شیائومی درست یک هفته پیش از نسل جدید سری Mi با نامهای می 10 و می 10 پرو رونمایی نمود و تنها چند روز پس از عرضه رسمی این دو دستگاه در بازار چین، موجودی هر دو دستگاه در انبارهای چین تمام شد و یک بحران جدی را برای شیائومی به وجود آورد. حال شیائومی به صورت مستقیم و قبل از حضور iFixIt در صحنه، دست به کالبد شکافی شیائومی می 10 پرو زده است.
شیائومی برخلاف دیگر کمپانیهای سازنده تلفن همراه از عددی منطقی برای قیمت گذاری سری می 10 استفاده کرده است و نسخه پرو شیائومی می 10 نیز به همین دلیل قیمت 660 یورو دارد که کاملا نصف قیمتی میباشد که درحال حاضر در دیگر تلفنهای همراه کمپانیهای سازنده شاهد آن هستیم.
البته قیمت 660 یورو شیائومی می 10 پرو نشان از بیکیفیت بودن دستگاه ندارد و این کمپانی تمام نبوغ و تلاشهای یک سال اخیر خود را برای بهترین کردن این دستگاه از همه نظر انجام داده است. استفاده از پردازنده اسنپدراگون 865 در کنار 8 گیگابایت رم برای نسخه پایه به همراه 256 گیگابایت حافظه داخلی از نوع UFS 3.0 از جمله مشخصات می 10 پرو میباشد.
البته نباید از صفحه نمایش روان 90 هرتزی آن چشم پوشی کنیم. صفحه نمایش می 10 پرو از پنل Super Amoled با پوشش گوریلا گلس 5 بهره میبرد که در کنار نرخ بازسازی لمس 180 هرتزی بسیار روانتر از پرچمدارهای نسل پیشین سری Mi نیازهای شما را برآورده خواهد کرد.
شیائومی به صورت خود جوش دست به کالبد شکافی محصول تولیدی خود زده است تا تمام قطعات داخلی و ساختار دستگاه به تمام کاربران و خریداران این تلفن همراه زودتر از هر اقدام دیگری نشان داده شود. در این میان در پشت دستگاه در نگاه اول شاهد باتری 4500 میلی آمپری این دستگاه با پد شارژ بیسیم هستیم. همچنین قادر هستید تا باتری شیائومی می 10 پرو را به صورت سیمی با سرعت 50 وات و به صورت بیسیم با سرعت 30 وات شارژ نمایید.
در کنار پد شارژ بیسیم و باتری دستگاه، شاهد NFC و سیمهای آنتن دستگاه نیز هستیم. اسپیکر استریو جدید استفاده شده در این دستگاه صدای بسیار واضحتر و شفافتری را نسبت به شیائومی Mi 9 به کاربر ارائه خواهد داد. اما تمام قطعات داخلی دستگاه را که کنار بگذاریم، ماژول دوربین دستگاه در بین تمامی قسمتها چشم نوازی میکند و نقطه جذاب بخش داخلی دستگاه شیائومی می 10 پرو را میتوان تقریبا همین بخش دانست.
شیائومی برای این بخش از دستگاه از سنسورهای مختلفی استفاده کرده است اما مهمترین سنسور آن، سنسور دوربین واید این دستگاه میباشد که یک سنسور 108 مگاپیکسلی میباشد. در کنار این سنسور از یک دوربین تل فوتو با سنسور 8 مگاپیکسل با زوم 10 برابری هیبردی استفاده شده است. همچنین به غیر از یک دوربین تل فوتو، برای احساس نشدن زوم دیجیتالی یک دوربین تل فوتو دیگر نیز با کیفیت 12 مگاپیکسل قرار داده شده است. دوربینهای تل فوتوی دستگاه را که کنار بگذاریم، سنسور 20 مگاپیکسلی الترا واید نیز برای بخش عکس برداری الترا واید دستگاه در نظر گرفته شده است.
بنچمارک شیائومی می 10 پرو
به غیر از بخش کالبد شکافی، شیائومی دست به انتشار اولین نتایج بنچمارکهای ثبت شده در Lu Benchmark توسط شیائومی می 10 پرو زده است و طبق نتایج، نمره 469.692 هزار برای این دستگاه به ثبت رسیده است که البته کمی پایینتر از نمره Nubia Red Magic 3s با نمره 488.450 هزار است. جالب است بدانید که نوبیا از پردازنده اسنپدراگون 855 پلاس نیز برای این دستگاه استفاده کرده است و باید دید که چرا شیائومی با وجود استفاده از پردازنده اسنپدراگون 865، چنین نمرهای را کسب کرده است. البته احتمال ارائه بروزرسانی توسط شیائومی برای بهبود عملکرد دستگاه در آینده نیز وجود دارد.
بیشتر بخوانید: پرچمداران جدید شیائومی معرفی شدند: با Mi 10 و Mi 10 Pro آشنا شوید
دیدگاهتان را بنویسید