بخش موبایل سونی که روز به روز در حال کوچک تر شدن است باعث شده موفقیت سایر بخش های این کمپانی تحت تاثیر قرار بگیرند. در گزارش منتشر شده درباره عملکرد مالی سه ماهه دوم سونی، مشخص شده است که این شرکت در قسمت فروش سنسورهای تصویربرداری و PS4 و همچنین بخش عملیاتی پیشرفت قابل توجهی را تجربه کرده است اما با این حال در قسمت تلفن های هوشند آنها نتوانسته اند موفقیتی را به دست آورند. با مقایسه عملکرد سونی در سه ماهه دوم امسال با مدت مشابه در سال گذشته میلادی، مشخص می شود که بخش بازی های این شرکت 12.1 درصد رشد را تجربه کرده و به 2.33 میلیارد دلار رسیده، در حالی که بخش ارتباطات موبایلی 16.3 درصد کاهش درآمد داشته و عدد 2.27 میلیارد دلار را ثبت کرده است.
نکته دیگری که در این گزارش به چشم می خورد، عقب افتادن بخش موبایل از بخش Play Station و کنسول های بازی است و به نظر می رسد این افت تا جایی ادامه داشته باشد که در آینده نزدیک، بخش تصویربرداری سونی نیز درآمد بیشتری را نسبت به موبایل به کمپانی برساند. نکته جالب توجهی که در این بین وجود دارد، کاهش مداوم درآمد از طرف محصولاتی است که با برند سونی وارد بازار می شوند. برای مثال سنسورهای تصویربرداری سونی جزو بهترین محصولات موجود در بازار به حساب می آیند و کمپانی های مطرحی نظیر اپل (در آیفون ها)، سامسونگ (در دستگاه های خانواده Galaxy) و بسیاری دیگر از دستگاه ها از آنها استفاده می کنند. اما عمده کاربران نمی دانند که در حال استفاده از تکنولوژی های سونی هستند. در عین حال، بخش خدمات مالی سونی همواره در حال رشد بوده است و درآمد آن نسبت به سال قبل 13.1 درصد رشد را تجربه کرده. همان طور که گفته شد تقریبا تمام بخش های این شرکت ژاپنی رشد را در درآمد خود تجربه کرده اند اما گروه موبایل 22.9 میلیارد ین ضرر داشته است.
سونی در ماه های گذشته اعلام کرده بود که قصد دارد تمرکز خود را بر روی دستگاه هایی با سوددهی بیشتر قرار دهد و یکی از نشانه های این راهبرد جدید، فروش 16 درصد تلفن هوشمند کمتر در طول این سه ماهه می باشد. شاید این استراتژی در بلند مدت پاسخگو باشد اما نمی تواند وضعیت سونی را تغییر دهد. شاید ادامه روند ضرر دهی بخش موبایل باعث شود سونی به تولید آنها ادامه ندهد و در سال های آینده (و شاید سال آینده میلادی) دیگر تلفن هوشمندی از خانواده اکسپریا در بازار نباشیم.
با ظهور شرکتهای چینی ارایه دهنده گوشیهای با کیفیت و قیمت مناسب سونی و شرکتهای دیگر باید به فکر تجدید ساختار خود باشند و گرنه تا چند سال بعد سونی به خاطره ها میپیوندد !!!!
فعلا که سرمایه گذاری جدی روی کنسول پلی استیشن خودش ولنز های دوربین ها داره
وقتی یک برند تو یک قطعه و جنس اشتباه کنه و فروش کمتر داشته باشه تو فروش تمام محصولاتش تاثیر داره تاثیر اصلی هم صحبتهایی که مردم در مورد کیفیت اجناس یک برند دارن همیشه تو ایران حرف در مورد یک جنس تاثیرش بیشتر از تبلیغات برندش هست
الان دو ساله (شايد بيشتر) که سوني در بخش تلفن هوشمند ضرر ميده،البته در بخش سرگرمي وضعيتش خيلي خوبه و بيشترين تعداد کنسول و سخت افزار در نسل 8 رو داره،بنظرم سوني بايد از بازار موبايل بيرون بکشه و بصورت غير مستقيم قطعه توليد کنه و به کمپاني هاي ديگه بفروشه مثل لنز هاي دوربين يا تکنولوژي هاي کاربردي در زمينه اسمارت فون توليد کنه و با ثبت کردن پتنت کسب درآمد بکنه.