آمار خرید گوشیهای هوشمند در جهان با کاهش همراه بوده و کاربران ترجیح میدهند به جای دو سال، هر سه سال یک بار دستگاههای خود را تعویض کنند، اما در این صنعت بدون شک میتوان گفت یک چیز رشد داشته و آن “بازیهای موبایلی” بوده است.
آمارهای جدید نشان میدهد که 60 درصد از گیمرهای آمریکایی رو به گوشیهای هوشمند خود آوردهاند و آمار خریدهای درون برنامهای این دسته 20 درصد افزایش داشته است. البته این موضوع چندان نیازی به ارائه آمار و ارقام ندارد، چرا که تقریباً همه ما میدانیم چه میزان از وقت خود را صرف بازی با گوشیهای هوشمندمان میکنیم. همه ما کارهای مفیدی با گوشیهای خود انجام میدهیم؛ کارهایی که پیشتر با گوشیهای غیرهوشمند قدیمی امکانپذیر نبود، اما در عین حال تلف کردن وقت با گوشی هوشمند شبیه به سیاه چالهای است که به راحتی نمیتوان از آن دل کند.
شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام، یوتیوب، توئیتر، برنامههای پیامرسان و بازیهای موبایلی میتوانند ساعتها بدون وقفه ما را سرگرم خود کنند. شاید با یک نگاه سطحی به ماجرا متوجه وخامت ماجرا نشوید. چرا که بیشتر افراد زمانیکه نوبت به قضاوت خودشان میرسد مهارت عجیبی در کتمان واقعیت یا کوچک نشان دادن آن دارند. در این مورد خاص اغلب تلاش میکنند تا نشان دهند زمان کمتری را صرف بازی و شبکههای اجتماعی کردهاند.
مشکل اینجاست که سازندگان گوشیهای هوشمند و توسعهدهندگان برنامهها کار را برای ما سخت کردهاند. چرا که حالا بهراحتی میتوان متوجه این موضوع شد که دقیقاً چه زمانی از وقت خود را در گوشی هوشمندمان صرف چه کاری میکنیم. ردیابهایی مانند Screen Time و Digital Wellbeing واقعیت ماجرا را به شما نشان میدهند. حتی برنامههایی مانند اینستاگرام و یوتیوب زمان آنلاین بودن شما در برنامه را نشان میدهند و در کنار تمام اینها با نگاهی به وضعیت مصرف باتری گوشی میتوانید ببینید که اوضاع از چه قرار است. جواب سوال بالا را چگونه میدهید؟
گوشی هوشمند شما دستگاهی مفید است یا اتلاف کننده وقت؟
پاسخ من به این سوال اینست که گوشی معمولاً و نه تماماً یک دستگاه اتلاف کننده وقت است، برخلاف لپتاپ که اکثر کارهایی واقعی با آن انجام میشود. برای تأیید این موضوع نگاهی به میزان مصرف باتری توسط برنامههای گوشی انداختم و مشاهده کردم که حقیقت حتی از آنچه که تصور میشد هم دردناکتر است.
در میان بیشترین برنامههایی که در طول روز و هفته استفاده شده و بیش از دیگر برنامهها باتری مصرف شده نام شبکههای اجتماعی، برنامههای پیامرسان و بازی بیش از همه چیز به چشم میخورد. اما وضعیت برای شما به چه صورت است؟ اگر بخواهید صادقانه پاسخ دهید آیا گوشی هوشمند شما دستگاهی مفید است که از آن برای کارهای واقعی خود استفاده میکنید و یا در بیشتر مواقع وقت شما را تلف میکند؟
به نظرم در آینده پستی بزنید که مهمترین استفادتون از گوشی چی هست ؟
گوشی ، واقعا ابزار بسیار مفیدی هستش .
اما مشکل اینجاست که یک گوشی کامل تو همه کشور ها ، قیمتی واقعا گرون داره .
برای استفاده های مهم برای ایرانی ها بیشتر سایت های خبری و وبگردی و دوربین اهمیت داره .
برای ما زیاد فایده نداره مثلا چت تصویری
چون ما مسلمونا طی الارض داریم دیگه احتیاجمون نمیشه
فقط به درد کافرا میخوره
چون دین ندارد پیشرفت نمیکنن که عقب موندن
کلا علم چیز خوبیه حتی بیش از حدش همچنین اگر به قیمت جان بشر هم تموم بشه بازم چیز خوبیه چون انسان در مقابل علم پشیزی بیش نیست!
١ روزم امکان نداره که از کار کردن با موبایل دست بکشم.
من کار اصلیم با موبایل و کامپیوتر هست.
زندگی با علم خیلی چیزارو به آدم میفهمونه!
واسه ایرانیا که خیلی مفید بوده…
چون در شناسوندن ماهیت واقعی یه عده ریاکار و دزد و جانماز آب کش و متجاوز به حقوق مادی و معنوی مردم بیچاره که هرکاری برای سلب آسایش و رفاه از ایران و ایرانی کردن و میکنن بسیار خوب عمل کرده…کاش این گوشی های هوشمند و شبکه های اجتماعی خیلی زودتر اومده بودن تا چهره ی واقعی و کثیف یه عده خیلی زودتر از اینها واسه مردم معلوم میشد:smiley0:smiley0:smiley0
مقاله جالبی بود. واقعیت منم استفاده چندان مفیدی از گوشی نمیکنم به غیر از همین وبگردیا و خوندن خبرهای جدید. بقیش یوتیوب و توییتر و تلگرامم