ظاهرا در طی یک سری آزمایش بر روی سیتسم ایمنی OPP پاورهای GP-P850GM و GP-750GM نتایجی چندان جالبی به دست نیامده است. شرکت گیگابایت نیز جهت شفافسازی و اطمینان بخشی به مشتریان خود یک بیانیه که در واقع یک فراخوان جهت اصلاح تنظیمات پاورهای GP-P850GM و GP-750GM است صادر نموده است.
مشکل در سیستم حفاظتی OPP
در سیستم کامپیوترهای Desktop گاهی پیش میآید که حداکثر توان تولیدی از محدودهی تعیین شده مورد استفاده بالاتر میرود. پاورهای GP-P850GM و GP-750GM برای چنین مواقعی دارای یک ویژگی ایمنی استاندارد داخلی OPP “محافطت از قدرت بیش از حد” است. ویژگی ایمنی OPP به گونهای طراحی شده است هرگاه بار مصرفی بیش از واتی باشد که سیستم برای کار در آن طرحی شده است سیستم را خاموش میکند. OPP برای 120 تا 150درصد افزایش بار، معادل 1020W تا 1300W برای GP-P850GM و 900W تا 1125W برای GP-750GM تنظیم شده است.
گیگابایت: خرابی فقط در آزمایشهای سخت و طولانی
گیگابایت از هرگونه بازخورد از سوی رسانهها و متخصصان سختافزار که در رابطه با این منبعهای تغذیه گزارشی تهیه کردهاند تشکر میکند. هنگامی که از طریق تجهیزات آزمایشگاهی مانند DC Electronic Load (دستگاه بار الکترونیکی) سیستم ایمنی منبع تغذیه را برای مدت طولانی و به صورت مکرر در نقطه حساس 120 تا 150 درصد OPP قرار دادیم، گروهی از خرابی احتمالی پاورهای GP-P850GM و GP-750GM خبر دادند. واقعیت این است که در هنگام آزمایشهای سنگین و زیادی که انجام میشود طبیعتا طول عمر مفید اجزای پاورهای GP-P850GM و GP-750GM کاهش خواهد یافت.
به خاطر مسائل احتمالی که در مورد خرابی مطرح شده است و مخصوصا نتایجی که در آزمایشهای خود از طریق دستگاههای بار الکترونیکی در مدت زمان طولانی و مکرر در نقطه حساس 120 تا 150 درصد به آن رسیدیم تصمیم گرفتیم اصلاحاتی را در تنظیمات ایمنی دستگاه ایجاد کنیم. گیگابایت تنظیماتی را انجام داده است و در آن OPP پاورهای GP-P850GM و GP-750GM به مقادیر زیر کاهش داده است.
- در GP-P850GM نقطه عمل از محدوده 120 تا 150 درصد به 110 تا 120 درصد کاهش پیدا کرده است.
- قبل از اصلاح: 1020W تا 1400ٌW، بعد از اصلاح: 950W تا 1050W
- در GP-P750GM نقطه عمل از محدوده 120 تا 150 درصد به 110 تا 120 درصد کاهش پیدا کرده است.
- بعد از اصلاح: 900W تا 1125W، بعد از اصلاح: 8250W تا 925W
فراخوان برای اصلاح تنظیمات
گیگابایت به اطمینان مشتریان خود در کیفیت محصولات و خدمات پس از فروش بسیار اهمیت میدهد. گیگابایت مایل است به برخی مشکلات احتمالی گزارش شده را مورد اهمیت بدهد، هر چند به نظر میرسد این مشکلات تنها از طریق اعمال فشار با دستگاه بار الکترونیکی و در بلند مدت به وجود میآید و در کاربریهای معمول روزانه اتفاق نمیافتد.
پاورهای GP-P850GM و GP-750GM دارای استاندارهای حفاظتی برق صنعتی OPT, COP, UVP, OPP, OVP و SCP است. همچنین موفق به دریافت گواهینامههای ایمنی جهت اطمینان از عملکرد ایمن و پایدار از کشورهای مختلف شده است.
علیرغم اینکه هر دو نسخه OPP برای استفاده در دنیای واقعی مناسب و قابل اعتماد هستند اما برای اطمینان کامل مشتریان میتوانند هر دستگاهی که شماره سریال آن در لیست منتشر شده موجود نیست را جهت اصلاح تنظیمات OPP مرجوع کنید.
مطالب مربوط:
حتی اگر OEM در طراحی و ساخت مشکل داشته باشد . شرکت سازنده که گیگابایت است باید نمونه های اولیه را به صورت کامل مورد تست قرار میداد .این محصول باید به زودی از بازار های جهان جمع آوری میشد ولی با نهایت تاسف به بازار ایران وارد شده است و احتمال بسیار کاربران ایرانی بعد از خرید این پاورها دچار مشکلات زیادی همچون خرابی کارت گرافیک و سایر قطعات میشوند .
سلام
کاربران ایرانی شانس ندارند واقعا باید جلوی سو استفاده برخی از شرکت ها گرفته شود .طبق ویدیو سایت گیمر نکسوس احتمال صدمه زدن به کارت گرافیک هم وجود دارد . از سخت افزار مگ میخواهیم که یک مطلب درباره این مورد منتشر کند و با شرکت وارد کننده درباره این مورد گفتگو کنند .
مشکلی وجود نداره در این زمینه، اگر کسی در ایران از این سری پاور ها تهیه کرده باشه میتونه به گارانتی آواژنگ نماینده رسمی گیگابایت عودت بده.
مشکلی وجود نداره در این زمینه، اگر کسی در ایران از این سری پاور ها تهیه کرده باشه میتونه به گارانتی آواژنگ نماینده رسمی گیگابایت عودت بده.
جای بسیار تاسف است که این پاورها با گارانتی آواژنگ وارد بازار ایران شده است . امیدوارم پاسخگو خرابی قطعات کاربران باشند .واقعا متاسفم …
اگر کسی در ایران از این سری پاور ها تهیه کرده باشه میتونه به گارانتی آواژنگ نماینده رسمی گیگابایت عودت بده.
توی یکماه اخیر دو مادربرد 410 و 510 و دو گرافیک 1030 و 3060 گیگا خریدم از 410 و 3060 راضی بودم ولی تصویرآنبرد 510 کمی تار بود و پرفورنس1030بسیار پایین بود گیگا کیفیت سابق رو نداره انگار
دوستان سازنده پاور خود اون شرکتی نیست که پاور به اسمش بیرون میاد. این مشکل از طرف OEM سازنده پاور هست، نه برند گیگابابت.
از گیگابایت توقع نداشتم
Gamernexus تست میکرد پاوراشو
وسط کار اتیش میزد بیرون از پاور
دقیقا
این بیانیه بعد از تست گیمر نکسوس و اعلام خبرش در لینوس داده شده
و اگرنه تا قبل از تست های گیمر نکسوس گیگابایت و نیو اگگ برای اینکه از شر این سری پاور خلاص بشن اونها رو با کارت گرافیک به زور باندل میکرده
و حتی بع از خرابی هم اگر میخاستی بفرستی برای گارانتی میگفتن باید با گرافیک باندلش پس بفرستی …
این کمپانی ها تا هزینه خرابی ها براشون از هزینه دادگاه و مرجوعی بالاتر نره کاری نمیکنن
نمونش NZXT که کیساش اتیش میگرفت
به همه توصیه میکنم ویدئو گیمر نکسوس در مورد این پاور و کیس NZXT رو ببینن و استیو توضیحات جالبی در مورد رفتار کمپانی ها میده