تیم پشتیبان شبکه اینترنت ماهوارهای استارلینگ در حال مذاکره با چند شرکت هواپیمایی است تا تامین اینترنت هواپیما با اینترنت استارلینک صورت پذیرد. برای جزئیات بیشتر با ما همراه باشید.
چگونگی اینترنت هواپیما با اینترنت استارلینک
اینترنت ماهوارهای استارلینک با سرعت فوق العاده و پوشش وسیع خود توانسته تا نظر بسیاری از مردم و سیاستمداران را به خود جلب کند. همین چند روز پیش بود که خبر سرمایه گذاری آلمان در این شرکت به دلیل پوشش اینترنت مناطق دور دست در آلمان خبرساز شده بود و اکنون هم خبر شرکتهای هوایی به میان آمده است. جاناتان هوفلر، معاون اصلی SpaceX در زمینه استارلینک و فروشهای تجاری، روز چهارشنبه در یک جلسه اعلام کرد: ” ما در حال مذاکره با چند شرکت هواپیمایی هستیم و محصولات فناورانه جدیدی در دست ساخت داریم. در آیندهای نزدیک نفوذ خود در نقاط مختلف کرهی زمین را کامل خواهیم کرد.
از سال 2018 تاکنون، بیش از 4400 ماهواره استارلینک برای تامین پوشش جهانی اینترنت باند پهن (عمدتا برای نقاطی که دسترسی آسانی به آنجا نیست) پرتاب کرده است. با این که این شرکت در مرحله بتا پروژه اینترنت استارلینک قرار دارد اما توانسته تا سرعت دانلود 100 مگابایت بر ثانیه و سرعت آپلود 20 مگابایت بر ثانیه را ارائه دهد و دهها هزار کاربر برای خود دست و پا کند. برای استفاده از این اینترنت تنها کافی است تا یک دیش 500 دلاری آن را راه اندازی کرده و روتر وای فای خانه خود را تنظیم کنید. علاوه بر اینکه باید ماهیانه 00 دلار برای اشتراک آن بپردازید.
از آنجایی که طراحی آنتنهای هواپیماها بسیار شبیه به فناوری موجود در دیش ماهوارهای استارلینک است، بنابراین تنها با تغییراتی کوچک در ساختار آن میتوان اینترنت استارلینک را به مسافران رساند. در زمانی که هواپیماهای مسافربری در نقاط دور افتاده از اقیانوس و یا دور از ایستگاههای زمینی پرواز میکنند، برای برقراری اینترنت به لینکهای بین ماهوارهای نیاز است که از طریق لیزر با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند. تنها شرکتهایی که در حال رقابت با اینترنت ماهوارهای استارلینک هستند، شرکت آمازون با 3000 ماهواره است که تاکنون هیچ کدام را پرتاب نکرده و دیگری شرکت OneWeb انگلیس است که تعداد 640 ماهواره در برنامه دارد.
دیدگاهتان را بنویسید