متاسفانه نینتندو (Nintendo) آنطور که باید در بازار کنسول های بازی موفق نبوده است. تنها تولید کنندگان کنسول های رسمی که از این بازار سود سرشاری را کسب کرده اند، سونی و مایکروسافت هستند که کنسول های ارتقاء یافته آنها در راه بازار است. اما زمانی که صحبت کنسول های پرتابل به میان می آید، این نینتندو است که همچنان حرف هایی برای گفتن در این زمینه دارد.
پس از ماه ها گمانه زنی در زمینه پروژه “NX” در نهایت روز گذشته کنسول بازی Nintendo Switch از سوی این کمپانی معرفی شد. این کنسول که در مارچ سال 2017 روانه بازارهای جهانی خواهد شد، محصولی بی نظیر است که به جرات می توان گفت که تا کنون چنین کنسولی را در جهان شاهد نبوده ایم. بر خلاف بسیاری از کنسول های پرتابل، نینتندو سعی در افزودن چند ویژگی کاربردی در آن داشته است. همانطور که از واژه “سوئیچ” در نام کنسول جدید این کمپانی بر می آید، این محصول می تواند در نقش یک کنسول پرتابل و خانگی ایفای نقش کند. یک داکت ثابت برای آن در نظر گرفته شده است که در صورت انجام بازی در اتاق نشیمن می توان سخت افزار اصلی را درون آن قرار داد. به عبارت ساده تر پردازش اصلی در سخت افزار پرتابل ساخته و پرداخته می شود.
حال که صحبت سخت افزار به میان آمد، ادامه مطلب را در این زمینه جلو می بریم؛ انویدیا چتر حمایتی خود را به طور ویژه ای بر سر Nintendo Switch کشیده است. پردازنده این کنسول توسط کمپانی انویدیا تامین می شود که یک تراشه سفارشی از کلاس “تگرا” (Tegra) است. اطلاعات بیشتری در زمینه نوع باتری و ظرفیت آن، نمایشگر داخلی، حداکثر دقت قابل پشتیبانی و… در دست نیست. انویدیا نه تنها سخت افزار اصلی کنسول Nintendo Switch را تامین کرده است، بلکه شرایط ویژه ای را برای آن در نظر گرفته است. این کنسول در شرایط نرم افزاری Fully Custom Software قرار می گیرد و یک موتور Revamped Physics Engine در آن قرار دارد. انویدیا ابزار جدید توسعه دهنده و سازندگان بازی را به خوبی ارنج کرده و یک API اختصاصی برای آنها در نظر گرفته است که به احتمال بسیار زیاد ضمن پشتیبانی از DX12، Vulkan نیز تحت پوشش آن قرار خواهد گرفت. مجموعه ای عظیم از تولید کنندگان بازی برای این کنسول دست به کار شده اند. ویژگی بارز Nintendo Switch در قابلیت دو گانه و ماژولار بودن دسته ها است. علاوه بر استفاده به عنوان کنسول نشیمن، می توان دسته ها را از کنسول جدا کرده و تنها توسط مانیتور آن بازی را هدایت کرد؛ و یا با نصب دسته ها به بدنه، مانند یک کنسول پرتابل با آن رفتار کرد. نینتندو در زمینه برچسب قیمت گذاری Nintendo Switch اطلاعاتی را منتشر نکرده است. به نظر شما ارزش خرید این کنسول چقدر است؟
برای اطلاع از جدیدترین اخبار دنیای دیجیتال، قیمت انواع قطعات سخت افزاری و تجهیزات الکترونیکی، آگاهی از اخبار مرتبط با تکنولوژی از جمله نوسان قیمت ارز، تصاویر، ویدئوها و مطالب آموزشی اختصاصی به کانال تلگرام وب سایت سخت افزار بپیوندید: telegram.me/sakhtafzarmag
من هم با محمد موافقم
این هم مثله کنسول PSP که فقط اولش زیباست می مونه
بعدشم از اونجایی ک من خودمم گیمرم از نظر من و گیمر هایی ک دیدم
ما تنها چیزی ک بیشتر از هر چیزی بهش بها می دیم گرافیکی هست ک دستگاه کنسول به ما تحویل می ده
NVIDIA در فشرده سازی چیپ های گرافیکی خودش موفق نبوده
چرا که قیمتش نسبت به چیپ های گرافیکی AMD خیلی گرون تر بوده و
کیفیت فشرده سازیش کم
چیپ های NVIDIA همیشه نیاز به یک سیستم سرمایشی اضافه بر سازمان داره
و توی طراحی و نمایش Shadow Quality دارای مشکل هست
NVIDIA فقط در کارت گرافیک هایی ک تو کامپیوتر های رو میزی طراحی کرده موفق بوده و با این حال داخل کیس کامپیوتر هم باید از cooling استفاده کرد
همون قد که ایکس باکس وان تو ژاپن فروش میره نینتندو هم در ایران فروش خواهد کرد !
جماعت گیمر ایران تشنه گرافیک 4k و فرم ریت بالا هستن نه جنگولک بازی
به نظر من جای موفق شدن داره
همه جا شده حرف از این کنسول:emoji9
عجب چیز توپپپیهههه:-o:-o