کارت گرافیک های پیشرفته Nvidia Tesla که تا دو سال گذشته تنها در سیستم های سرور-رندرینگ، ایستگاه کاری شبکه و مواردی از این دست مورد استفاده قرار می گرفتند، اینک با یک کاربری جدید مواجه شده اند. پیشرفت سخت افزاری انویدیا باعث شده است تا عملیات هایی مانند یادگیری عمیق، هوش مصنوعی و… نیز بدان ها اضافه شود. در همین راستا NVIDIA و Tencent یک قدم بزرگ را برداشته و پردازش های سرور را به یک دروازه جدید راهنمایی کرده اند. انویدیا اعلام کرده است که شتاب دهنده های سخت افزاری خود موسوم به P40,P100 و M40 را در سرورهای Tencent به خدمت خواهد گرفت.
شتاب دهنده های تسلا در سرور های Tencent انواع خدمات هوشمند و هوش مصنوعی تحت پردازش ابری را ارائه خواهند کرد که تا کنون در این سطح بی سابقه بوده است. پردازش های ابری در انواع و اقسام مختلف موجود است اما هوش مصنوعی گرافیکی برای اولین در بار در چنین ظرفیتی ارائه می شود. نخستین سرور Tencent با 8 شتاب دهنده گرافیکی تسلا در نیمه اول سال 2017 راه اندازی خواهد شد. این سرورها به پلتفرم یادگیری عمیق انویدیا نیز دسترسی داشته و زین پس می توان پردازش های یادگیری عمیق و هوش مصنوعی را از طریق سرویس های ابری مورد استفاده قرار داد. به دلیل قیمت بسیار بالای این کارت گرافیک ها، تهیه آنها برای بسیاری از کاربران مقدور نبوده و اینک می توان پردازش های ابری را جایگزین خرید سخت افزار نمود.
دوست عزیز الان عین متی رو که خودت گفتی اینجا میزارم و جواب هرکدومه یکییکییکی یکی یکی یکی یکی میدم میدم مییییییدم میییییدم تا توجیییه توجییییه توجییییح بشوی که اونهم بعید میدونم توجیح شوی
مثل اینکه یکی اومده اسم انودیا رو یه گوشه مغزت حک کرده که هرچی لینک و منبع میزارم درک نمی کنی .
این متن شما ست و من جوابهامو جلوی اونها مینویسم
اصلاً اینطور نیست. حرفهای شما خیلی نادرست هستند.
شما حتّی نمیدونید رابطِ CUDA در macOS و توزیعهای لینوکس هم قابل استفاده هست.
جواب : شما از کجا میدونی من از استفاده کودا در مک و لین.کس ناآگاه هستم مگه من گفتم پشتیبانی نمیشه ؟
بهراحتی با وجود درایورهای سطحِ بالای ODE میتونید با داشتن SDK این رابط ازش در هر سیستمعاملی استفاده کنید.
قابلیّتهای استفاده از CPU و GPU جداگانه هستند در رابطِ OpenCL، و به توسعهدهنده مربوط هست که با این رابِط هر دو سختافزار (CPU و GPU) رو بهکار بگیره نه اینکه از ابتدا این مورد، بهصورتِ خودکار وجود داشته باشه.
جواب : مگه من گفتم از ابتدا به صورت پیش فرض هستن خوب من میگم این قابلیتی که open cl داره کودا نداره یعنی من خودم تو 3d max تست کردم و دیدم تو انتخاب مود رندر که موتورها رو میاره قشنگ هم تو vray rt وهم radeon render گزینه ای داره که میتونی انتخاب کنی تح چه شرایطی رندر بگیری مثلا فقط از پردازنده استفاده کنه یا از گرافیک و یا از هردو .
(بهتر هست که کمی با این رابِط کار کنید تا اینطوری ندانسته ازش اطّلاعات اشتباه ندید، البه قبلش باید برنامهنویسی و مباحث شیءگرایی و موازیسازی رو بلد باشید، که فکر میکنم، خوشبختانه شما همه رو بلدید.)
موتوررِندِرهای Arnold و RenderMan که توسّط استودیوهایی نظیر پیکسار استفاده میشه، همونطور که اشاره کردم بهترین عملکرد رو با این رابِط دارند.
کتابخانهی OpenSubdiv که پیکسار توسعه داده، تمرکز ویژهای روی رابطِ CUDA داره.
جواب :دوست عزیز خود سایت پیکسار تو وبلاگش نوشته فعلا تصمی برای استفاده از شتاب دهنده گرافیکی برای رندرمن نداره به خاطر هزینه های جانبی برای کاربران وتازه در آخرین نسخه یعنی RenderMan 21 فقط قابلیت شتاب حذف نویز نویز رو گذاشته لینک هم پایین میزارم
لینک ([url]”https://renderman.pixar.com/view/DP25847″[/url])
خیلی جالب هست که شما Radeon ProRender مثال میزنید، پس انتظار داشتید از OpenCL پشتیبانی نکنه. (!)
FurryBall، اتّفاقاً جایی هست که برای ، به رابِط CUDA نیاز هست.
جواب : دوست عزیز شما همه قابلیت های موتور رندر رو میزاری کنار فقط میچسبی یک نکته از قابلیت موتور Dynamic Simulation
پشتیبانی نرمافزار ها از OpenCL دلیل بر عملکرد بهتر اونها با OpenCL نیست. شرکتهای مختلف ازش پشتیبانی میکنند تا افراد بیشتری از برنامههاشون استفاده کنند.
من، اینجا امکانات ویژهی هر نرمافزار رو با دو رابِط CUDA و OpenCL مینویسم :
After Effects با CUDA دو ویژگیِ 3D ray tracing و Multi GPU رو در اختیار قرار میده، ولی با OpenCL، هیچ ویژگیای.
دوست عزیز من خودم افترکار هستم و دوتا از کارت های انودیا هم استفاده کردم آیا میدونی که پشتیبانی کودا در افتر افکت فقط برای ویو پرت هست و در رندرینگ حتی یک صدم درصد هم تاثیری ندارد آخه مگه 3D ray tracing قابلیت آنچانان مهمی هست که به اون گیر دادی تو افتر افکت صدها افکت و امکانات هست شما هم چسبیدی به همون یدونه قابلیت که چی بشه مثلن به اون هم افتخار میکنی .
Photoshop با رابطِ CUDA نزدیک به 30 اِفِکت رو در Mercury Graphics Engine اختیار قرار میده، ولی با OpenCL هیچ ویژگیای.
Premiere Pro با رابطِ CUDA دارای Mercury Playback Engine هست، که تدوینِ Real-Time و رِندِرِ پُرشتاب رو دراختیار قرار میده، ولی با OpenCL هیچ ویژگیای.
جواب : لطفا این لینک رو مطالعه بفرمایید به ماهم بگید چور پشتیبانی نمیکنه که هر دو کمپانی تاییید کرده ان ؟
لینک ([url]”https://blogs.adobe.com/creativecloud/cuda-mercury-playback-engine-and-adobe-premiere-pro/”[/url])
لینک ([url]”http://www.amd.com/en-us/solutions/software-partners/adobe/solutions”[/url])
این هم لیست کارتهایی که پشتیبانی میکنه
لینک ([url]”https://helpx.adobe.com/premiere-pro/system-requirements.html”[/url])
SpeedGrade که تنها از CUDA پشتیبانی میکنه قابلیّتِ Real-Time Grade رو در اختیار قرار میده.
جواب : ضمنا واقعا من به سطح آگاهی شما متاسفم شما از بین صدها افکت و جلوهای و پلاگین های ارائه شده دارین دونه دونه سه چهارتا که فقط از کودا پشتیبانی نام میبری
درصورتیکه الان صدها شاید هزاران پلاگین برای فتوشاپ و پریمایر و افترافکت ارائه شدن :l:-bd
Maya در رابطِ CUDA سه قابلیّتِ Increased model complexity و Larger scenes و همچنین Physics simulations رو در اختیار قرار میده، ولی در OpenCL فقط قابلیّتِ Physics simulations رو داریم.
جواب :
لینک ([url]”http://www.develop3d.com/blog/2014/08/amd-previews-opencl-ray-trace-renderer-on-maya-FirePro-Autodesk”[/url])
Avid Media Composer که تنها از CUDA پشتیبانی میکنه دو قابلیّتِ اِفِکتگذاری سریعتر روی ویدئو و همچنین Unique stereo 3D رو دراختیار قرار میده.
Avid Motion Graphics هم فقط از CUDA پشتیبانی میکنه و رِندِرِ Real-Time رو دراختیار قرار میده.
جواب : اگه پشتیبانی نمیکنه پس این چیه
لینک ([url]”http://www.amd.com/en-us/solutions/professional/workstations/media-entertainment/avid?utm_campaign=www.amd.com_avid&utm_medium=redirect&utm_source=301″[/url])
DaVinci Resolve با CUDA چند ویژگی داره، مثلِ تصحیحِ رنگِ Real-Time یا حذفِ نویزِ Real-Time، ولی با OpenCL، فقط تصحیحِ رنگِ Real-Time رو داریم.
REDCINE-X، که نرمافزار حرفهای شرکتِ RED هست، با CUDA ویژگیِ Accelerated Debayering رو داره و همچنین پشتیبانی از Multi-GPU، ولی در سمتِ OpenCL هیچ ویژگیِ خاصی نیست، و حتّی قبلاً فقط از یک GPU پشتیبانی میکرد.
Giant Effects Suite هم نرمافزار شرکتِ RED هست و فقط از CUDA پشتیانی میکنه با ویژگیِ اِفِکتگذاریِ سریع.
Giant Magic Bullet Looks هم نرمافزار همین شرکت هست و وضعیّت مشابهی رو داره.
این هم نام بردی میزارم :
لینک ([url]”https://www.redgiant.com/products/magic-bullet-looks/whats-new/”[/url])
جواب : اگه پشتیبانی نمیکنه پس اینها چین ها ها ها :-L نکنه مشخصات سیستم منه خودم نمیدونم
لینک ([url]”https://www.redgiant.com/support_old/video-cards/”[/url])
Vegas Pro با CUDA، اِفِکتگذاری سریعتر و همچنین Encoding سریعتر رو در اختیار قرار میده.
The Foundry HIERO | The Foundry NUKE | The Foundry NUKEX | The Foundry Mari هم فقط از CUDA پشتیبانیِ ویژهای دارند و قابلیّتهای زیادی از جمله، مدلسازی و اِفِکتگذاری Real-Time و انعطافپذیری در شبیهسازی، از قابلیّتهای اونها بهلُطفِ رابطِ CUDA هست.
جواب : اگه پشتیبانی نمیکنه چرا سایت خود شرکت زده nvidia – amd viddeo card
لینک ([url]”https://www.foundry.com/products/mari/requirements”[/url])
بسیاری از نرم افزارهای صنعت CG به یکباره سر تعظیم در برابر AMD خم کردند و از توابع OpenCL در برنامه نویسی محصولات خود استفاده نمودند. به عنوان مثال موتور رندرینگ Arnold Render در نمایشگاه سیگراف 2014 اعلام کرد که با همکاری AMD در حال کار بروی موتور GPU Based خود تحت اینترفیس OpenCL است. از سوی دیگر شرکت های بزرگی چون Adobe اعلام کردند که در محصولات جدید خودشان پیشتیبانی کاملی از OpenCL انجام دادهاند تا جایی که Adobe Premier در آپدیت جدید خود نشان داد که میتواند با یک عدد کارت FirePro W7000 به صورت RealTime بروی تصاویر ویدیویی تا اندازه 2K و 4K کار کند. از سوی دیگر شرکت Autodesk به صورت غیر منتظره ای برنامه ای حیرت آور از تواناییهای جدید نرم افزارهای Maya 2015 و Max 2015 توسط کارتهای گرافیک FirePro W Series را به نمایش گذاشت. این اتفاق برای بسیاری از نرم افزارهای قدرتمند صنعت CG نیز رخ داد که از مهمترین آنها میتوان به RealFlow اشاره نمود.
درمورد نرمافزاری مثلِ Final Cut Pro X که فقط از OpenCL پشتیبانی میکنه هم نمیگم چون عدّهی بسیار قلیلی ازش استفاده میکنند.
(و یکی از دلایل روی آوردن اپل به AMD، همین استفاده نکردن از CUDA هست چون عادت نداره زیاد خرج کنه.)
جواب دلیل عدم استفاده اپل کودا نه به علت هزینه آن بلکه به علت عدم بهینگی اون بود شرکت معظم اپل بجای انتخاب کارتهای قدرتمند و بنام Nvidia از کارت های AMD استفاده نمود و برای اینکارش نیز یک دلیل بسیار مهم داشت که همان تواناییهای بالای این کارت ها در اینترفیس OpenCL بود. به صورت کلی میتوان گفت که کارتهای AMD در پردازش توابع OpenCL بسیار سریعتر و قدرتمند از کارت های Nvidia ظاهر می شوند.
از شما تقاضا دارم حتی برای ارتقاء معلوماتتون هم که شده این رو حتما مطالعه کنید
لینک ([url]”https://www.dfmrendering.com/fa/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D8%B2%D8%B3%D8%AA%D8%A7/tutorials-articles-solution-and-knowledge/432-opencl-vs-cuda-by-dfm-rendering”[/url])
ــ همونطور که میبینید پلتفرم نرمافزاری انویدیا بهوضوح برتری داره و این رو نمیشه انکار کرد، البته شما باید حتماً انویدیا و البته اینتل رو تجربه کنید در ردهی Workstation وگرنه در حدّ همون بهقول خودتون «سلطنتِ AMD» باقی میمونید.
ــ جالب هست که در فروشِ ردهی Workstation و غیرِ Workstation، انویدیا برتری داره، ولی شما میگید AMD سلطنتدار هست.
ــ اگر AMD سُطان بود در نرمافزار رُشد میکرد و یک رابطِ اختصاصی توسعه میداد (مثلِ CUDA) و تا اینحد به جامعهی متنباز متوسّل نمیشُد.
جواب : دوست عزیز شما که چیزی نمیدونید مگه مجبورید بیان بگین خوب عقل کل رابط amd همون open cl هست دیگه پس چرا کارایی پردازنده های گرافیکی amd تو open cl چند برابر انودیا هست نفهمیدی بزرگترین حامی و همکار open cl همون ای ام دی هست
مگه اینکه شما انتظار داشته باشی بیاد یه رایط اختصاصی بده بیرون که فقط کارتهای خود amd بتونه استفاده بشه که نکرده
(حتماً میدونید که بهخاطر نداشتن منابع کافی، توسعهی Mantle رو رها کرد و با متنباز کردنش اون رو به جامعهی متنباز سِپُرد تا این API بتونه به حَیاتِش ادامه بده.)
در درمورد لینکها باید بگم، اینکه شماها و البته AMD همه رو به آینده رهنمون و امیدوار میکنند، اصلاً برای افراد حرفهای مثلِ استودیوهایی که بهش اشاره کردم، بهدردبُخور نیست و براشون مهم هم نیست که مثلِ خیلیها از جمله شما پیگیر باشند برای پیشرفتِ نرمافزاریِ AMD.
اونها هرچند سال یک بار سیستمهای مخصوص مُدلسازی (نه رِندِرینگ) خودشون رو بهروز میکنند و برای این کار کارشناس دارند و همونطور که دیدید و البته میتونید بیشتر تحقیق کنید، سراغِ رهبران بازار میرند، و دلیلی نمیبینند سرِ مسائلی که سودِ کَلانِشون بِهِش وابسته هست، ریسک کنند.
در مورد RednerFarm هم در شرکتهای بزرگِ انیمیشنسازی یا استودیوهای ساختِ VFX استفاد میشه، در حقیقت نیاز به تعویض کُل سِروِر نیست، بلکه بِهِش چند Rack که شامل پردازندههای زیادی میشه اضافه میکنند که با کُل پلتفرم هماهنگ هست و از یک شرکت سختافزاریِ واحِد هست.
مثلِ RenderFarm که فیلم آواتار رو، روی اون رِندِر و خروجی گرفتند :
The lead visual effects company was Weta Digital in Wellington, New Zealand, at one point employing 900 people to work on the film.[101] Because of the huge amount of data which needed to be stored, cataloged and available for everybody involved, even on the other side of the world, a new cloud computing and Digital Asset Management (DAM) system named Gaia was created by Microsoft especially for Avatar, which allowed the crews to keep track of and coordinate all stages in the digital processing.[102] To render Avatar, Weta used a 10,000 sq ft (930 m2) server farm making use of 4,000 Hewlett-Packard servers with 35,000 processor cores with 104 terabytes of RAM and three petabytes of network area storage running Ubuntu Linux, Grid Engine cluster manager, and 2 of the animation software and managers, Pixar’s RenderMan and Pixar’s Alfred queue management system.
قابلِ توجّه شما پردازندههای موردِ استفاده در اون 4000 سِروِر که تشکیل یک ابررایانه رو میدادند، از پردازندههای Xeon اینتل بودند (در رایانهی HP ProLiant BL2x220c).
جواب : دوست عزیز مگه من و شما کاربر کمپانی چند ملیتی هستیم یا یه شرکت بزرگی داریم یا از یه نرم افزار خاصی استفاده میکنیم که میای آمار کمپانیها رو برام میزاری ما کاربر عادی هستیم وبهینه ترین و ارزانترین سخت افزار و نرم افزار انتخاب میکنیم
نهایتا کار من و شما با پردازنده 1700 رایزن با 8 هسته و 16 نخ راه میوفته که قدرتی برابر با 6900 اینتل باقیمت یک سوم رو ارمغان میاره اگه بخوای لینک هم میزارم
اگه این هم جوابگو نیود از پردازنده های 12 و 16 هسته x390 رایزن که تو راهن می تونی نهایت بهینگی و کارایی رو بگیری
ــ اُمیدوارم توجیه شده باشید که در جهان رایانه و سختافزار چه میگذره، و چه کسانی سردمدار هستند.
(البته، آگاه هستم که این حرفها از تعصّب بیشاز اندازهی شماست، شنونده باید جستجوگر باشه که این حرفها روش تأثیر نَگذاره.)
درسته پاسخ به مطلب شما خیلی از وقت من رو گرفت ولی امیدوارم برات درس عبرتی باشه که دیگه سخنان نسنجیده نگی تو فروم یعنی شما درسته تخصصی هستن حرفهاتون ولی شما کاربرای این سایتو چقدر نا آگاه فرض کردی هرچی دلتن خواست اونهم غیر واقعی بیان میکنی
من نمی خواستم منبع و مدرک بزارم چون پاسخ های قبلیم هم گذرا گذاشتم ولی شما از رو نرفتین به خاطر حقوق کاربرا و آگاهی همه اینا رو دارم مینویسم
با تشکر .
من هم باز جواب شما رو میدم تا دست از این حرفهای نامَربوط بردارید و کمی هم از رو بِرید.
من اصلاً اسمی از OpenGL نبردم. لطفاً کامنتها من رو درست بخونید و کمی هم خجالت بکشید.
شما کُلّاً OpenCL رو با OpenGL، اِشتباه گرفتی.
شما حتّی در این حد سواد ندارید که نمیدونید، OpenCL بهطور پیشفرض از از CPU و GPU بهطور همزمان استفاده نمیکنه.
توسعهدهنده باید این قابلیّت رو در نرمافزارش بهکار بگیره.
لُطفاً، تکرار کنید : رابطِ OpenCL، بهطور پیشفرش از CPU و GPU بهطور همزمان استفاده نمیکنه و توسعهدهنده باید اون رو کُدنویس کنه. (آفرین، قشنگ چندبار تکرار کنید که خوب یاد بگیرید.)
در یک RenderFarm که فیلم آواتار رو با اون رِندِر گرفتند از 35000 پردازندهی Xeon اینتل استفاده کردند، که کارِ استودیوی Weta Digital بوده :
The lead visual effects company was Weta Digital in Wellington, New Zealand, at one point employing 900 people to work on the film.[101] Because of the huge amount of data which needed to be stored, cataloged and available for everybody involved, even on the other side of the world, a new cloud computing and Digital Asset Management (DAM) system named Gaia was created by Microsoft especially for Avatar, which allowed the crews to keep track of and coordinate all stages in the digital processing.[102] To render Avatar, Weta used a 10,000 sq ft (930 m2) server farm making use of 4,000 Hewlett-Packard servers with 35,000 processor cores with 104 terabytes of RAM and three petabytes of network area storage running Ubuntu Linux, Grid Engine cluster manager, and 2 of the animation software and managers, Pixar’s RenderMan and Pixar’s Alfred queue management system.
حرفهای شما کاملاً بچهگانه هست. اصلاً کی در مورد این کشور صُحبت کرد. من در مورد صنعتِ سینما، انیمیشن و جلوههای ویژه حرف زدم و گفتم تمام استودیوهای ساخت VFX و همینطور شرکتهای ساخت انیمیشن از رهبران بازار تبعیّت میکنند، که اینتل و انویدیا هستند.
اینها استودیوها و شرکتهایی هستند که سالهاست روی پلتفرم انویدیا و اینتل، کارشون رو پیش بُردند :
The Walt Disney Company
Pixar
DreamWorks Animation
Weta Digital
Industrial Light and Magic
Stan Winston Studios
Framestore
Hybride
Prime Focus
Look Effects
Hydraulx
Giant Studios
Blur
Pixel Liberation Front
BUF
Lola VFX
Milk VFX
همچین شرکتهای بزرگی، کارشناسهای خودشون رو دارند و اصلاً اهمیّت میدند که افرادی مثل شما به آیندهی شرکتی مثلِ AMD، اُمیدوار باشه که قرار هست، پیشرفت کنه. اونها سرِ همچین موضوعاتِ بیهودهای ریسک نمیکنند.
در ردهی Workstation کارتهای حرفهای انویدیا بیشترین فروش رو دارند در میان استودیوها و افراد حرفهای :
More than 8 out of every 10 professional graphics cards purchased is a Quadro.
کارتهای Quadro بیشترین سهم رو از بازار دارند.
8 سال متوالی جلوههای ویژهی فیلمهای اُسکاری با یان کارتها ساخته شده، که قبلاً منبع دادم.
(نه با اون AMD، که بهقول شما سُلطان هست.)
اصلاً به این موضوع ربطی نداره که چون در خارج کسی نمیتونه از نرمافزار کِرَکشده استفاده کنه، بره سراغ نرمافزارهای متنباز.
اگر اینطور بود، سیستمعامل ویندوز بیشترین سهم رو در دِسکتاپ در کُل جهان نداشت.
افراد حرفهای اونقدر درآمد دارند که بهراحتی این نرمافزارها رو تهیّه کنند، و یا اینکه شرکتِ خودشون این نرمافزارها رو در اختیارشون قرار میده.
از طرفی این نرمافزارها، لایسِنسِ آموزشی هم دارند که بهراحتی میشه، بهصورتِ رایگان تهیّه کرد.
شما لینکهایی رو قرار میدید که نشون میده که AMD قرار هست در آینده با شرکتهای مختلف همکاری کنه و یا کرده.
ولی اصلاً توجّه ندارید که برای مثال رابِطِ CUDA از لحاظ داشتن کتابخانههای متعدد، بسیار غنی هست و فرسنگها از OpenCL فاصله داره.
(حتّی ذرّهای انگلیسی بلد نیستید که از سایتهای ایرانی منبع ندید، بعد به خودتون جرأت میدید، که بحث هم بکنید.)
از طرفی همهی شرکتها از قبل با انویدیا همکاری کردند و رابطِ CUDA و تِکنولوژیها انحصاری اون رو بهکار گرفتند.
پلاگینهایی مثل TurbulenceFD | FumeFX | ShaderFX | Apex در نرمافزارهای Maya | 3ds Max | Blender | Houdini و دیگر نرمافزارها پشتیبانی ویژهای از رابطِ CUDA و درکُل پلتفرم انویدیا دارند.
نرمافزارهایِ شرکتِ The Foundary مثلِ HIERO | NUKE | NUKEX | Mari همگی، فقطوفقط از رابطِ CUDA بهصورتِ انحصاری پشتیبانی دارند.
حالا این رو بخونید :
In our view, Nvidia GPUs (especially newer ones) are usually the best choice for users, built in CUDA support as well as strong OpenCL performance for when CUDA is not supported. The only situation in which we would recommend an AMD GPU to professionals is when they are exclusively using apps that support OpenCL and have no CUDA option.
میگه بهترین انتخاب برای کاربرانِ حرفهای کارتهای سریِ Quadro هست، و فقط در صورتی باید کارتهای AMD رو انتخاب کنند که نرمافزار موردِ نظر فقطوفقط از OpenCL پشتیبانی کنه.
که البته از ابتدا تمام نرمافزارهای شاخِص از CUDA پشتیبانی میکردند و میکنند، و همینطوور تعداد نرمافزارهای اِنحصاری برایِ رابطِ CUDA خیلی بیشتر هست.
از طرفی اصلاً مثالزدن شرکتی مثلِ اپل بسیار مُضحِک هست، سهمِ سیستمعامل macOS بسیار ناچیز هست و اصلاً اهمیّتی نداره که این شرکت از محصولاتِ AMD، اونها بعضاً تاریخمصرفگذشته، استفاده میکنه.
امّا خُب این چیزها دلِ شما AMD فَن، که آرزوهای فراوانی دارید رو خوش میکنه تا ضعفهای شرکتِ مطبوعتون رو نبینید.
شرکتهای بزرگ از توزیعهای لینوکس مثلِ Ubuntu و ویندوز برای اینکارها استفاده میکنند.
ـ برام مهم هم نیست که در مورد من چی فکر میکنید، و خوشبَختانه تونستم شما رو از دادنِ پاسخِ درست، عاجِز کنم.
چون کاملاً مشخّص هست که حرفهایی که من نگفتم رو به من نسبت دادید، برای مثال من اصلاً حرفی از OpenGL نزدم.
(شما و اون آقای رُستمی، بهجرأت میتونم بگم، که فقط تبل توخالی هستید.)
ــ هر وقت انگلیسیتون قوی شد و برنامهنویسی با این رابِطها رو یاد گرفتید، دوباره بیاید بحثِ بیخود راه بندازید.
سلام دوست عزیز ME
این کامنت رو در جواب حرفی که زدید گذاشتم ولی چون مطلب قدیمی بود اینجا هم میزارم
در رابطه با اینگه میگید : خیلی جالب هست که بیشتر تحلیلگران بازار بر این عقیده هستند که اگر محصولی (نرمافزار یا سختافزار)، سهمِ بیشتری از بازار رو در اختیار داشته باشه، یعنی تونسته نیازِ ویژهی اون عدّه رو رفع کنه و یکپارچگی رو برای مصرفکننده در هر رده، به ارمغان بیاره.
مثلِ اندروید در اسمارتفونها، ویندوز در دِسکتاپ، توزیعهای لینوکس در سِروِرها و دیتاسِنتِرها
دقیقا متوجه نشدم این درجواب کدوم بحثی بود که کردم چون بحث من بر سر سرعت کارایی و سرعت توسعه نرم افزار ها و render engin ها بر مبنای open cl بوده کاری به میزان تصاحب بازار نداشتم
چیزی که نوشتم این بوده که وجود تعداد کارت بیشتر مبتنی بر انویدیا در صنعت دلیل بر برتری پردازشی نیست این رو توی سرعت توسعه CUDA یا OpenCL به راحتی میشه دید
و بحث بازار درسته به طور غیر مستقیم به این مقوله مرتبط میشه ولی با بحث بنده متفاوت بود . اگر بخواهیم به این مورد هم بپردازیم سهم cuda از ورود open cl توی بازار خیلی خیلی کم شده چون قبلا به تنهایی پادشاهی میکرد طی این چند سال اخیر جایگاهش خیلی متزلزل شده
ولی بازم ممنون که به نظرم احترام میزارید و این نشونه از فرهنگ خوب شما داره و جای تبریک
در رابطه با اینکه میگید : این موضوع که OpenCL از CPU و GPU استفاده بکنه بهطور همزمان به توسعهدهندهی نرمافزار موردِ نظر برمیگرده، وگرنه بهطور پیشفرض این قابلیّت وجود نداره.
حرفتون 100% درسته و اگه یادتون باشه توی بحث های گذشته گفتم که توی هر پکیج سیستمی 50% کار دسته سخت افزار هست و 50% هم دست نرم افزار و این الگوریتم توی هر پلتفرم OpenClose Source تاثیر مستقیم خودش رو میزاره چه cuda و چه open cl و فقط مربوط به open cl نیست
در رابطه با اینکه گفتید : اگر رقابت همیشه با بُردنِ متنبازها بهپایان میرسید، الآن توزیعهای لینوکس دُچارِ مشکلِ «App Gap» نبودند، یا سیستمعامل اندروید با مشکلِ Fragmentation دست بهگریبان نبود. با اینکه گوگل خیلی وقت هست سعی داره این مشکل رو حل کنه ولی خیلی کم موفّق بوده. از اون طرف iOS اصلاً چنین مشکلی رو نداره، بهخاطر ماهیت انحصاری و متنبسته بودنش (البته بهجز کِرنِل، که اون هم همیشه نسخههای جدیدش متنباز نمیشه از طرفِ اپل).
این مساله رو زمان مشخص میکنه که حق با کی بوده ولی میشه یه سری توضیح هم داد برای مثالی که از اپل و اندروید و زدید
فقط کافیه یه نگاهی به فراگیری اندروید در مقابل ios بزنید با وجود اینکه ios قدمتی بیش از اندروید داره
در رابطه با استفاده نرم افزار های شرکت sony بله از هر دو رابط استفاده میکنن ( این اشتباه به دلیل بهم ریختگی متون از فایل word , pdf و انتقال مسقیمشون به بخش کامنت ها بود بابت این اشتباه عذر خواهی میکنم)
در رابطه با اینگه میگید : نرمافزارهای شاخصِ در صنعتِ سینما که فیلمهای بسیاری جلوههای ویژهی خودشون رو بهلُطف اونها پدید آوُردند، نرمافزارهای شرکتِ The Foundry هستند، مثلِ HIERO | NUKE | NUKEX | Mari که بهطورِ انحصاری از رابطِ CUDA پشتیبانی میکنند.
حرفتون درسته و در پیام اول هم برای شما نوشتم که با حرفاتون موافقم ولی جاهایی هم ایراد داره
ولی میشه یه قضیه رو با مثلا gameworks مقایسه کرد که چرا فلان شرکت ها میان از gameworks استفاده میکنن با اینکه ضعف فنی و هنری زیادی داره درکنار نقاط قوتش ( که الان جای بحثش نیست )
در رابطه با اینکه میگید : اون چارتی که خودِ AMD برای نسخهی ReLive درایورهاش داده بود رو دیدم، ولی خُب انویدیا هم که بیکار نبوده.
هم سختافزار جدید در ردهی Workstation داده و هم درایور ODE جدید.
نمیدونم چی بگم چون متوجه نشدم این مربوط به کدوم مطلب بنده بود
در رابطه با اینکه میگید : AMD بهجای اینکه پیشرفت کنه، پسرفت میکنه.
کارتِ W9100، با نسبتِ 1/2 قدرت واقعاً خوبی در FP64 ارائه میداد، ولی در سری WX که 10 Polaris بودند، این نسبت شد 1/16، و در Vega هم همین 1/16 باقی مونده.
در صورتی که اونطرف، انویدیا تراشهی GP100 رو با نسبت 1/2 و قدرت محاسبهی 5.3 تِرافلاپسِ FP64 عرضه کرده، که سردمدار این نوع محاسبات هست.
با حرفتون 100% مخالف چون کارت 9100 یه کارت high end محسوب میشد در صورتی که wx7100 یه کارت mid range هست
در رابطه با نسبت 1/16 کارت wx7100 که میگید :
{ TDP هم در کارتِ این تراشه، مثلاً Quadro GP100، فقط 235 وات هست، که در AMD با نسبتِ 1/16 مقدار TDP بیشتر هست.
(قابلِ توجّه شما که دلیل بالاتر بودن TDP در کارتهای AMD رو، نسبت بهترِ FP32 و FP64 میدونید.) }
عزیز کاش یه دو دوتا میکریدید ببینید این چیزی که میگید عیارش چنده ؟
http://uupload.ir/files/ebl_07-power-draw-all-scenes.png
عزیز این کارت توی power consumption توی max peak رسیده 150W پس چطور میتونه توی TDP بیشتر از 235 W که میگید برسه ؟!؟!؟!؟!
با توجه به استدلال شما رو بااین تصویری که toms hardware گذاشته جمع کنیم معنیش میشه اینکه کارت 150وات برق مصرف میکنه ولی نزدیک به 75% بیشتر از میزان مصرف خودش حرارت تولید میکنه به عبارتی بازده میشه چیزی حدود منفی 75% 😐 !!!!!!!
دوست عزیز TDP هیچوقت بیشتر از میزان مصرف نمیشه !
دوست عزیر تعریف کلی این هست
رایانش ابری مدلی است برای فراهم کردن دسترسی آسان بر اساس تقاضای کاربر از طریق شبکه به مجموعهای از منابع رایانشی قابل تغییر و پیکربندی (مثل: شبکهها، سرورها، فضای ذخیرهسازی، برنامههای کاربردی و سرویسها) که این دسترسی بتواند با کمترین نیاز به مدیریت منابع و یا نیاز به دخالت مستقیم فراهمکننده سرویس به سرعت فراهم شده یا آزاد (رها) گردد.[۴] این مدل رایانش ابری از ۵ مشخصه (ویژگی) اصلی، ۳ مدل خدماتی و ۴ مدل گسترش (استقرار یا deployment) تشکیل شده است
تعریف سادش این هست که
کاربرانی مثل من و شما و هر کسی پشت کامپیوتر هستند سازمانها یا شرکت ها و هر منبعی که نیاز به پردازش اطلاعات دارند بدون اینکه سخت افزار قدرتمندی داشته باشند میرن از قدرت سیستم های ارائه دهنده رایانش ابری استفاده میکنند مثلا سرویس شرکت ادوبی داره به عنوان adobe Cloud که شما یه پروژه تدوین تو افترافکت انجام میدی و با اتصال به سرویس اوبی اونجا پردازش میشه و فایل نهایی رو شما تحویل میگری .
AMD خیلی راه مونده که بره اون چیزایی که برای AMD ارزوئه برای انویدیا خاطره ست
کراسفایر و AMD خیلی راه مونده که برن اون چیزایی که برای AMD ارزوئه برای انویدیا خاطره ست
خیلی ممنون ولی واقعیت همینه که من گفتم
از سال ۸۶با کامپیوتر اشنا شدم و تو این مدت متوجه شدم چیزی که قیمتش پایین تره یه جاییش میلنگه وگرنه AMD اگه موقعیت انویدیا رو داشت تیتان ایکسو پنج هزار دلار کمتر نمیداد
انویدیا خیلی منصفانه قیمت میزاره به خاطر همین همیشه پیشرفت میکنه
=))=))=))=))=))=))
مگه ميشه اخه
اگه کسی بتونه تو این اشفته بازار بیشتر از ده تا بازی پیدا کنه که از کراسفایر ساپورت کنن و پردازنده های گرافیکی رو همزمان به کار بگیرن شاهکار کرده
اگلا اينطوريه پس چطوره كه AMD تا الان كارت گرافيك گرانقيمت توليد نكرده چرا هميشه توي بنچماركها إز پرچمداراي حريف پايين تره چرا كمپاني هاي بزرگ انيميشن سازي إز كوادروها استفاده ميكنن چرا سازندگان لب تاب ها اكثرا إز چيپ ست گرافيكي انويديا استفاده ميكنن چرا فروش كارت هاي انويديا حتي با قيمت بالاترشون بيشتر إز AMD هست و بيشتر إز هفتاد درصد بازار إز گرافيك هاي توليد انويديا استفاده ميكنن؟؟
دليل اينكه AMD ارزونتره أين نيست كه بهتره دليلش اينه كه اگلا سعي كنه محصولي در سطح مثلا 1080 توليد كنه،،،،كه نميتونه،،،،قيمتش به فلك خواهد كشيد
چطوره كه انويديا سال گذشته 1080 رو معرفي ميكنه ولي AMD امسال تازه با هزاران هايپ إعلام ميكنه كه داره كارت گرافيكي در سطح 1080ميسازه تازه بعد اينكه 1080ti وارد شده و بازهم گيمر ها رو به طرف خودش ميكشه و بازارو به چنگ خودش در خواهد اورد..
دوستان به نظر تو توابع open cl ودایرتکست 12 و ولکان سلطنت مطمئنا با AMD هست .
الان چندتا بن مارک از معتبرترین سایت میزارم که خودتون ببینید .
لینک ([url]”http://www.anandtech.com/bench/GPU14/845″[/url])
لینک ([url]”http://www.anandtech.com/bench/GPU14/849″[/url])
لینک ([url]”http://www.anandtech.com/bench/GPU14/848″[/url])
لینک ([url]”http://www.anandtech.com/bench/GPU14/909″[/url])
این مطلب پاسخ دوست عزیز me در مطلب قبلی هست که اونجا کامنت ها زیاد بودن اینجا میزارم .
دوست عزیز من میخواهم جواب چند تا از مطالبی هایی که تو پاسخ بالا گذاشتی همراه با لینک دقیق بزارم خودت هم ببینی
مثلا تو ، این گفته خود شما : Giant Effects Suite هم نرمافزار شرکتِ RED هست و فقط از CUDA پشتیانی میکنه با ویژگیِ اِفِکتگذاریِ سریع
جواب : کلیه پلاگین های شرکت رد گیانت که پلاگینهای مخصوص افتر افتکت و پریمایر دارند از open gl استفاده میکنند یعنی چی یعنی هر کارتی که از open gl پشتیبانی کنه میتونه از نرم افزار کار بکشه این هم لینک خود سایت red giant وابسته به کودا و اپن سی ال هم نیست .
لینک ([url]”https://www.redgiant.com/support_old/video-cards/”[/url])
لینک ([url]”http://www.redgiant.com/products/trapcode-tao/features/”[/url])
باز پلاگین sapphire میگفتین یه چیز دیگه بود
ضمنا کلی پلاگین هستند که از همه گرافیکها استفاده می کنن مثلا پلاگین های Video Copilot که خودش زیر مجموعش چندین پلاگین داره از همه کارتهای گرافیک راحت استفاده میکنه
ضمنا عرض کنم پلاگین Element 3D شرکت ویدئو کاپلت پلاگینی بسیار جالب و حرفه ای هست که قابلیت کار با فایلهای سع بعدی رو افترافکت آورده و خودش هم به عنوان پلی میان نرم افزار سینما 4d و افتر افکت عمل میکنه یعنی شما یه پروژه ای رو تو سینما انجام میدی میاری تو افتر افکت روش کار میکنی بعد خروجی میگری یعنی من خودم تجربه استفاده ازش داشتم
لینک ([url]”https://docs.google.com/document/d/1kqQP_Okzn_PEJsn0_CstMJUKyXw3VUJPz9-zX85dDag/pub”[/url])
در مورد REDCINE-X
جواب : دوست عزیز وقتی شرکت red این نرم افزار رو برای مک عرضه میکنه مگه میشه از open cl استفاده نکنه هر کمپانیکه نرم افزار برای مک عرضه میکنه حتما باید برای open cl بهینه کنه این لینک رو ببینید پایین نوشته 1 GB GPU Video RAM (when using GPU acceleration) خوب پردازنده های گرافیکی مک پرو ها هم که پیش فرض رادئون هستند اگ هاز اپن سی ال پشتیبانی نکنه به چه دردی میخوره آخه
لینک ([url]”http://mac.softpedia.com/get/Video/REDCINE-X.shtml”[/url])
شاید تو ویندوز حرف شما صحیح باشه .که اونم شک دارم درست باشه :-L
راجب اون موتور رندرهایی هم که نام میبرید آیا قیمت ش هم مد نظر دارید .مثلا موتورهای رندر ینگ که مستقیما توسط انودیا پشتیبانی می شوند
Iray و mental ray برای هر پلاگین مثلا ما و و 3d max ویا سینما 4d مبلغ 300 دلار پرداخت کنی در صورتیکه موتور رندر تحت پوشش amd فایر رندر و رادئون رندر کاملا رایگان و متن باز هستند اون ور آب هم مثل ایران نیست که نرم افزار کرک شده راحت استفاده کنی پس خیلیها میرن رادئون رندر استفاده میکنند چون تمامی قابلیتهای موتور رندرینگ رو تو خودش داره من خودم یه مدتی تو نرم افزار تری دی نمکس ازش استفاده کردم و قابلیت هیبریدی به حساب می آیند. یعنی CPU و GPU و CPU+GPU در فرایند محاسبات شرکت خواهد کرد
واقعا یه چیز دیگری هست چون موتورهای رندرینگ کودا ساپورت نمیتونن از توان پردازنده تو رندر استفاده کنند تو موتور vray نیز همین امر صادقه .
پیمان جدید AMD و Maxon بر سر ProRender
طبق اطلاعیه ای که در وبلاگ رسمی Maxon درج شده است، موتور OpenCL-Based شرکت AMD به نام Radeon ProRender به زودی به عنوان یکی از موتورهای رندرینگ پایه به نرم افزار سینما چهاربعدی اضافه خواهد شد. با توجه به ساختار موتور رندرینگ پرورندر، امکان استفاده از این موتور در هر دو پلتفرم Windows و MacOS میسر بوده و با توجه به اینکه MacPro های جدید شرکت اپل و MacBook Pro های این شرکت مجهز به کارت های گرافیک AMD هستند، گمان میرود که این موتور رندرینگ در سیستم عامل اپل با استقبال زیادی روبرو شود.
لینک ([url]”https://www.dfmrendering.com/fa/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D8%B2%D8%B3%D8%AA%D8%A7/rendering-engines-and-processing-graphic-solutions/699-%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-amd-%D9%88-maxon-%D8%A8%D8%B1-%D8%B3%D8%B1-prorender”[/url])
موتور Indigo Renderer 4.0
یک موتور GPU Based می باشد. این موتور بر اساس کتابخانه OpenCL کار میکند و امکان استفاده از چند کارت گرافیک به صورت همزمان را دارا می باشد. طبق گفته توسعه دهندگان شرکت glare technology، کارت های گرافیک شرکت AMD سرعت بالاتری در رندرینگ indigo خواهند داشت. در نتیجه در صورتی که از کارتهای گرافیک این شرکت استفاده میکنید، این موتور میتواند انتخاب مناسبی برای شما باشد.
در مورد موتور رندر RedShift 3D
اعلام شده که قرار است که بزودی نسخه OpenCL این موتور نیز عرضه شود که در نتیجه آن امکان استفاده از کارت های AMD نیز فراهم خواهد آمد.
لینک ([url]”https://www.dfmrendering.com/fa/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D8%B2%D8%B3%D8%AA%D8%A7/rendering-engines-and-processing-graphic-solutions/584-redshift-for-3ds-max-download-first-gpu-biased-rendering-solution-cuda-base-nvidia”[/url])
این هم قویترین موتور رندرینگ gpu based هست که از هردو کتابخانه open cl و cuda استفاده میکنه
پشتیانی کامل از OpenCL در Octane Render بود. همانطور که در توضیحات مقاله OpenCl شرح داده ام، موتورهایی که از OpenCL استفاده میکنند میتواند از کارت های گرافیک AMD , Nvidia استفاده کرده و همزمان از پردازنده های intel نیز برای پردازش بهره مند شوند
دوست من open cl یه چیزه دیگه است باید بپزیری .
LuxRender : موتور بر پایه OpenCL پردازش میکند و در نتیجه امکان استفاده از توان پردازشی CPU , GPU و CPU + GPU امکان پذیر خواهد
ولی شما در کودا این قابلیت رو ندارید
اما FurryBall این موتور توانایی استفاده از هر کارت گرافیکی را که بتواند DirectX 11 را پشتیبانی کند، را دارا می باشد. پس با خیالی آسوده می توانید از تمامی کارت های FirePro , FireGL , Quadro , Quadro K series , GTX , HD Raderon استفاده کنید. همانطور که عرض شد کارت گرافیک شما می بایست از DirectX11 پشتیبانی کند در نتیجه امکان استفاده از Quadro FX و Tesla و همچنین کارت های GTX 200, 200m ,300,300m و همچنین HD 4000, 3000 که نمیتوانند DirectX 11 را پشتیبانی کنند را نخواهید داشت
همچنین در مورد Vegas Pro عرض کنم که این نرم افزار تحت پشتیبانی سونی بوده که به تازگی شرکت MAGIX خریداری کرده و برکس گفته های شما نه تنها با کودا در افکت گذاری سریع نیست بلکه در تایم رندرینگ نیز از همتای رادئون خود عقبتر هستند لینک هم میزارم برات
Sony has taken the approach of using the OpenCL (Open Computing Language) standard for parallel programming, to support a variety of GPU cards from both NVIDIA and AMD, with at least 512 MB of GPU memory
یعنی هیچ انحصاری تو سونی وگاس وجود نداره تحت اپن سورس هست .
برخلاف گفته شما کارتهای رادئون با اختلاف خیلی زیاد بالاتر از کارتهای انودیا قراردارند
دیگه حوصله لینک گذاشتن بیشتر ندارم وتوصیه من هم به شما این هست که با مطالب دروغ کاربران را گمراه نکنی .
لینک ([url]”http://www.anandtech.com/bench/GPU14/846″[/url])
یعنی افرادی مثل شما با این نوع تحلیل هاتون دارین کاربرها رو گمرا ه میکنین وانویکه واقعا در یه زیمنه ای که میخواد سیستم تهییه کنه با تحلیلهای شما نمی تونه درست انتخاب کنه امیدوارم که دست از این سمج بازیهاتون بردارید .:-bd:devil
10000 دلار سهام!!
از کی تا حالا ایرانیها میشینن تو ایران سهام وال استریت رو این ور اونور میکنن ما خبر نداریم؟!!!
مگر اینکه طرف سرمایه دار باشه و گردن کلفت تو خارج از ایران. ایران و سیستم بانکیش هنوزم تحریمه و برا این کارا باید رابط خارجی داشته باشی که اونم والا اگه روراست باشم اصلا نمیخوره بهت.
دوم اینکه از کی تا حالا معاملات سهام نیاز به کارت گرافیک داره؟ یه چند تا لپ تاپ 1 میلیونی با چند نفر آدم کار بلد میخواد بشینه تحلیل کنه. نهایتش چهارتا نرم افزار هست که خیلی بخوای حساس باشی یه cpu میان رده کارتو را میندازه.
سوم اینکه n سال هست ما گرافیک onboard داریم. gpu خراب شد کابلشو در بیار بزن رو آنبرد. طرف 10 ساله همه جور بازی میکنه گرافیکش خراب نمیشه اونوقت وسط معامله بورس که گرافیک 10درصد هم لود نمیشه من نمیدونم چطور میخواد گرافیک بسوزه!!!
و جالب اینکه در مورد 480 میدی به گارانتی ولی 1080 رو نمیدی به گارانتی و میندازی سطل آشغال :).
خدایی خیلی باحالی. یه چیزایی میگی که خودتم توش موندی داری چقدر مهمل میبافی.
اقایون joey و ramin rostami
به معنای واقعی کلمه …. نخورین.:D
در ضمن باید بگم شرکتِ Tencent یک شرکتِ چینی هست که در ارائهی خدمات آنلاین بسیار سرآمد هست و دراین زمینه رتبهی چهارم رو داره.
(و خُب تصمیم عاقلانهای هم گرفته.)
بله، میدونم که این موارد، از آرزوهای شما و همینطور AMD هست. ما اینجا کاری به امیدواری به آینده نداریم.
(هروقت این همکاری پیش اومد میشه در موردش حرف زد.)
حالا نگاهی میکنیم به شُرکای قدرتمند اینتل و انویدیا که AMD از اونها بیبهره هست.
IBM ،Dell ،HP و … از خریداران عمدهی پردازندههای سِروِر اینتل هستند.
Intel sells a vast majority of the world’s server chips, so this was a sure sign that a vast majority of the world’s
businesses were buying their servers from HP, Dell, and IBM.
گوگل هم تقریباً تمام پلتفرم ابری و دیتاسنترهای خودش رو با پردازندهی Xeon تغذیه کرده.
Today, she explains, eight server makers account for 75 percent of Intel’s server chip revenues, and at least one of those eight doesn’t even sell servers. It only makes servers for itself. “Google is something like number five on that list.
Google spokesperson merely said: “We work with a variety of vendors to manufacture the equipment we use in our data centers.” But it has long been an open secret that Google buys directly from Intel — and that it buys so much.
فیسبوک و آمازون هم از جملهی خریداران هستند :
This includes Facebook, and according to a former employee of one large ODM, it includes Amazon as well.
از طرفی، آمازون، مایکروسافت و گوگل، از خریدارانِ چیپسِتها انویدیا هم هستند :
Google, Amazon and Microsoft are buying more of Nvidia’s chip for their cloud services.
مؤسّسهی ملّی سرطان آمریکا هم برای تحقیقات روی این بیماری با انویدیا همکاری میکنه :
Cancer Institute for the United States Department of Energy to develop an AI framework for advanced cancer research.
علاوهبر اینها انویدیا با شرکتهایی روی خودروهای خودران کار میکنند هم شریک تجاری هست و اونها خریدار چیپستهای
انویدیا هستند، مثلِ Audi و Mercedes-Benz :
Nvidia recently announced autonomous driving partnerships with carmakers like Audi and Mercedes-Benz, and autosuppliers like Bosch and Germany’s ZF.
بهتازگی هم مایکروسافت و انویدیا با همکاری هم HGX-1 رو برای پردازِشهای هوشِ مصنوعی معرّفی کردند.
ــ بهتر هست که به همکاریهای کنونی شرکتها نگاه کنید، نه آمادهسازیهای آینده چون قبلاً قرار بود گوگل از S9300x2 استفاده کنه، ولی این کار رو به Vega موکول کرد، و رفت سراغِ تراشهیِ GP100.
بعید هم نیست باز هم توافق بین AMD و شرکتهای دیگه بههم بخوره و دوباره از AMD رویگردان بشند.
اُمیدوارم که بهاندازهی کافی توجیه شده باشید.
از تبلیغات بیهوده برای AMD هم دست بدارید. اینجا همه تقریباً از چموخمِ کار آگاه هستند و حرفهای شما هیچ تأثیری نداره.
(به خاطر خودِ شما میگم، چون ممکن هست که سَرخوُرده بشید و خودتون رو اذیّت کنید.)
اون کاربری که میگی من هستم الان لینک حرف هامو برات میزارم که دوستانو گمراه نکنی . امیدوارم که افرادی مثل شما به راه راست هدایت شوید .
لینک ([url]”https://www.sakhtafzarmag.com/%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2%DB%8C/9571/%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%AF%D9%87-amd”[/url])
آپگرید گوگل در سرورهای خود از پردازنده گرافیکی AMD
لینک ([url]”https://www.sakhtafzarmag.com/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9/13890/%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%AF%D9%87%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9%DB%8C-amd-firepro-s9300-x2″[/url])
اتفاقا لینک هایی که میزارم از خود سایت سخت مگ هست که دیگه جای بحث ی براتون نمونه .
ضمنا خبر همکاری با مایکروسافت رو لینک یادم نیست ولی اونهم میزارم
دیگه از سال 2017 به بعد رقابت تنگاتنگ خواهد شد .:-bd:devil
ممنون از پاسخ درستتون دوستان فن انودیا میان فقط با یه عکس و بنجمارک رو برای خود ملاک قرار میدن و هی روی اون کارمیکنن خیلی هم سمج هستن مثل کاربری بانام joy و اخیرا هم کاربر erfan هستن .:-bd:-devil
رامین جان خب 100 دلار میزاشتی کنار یه گوشی ساده میگرفتی کار همون 2 تا 480 رو هم میکرد 😉
داداش داری اشتباه میزنی
یه سیستمی که دوتا کارت گرافیک داره آیا عمر بیشتری داره؟ از کجا معلوم تو کامپیوتر همکارتو خراب نکردی؟ چرا اینقدر شرکتتون تنبلن؟ :emoji7 نهایت 3 روز طول میکشه تا کارتو عوض کنه گارانتی… البته اگر شما واتر کولر نصب کنی کارت از گارانتی هم خارج میشه :emoji1
2X RX 480= 440 $ without shipping and taxes
VGA water cooller start at 80$ without shipping and taxes
comperhensive PSU for cross fire= Cooler Master GX II – 650W 80 PLUS Bronze 80$ free shipping subject to taxes
total=600$
خب حالا ما ههمون میخوایم توضیح بدی برای سیستمی که قراره چندتا اسکرین از نمودارای زنده بورس نشون بده چه نیازی به اینکار داره؟
راستی اگر میخوای میتونم 4 سهم از مزدک بهت بدم اونم FRT میخوای ID بده سهیم کنم 2000 دلارت جبران بشه داداش اصلا خوش ندارم ببینم بخاطر 2000 دلار هزیون بگی:smiley6:smiley6
قابلِ توجّهِ کاربری که میگفت، شرکتهای چینی با AMD شریک شدند، برای استفاده از GPUهای این شرکت.
در ضمن اگه به این نوع استدلال جنابعالی بود الان همه سرورها رو باید با پنتیوم میبستند چون کارایی به قیمتشون بیشتره
بگذریم از اینکه وقتی کراس میکنی کلی مشکل درایور و عدم هماهنگی بازی و خرید یه پاور قویتر و … داری و مصرف برق دوتا 480 حدود 200 وات از یه 1080 بیشتره که انگار 5 تا لامپ کم مصرف بیشتر تو خونه روشن کردی
همیشه این شکلی نیست که نسبت کارایی به قیمت باعث تصمیم گیری باشه بلکه هرچه ویژگی خاص تر میشه تفاوت قیمت بیشتر میشه مثلا یه پیکان ( کارت 480 AMD ) حدود 110-120 سرعت میره و یه دنا ( کارت 1080 ) حدود 170-180 و میشه با پول دنا 7-8 تا پیکان خرید ، حتی میشه پیکان رو کلا پیاده کرده و داد یه مهندس تیون آپ تا 160 تا هم بره و کلی امکانات هم بهش اضافه کنه ( مثل اینکه میگی رو 480 واترکولر نصب میکنیم ) شما کدوم رو انتخاب میکنی؟؟؟ 8 تا پیکان یا یه دونه دنا
باز با این وجود الان با قیمت نگاه میکنیم
قیمت 480 نسخه 8 گیگ در بازار حدود 1400 و قیمت 1070 حدود 1800 یعنی حدود 25 درصد تفاوت قیمت ، حالا شما باشی 480 رو بهینه تر میبینی یا 1070
باسلام ، اون شخص مثل همیشه دروغ میکه
من گفتم من دوتا 480 با کولرمایع (یعنی دما زیر 50 درجه) به یکدونه کارت 1080 بادی ، خیلی خیلی ترجیح میدم
دلیلم اینه
دو نفر تو شرکت قراره یک پروژه اجرا کنن ، وسطهای کار کارت گرافیک هردو خراب میشه ، سیستم 1080 کارش تمومه(سیستم ،تمام فایلهاش و … از دسترس خارجن تا شاید یکماه) ، اما اونی که دوتا 480 داره ، قطعه میوب درمیاره (میده کارانتی) ، با اون یکی پروژش تموم میکنه ، اولی هم باید کارت 1080 کلا بندازه اشغالی و سه ملیون تومنش رو
برای من این اتفاق افتاده ، 10.000 دلار سهام خریده بودم ، یک کارت کرافیکم خراب شد فقط برای یک روز 2000 دلار ضرر کردم (درحالی که دوتا داشتم سیستمم نمیخوابید)
مورد بعدی با کولر مایع ، 480 از 1209 مکاهرتز به 1500 مگاهرتز اورکلاک میشه
مطمن باش قدرت دوتا 480 ، با 8گیک مموری در فرکانس 1500 ، میانکین تا 20% قویتره از 1080 درعمل
ضمنا تعداد خروجیهای مونیتورت هم دوبرابره و میتونی 8 تا مونیتور وصل کنی
اینم آخرین و بروزترین لینک معتبر…
http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_1080_ti_review,30.html
خودتون با قیمت هاشون مقایسه شون کنید ببینین کدومشون به صرفه ترینه و اگه قیمت براتون مهم نیست ببینید کدومشون قویتره!!!
هرگز یک ادم زیرک هیچ قطعه ای بدون قیمت نمیبینه
لطفا قیمت قطعات فوق رو هم لطف کن بنویس بعد بررسی کنیم !!!
هزاربار گفتم دیدن بنچمارک ها بدون نوشتن قیمت جلوشون ، احمقانه و بی ارزشه
قضیه زمانی روشن میشه که قیمت با قدرت دید
کارت گرافیکی که پردازش ابری کنه یعنی چی دقیقا؟؟؟
به خدا کسی که کارش این باشه…این نظرات رو بخونه(منظورم اکثریت فن های متعصب هر دو برنده) سکته قلبی میزنه از خنده…
الان معتبرترین بنچمارک 3D Mark Time Spy با DX12 فعال یا همون Asynchronous Compute هستش که طرفدارای دو برند تو یوتیوب میزنن تو سر و کله هم!!!
به عنوان مثال بر خلاف اکثر بنچمارک بازی ها تو DX12 که RX480 قویتره تو Time Spy کارت 1060 با اختلاف ناچیزی از 480 قویتره…1070 با اختلاف حدودا 10 درصد از 980Ti قویتره در حالی که تو Passmark نتایج کاملا متفاوته چون معیارش به کلی فرق داره…
ترتیبشون تو Time Spy این شکلیه با نمرات حدودی:
GTX 1080Ti>9000
GTX TitanXP>8900
Pro Dou>8100
GTX 1080>7300
295X2>7000
GTX 1070>6000
FuryX>5450
GTX TitanXM>5400
GTX 980Ti>5300 و الی آخر…
کل بنچمارک بازی ها رو در بیارین یه میانگین بگیرین تقریبا به همین قیاس میرسین!!!
بسیار خوب و عالی دوست عزیز…ولی ب قول اقای joey اقای رستمی میان میگن چهارتا 480 کراس میکنیم 1080ti رو میخوره اخه دوست عزیز با 4 تا 480 میشه ی بخاری برقی درست کرد ک مصرفش از بخاری برقی واقعیم بیشتره
دوست عزیز اون زبون بسته داره بنجمارک میخونه و همانند شما تگنسین نیست که در عمل بدی خوبی چیزی رو متوجه شود!
بخدا رامین هیچی نمیدونه…همه میدونن انویدیا بهترین کارت گرافیکا رو میزنه ببینید این حرف به شخصه برام اثبات شده amd تو اول خوبه ولی بعد سه سال افت شدیدی داره مثلا کارت 6570 من بازی ها رو اول به خوبی اجرا میکرد الان همینارو که اولا اجرا میکردم به زور میاره دما گرافیکم میره 60 به بالا واسه همین gt 730 4gig انداختم قوی ترین سری gt هاست و تماما بازی ها رو به خوبی رو medium رو 1360*768 اجرا میکنه
خوشحالم هر روز متخصصین فهیم بیشتری در سایت کامنت میگذارن
ایشون الان میاد میگه بهینه نیست
4 تا دونه 480 رو کراس کنیم از یه 1080ti دقیقا 30درصد قویتر خواهد شد
و رایزن 200 برابر قدرتش از اینتل بیشتر
و چند تا هم لینک بی ربط
و کامنتهای خودش رو لایک و ریپلای میکنه
این است ماجرای یکساله من و رامین رستمی
انویدیا بهترین کمپانی تولید کننده کارت گرافیک و تراشه های سیلیکونی در جهانه اینو همه میدونن
نتایج و رتبه بندی بنچمارک ها نشون میده که اولین کارت گرافیک جهان از نظر بنچمارکی Quadro P6000 و بعد اون بازهم یه کارت گرافیک دیگه از انویدیا یعنی GTX 1080 ti هست و بعدش تیتان X و به همین ترتیب تا اینکه بالاخره کارت گرافیک Radeon Pro Duo رتبه ۱۳ رو به خودش اختصاص میده
منبع
http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html
اقای رستمی جوابی دارید؟؟؟
این کلمات : فضای ابری . گیم آنلاین . dlc. سیزن. پرداخت درون گیم
کلمات وحشتناکی هست برای گیمر ایرانی
و این نسل هم بدجور تو مخ بودن