آمار سخت افزاری آپریل 2021 استیم مربوط به پردازندههای مرکزی منتشر شده و نشان میدهد که تیم سرخ رکورد جدیدی را به ثبت رسانده است. در واقع AMD کمتر از 0.5 درصد با دست یابی به سهم 30 درصدی در این بازار فاصله دارد. جدیدترین دادهها از پلتفرم محبوب گیمینگ سهم 29.54 درصدی برای AMD و 70.46 درصدی برای اینتل را نشان میدهند. با این حال شاید Alder Lake بتواند مقداری از درخشش تیم سرخ را در آینده کمرنگ کند.
به نظر میرسد طی یک الی دو ماه آینده سهم پردازندههای AMD مرز 30 درصد را در آمارهای استیم رد کنند. تیم سرخ همانطور که گفته شد در حال حاضر 29.54 درصد از سهم کلی را به خود اختصاص داده که برای این شرکت طی 12 ماه گذشته یک رکورد محسوب میشود. در مقایسه اینتل 70.46 درصد در آمار ماه آپریل را بدست آورده در حالی که تنها چند ماه پیش این میزان 81.0 درصد بود. اگر چه Ryzen 5000 هنوز هم به سختی در بازار یافت میشود اما رایزن همچنان به عنوان برند اصلی در میان گیمرها شناخته میشود.
آمار سخت افزاری آپریل 2021 استیم
در حقیقت AMD نه تنها موفق شده در آمار کلی وضعیت را بهبود دهد بلکه در سیستمهای استفاده شده ویندوز یا لینوکس نیز اوضاع برای این شرکت بهتر شده است. تیم سرخ 0.51 درصد سهم خود در بین کاربران ویندوز و 0.78 درصد در بین دستگاههای لینوکس را افزایش داده. در حالی که نسلهای رایزن عموما با استقبال گرمی روبرو شدهاند اما پردازندههای اخیر اینتل در بهترین حالت تنها در بازار پذیرفته شدهاند. Rocket Lake آن چنان که تصور میشد در بازار قوی ظاهر نشده و بسیاری از منتقدان پردازندههایی مانند Core i9 11900K را مورد انتقاد قرار دادهاند.
اما در اصل بسیاری از این انتقادها بخاطر استفاده بیش از حد اینتل از فناوری 14 نانومتریست. پردازندههای نسل بعدی Alder Lake که از معماری هایبرید و 10 نانومتری قرار است اوضاع را تغییر دهند و بهبودهای فراوانی را به همراه داشته باشند. اگر AMD تصمیم بگیرد Ryzen 6000 Warhol را امسال عرضه نکند پس فرصت بسیار مناسبی برای اینتل خواهد بود تا قبل از عرضه Zen 4 بخشی از سهم بازار را مال خود کند.
بیشتر بخوانید: طرفداری کورکورانه از برندها – چرا فن بوی بودن خوب نیست؟
ای ام دی نباید به این زالو رحم کنه😂😂😂
نیمه “پر” لیوانو نگاه کنی هنوز بیش از 70 درصد سیستم ها دست پلتفرم اینتله
والا آرمین جان یه زمانی هم نوکیا بخش اعظم بازارو داشت خدا بیامرز 😂
آره خب منتها نوکیا نخواست بره سراغ اندروید و خواست ویندوز فون رو با همکاری مایکروسافت بیاره که از همه جهت عقب موند چه نرم افزار و چه سلیقه مردم
بحث این دوتا با هم فرق داره
ای ام دی و اینتل هر دو حرف های زیادی برای گفتن دارن و جفتشون هم از یه مدل معماری استفاده میکنن پس اینی که اینتل و نوکیا رو با هم مقایسه کنیم از پایه اشتباهه
مبحث ما در این جا مقایسه نبود، تنها شوخی بود 🙂
دلیل ورشکستگی نوکیا این بود گوشی هاش لامصب مرگ نداشت. خراب نمیشدن که بری یکی دیگه بخری.
باور کن هنوزم عقده ی خرید Nokia E90 مونده رو دلم.
یه زمانی واقعا فوق العاده بود
من از سال 80 یه دونه از این هایی که کیبرد داشتن و نمایشگر دیجیتالی دارم
مثل ساعت کار میکنه هنوز