Kantar که یک کمپانی و وب سایت تحقیقاتی و اطلاعاتی به شمار میرود به تازگی پستی را منتشر کرده است که در آن در مورد بازار اشباع شده ی گوشی های هوشمند بحث میکند و توضیح میدهد که تولید کنندگان برای رهایی از این رکود و بازار اشباع شده چه کارهایی باید انجام دهند تا به رشد خود ادامه دهند. بر اساس این مقاله، تولید کنندگان در سال 2016 باید در محصولات خود ویژگی ها و نوآوری هایی را انجام دهند تا کاربران مجاب به بروزرسانی گوشی های خود شوند یا به این باور برسند که نسل بعد گوشی ها ، انقلاب جدیدی را بهمراه خواهند داشت.
Kantar بر این باور است که دوران رشد دو برابری کمپانی ها به پایان رسیده است زیرا که در حال حاظر 65 در صد آمریکایی ها، 74 در صد اروپایی ها و 72 در صد چینی ها صاحب گوشی هوشمند هستند. کاربران آمریکایی به خریدن جدیدترین پرچمدار ها گرایش دارند . این کاربران 48 در صد از فروش گوشی های بالای 500 دلار را در سال 2015 به خود اختصاص داده اند که یک رشد 9 در صدی در مقایسه با سال 2014 به حساب میآید. در اروپا ( فرانسه، آلمان، انگلیس، اسپانیا، ایتالیا) کاربران تنها 27 در صد از گوشی های رده بالا را خریداری کرده اند که در مقایسه با سال 2014 رشد 6 در صدی را تجربه کرده است.
همچنین نکته ی قابل توجهی که وجود دارد این است که اپل همچنان برندی است که اکثر کاربران آمریکایی آن را ترجیح میدهند . 40 در صد از آمریکایی ها اپل را ترجیح میدهند و 35 در صد نیز گوشیهای سامسونگ را میپسندند. موتورلا سومین برند مورد علاقه ی آمریکایی ها است که در 6 در صد از آمریکایی ها خرید گوشی های این برند را ترجیح میدهند. با این حال در کشور های فرانسه، آلمان، انگلیس، اسپانیا، ایتالیا ، سامسونگ برند مورد علاقه ی 37 در صد از مردم این کشور ها است در حالی که تنها 29 در صد برند اپل را ترجیح میدهند.
Kantar به این نکته اشاره کرده است که در حالی که بازار گوشی های هوشمند بیش از حد اشباع شده است با این حال فرصت هایی برای کسب در آمد برای برخی کمپانی ها وجود دارد. تنها کافیست که انتظارات مورد نیاز کاربران را برآورده کنند. همان طور که قبلا گفتیم، کمپانی های بزرگی همچون سامسونگ و اپل در حال حاظر شاهد توقف رشد خود در بازار گوشی های هوشمند هستند زیرا که اکثر محصولات جدید نسبت به نسل های قبل تفاوت های بسیار کمی دارند به طوری که کاربران دلیلی برای خرید گوشی های جدید نمیبینند. باید دید کمپانی ها چه تدبیری را برای این مشکل جدی خواهند اندیشید.
من کشته میهن پرستی آمریکاییها و چینی ها شدم
به نسبت این دو سیستم عامل بله نخودیه، درصد فروش ویندوزو در سراسر دنیا برام بذار ببینیم، حقیقتیه که خود مایکروسافت اذعان کرده بهش و در تلاشه برای پیشرفت بازارش حالا شما چطور خلافشو میگی؟!!!
این لینکی که میگی کجاس بازش کنم؟!!!!!!!!!
مایکروسافت نخودیه؟ هه.. اطالاعاتتو یکم ببر بالا اون لینکم بخون تا هرچیزیو تایپ نکنی
خیلی جالبه محبوبیت اندروید در اروپا و بالعکسش، کلن دو شرکت و دو سیستم عاملی که کل دنیارو به تصرف خودشون در آوردن و مایکروسافت هم نخودیه هرزگاهی یک گوشی ام اون وسطا میفروشه.
چین هم کلن به نظر من از آمار خارجه چون باید بگن دنیا این درصد داریم بعدش بگن چین این درصد چون کلن یک سیاره جداس چین.