اندازه و ظرفیت باتری ها تنها معیاری نیست که با آن بتوان باتری گوشی های هوشمند را مورد ارزیابی قرار داد. معیار دیگری که وب سایت gsmarena برای بررسی عملمرد باتری ها در نظر گرفته است، میزان پایداری آنها است. درک چگونگی میزان پایداری باتری گوشی ها نتیجع واقعی تری از عملکرد آنها ارائه میدهد. این وب سایت معتقد است که هر ساله رتبه استقامت باتری گوشی ها افزایش می باید و حتی بهتر از آن، اینکه در گوشی های جدیدتر نرخ پایداری بر هر میلی آمپر ساعت نیز بهتر می شود.
همانطور که در نمودار پایین قابل مشاهده است، در سال 2017 در مقایسه با سال های قبل، هم ظرفیت باتری ها و هم میزان پایداری آنها افزایش یافته است.
در سال 2010 میزان پایداری در حدود 40 ساعت بوده است، در حالیکه مقدار آن در سال 2017 دو برابر شده و 80 رسیده است. از آنجایی که این رشد نسبتاً پایدار بوده است، انتظار میرود که در سال 2024 میزان پایداری باتری گوشی ها با 160 ساعت برسد. جالب است بدانید که گوشی ها متوسط این روزهای بازار، مانند گوشی P2 لنوو دارای پایداری در حدود 150 ساعت است. اما این موارد استثنا هستند و بیشتر گوشی های بازار باتری هایی با حتی 100 ساعت پایداری ندارند.
در بررسی انجام شده مشخص شد که راندمان باتری ها افزایش نداشته است و افزایش پایداری باتری ها با ظرفیت آنها رابطه مستقیم داشته است. اما آنچه که در نمودار پایین قابل مشاهده است، رابطه بین قیمت گوشی های سال 2017 و میزان استقامت باتری های آنها است.
نتیجه ای که از نمودار بالا گرفته می شود، کاملاً مشخص است، پول بیشتر برای خرید گوشی، به شما عمر باتری بهتری هدیه نمیدهد. اگر باتری اصلی ترین معیار شما برای خرید گوشی است، به نظر میرسد که گوشی های 300 یورویی انتخاب خوبی باشد، البته با در نظر گرفتن این نکته که گوشی های 300 یورویی اغلب دارای چیپ ست های میان رده هستند، شاید بهتر است قبل از خرید گوشی همه جوانب کار را به دقت بسنجید.
دیدگاهتان را بنویسید