شرکت اسپیس ایکس در حال انجام مقدمات کسب مجوز از کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا برای فروش 1 میلیون دیش ماهواره جدید استارلینک در آمریکا است. آنطور که از مدارک منتشر شده پیداست، این دیشهای جدید دارای آنتن کوچکتر، ورودی برق کمتر و جستجوی فعال قویتر است که به سبب آن میتواند زمان بیشتری با ماهوارههای در حال گردش ارتباط برقرار کند. برای جزئیات بیشتر با ما همراه باشید.
مشخصات دیش ماهواره جدید استارلینک
هم اکنون نسل دوم دیشهای استارلینک (نسخه بتا) در حال تست هستند تا مشکلات آنها قبل از عرضه نهایی مشخص شود. طبق اعلام شرکت تولید کنند، دیشهای جدید از پردازش سیگنالی دیجتالی و شکل دهی آرایه مرحلهای برای برقراری ارتباط با ماهوارهها استفاده خواهد کرد. تمام اینها در حالی است که ابعاد آنتن آن کوچکتر از مدل اولیه آن است. در حال حاضر در نسل اول ترمینالها، دادهها با پهنای باند 62.5 مگاهرتز منتقل میشوند در حالی که در نسل دوم این مقدار به 60.5 هرتز خواهد رسید. تفاوت دیگر دیشهای جدید در قدرت انتقال است. در نسل اول شاهد 4.03 وات برای انجام وظایف بودیم در حالی که این مقدار درن سل دوم به 2.44 وات رسیده است. از آنجایی که آنتنهای جدید کوچکتر هستند، بازده دیافراگم آنها از 53 درصد مدل قبلی به 73 درصد افزایش مییابد.
در اصلاحات فرکانس رادیویی، یک چرخه انتقال به درصد زمانی که یک فرستنده به صورت فعال اطلاعات ارسال میکند، گفته میشود. جالب است بدانید که در نسل اول این مقدار 11 درصد بوده اما در نسل دوم به 14 درصد رسیده است. این به معنای یک اورهال اساسی برای این دیشهای ماهوارهای است که به واسطه آن میتوانند مدت زمان بیشتری با گیرنده ارتباط برقرار کنند. از آنجایی که سازمان مقررات فضایی شرکت اسپیس ایکس را وادار کرده تا ماهوارههای خود را در مدارهای پایینتری بگرداند نشان دهنده این است که دیر یا زود باید مشتریان این شرکت از نسل دوم دیشها برای برقراری ارتباط پایدارتر استفاده کنند.
با درود.تا اونجایی که من میدونم این دیش ها از فن آوری (آرایه فازی) استفاده میکنن که در هر لحظه فرکانس های ارسالیش تغییر میکنه و به همین دلیل طول موج قابل ردیابی یا پارازیت انداختن نیست.
جالبه برای عرضه تو آمریکا باید مجوز بگیره :))))
امیدوارم آمریکا مجوز استفاده تو ایران رو به ایلان ماسک بده
اون مجوز با این مجوز ولایی که شما تو ایرانستان میشنوی فرق داره!
میشه به جای دیش گرون هم استفاده کرد؟
چه خبر جدید از عرضه استارلینک به ایران
Thank you for your interest in ordering Starlink!
Starlink is not yet available in your area but as we launch more satellites, we continue to expand our coverage area. Please check back for future availability in your area.
To keep track of future Starlink launches and other SpaceX news, sign up for updates at spacex.com
There are currently more than 1,200 Starlink satellites in operation, forming a constellation that beams high-speed broadband down to Earth. Coverage is limited to the US, UK, Canada, Germany and New Zealand, though Mr Musk said last month that it would extend to “most of Earth by end of year, all by next year”
احتمال خیلی زیاد تا پایان سال اینده میلادی همه جهان پوشش داده میشه
فعلا باید منتظر بود
ولی از طرفی شاید انتظار بیهوده ای باشه…چون این یک دیش صرفا گیرنده نیست و فرستنده هم هست و شاید وارد بشه و بشه پیدا کرد ولی تا نیاد نمیشه نظر قطعی داد که توسط کسی شناسایی نمیشه و ….
منم بعید میدونم اجازه بدن که فعالیتی باهاش بتونیم بکنیم
ما هیچ وقت بگیر و ببندهای video را فراموش نمیکنیم !!!