دبیر شورای عالی فضای مجازی در جدیدترین اظهارات خود در گفتگو با خبرگزاری مهر، از برنامهریزی برای تدوین مقررات به عنوان تدابیر مواجهه با اینترنت ماهواره ای خبر داد.
در حدود یک سال است که خبرهایی پیرامون اینترنت ماهوارهای استارلینک شنیده میشود. در ماههای اخیر هم نسخه بتا عمومی این سرویس راهاندازی و در اختیار بیش از 10 هزار مشترک قرار گرفت. روند پیشرفت شرکت اسپیس ایکس در این زمینه بسیار رضایت بخش بوده و انتظار میرود که سرویس اینترنت ماهوارهای این شرکت در آینده کاربران بیشتری را به خود جذب کند. این موضوع اما ظاهراً چندان باب میلی مسئولین در داخل کشور نیست، چراکه میواند در حکمرانی فضای مجازی خدشه وارد کند.
تدابیر مواجهه با اینترنت ماهواره ای – گام اول اخذ مجوز
ابوالحسن فیروزآبادی، دبیر شورایعالی فضای مجازی گفته است که کارگروهی برای مواجهه با خدمات اینترنت ماهوارهای تشکیل شده و راههای مختلفی وجود دارد که آنها را بررسی و پیگیری خواهند کرد. او ضمن اشاره به اینکه باید برای شرکتهای ارائه کننده این سرویس مقررات تدوین شود، افزود:
“در همین حال باید یک سری مجوز صادر شود تا کسانی که میخواهند در کشور از طریق این شبکههای دسترسی فعالیت کنند حتماً اخذ مجوز کنند.”
فیروزآبادی در ادامه عنوان کرد که علاوه بر مقررات گذاری، برای جلوگیری از خدشهدار شدن حکمرانی فضای مجازی نیز باید اقداماتی صورت بگیرد. او اذعان داشت که به همین منظور تدابیری در نظر گرفته شده که مهمترین آنها تقویت شبکه اینترنت ثابت کشور است. او با اشاره به نقص اینترنت ثابت و فشاری که به همین دلیل بر شبکه موبایل وارد شده، افزود که شبکه اینترنت ثابت باید توسعه پیدا کند.
دبیر شورای عالی فضای مجازی عنوان کرد که با آمدن اینترنت ماهوارهای ممکن است به یکباره کل شبکه ملی اطلاعات زیر سوال برود و اگر این شبکه نتواند خدمات بهتر، ارزانتر و با سرعت بیشتر و با تنوع بیشتر ارائه دهد، عملاً تحت الشعاع شبکه جهانی اینترنت ماهوارهای که عمدتا آمریکایی است، قرار خواهد گرفت.
او عنوان کرد که در کنار توسعه اینترنت ثابت، توسعه شبکه موبایلی نیز باید در دستور کار باشد و در حوزه فضای نیز تدابیری انجام شود. فیروزآبادی در پایان تأکید کرد که باید برای اینترنت ماهوارهای، در حوزه بینالمللی نیز اقداماتی صورت گیرد تا بحث حاکمیت سرزمینی ما رعایت شود.
بیشتر بخوانید: پیشرفت های سرویس اینترنت Starlink – روزهای روشن، سلام
لطفا اگه کسی از چیزی خوشش نمیاد برای دیگری نظر نده برات خوبه یا بده هر کی برای خودش عقل داره میفهمه من نمیدونم این چه تفکریهه همه چیز را از یک سوراخ تنگ نگاه می کنند الگوی دینی یعنی فقط حذف مسائل جنسی ! هر چیزی توش یکمی بود از این مورد بود باید حذف بشه برید بزنید سایت فیت گرل فیلتره خب چرا چون آقا نوشته گرل !!! شما منطق را نگاه شما اول یاد بگیر برای خودت رای واسه دیگران صادر نکنی یوتوب بده یا خوبه اینستاگرام اونجوری هستش یا نیستش و تو نباید ازش استفاده بکنی واست خوب نیستش این بهش میگند فضولی در کار دیگران اینترنت ماهواره ای چه بخوان چه نخوان همه گیر میشه ماهواره های مدار کوتاه در آینده نسخه تلوزیونی آن هم در خواهد آمد که با یک گوشی موبایل دنیا را میشود تماشا کرد و این همه ممنوعیت ویدئو و ماهواره و نمیدونم چی و چی یک باره رنگ میبازه و مسخره میشه فقط در آخر نفرین ناله مردم تا ابد پشت سرشون باقی می مونه که نمیخواستند مردم هر چی دلشون میخواست نگاه بکنند و مانع میشدند و مردم را برای آن تنبیه می کردند در آخر روسیاهی برای دیگ باقی میمونه .
متاسفانه همین جا این تصمیم گیری سلیقه ای رو شاهد هستیم توی بُعد کلان تر و حکومت هم همین برخورد سلیقه ای رو داریم.چون من استفاده نمی کنم و برای من کارایی نداره پس هیچکس حق نداره داشته باشه و کسی هم حق انتخاب نداره.
این برخورد های سلبی ، سلیقه ای و تاریخ گذشته را تا کی باید تحمل کنیم.
عالی شد ……. وجود این اینترنت ماهواره ای به خودی خود قیمت و کیفیت اینترت توی کشور بهتر میکنه چونکه رقیبی بسیار قدرتمند در مقابلش داره ظاهر میشه ….
دنیا روبه جلو هستش و اینها همش دارن فقط شعار میدن. اسم رفراندوم میاد رنگشون می پره و قاطی میکنند. مردم اول انقلاب کجا الان کجا. همین روند ادامه پیدا میکنه تا به پایان این دوران. اینترنت ماهواره ایی هم میاد خیلی چیزهای دیگه هم میاد تغییرات میاد و اینها هستند که باید تغییر کنند.
دقیقا همنیطوره.متاسفانه مردمان اون زمان اکثرا کم سواد یا بی سواد و نا آگاه بودن و نفهمیدن چه کلاهی سرشون رفت و چه چیزهایی رو از دست دادن و چه آرادی ها و امکاناتی ازشون صلب شد.ولی الان دیگه به لطف شبکه های اجتماعی و ماهواره و …آگاهی و سطح تفکر مردم به نسبت اون موقع خیلی بالاتر رفته و فهمیدن چی دادن و چی گرفتن.امیدوارم با عرضه ی نامحدود اینترنت ماهواره ای هم روز به روز آگاهی مردم و دونستن حقوق اولیه فردی و انسانی شون بیشتر بشه و به خواسته قلبی شون که همه میدونیم چیه برسن
انتخابی که مردم اون زمان با اون امکانات کردند اجتناب ناپذیر بود به نظر من. مدرسه بودیم شاید راهنمایی فکر کنم معلم پرورشی یه بار گفت یه آقای آمریکایی دوران شاه گفته بود ما در آمریکا همه چی داریم به جز این منبر که شماها دارید. من اون موقع این حرف به نظرم تعریف از خود و ستایش روحانیت به نظر میومد ولی الان می فهمم چی بود و اون آمریکایی چقدر تیز بود. منظور اون از این منبر شبکه اجتماعی روحانیت در ایران که مسجد باشه بود. مردم خسته و کوفته ایی که هیچ سرگرمی دیگری نداشتند برای عبادت و در عین حال دور همی و خوش و بش می رفتند مسجد. تقریبا هر روز، در نتیجه گوش و ذهنشون پای منبر این آقایان بود برای حدود بیشتر از 1000 سال. چه انتظاری از مردمی که پدر پشت پدرشون تحت تاثیر بودن میشه داشت؟! در مقابل دستگاه حکومتی که رسانه با نفوذی نداشته تا خودش و افکارشو به مردم معرفی و تبلیغ کنه میاد حدود 3000_4000 مسجد نوع هم میسازه. توده ایی های اون زمان و دخالت کشورهای خارجی هم در شکل گیری هیجانهای مردمی نقش پر رنگ داشته. حتی همین توده ایی ها به نظر من باعث شدن مذهبی ها هم به فکر جنبش راه انداختن و مطالبات مشابه بشن چنانکه با صحبت هایی که از شاه و درباری ها شنیدم تا سالهای آخر نگرانیشون حذب توده بوده نه مذهبیون و اینهارو خطر جدی نمیدونستن. امروز همون قدرتی که باعث پیروزی شده در دستان شبکه های اجتماعی امروز و اینترنت هستش و این اونهارو نگران میکنه چون خوب میدونن چه تاثیری داره.
متاسفانه مردم بابت این آگاهی دیرهنگام و ضعف اطلاع رسانی حکومت سابق بهایی بس گزاف پرداختن که تبعاتش یقه چند نسل رو گرفت و به خاک سیاه نشستن.حتی با رفتن اینا هم مدت ها طول میکشه که مسیری که دنده عقب رفتیم رو بتونیم تازه به اول خط برسونیم.ولی خب جلوی ضرر رو از هرجا بگیری منفعته.با اومدن اینترنت ماهواره ای صدای مردم بیشتر و بهتر به همدیگه و به دنیا خواهد رسید
اگه بخوایم ریشه یابی کنیم مشکلاتمون رو باید به روزهای دورتر نگاه بندازیم. این آگاهی دیر به هنگام میراث ناصرالدین شاه و دیکتاتوری ناصری هستش که خودش هم میراث یکی دیگست به نظر من. درست همان زمانی که کشورهای دیگه استارت پیشرفت داشتن میزدن. بعد از اون هم در دوران آیت الله مدرس شانس داشتیم که مخالفت کردنش با ریاست جمهوری و دیکتاتوری رضا شاهی هم شانسها رو گرفت. دوران مصدق هم شانس دوباره ایی داشتیم که با دخالت خارجی از بین رفت. مهندس بازرگان هم شانس آخری بود که تا الان داشتیم که اون هم کنار زدند.
حاکمیت سرزمینی که با اینترنت ماهواره ای به خطر بیوفته همون بهتر که زودتر از دور گود خارج بشه . . . .
NICE
حق.
ممنوع هم بشه مگه همین الان ماهواره ممنوع نیست اگه لازم بشه مردم استفاده میکنند دیشش هم خیلی کوچیکه این که کاری نداره ایرانی جماعت عادت داره به استفاده از ادوات ممنوعه چون توی ایران آب خوردن هم جرم داره مردم به زندگی قاچاقی عادت کردن دیگه حتی اگه بالاترین مجازات هم تعیین بشه دیگه تاثیری نداره چون هر چیزی که جدید در میاد برچسب حرام میخوره اول تا روزی روزگاری سر خیلی ها به سنگ بخوره آزاد بکنند .
دوست عزیز معلومه در حوضه اینترنت اطلاعات نداری ها!با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات سرعت اینترنت چند برابر خواهد شد.این در حالیه که نمی گم رایگان می شه ولی قیمتش به طور قابل توجهی کاهش پیدا می کنه.بعد هم دوست عزیز،قبول دارم که یوتیوب ویدیو های بسیار کاربردی توش هست،ولی در کلیت مخ مردمو می زنه.تلگرام هم به دلیل یه طرح مالی که راه انداخت توی خیلی کشور ها از جمله یکی از کشور های اروپایی فیلتر شد.می تونید جزئیات بیشتر رو هم با یه سرچ ساده توی اینترنت پیدا کنید.بعد هم اگه معتقدید یوتیوب یا بقیه ی چیز ها نباید فیلتر می شد،دیگه این طوری نگید،بگید که بنده از چند صد هزار نفری که این تصمیم را گرفته اند عاقل ترید!
با راه اندازی این شبکه افراد متحجر یا کمونیست انتظار دارن ملت در داخل اینترانت وقت خودشان را سپری بکنند نه اینترنت .
در ضمن شکر خورده هر کسی به هر دلیل درآوردی یا من درآوردی بگه یوتوب نباشه یا گوگل نباشه عملا کار همه ملت لنگ میمونه آخه اگه یک همچین چیزی باشه ملت بره پارسی جو یا آپارات بره بزنه مگه خل شده حتی اگه روزی نباشه هم مردم نمیرند از آشغال استفاده بکنند هر چقدر هم ارتقاع پیدا کرده باشه .
سلام.
اینترنت ملی ، یک چیز سوا از اینترنت جهانی هست.
هر کدام کاربرد خودشون رو دارند.
هیچکس هم توصیه نمیکنه که از اینترنت جهانی فاصله بگیریم.
اگر اینترنت ملی راه اندازی بشه ، قیمت خیلی از سرویس ها پایین خواهد آمد و وضعیت سرعت تبادل اطلاعات برای کارهای داخل ایران ، بالا خواهد رفت.
مثل کلاسهای آموزشی مجازی.
خواهشا مطالب را با هم خلط نکنید.
هم اینترنت داخلی خوب هست ، و هم اینترنت جهانی.
اما رفتار هیجانی اینها چیز دیگه ای را نشان میده حتی قطع اینترنت جهانی … .
جناب پروفسور شما کدوم کاربرد ت با اینترنت داخلی حل می شه ؟
شبکه های اجتماعی داخلی که رسماً یه فاجعه ست
فیلم هم که سانسور داره چه سانسوری خدا من رو ببخشه یه زانو دیدم
بازی هم باشه می ریم بازی هایی که اگه قانون کپی رایت تو ایران بود نصف بیشتر بازی های ایرانی جریمه می شدن و سرور هاشون بسته می شد پس نگو با سرچ و این دری وری ها می خوای بگی از اپارت به جا یوتیوب استفاده کن چسب حتما امری دیگه سخنی چیزی نبود برو عامو چی می گی
لحظه فکر کردم نشستم پای سخنرانی استاد ئارفی پور 😂
دوست عزیز ببخشید به جا نیاوردم.واقعا ببخشید.نمی دانستم جناب آقای دكتر سید رضا به آفرین شما هستید-یکی برترین مترجم های کشور اگه اشتباه نکنم-.
یعنی شما یک فیلم انگلیسی ببینی کلا می تونی ترجمه کنی؟اگه نه که خب پس یوتیوب به چه دردت می خوره؟بعد هم بنده کارم یه طوریه که باید مدام ویدیو ی آموزش این نرم افزار و اون نرم افزار رو ببینم و تا حالا هم نیاز به یوتیوب پیدا نکردم و پیدا نخواهم کرد.
بعد هم دوست عزیز به خاطر زحمات گرانقدر وزیر جوان الان گوگل معادلش پارسی جوی بسیار ضعیف است است.اگر ایشان کمی از خودشان عقل نشان داده بودند الان ما معادل گوگل یوز را داشتیم.
ببین با حرفات موافقم علی جان ولی بهتر نیست اینترنت آزاد باشه تا هرکس بتونه پلتفرم خودشو خودش «انتخاب» کنه
قطعا اگر رقبای خوبی داشته باشه خیلی ها هم برای سرعت بالاتر و هزینه کمتر از سایت ها و سرویس های ایرانی استفاده میکنن
مشکل اصلی اینه که نمیتونیم خودمون «انتخاب» کنیم
و بعد از اون چون خارجی ها فیلتر هستن داخلی ها هم تلاشی برای بهتر شدن نمیکنن
دقیقا کی از پلتفورم ایرانی بدش میاد یک نمونه شبکه های فارسی زبان ماهواره یک دوجین طرفدار داره چون به زبان مادی هستش اما صدا و سیما روم به دیوار پشمکی هستش !!! حتی خودشون هم نگاه نمیکنند فقط برای رعیت می خوانش پلتفروم زوری مال لنین و استالینه .
و به نظرم تخریب کردن بقیه تو بحث خیلی کار زننده هستش
و من به عنوان یه دولوپر و برنامه نویس خیلی وقته برای فیلم های آموزشی (که همه اونها به زبان انگلیسی هستن) زیر نویس فارسی استفاده نمیکنم و حدودا برای نصفشون میرم دنبال زیر نویس انگلیسی
شما سواد انگلیسیت پایین است چرا به کل ملت تعمیم میدی مردم از بس همه جا فیلتر و سانسور بوده مجبور شدند کم کمک زبان خارجه را یاد بگیرند همین الان من دارم فیلم ها و سریالها و بازی های کامپیوتری را بدون زیرنویس و دوبله فارسی از اینترنت تماشا می کنم کار اصلا سختی نیست هر لغت را هم بلد نیستم از بین آنهایی که بلد هستم کم کم حدس میزنم شما لازم نکرده برای ملت تعیین و تکلیف بکنی شما برو اول سوادت را زیاد بکن بعدا اظهار نظر بکن .
طرف خودشو مثال میزنه که من نمیتونم فیلم انگلیسیو کامل ترجمه کنم تا الان هم به یوتیوب نیاز نداشتم پس به درد شما هم نمی خوره شما هم استفاده نکنید. به ما چه شما چی کار میتونی بکنی چی کار نمیتونی بکنی به چی نیاز داری و چی نیاز نداری. کسی نصفه انگلیسی بلد باشه متوجه محتوا میتونه بشه و اتفاقا کمکش هم میکنه بقیه رو هم یاد بگیره. یوتیوب اقیانوس مطالب آموزشی هستش در مقابل دریاچه که هیچ رودخونه مطالب آموزشی نمونه داخلی. من فکر کنم با این روشی که شما در پیش گرفتی به احتمال زیاد دانش شما در حوزه کاری خودتون با یک نفر هم مقیاس خودتون که از تمام امکانات بدون محدودیت استفاده کرده کمتر باید باشه. این که میگی نیاز پیدا نخواهم کرد یک حرف متعصبانه و عقب افتاده هستش تو دنبالش نیستی و اگرنه جای رشد خیلی هستش و خیلی ها دوست ندارن مثل شما باشند تا درجا بزنند.
دوست عزیز،فقط یوتیوب فیلم آموزشی نمی گزارد.بنده آموزش همان مطلب را به جای اینکه از یوتیوب با یک مدرس کیفیت پایین ببینم خیلی ساده می رم از سایت هایی مثل یودمی و لیندا و… از بهترین مدرس های جهان می بینم.من نگفتم آموزش انگلیسی نمی بینم گفتم از یوتیوب نمی بینم
لیندا و غیره هم تو یوتیوب هست و خیلی بیشتر و بهترش هم هست. اصلا کسی که دنبال یادگیری باشه باید بعضی موقع لابلای هزار و یک مورد بگرده تا یه نکته که به ذهنش هم نرسید یاد بگیره. شما خودتو با لیندا و غیره سرگرم میکنی و گول میزنی.
آره میتونم در ضمن دکتر نیستم ارشدم چرا باور نداری متن انگلیسی را میشنوم اکثر را میفهمم شایدم امتحان تافل دادم رفتم دکتری یوتوب شاید ابزار دست تو نباشه اما عصای دست من و خیلیها ی دیگه هست هم سرگرمیه هم آموزشی .
اولا بله من میفهمم زبان خارجه رو به صورت همزمان میفهمم هم درک مطلبم هم بالاست شما چرا باور نداری فکر می کنی یکی کاری برای خودت سخته برای بقیه بعیده شاید یارو استعداد داشته باشه خیلی های دیگه هم همین طور هستند امتحان تافل هم برام خیلی کار نداره بترکه چشم حسود و بخیل یوتوب هم برای آموزشی هست هم سرگرمی از شیر مرغ تا جون آدمیزاد داره توش کلیپ از کلیپهای اسرار خلقت داره تا برنامه تلوزیونی و موسیقی …. هر چیزی که فکرش را بکنی یا نکنی ! مثلا تا حالا ASMR به گوشت خورده ویدئوهای آرامبخش برای اینکه یارو را خواب بگیره سرچ کن تو یوتوب یک عالمه کانالش میاد خلاصه یوتوب برای خودش دریاییه متناسب هر نوع سلیقه نه مثل کمونیستها بخوان سلیقه مردم را با هوش مصنوعی تغییر بدهند در ضمن منبع کسب درآمد هم هستش کجا آپارات یا حتی مشابه خاجی به سطحش برسه چرا باید ملت از داشتنش محرمبشند چی برای چند تا مایو !!! آموزشی فقط کلیپ مهندسی نیست آموزش کامپیوتر نصب قطعات بگیر تا مشکل در یک نرم افزار خاص نصب فیبر نوری هم توش داره اتاق عمل … شما بهتر بود برای کار مهندسی اول میرفتی یوتوب نه اینکه بری از سایتهای متفرقه دانلود بکنی چند نوع کانال را ببینی با هم مقایسه بکنی بعدا بهترینش را بری تماشا بکنی در ضمن من تحصیلات عالیه دارم .
دوست عزیز چند بار جواب دادی؟یه بار جواب می دادی بابا.و در ضمن در جوابی که به آقا کامبیز دادم جواب شما هم هست
وقتی یکی مثل این حاجیمون………. تا حالا به یوتیوب نیاز پیدا نکرده و همزمان خودش رو اونقدری متخصص میدونه که واسه اینترنت یه ملت نسخه بپیچه میرسیم به اینجایی که هستیم.
تو عمق فاجعه غرق میشه نهنگ!
گمونم شبکه ملی اطلاعات خیلی وقته راه افتاده ها
از اون موقع که اینترنت سایت های ایرانی نیم بها شد
نه دوست عزیز اشتباه نکن،اینترنت سایت های داخلی نیم بها نشد،قیمت اینترنت سایت های خارجی دو برابر شد!پس بنابر این قیمت سایت های ایرانی نصف سایت های خارجی است!از زحمت جناب جهرمی
وات د ف؟
حتما تو تخفیف خرید میکنی حس میکنی دارن بهت پول مفتی میدن؟
جالبه واسه من که … یوتیوب بهترین دانشگاه رایگانه جهانه استفاده بد این چیزها فقط برچسب هایی هست که دیکتاتورها استفاده می کنند.
باز تو حرف زدی؟؟
حوضه اینترنت؟ 😂
غرق شدم تو جوب تکنولوژی.
فرزندان غیور انقلاب املا رو پاس نکرده دارن تو MIT ارتباطات تدریس میکنند.
اینا فکر کردن تا کجا میتونن محدودیت بذارن؟ نمیگن اگه نشه محدودیت گذاشت فقط خودشونو ضایع میکنن
شده مثل اینکه میگن توییتر و امثالهم فیلتره . کسی نباید بره اونجا
همه هم هستن، همه هم میدونن همه هستن، اونا هم خودشون رو زدن به خریت
اینم میشه مثل فیلترینگ، بالاخره راهی پیدا میکنیم که اینا رو دور بزنه
اینا اگه قرار بود که چیزی بفهمن تو این 4 دهه فهمیده بودن…کل مملکت و مردمو به بن بست و فلاکت رسوندن…خودشونم میدونن که فقط دارن دست و پای بیخود میزنن…روشنایی نزدیکه
بیدار شو…
تو بیدار شو … .
بله دوست عزیز آینده ی روشن بسیار نزدیک است.آمریکا نمی تواند مردم را بیش از این ساکت کند.مطمئن باش که بالا خره آمریکا ی ظالم به سزای اعمالش_قتل جرج فلوید،تحریم های ظالمانه علیه ایران،تحریم های ظالمانه علیه بقیه کشور ها،ترور سردار سلیمانی،ترور شهید فخری زاده،ترور دیگر مشاهیر ایرانی که واقعا این صفحه گنجایش این همه اسم ندارد،انداختن بمب اتم در هیروشیما و ناکازاکی،حیله گری،تبعیض نژادی،قتل معترضین-قتل رهبر جنبش سیاه پوستان-اسمش یادم نیست-ساخت داعش-نا امن کردن منطقه،تاسیس شرکت والت دیزنی-این مورد خیلی مهمه دلیلشم اگه خواستی می گم-راه اندازی جنگ روانی علیه ایران که کاملا دودوزه گریه-و البته خودتم یکی از قربانیاشی-و هزاران هزار مورد دیگه_می رسد.
علی جان بنده طرفدار این نظام و این حکومت هستم (الان یه سری از دوستان میان به منم فوش میدن 🙂 ) و از این سیاست های آمریکا هم بشدت بیزارم
ولی برای مقابله با آتیش سوزی نمیشه چشمامونو ببندیم و بگیم دیدید آتیش سوزی ای وجود نداره
بار ها و بار ها ثابت شده با این نوع محدودیت ها نمیشه جلو چیزی رو گرفت… چنتا «کیمیا علیزاده» و غیره و ذالک باید برن از ایران تا اینو متوجه بشیم
برای مقابله با اینا میشه خیلی کار ها کرد و به نظر من آخرین و بدترین راهش همین فیلترینگ هستش
دوست عزیز هیچ کس به یه ایرانی واقعی فحش نمی ده-البته به جز کسانی مثل فسیل که ایرانی بودنشان از عکس روی پروفایلش کاملا پیدا است-.
یه چیزی هم بگم،شما به نظر من یه سیاست مدار واقعی هستی.چون هم خدا را نگه می داری و هم خرما را.نه سیخ را می سوزانی و نه کباب را.کاملا با سیاست حرف خود را به کرسی می نشانید که این عمل کاملا قابل تحسین است-سو تفاهم نشه ها من طعنه نمی زنم دارم واقعا می گم-.
مرسی علی جان. ولی برای قضاوت انسان ها بعضا لازمه چند سال باهاشون خوش و بش کنی هیچ وقت نمیشه یه فرد رو از روی عکس پروفایل و اینا قضاوت کرد
یه چیز دیگه هم بگم علی جان… من و «فسیل» شاید افکارمون در نود درصد مواقع برعکس هم باشه اما من ازش خیلی خوشم میاد میدونی چرا
چون به شخصی از اعضای سایت بی احترامی نکرده تاحالا (من تا به حال ندیدم)
بنظرم اینو ازشون یاد بگیریم هممون خیلی خوبه
چاکر داداشمون «فسیل» جان هم هستم
قوربونت داداش آقایی فدایی داری
قطعا همه ما ته دلمون میدونیم خواسته دل مردم و حقوق اولیه و کوچکترین آزادی های فردی و اجتماعی چی هستن ولی متاسفانه گاهی منافع شخصی یا وابسته بودن به حکومت یا دلایل دیگه باعث میشه از منطق و حقانیت خارج شیم و چشممون رو روی انسانیت و خواست اکثریت مردم ببندیم و عقاید خودمون رو بخوایم به زور بهشون تحمیل کنیم .خوشحالم از وجود آدمایی مثل شما که با وجود اینکه به قول خودت طرفدار نظام هستی ولی حداقل چشمت رو همه چی نبستی و انسانیت هنوز در وجودت زنده س و وجدانت بیدار و آگاه.مخلص کلام اینکه ظلم و زور محکوم به شکست و نابودیه هرجای دنیا که باشه
پایان شب سیه سپید است.
خط اولش چی شد؟ دنبال جوابم. مدیریت طرف کدوم تیمه؟
روشنایی نزدیکه چون این نسل های جدید هیچ شباهتی با نسل های قبل از خودش نداره
کاملا درسته شاید یک نسل بیاد بگه بابا خدا چیه ؟!! فرشته کجاست جن کجا بود بعدا برید برای اونها هم خرافات را توضیح بدید بهتون بخندند.
نسل بعدی شاید آتئیست از آب در بیاد !!!
زمانی که تو ایران آزادی بیان بود و حکومت و مردم باهم رفیق مملکت شد پر از رازی و جابر ابن حیان و غیره هم تو دین پیشرفت کرده بودیم هم تو مملکت داری و علم و بقیه چیزا…
تو همون دوران قدرت کلیسا تو اروپا بی حد و مرز بود و فشار روی مردم زیاد و بسیار از ما عقب تر بودند تو همه زمینه ها
نتیجه اون فشار چی شد، هیچی نابودی اون قدرت کلیسا یعنی نتیجه عکس داد و حکومتشون یاد گرفت باید با مردم چجوری برخورد کنه و الان ثمره اون آزادی رو میبینن
اگر ما هم رفاقت و پاکدستی رو هممون یاد بگیریم (هم مردم هم دولت مردان) میتونیم پیشرفت کنیم وگرنه سرعتمون خیلی میاد پایین مثل سیصد چهارصد سال اخیر
به عنوان کسی که اسلام رو دوست داره میگم نتیجه این فشار همینه که رضا جان گفت یهو یکی دو نسل بعد آتئیست میشه و تو اون زمینه عقب میوفتیم (از نظر بنده)
خب این هم کنسل شد خداحافظ تنها شانس ما برای دسترسی به اینترنت پر سرعت بدون محدودیت حجمی خداراشاکریم که در ایران به دنیا آمدیم اگه استارلینک وارد ایران می شد عملا دولت دیگر توان انجام هیچ …را نداشت نه فیلتر کردن برنامه هایی مثل تلگرام و یوتیوب و نه هیچ کاره دیگه ولی دولت باید کنترل داشته باشد و سر خود را در فضای شخصی دیگران کند تا کمر
از اول هم کنسل بود.
بیشتر ایرانی ها، قادر ب پرداخت ماهی 2.5 میلیون (با دلار 25 تومن) حق اشتراک استارلینک نیستن.
خیلی مطمئن نباشید تا قبل از این هم اینترنت ماهواره ای مدار بالا بود نه پایین همان موقع ملت اکانت هکی استفاده میکردش کم کم قیمتش پایین میاد اگه هم نیاد اکانت اشتراکی درست میکنند هر کس به وسعش استفاده بکنه کم کم که زمان بگذره رقبای جدید میان وسط شبکه کامل بشه قیمتش در سطح کشورهای در حال توسعه هم پایین میادش.