند.
سامسونگ در نسل جدید پرچمداران خود یعنی گلکسی اس 7 و اس 7 اج تصمیم گرفت که در نسخه های ایالات متحده و چین از اسنپ دراگون 820 و در نسخه های جهانی از اگزینوس 8890 استفاده کند. اما همان طور که عنوان شد باز هم به گرمای اسنپ دراگون 820 اطمینان نکرده است و طی کالبد شکافی که از نسخه ی اسنپ دراگون صورت گرفت، سامسونگ از لوله های گرمایشی برای خنک کردن این پردازنده استفاده کرده است.
استفاده از لوله های گرمایشی به عنوان خنک کننده ی اضافه، مطمئنا باعث میشود که گوشی با دمای کمتری کار خود را انجام دهد. طبق گزارشی که به تازگی منتشر شده است این روش خنک سازی احتمالا در گوشی های دیگری نیز در آینده ی نزدیک استفاده خواهد شد. این گزارش اشاره به این مسئله نیز دارد که هنوز اکثر تولید کنندگان به استفاده از مخلوط گرافیت در قاب فلزی برای جلوگیری از داغ شدن زیاد گوشی اصرار دارند. برخی از مدل ها نیز هنگام داغ شدن محدودیتی را برای پردازنده به وجود میآورند تا دستگاه خنک شود.
تولید کنندگان اصلی که لوله های گرمایشی گوشی های هوشمند را تولید میکنند در این زمینه بسیار محافظه کارانه عمل میکنند و مجبورند که برای ساخت قالب ها پول بیشتری خرج کنند. اکثر گوشی ها نیاز به لوله گرمایشی با طراحی سفارشی دارند و در حالی که سیکل عمر گوشی های هوشمند کوتاه است، تولید کنندگان لوله های گرمایشی تمایلی برای ساخت قالب های اختصاصی ندارند. اما زمانی که سامسونگ از لوله های گرمایشی در گوشی های رده بالای خود استفاده میکند، میتوان انتظار داشت که به زودی این سیستم خنک کننده گسترش پیدا کند. پس وقتی دیدید که تولید کنندگان لوله های گرمایشی برای ساخت قالب ها در حال پول خرج کردن هستند میتوانید مطمئن باشید که سازندگان گوشی های هوشمند در حال استفاده از این راهکار در گوشی های خود برای دفع هر چه بهتر گرمای پردازنده میباشند.
نظر شما درباره ی استفاده از لوله های گرمایشی در گوشی های هوشمند چیست؟
نظر جامعه جهانی بسیار مهمتره برای ما که سامسونگ را به عنوان نو آورانه ترین و خلاق ترین برند معرفی کرده حالا هی شما با بخاری پز بدین =))
فرمایش شما دوست گلمون درست اما استفاده از لوله های انتقال گرما ( heat pipe ) به گوشی سونی Z3 برمیگرده و از این به بعد توی برچم دارای این شرکت وجود داشته تل العان
سامسونگ هم که ماشالاماشالا فقط بلده کپی:-q:-q کنه همین رو بس خودتون دیگه بهتر میدونین حتی به خودش زحمت نمیده که جای دوربین گوشی رو عوض کنه که با یه ضربه کوچیک به فنانره
من خودم به شخصه سونی رو خیلی قبول دارم تا الان هم نزدیک 6 مدل از خانواده Z رو داشتم که این اخریشم Z3Plus بوده اگه خدا قسمت کنه برای سال جدید هم یه Z5 Premium میگیرم:x:x
استفاده از لوله های گرمایش که سامسونگ میخواهد استفاده کند قبلا توسط سونی برای سری Z5 که از اسنپ دراگون 810 استفاده کرده بود و توانسته بود دمای این پردازنده را به خوبی پایین بیاره البته سونی برای این کار از خمیر سیلیکون هم استفاده کرده بود مثل خنک کننده های پردازنده کامپیوتر .و این یعنی یک کپی برداری دیگه از سامسونگ.اینم لینک فیلمش
http://tv.digikala.com/Video/Review/Mobile/Sony_Xperia_Z5_Premium_Review
خداوکیلی خسته نشدید از این حرفهای تکراری یارو میترسه راه بره میگن کپی تقلید امان از دست خودمون
مطمعنا سامسونگ هم خودش یا امتیاز این اختراع رو از یک شرکت نه چندان مطرح خریده یا کپی کرده چون خیلی کم پیش میاد سامسونگ ایده ای خلاقانه به کار ببره که خالقش خودش باشه
بالاخره اگه نگیم تا سال دیگه همه گوشیا استفاده میکنن در آینده باید ازینا استفاده بشه چون قدرت پردازشی گوشی ها روز به روز داره بیشتر میشه و باید راهی برای خنک سازی داشته باشن این تنها راه و بهترین راهه
سونی خیلی وقت پیش از این تکنولوژی داره استفاده حتی زمانی که 801 این مشکل رو نداشت از لوله های خنک کننده استفاده کرده و خیلی خوب هم تو z5 نتیجه گرفت (39 دقیقه فیلم فیلمبرداری 4K) متاسفانه نمیدونم چرا به اسم سونی به کام دیگران….!
از یک نظر خوبه اما از نظر دیگه خیر. نکته مثبتش طول عمر بالاتر دستگاه، باطری بهتر، عملکرد در وظایف گرافیک و پردازش سنگین اما در اون سمت داستان بزرگترین نکته منفی وجود داره و اون افزایش قیمت گوشی های هوشمند بخاطر گرون بودن این تکنولوژی است. به نظر من هیچ دلیل قانع کننده ای برای استفاده از این تکنولوژی در گوشی های هوشمند وجود نداره چون هیچوقت یک گوشی در حد یک سیستم دسکتاپ بار پردازشی بهش واگذار نمیشه و وظایف تعریف شده محدود به پردازش های سبکه و در این بین هرزگاهی بازی هایی انجام میشه که نیاز به پردازش آنچنانی نداره تا باعث گرم شده خطرناک پردازنده و برد اصلی بشن.
درباره اسنپ 810 هم مشکل تکنولوژیکی بود وگرنه در نسل های قبل در حد خیلی کم بود گرم شدن و نیاز به این تجهیزات سرمایشی دیده نمیشد و در آخر این یک حربه تبلیغاتیه برای فروش بهتر گوشیاشون که بگن ما اینقد تکنولوژیمون بالاس و متاسفانه مردم هم به شدت درگیر این موضوعات حاشیه ای هستن.