محققان و دانشمندان بسیار زیادی در سراسر جهان و تحت حمایت شرکت ها و دانشگاه های پیشروی دنیا به دنبال یافتن راهکارهایی برای بهبود تکنولوژی های به کار رفته در بخش باتری دستگاه های دیجیتال هستند. در حالی که هر ساله سخت افزارهایی نظیر پردازنده و دوربین دستگاه های دیجیتال قدرتی چندین برابری پیدا می کنند، باتری ها هنوز نتوانسته اند با سرعت پیشرفت سایر بخش ها هماهنگ شوند و همین اتفاق باعث بروز مشکلات بسیاری برای کاربران شده است. اما کشف اتفاقی محققان MIT می تواند باعث دو برابر شدن ظرفیت باتری های لیتیومی شود.
بر اساس نتایج تحقیقی که اخیرا از سوی گروهی از پژوهشگران MIT منتشر شده، آنها روشی را کشف کرده اند تا بتوانند با حفظ طراحی ساختاری قبلی، ظرفیت باتری های لیتیومی را به دو برابر افزایش دهند. به همین دلیل تصویر می شود در آینده ای بسیار نزدیک از تکنولوژی جدید در گوشی های ساخته شده توسط کمپانی های مختلف استفاده شود. اما روش کار این تکنیک جدید چگونه است؟
در باتری های لیتیومی قدیمی تر، یون ها از طریق الکترولیت از کاتد دارای بار منفی به آندی که دارای بار مثبت است حرکت می کنند. در این باتری ها از گرافیت به عنوان کاتد استفاده می شود که ماده ای پایدار بوده و قادر به تحمل یون های نسبتا زیادی نیز می باشد. اما در روش جدید به جای گرافیت از فویل های لیتیوم – فلز استفاده شده است که ظرفیتی به مراتب بیشتر برای پذیرش یون ها از خود نشان داده اند. البته این پدیده در چند سال گذشته زیر ذره بین محققان بوده است اما مشکل اصلی فویل های لیتیوم – فلز واکنش آنها با الکترولیت و تولید گرما و حتی ایجاد آتش سوزی است که مانع از توسعه این روش شده. با این وجود محققان کمپانی Solid Energy در همکاری با MOT نوع جدیدی از الکترولیت ها را تولید کرده اند که با فویل های لیتیوم – فلز واکنش نداده و به این ترتیب قادرند باتری هایی تولید کنند که در ابعادی به اندازه نصف باتری های فعلی، ظرفیتی برابر با آنها را در اختیار قرار دهند.
برای اطلاع از جدیدترین اخبار دنیای دیجیتال، قیمت انواع قطعات سخت افزاری و تجهیزات الکترونیکی، آگاهی از اخبار مرتبط با تکنولوژی از جمله نوسان قیمت ارز، تصاویر، ویدئوها و مطالب آموزشی اختصاصی به کانال تلگرام وب سایت سخت افزار بپیوندید: telegram.me/sakhtafzarmag
این خبر خوب توصیف میشه، یکی از بهترین اخبار بود خدایی و امیدوارم زودتر کاربردی بشه.:-bd:-bd
بچه ها سلام . در مورد انتخاب مهندسی نرم افزار و شاخه های کامپیوتر چ نظری دارین ؟
از نظر بازار کار؟ حقوق؟ مزایا؟توی ایران
و اینکه میشه بعد یا وسط لیسانس از دانشگاهای معتبر امریکا پذیرش گرفت؟
طرحش عالیه فقط باید ببینیم چی تو چنته داره
سریعتر تولید انبوهش کنید بدید تو بازار که بشدت نیازمنده
با تشکر
در واقع اینو من کشف کردم نه اونا.منتها چون من هر روز یک چیزی اختراع میکنم حوصله ندارم اختراع رو به اسم خودم به ثبت برسونم واسه همین طرح رو میفروشم!!!
اگه اینطور باشه که عالی میشه امیدوارم زودتر توی گوشی ها استفاده بشه:-bd