در راستای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید داخلی، کارخانه تولید گوشی ایرانی، تبلت و لوازم جانبی در شهر بندرعباس راهاندازی شد. این کارخانه با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون و 200 هزار دستگاه تلفن همراه و تبلت، گامی مهم در توسعه صنعت الکترونیک کشور محسوب میشود.
به گزارش سخت افزار مگ به نقل از اقتصاد آنلاین، خلیل قاسمی، رئیس سازمان صمت استان هرمزگان، در نشستی که با خبرنگاران داشت، از راهاندازی این کارخانه خبر داد. وی با اشاره به اینکه از این تعداد، 960 هزار دستگاه گوشی تلفن همراه و مابقی تبلت است، گفت: «این کارخانه با سرمایهگذاری 40 میلیارد تومانی بخش خصوصی راهاندازی شده است.»
قاسمی همچنین به این نکته اشاره کرد که توسعه این کارخانه موجب ایجاد 50 فرصت شغلی خواهد شد. وی افزود: «اکنون ماهانه صد هزار گوشی تلفن همراه دکمهای و 20 هزار تبلت تولید میشود.»
وی همچنین با بیان اینکه به همت کارگران این مجموعه یک میلیون دستگاه گوشی تلفنهمراه هوشمند تا پایان سال تولید خواهد شد، گفت: «قرار است در طرح توسعه این کارخانه، ساعتهای هوشمند و هدفون نیز تولید شود.»
قاسمی در ادامه افزود: «اکنون بازار فروش محصولات در داخل کشور است، اما برای صادرات محصولات این کارخانه به کشورهای حاشیه خلیجفارس و آفریقا برنامهریزی صورت گرفته است.»
وی خاطرنشان کرد که برنامهریزیهایی انجام شده که 10 الی 20 درصد نیاز گوشی هوشمند کشور به وسیلهای توسعه این کارخانه تامین خواهد شد و گفت: «تا سه سال آینده تولیدات این کارخانه به حدود سه میلیون دستگاه گوشی تلفن همراه و تبلت افزایش مییابد.»
به گفته خبرگزاریهای رسمی، راهاندازی کارخانه تولید گوشی ایرانی در بندرعباس، گامی مهم در توسعه صنعت الکترونیک کشور محسوب میشود. این کارخانه با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون و 200 هزار دستگاه تلفن همراه و تبلت، میتواند بخشی از نیاز داخلی کشور را تامین کند و زمینهساز صادرات محصولات ایرانی به کشورهای دیگر نیز باشد.
نظر شما درباره راهاندازی کارخانه تولید گوشی ایرانی در بندرعباس، چیست؟ راهاندازی کارخانه تولید گوشی ایرانی در بندرعباس، چه تأثیری بر صنعت الکترونیک کشور خواهد داشت؟
هعی… از ضررهایتان تا به الان درس نگرفتید!
باز دوباره این نویسنده و متن های طلایی ، بعد خانم نوربخش میگه نه ، اصلا پس زمینه عکس پروفایل ایشون خیلی حرفها داره
از همون اولش انگار نشست وسط جلسه …. یه نفر داره برا بقیه ای که نمیدونن قضیه چیه، تفت میده میخواد بودجه یا رانت بگیره
در راستای سیاست های فلان ، تولید داخل ، صادرات 😳😳😳
از همون ۵۰ تا کارگر مشخصه کاملا تولید داخل، یعنی فکر بکن برا واردات مستقیم هم چند نفر میخوای که برن کشور مبدا، چندتا کارگر و کارمند میخوای برا دفتر خارج کشور ، چندتا میخوای برا داخل کشور ، چندتا کارگر میخوای برا حمل و نقل و که بسته بندی ها رو باز کنن و هزار کوفت و زهر مار دیگه ، بعد این چطوری با ۵۰ تا کارگر ۱ میلیون گوشی تولید داخل تاکید میکنم تولید داخل میخواد بزنه
جز اینه که احتمالا فقط میخواد جنس کامل بیاد اینجا فقط کارتن بشه؟
برادر سالها بود ما دنبال شخصی بودیم که با علم و آگاهی خوب نسبت به کشور خودمون بتونه اخبار داخلی مرتبط با فن آوری رو پوشش بده. آقا مهدی عزیز دقیقا همون کاری رو داره انجام میده که سالها بود جاش در مجموعه سخت افزار خالی بود و ما دنبال چنین شخصی بودیم. حالا اینکه این اخبار مثبته، منفیه، خونثی است، هر چی هست، ما خوشحال میشویم که شما به خبر عکس العمل نشون بدین، نظر خودتون رو بازگو کنید، ما دوست داریم نظر شما رو نسبت به اخبار داخلی هم جویا بشیم. برای همین آقا مهدی اینجاست. اما اینکه به نویسنده بنده خدای ما گیر بدی چرا داره کاری که بر عهده اش گذاشتن رو به درستی انجام میده، مثل این میمونه شما از بازیگر نقش منفی یک فیلم، کدورت شخصی به دل بگیری. ایشون نویسنده است و کارش رو هم خوب بلده و درست داره انجام میده. خواهشا دیگه هیچ حمله شخصی به همکارانمون نبینم. تقاضا میکنم نظرتون رو راجب خبر بدین. نه شخص نویسنده، که همکار ماست و برای ما عزیزه.
حرف شما موقعی درسته که نویسنده خنثی بنویسه ، اون موقع به خبر عکس العمل نشون میدم ولی وقتی نویسنده جانبدارانه مینویسه دیگه نقد به خبر نیست نقدی که صورت میگیره به نوع نوشتن میشه
خبر خنثی یعنی اون بخشی که میگه شرکتی با ادعای ساخت ۱ میلیون گوشی در سال با ۵۰ کارگر قصد انجام فعالیت داره ، اما تعریف و تمجیدهای قبل و بعد و تفت دادن های سیاست های فلان و بهمان ، اینها نظرات خود نویسنده ست
قشنگ اطلاعات کافی داشتن ایشون از تایید و به به کردن ها برا ساخت ۱ میلیون گوشی با ۵۰ کارگر و تولید داخل و صادرات کاملا مشخصه که من فکر کردم من دقت کردم ولی بعد که نظرات منتشر شد متوجه شدم تناقض تو این قضیه خیلی واضح بوده قبل من دوستان هم به این موضوع اشاره کردن
بهرحال من به یقین نمیدونم قضیه این نویسنده چیه ولی هم من هم بقیه حدس هایی زدیم
اگر بگم شاید بگید توهین هست ولی بقصد توهین نیست نویسنده … مجیز گو خیلی تو چشم میزنه اونم دقیقا بعد جریانات پارسال و یه مدت شاید کوتاهی که اینجا انگار بهم ریخت و … که یه مدت کوتاه بعدش ایشون پیداش شد، واقعا قصد توهین نداشته و ندارم دقیقا چیزی که بنظر میاد رو گفتم
و اینم اضافه کنم حتی همون چندتا خبری که مثلا به اسم این نویسنده به قول شما آگاه و عالم، که از اخبار خارجی تو این سایت به اسم ایشون هست دقیقا کپی نوشتار آقای گلمکانی ه ، عیناً همون سبک ، عیناً همون واژه ها ، عیناً همون ظاهر ، حتی پرانتزها😳 و …. که انگار کس دیگه ترجمه و متن رو آماده کرده فقط گفتن بیا به اسم تو منتشر کنیم که دیگه از این ضایع تر و مشکوک تر نشی ، بگن دوتا مطلب هم بلده بنویسه و مثلا تحمیلی یا هرچیز دیگه نیست
فکر نکنید ما این چیزها رو نمیبینیم و متوجه نمیشیم
ما مثلا نفهمیدیم
50 نفری این همه موبایل تولید میکنن در سال!!!
حالا از ترس اینترنت ماهواره ایی کاری نکنن بگن واردات موبایل ممنوع ما نمونه داخلی داریم و خودکفا شدیم از این چیزها …
کشورهای حاشیه خلیج فارس که هر ماشینیو سوار نمیشن واسه چی باید بیان گوشی های گمنام و تازه وارد ایرانو بخرن؟!
اگه برای محدود کردن مردم نیست خوبه ولی اگر نقشه دارن برای بازار موبایل نه خیر نظر مثبتی ندارم. این گوشی ها در سطح سخت افزار هم ممکنه جاسوس افزار باشه.
این کارخانه قراره با سر ریز درصد ناچیزی از صنایع فوق پیشرفته ی نظامی جمهوری اسلامی به صنعت ایجاد بشه. کارخانه با پایتون ساخته میشه، حتی آجرهاش هم با پایتون ساخته شده و کارگرها فقط اونجا میشینن همزمان ک دارن قلیون میکشن، میگن مثلا باتری نصب شود، خود هوش مصنوعی کارخانه انجام میده با پایتون و هوش مصنوعی. در واقع کارگرها هم ظاهر سازی هستن برای اینکه لو نره پیشرفت ها در هوش مصنوعی چقد زیاده.
لازم است به شما بگویم امارات موبایل پاکستانی وارد میکند! و همینطور بگویم قبلاً اوایل دهه نود ایران صادرات موبایل به یمن و عراق و چند کشور منطقه و آفریقا و اروپا داشت!
اگه کیفیت خوبی داشته باشه و از معادل خارجی حداقل ۳۰ درصد ارزونتر باشه استقبال میشه وگرنه شکست میخوره
و من همچنان در شوک مردمی که ماشین میخرن موندم… حالا اینو کجای دلم بزارم ؟