هوآوی اواخر هفته گذشته از خانواده Mate 30 رونمایی کرد و همانطور که پیشبینی میشد بهدلیل محدودیتهایی که دولت ایالات متحده برای شرکتهای آمریکایی در جهت تجارت با هوآوی ایجاد کرده، این گوشیها بدون لایسنس رسمی گوگل و سرویسهای اختصاصی این شرکت ارائه شدهاند.
پس از این رویداد، ریچارد یو مدیرعامل هوآوی در مصاحبهای به Android Authority گفته است:
من فکر میکنم که این ممنوعیت تأثیر خود را در خارج از بازار چین نشان خواهد داد. اما فروش در چین بسیار زیاد خواهد بود، چرا که این گوشی یکی از رقابتیترین پرچمداران 5G در جهان است.
اگرچه هوآویپیشبینی میکند که مشکلات پیش آمده باعث کاهش فروش جهانی آنها شود، اما انتظار میرود که فروش با رشد خوبی در بازار داخلی چینی همراه باشد. علاوهبراین یو معتقد است که Mate 30 میتواند فروش بالای 30 میلون دستگاه داشته باشد. او در رابطه با تحریم آمریکا که باعث شده گوگل مجوز اندروید دستگاههای هوآوی را لغو کند و گوشیهای جدید این شرکت بدون برنامههای گوگل عرضه شود و نقش آن در فروش جهانی اینگونه توضیح داده است:
از زمان ممنوعیت ماه می فروش ما کم شد اما حالا ما در حال بهبود هستیم و مشتریان محصولات ما را دوست دارند. من اعتقاد دارد که گوشیهای سری میت 30 میتوان بیش از 20 میلیون دستگاه فروش داشته باشند.
حمایت داخلی مرحمی بر روی زخمهای خارجی
هیچ انکاری مبنی بر اینکه حکم وزارت بازرگانی آمریکا بر فروش جهانی هوآوی تأثیر داشته، وجود ندارد. اما واقعیت اینست که این شرکت بهطور پیوسته سهم خود را بازار چین را افزایش داده است. در سه ماهه دوم سال بیش از هر شرکت دیگری در هشت سال گذشته دستگاههای این شرکت به فروش رفتهاند. این موضوع توسط تحقیقات Canalys در ماه می تأیید شده است.
غول فناوری چینی جهان هنوز اعلام نکرده است که چه زمانی قصد دارد گوشیهای سری میت 30 را روانه بازار جهانی کند، اما انتظار میرود که بخش بزرگی از فروش 20 میلیونی قابل انتظار در داخل خاک چین انجام شود. هوآوی علیرغم تمامی مشکلات دیدگاه مثبت و پشتکار خوبی از خود نشان داده است. در همین حال، گوشیهای سری P30 و Mate 20 نیز در بازار جهانی فروش بسیار خوبی داشتهاند. البته این گوشیها با سرویسهای گوگل روانه بازار شدهاند.
البته هنوز نمیتوان با قطعیت درخصوص سرنوشت میتهای 30 نظر داد، چرا که درصورتیکه تغییراتی در تحریمهای آمریکا علیه هوآوی ایجاد شود، این شرکت یک شبه میتواند تمامی سرویسهای گوگل را به گوشیهای خود بازگرداند. اما باید دید که آیا چنین اتفاقی خواهد افتاد و یا تحریمها ادامهدار خواهند بود.
حق با شماست ولی گوشی خیلی خوبیه
با ماد کردن و روت کردن و کاستوم رام و هزار و یک راه برنامه هایی مثل گوگل مپ که سهله ، اپ انحصاری خود گوگل مپ رو هم میشه رو هر گوشی ای گذاشت
خریدش حماقته (این یک نظر شخصیه)
به دلایل واضح :
۱) مهمترین دلیلش اینه که حتی مایی که داخل ایران زندگی میکنیم هم به سرویس های گوگل نیازمندیم چه برسه به اونایی که خارج از کشور زندگی میکنند.
۲) اما نقطه عطف دلیل بالا اینه که میت ۳۰ و مدل پرو از هسته GMS و در نتیجه اون تعدادی از فریم ورک های Google Third Party و برنامه هاش بهره نمیبرن که عملا مثل این میمونه که شما یک اندروید ناقص روی گوشیتون داشته باشید.
۳) ۱۲۰۰ یورو؟! با یک سوم این مبلغ میشه مدل جدیدتر K20Pro که دو روز قبل با قدرت سخت افزاری بالاتر از این گوشی هواوی معرفی شد خریداری کرد و ۷۵۰ دلار باقی مونده رو هم گذاشت تو حساب بانکی یا باهاش یه کیس PC مجزا اسمبل کرد!!!