همان گونه که در بخش دوم این مطلب هم به آن اشاره شد با نگاهی به تکنولوژی های جدید شرکت انویدیا در دنیای واقعیت مجازی قصد به پایان رساندن مطلب سه قسمتی امروز خود را داریم که موضوع اصلی آن در رابطه با امکانات تازه ای بود که شرکت انویدیا قصد فراهم آوردن آن برای گیمر ها را دارد.
بدون شک مهم ترین آفت تکنولوژی واقعیت مجازی پتانسیل بالقوه ای است که ابزار های مبتنی بر این تکنولوژی در تغییر حالت مزاجی گیمر ها خواهند داشت. در واقع حالت هایی نظیر سر درد، سر گیجه و حالت تهوع از جمله عوارض جانبی مهمی به شمار می روند که ممکن است استفاده ی طولانی مدت از ابزار های مبتنی بر تکنولوژی واقعیت مجازی با خود به همراه بیاورد. در این میان یکی از عواملی که می تواند سبب ساز بروز چنین مشکلاتی در حالت مزاجی گیمر ها شود عدم تطبیق صدای بازی های مبتنی بر تکنولوژی واقعیت مجازی با تصویر این قبیل بازی ها است. به این معنی که اگر صدای به گوش رسیده از محیط بازی های واقعیت مجازی کاملاً منطبق بر تصاویر سه بعدی آن ها نباشد، این احتمال وجود دارد که ناسازگاری یاد شده تاثیر نا مطلوبی بر وضعیت گیمر ها داشته باشد و احوالات آن ها را دگرگون سازد. به منظور دور زدن این مشکل و البته با هدف برخورداری بازی های مبتنی بر تکنولوژی واقعیت مجازی از صدای کاملاً واقعی و باور پذیر، شرکت انویدیا در کنار سایر محصولات و تکنولوژی های نوینی که ذکر آن ها در بخش های نخستین این مطلب رفت، به معرفی بخش صوتی از سیستم VR Works خود پرداخته است. تکنولوژی نسبتاً نوینی که موجب می شود تا بازی های کامپیوتری مبتنی بر واقعیت مجازی از صدایی کاملاً سه بعدی و فراگیر برخوردار باشند. امری که در ترکیب با تصاویر کاملاً سه بعدی این قبیل بازی ها می تواند تلفیقی بسیار مطبوع و باور پذیر را برای تجربه کنندگان این قبیل آثار فراهم بیاورد. در واقع به نظر می رسد که شرکت انویدیا طی سال های پیش رو تمرکز ویژه ای بر دنیای واقعیت مجازی خواهد داشت. امری که یکی از نشانه های آن را می توان در دموی تکنیکی جدیدی که این شرکت نسبت به نمایش آن اقدام کرده است جستجو کرد. دموی نسبتاً چشم گیری با نام Fun House که برای اجرای آن از سه کارت گرافیک GTX 1080 استفاده شده بود. در واقع دو قطعه از کارت های گرافیک یاد شده در ترکیبی SLI محور برای اجرای این دمو با نرخ فریم نهایی 90 فریم در ثانیه دست به یکی کرده بودند و کارت گرافیک سوم هم به منظور پردازش افکت های تصویری به کار رفته در ساختار گرافیکی این دموی تکنیکی به بهترین شکل ممکن و به گونه ای بهینه مورد استفاده قرار گرفته بود. افکت هایی که تمامی آن ها مبتنی بر تکنیک های میان افزار انحصاری انویدیا یا همان Game Works بودند و در تلفیق با قابلیت اختصاصی PhysX کلکسیونی از امکانات انویدیا در دنیای بازی های کامپیوتری را به معرض تماشای علاقه مندان این برند نام آشنا قرار می دادند. به هر حال باید دید که شرکت انویدیا توسط محصولات و تکنولوژی های جدیدی که اخیراً به معرفی آن ها پرداخته است تا چه میزان موفق به افزایش تاثیر خود در دنیای بازی های کامپیوتری خواهد شد.
فکر کنم.
قابلی نداشت.
اینطوریا هم نیست دیگه.
تشکر از هر سه بخش مقاله ، خبرهای جالبی بودن
۳ تا ۱۰۸۰ فکرشو بکنین حتی حتی ۴kحریفش نمیشه.
با تشکر از مقاله کیا از این هدست ها رو دارن الان ؟!!
یعنی هر چی به مطالب این سایت نگاه میکنم سایتی از این سایت fanboy تر نمیبینم فقط کافیه یک خبر راجع به انودیا منتشر بشه بعد داخل این سایت با چه پیچ و تابی خبرش زده میشه
ولی اگر از amd باشه مثل یک خبر معمولی فقط یه تیتر ساده و چندتا خط تموم شد رفت :-q
جناب حسینی عزیز بسیار سپاس گذارم از زحمتی که میکشید و همیشه مقالتون مغز داره خداقوت و بسیار ممنون:-bd