دوستان و همراهان سخت افزاری، با یکی دیگر از مطالب کالبدشکافی در خدمت شما عزیزان هستیم؛ اینبار سری به یکی از نوت بوک های شرکت لنوو با نام Lenovo ThinkPad E570 خواهیم رفت. این محصول در کانفیگ های مختلف در بازار ایران نیز حضور دارد و وجود نام ThinkPad گویای کاربردهای آن است. این محصول در دو سایز 14 و 15.6 اینچی به تولید می رسد و خصوصا در نسخه های 15.6 اینچی خود، برای مصارف مهندسی به کار می رود. نرم افزارهای رندرینگ، نقشه کشی و مواردی از این دست را می توان به نوت بوک های Lenovo ThinkPad E570 سپرد. در ادامه با سخت افزار همراه باشید.
سخت افزار
نوت بوک Lenovo ThinkPad E570 در مدلی که در دسترس ما است، از نمایشگر 15.6 اینچی با دقت FHD بهره می برد که دارای پنل IPS است. لنوو در بسیاری از مدل های این نوت بوک از پردازنده Intel Core i7-7500U استفاده کرده است و پردازش های گرافیکی در این محصول بر عهده کارت گرافیک Nvida GeForce GTX950M است. 16 گیگابایت حافظه رم DDR4 نیز در این مدل موجود است و یک حافظه سالید به همراه یک HDD نیز فضای ذخیره سازی آن را شکل می دهند.
کالبدشکافی
لنوو همچنان از باتری های خارجی در ThinkPad E570 استفاده کرده است؛ در این مدل بر خلاف بسیاری از نوت بوک های موجود، باید به صورت قدم به قدم برای باز کردن کابینت زیرین پیش رفت. پس از خارج کردن باتری داخلی، دو عدد پیچ از سینی انتها را باز می کنیم.
پس از باز کردن آن، شاهد فضای ذخیره سازی، ماژول Wi-Fi و رم ها هستیم. این بخش برای ارتقاء به صورت آسان در دسترس قرار گرفته است.
فضای ذخیره سازی در این مدل شامل یک هارد دیسک در ظرفیت 1 ترابایت از برند وسترن دیجیتال (WD) و یک اسلات SSD M.2 است. این اسلات از استاندارد 2280 پشتیبانی می کند.
سالید مورد نظر در ظرفیت های گوناگون نصب می گردد و از مسیر PCIe SSD NVMe پشتیبانی می کند. شایان ذکر است که در مدل های 14 اینچی خبری از اسلات SSD M.2 نیست.
و اما حافظه رم DDR4 که در مادربرد ThinkPad E570 شامل دو جایگاه می گردد؛ در این دو جایگاه می توان از حداکثر 32 گیگابایت رم DDR4 با فرکانس موثر 2400 مگاهرتز استفاده کرد؛ با این وجود لنوو به صورت پیشفرض از 16 گیگابایت، به صورت دو ماژول 8 گیگابایتی استفاده کرده است. این تراشه ها تولید SAMSUNG هستند.
درست در کنار اسلات SSD M.2 جایگاه ماژول Wi-Fi قرار گرفته است؛ در این محصول از ماژول Intel 8265NGW استفاده شده است.
باتری این لپ تاپ دارای توان 32 وات در ساعت است که می تواند در حد راه اندازی کاربردهای روزانه بدون برق شهر تا حدودی شما را راضی نگاه دارد. اما در صورت فشار هر قدر جزئی در موارد رندر و پردازش های نیمه سنگین، به طور حتم شاهد خارج شدن سریع شارژ هستیم.
برای جدا سازی کامل، باید پیچ ODD را از جایگاه خارج کرده و درایو را بیرون بکشید. پس از آن می توان صفحه کلید را جدا کرد. به یاد داشته باشید که باید فلت کابل های صفحه کلید و ارتباطی را به طور کامل قطع کرده و سپس از هم جدا نمائید.
پس از آن مادربرد و کولر نیز قابل مشاهده و دسترس هستند. متاسفانه این پایان کار نیست؛ برای بیرون آوردن مادربرد و کولر، همچنان ناچار به باز کردن پیچ های متعدد هستید.
به طور کلی برای خارج کردن کامل قطعات از این نوت بوک، با پیچ و خم های فراوانی مواجه هستیم. خنک کننده نیز شامل یک عدد فن، دو لوله ناقل حرارت (Heat Pipe) و یک هیت سینک آلومینیومی است. به طور کلی خنک کننده کارایی متوسط اما مناسبی را ارائه می دهد.
سلام برای نصب حافظه ssd در این دستگاه ایا لازمه مثله سایر لپ تاب ها سی دی رام رو برداشت یا نه و خود دستگاه مانند رم که دو اسلات داره برای هارد هم دو اسلات داره ؟؟
هیچ کدام، اگر مانند تصویر فوق لپتاپ شما درگاه M.2 دارد بهتر است از آن استفاده کنید.
سلام از قسمت start وارد setting شوید سپس وارد قسمت account شوید در مرحله بعد در گزینه sign in options از قسمت finger print میتونید اثر انگشت رو فعال کنید
:smiley7:smiley7:smiley7:emoji2
سلام . میخواستم از قسمت قفل اثر انگشت لپ تاپم استفاده کنم.کسی میتونه کمکم کنه؟ 09199332863 از طریق واتس اپ
سلام این لپ تاب از ssd xpg sx8200 pro پشتیبانی میکنه ؟ (به دلیل چیپ های دو طرفه این ssd )
سلام دوست عزیز
خیر مشکلی نیست و میتونید استفاده کنید
لنوو مثل ایسر هم با amd لبتاپ های خیلی بهینه ای زده
A12 ,FX CPU
شنیده ها هاکی از اینه روی لبتاپ رایزن دارن کار میکنن
روز 30 می یعنی دو روز دیگه کنفرانس amd خواهد بود که احتمال زیاد تو یوتوبشون زنده پخش خواهد شد ، تا لینکش دیدم میزارم
همه لحظه شماری میکنن برای وگا
خسته نباشين. ميخواستم بدونم به شارژ زدن زياد لبتاپ ميتونه مشكل ساز بشه؟ يا مثلا هنگام بازي كردن به كابل شارژ زده شده باشه.