هوآوی در حال حاضر بزرگترین شرکت ارائهدهنده تجهیزات شبکه در جهان به حساب میآید و قصد دارد که تا سال آینده عنوان بزرگترین تولیدکننده گوشی هوشمند را نیز از آن خود کند. این هدف بلندپروازانهای بود که 4 سال پیش توسط ریچارد یو، مدیر اجرایی واحد محصولات کمپانی هوآوی مطرح شد. اما حالا موانعی که مقامات آمریکایی پیش روی هوآوی گذاشتهاند، رسیدن به هدف آنها را سختتر کرده است.
رن ژنگفی بنیانگذار و مدیرعامل شرکت هوآوی روز یکشنبه در مصاحبهای اعلام کرده است که اقدامات آمریکا تنها باعث میشود رشد این کمپانی با سرعت کمتری اتفاق افتد. او همچنین اضافه کرد که ممکن است درآمد سالیانه آنها رشدی کمتر از 20 درصد داشته باشد. او مدعی است که آنها هیچ کاری که باعث شود قانون نقض شود انجام ندادهاند.
هوآوی به آمریکا اجازه تعیین تکلیف در تیم مدیریت را نخواهد داد
رن در مصاحبه خود گفته است نگران اینکه شرکت نتواند از کوالکام تراشه بخرد و یا از دیگر تجهیزکنندگان آمریکایی لوازم دیگری تهیه کنند نیست. هوآوی واحد مخصوص خود HiSilicon را دارد که تراشههای موبایلی طراحی میکند و از آن در محصولات بالاردهاش استفاده میشود. TSMC این تراشهها را به همراه تراشههای مودم Balong هوآوی تولید میکند. رن خاطر نشان کرد که هوآوی آماده اقدامات آمریکا است. در طرف دیگر، ترزا هی تینگبو، مدیر بخش HiSilicon نیز گفته است که ما پیشبینی چنین روزهایی را کرده بودیم و برنامه پشتیبان خود را داریم. سال گذشته هوآوی نزدیک به 11 میلیارد دلار برای بخشها و تجهیزاتی که از کمپانیهای آمریکایی مانند اینتل، کوالکام و میکرون تکنولوژی خریداری کرده، هزینه کرده است.
هوآوی به سرنوشت ZTE دچار نمیشود
سال گذشته وزارت بازرگانی ایالات متحده ممنوعیت صادرات و همکاری با شرکت چینی ZTE را صادر کرد. این کمپانی به دلیل دور زدن تحریمهای ایران و کره شمالی چنین مجازاتی دریافت کرد. درحالیکه ZTE یکی از 5 فروشنده برتر گوشیهای هوشمند در آمریکا به حساب میآمد، از خرید سختافزار، نرمافزار و دیگر تجهیزات از شرکتهای آمریکای محروم شد، اتفاقی که به نظر میرسد برای هوآوی در شرف افتادن است. اما در نهایت ZTE با پرداخت 1 میلیارد دلار و وثیقه 400 میلیون دلاری برای نقضهای احتمالی آینده و تغییرات اساسی در تیم مدیریت و حضور ناظرین آمریکایی توانست از مجازات مورد نظر را لغو کند. رن در طول مصاحبه خود تأکید کرد که هوآوی شرایطی مشابه با این توافق را قبول نخواهد کرد:
ما تیم مدیریتی خود را بنا به درخواست آمریکا تغییر نخواهیم داد و نظارت آنها را مانند ZTE قبول نخواهیم کرد.
رن همچنین معتقد است این اقدام آمریکا چشمانداز آنها برای راهاندازی شبکه 5G در این کشور را پایین خواهد آورد. آمریکا همواره ادعا کرده که نگران این موضوع است که دولت چین به واسطه تجهیزات هوآوی از شهروندان آنها جاسوسی کند، با این وجود هرگز مدرکی دال بر این موضوع ارائه نشده است. البته این تنها بخشی از مشکلات هوآوی در خاک آمریکا است. در هر حال باید دید که جنگ تجاری میان چین و آمریکا چه زمانی دست از سر شرکتهای فعال در حوزه تکنولوژی خواهد برداشت.
لایک.
آینده از آن چینی هاست که البته کیفیتشون هم داره خوب میشه، آمریکا گور خودش می کنه
آمریکا باید اینقدر گلوشونو فشار بده تا خفه شن یه عده کمونیستB-)B-)
یه چیزایی در دنیا نیاز به اثبات نداره و کسایی که با چینی ها مخصوصا چینی های دولتی از نزدیک کار کردن میدونن که بقول اون مقام امریکایی این چینیها هستند ک DNA شون با … و … بنا شده…