شرکت سامسونگ به عنوان بزرگترین تولید کننده پنل ها نمایشگر و تلویزیونی در جهان، دارنده عنوان بزرگترین تولید کننده نمایشگرهای مبتنی بر “نقاط کوانتومی” در جهان است. سامسونگ در سال 2016 اولین مانیتورهای کوانتومی خود را راهی بازار کرد. استفاده از QD در نمایشگرها، باعث بالا رفتن دقت رنگ و همچنین افزایش چشمگیر کنتراست می شود. مانیتورهای کوانتومی علاوه بر پوشش گستره های رنگ مانند DCI و REC2020، دارای نرخ بروزرسانی و پاسخ به فرکانس (Respond Time و Refresh Time) بالاتر از مانیتورهای LCD ساده هستند. تا پیش از اینطور به نظر می آمد که کمپانی ها به تولید مانیتورهای OLED تمایل بیشتری دارند؛ اما ظاهرا علاوه بر سامسونگ، ASUS نیز خواهان استفاده از مانیتورهای کوانتومی است.
در همین راستا ایسوس 3 مانیتور کوانتومی خود تحت عناوین STRIX XG27VQ, SWIFT PG27VQ و PG27UQ را رونمایی کرده است. مانیتور STRIX XG27VQ از دقت FHD پشتیبانی کرده و دارای نمایشگر منحنی است. همچنین نرخ بروزرسانی پنل در آن به 144 هرتز می رسد. این مانیتور به ویژگی اختصاصی AURA RGB LED مجهز است. دومین مانیتور با نام SWIFT PG27VQ نیز از فناوری G-Sync بهره برده و می تواند رزولوشن 4K را به همراه نرخ بروزرسانی 144 هرتز پدید آورد. این مانیتور از فناوری HDR نیز پشتیبانی خواهد کرد. و اما مانیتور PG27UQ نیز به عنوان آخرین عضو کوانتومی ایسوس، از رزولوشن 2K بهره برده و منحنی است. همچنین این مانیتور ضمن پشتیبانی از G-Sync، نرخ بروزرسانی 165 هرتز را ارائه می دهد. تکنولوژی به کار رفته در تمامی آنها بر اساس IPS بوده و همچنین پنل های 10 بیتی در آنها به خدمت گرفته شده است. شدت روشنایی پنل در مدل های پرچمدار به 1000 شمع در مترمربع (1000 cd/m2) است که به واقع رقم بالایی است. در حال حاضر مانیتورهای بازی از شدت روشنایی بین 200 الی 350 شمع بهره می برند.
بههیچوجه اینطور نیست.
تولیدکنندگانی مثل اِیسِر، اِیسوس، دِل، AOC ،BenQ و بسیاری از تولیدکنندگان دیگر از فنّاوری G-SYNC روی مانیتورهای خودشون استفاده میکنند (مانیتورهای گِیمینگ)، چون انویدیا سهمِ بیشتری رو از بازار کارتهای گِیمینگ در اختیار داره و این براشون سودآور هست و فروش بیشتری هم دارند.
(متوجّه هستید که چی میگم؟!)
شما میتونید به تعداد شُرکای تجاریِ انویدیا نگاه کنید و مقایسه انجام بدید، که بهوضوح بیشتر هستند.
ساختن خبر نداری! تو ایران بخوای هست برات میارن و قیمتشو بهت نمیگم اگه خیلی مشتاقی میتونی یه سرچ کوچیک کنی بفهمی ولی یه ریز اشاره کنم با قیمتش میشه سیستم بست بهتر سیستمی که الان داری
داداش کوانتوم دات برنده جایزه بین المللی و نوآوری شده در نمایشگاه 2016 حالا شما میگی کشکه؟؟
اگه کشک بود برندهای معروف از این پنل استفاده نمیکردند میرفتن سراغ oled
شما منتظر oled هستی ما منتظر qled و کوانتوم دات هستیم
اتفاقا بیشتر تولید کنندگان از فناوری AMD استفاده می کنن به خاطر سهولت و هزینه تمام شده کمترش.
ایشون از ایسوس نام بردن.
خُب، شُرکایِ تجاری انویدیا بیشتر و بزرگتر هستند، از طرفی انویدیا سهمِ بیشتری از بازارِ کارتهای گرافیکِ گِیمینگ داره، بنابراین بیشتر تولیدکنندگان، ترجیح میدَند، نمایشگرهایی با فناوری G-SYNC، عرضه کنند.
:-bd
تا زمانی که تو مانیتور ها از LED و LCD استفاده بشه و OLED با رزولوشن ۴ کی یا حداقل ۲ کی معرفی نشه ، به نظرم همه ی تغییر وتحولات در حوضه ی مانیتور کشکه …
آینده ی هر نوع Display ای برای OLED هست ، واقعا تجربه ای متفاوت و خاص هست OLED که متاسفانه مانیتوری ازش نساختن و حداقل وارد ایران نشده …
سلام
HDR تازه داره وارد بازار میشه!
WOW خدای من
هم پنل از نوع IPS هم نرخ به روز رسانی تصویر ۱۶۵ هرتز هستش. نسل قبلی مانیتور های گیمینگ ASUS که پنل نوع IPS داشتن نهایت نرخ به روز رسانی تصویرشون ۶۰ هرتز بود (( مثل MG24UQ )) جهش بزرگیه.
تمامی ۱۲۰ و ۱۴۴ هرتزی ها تا به حال از نوع TN بودن. این مانیتور ها معرکه هستن.
سلام، خوش قیمت ترین مانیتوربازارکه ازچشم(flicker free) و HDR پشتیبانی کامل کرده و دارای رزولوشن 2k-4k باشد، چیست؟اگرکسی می داندراهنمایی کند.
سلام، چراهمه مانیتورهای اسوس ازg-sync پشتیبانی می کنند، درحالیکه خود سامسونگ غالبا حاوی freesync است؟ اصلا کسی تابحال جایی نخوانده که قراراست ایندوفناوری درهم ادغام شوند؟(واقعامسخره است، مثلامن کارت amd دارم وازیک مانیتورخوشم آمده، اماچون دارایg-sync است نمی توانم بخرم.) ممنون.
این مانیتورهای کوانتومی نقاط تاریکو خیلی تاریک نشون میده نزدیک به سیاه.
یکی از ویژگی های مانیتورهای گیمینگ BenQ اینه اون نقاط تاریکو روشنتر نشون میده شما دشمنتو ببینی!
:emoji6:emoji6:emoji6
Out of memory
define ENOMEM#
سلام
جای UQ و VQ
رو اشتباه نوشتید
مدلی که ۴کی و hdr هستش uq ه نه vq