رییس سازمان پدافند غیرعامل که ماه گذشته به واسطه اظهار نظر درباره “دزدیدن ابرهای باران زا توسط کشورهای همسایه” خبرساز شده بود روز گذشته با اظهار نظر دیگری به تیتر اول رسانه ها تبدیل شد. وی روز گذشته در مصاحبه ای اعلام کرد “متأسفانه کمترین حمایتی از شبکههای داخلی نشده و شما با مراجعه به طبقه نهم ساختمان دیتاسنتر مرکز امام خمینی می توانید ببینید سرورهایی که برای تلگرام بوده، در اختیار هاتگرام و طلاگرام قرار گرفته است، در صورتی که می توانستند آنها را به سروش بدهند اما ندادند”. این در حالیست که پیشتر اعلام شده بود اپلیکیشن های جعلی تلگرام مانند تلگرام طلایی به صورت کنترل شده در اختیار نهادهای داخلی هستند و گذشته از آن، به جز حمایت ناعادلانه و اعطای رانت دلیلی هم برای ارائه رایگان تجهیزات زیرساختی به یک پیام رسان از میان چندین پیام رسان داخلی وجود ندارد. همچنین او به “طبقه نهم ساختمان دیتاسنتر مرکز امام خمینی” اشاره کرده. همین اظهار نظرها باعث واکنش وزیر ارتباطات شد.
وزیر ارتباطات در حاشیه تفاهم نامه وزارت ارتباطات با کمیته امداد درباره تامین مالی کسب و کارهای نوپا، در پاسخ به سوالی در خصوص اظهارنظر سردار جلالی گفت: “متعجبم که چرا همواره برخی افراد با صحبتهای نادرست، برای کشور هزینه تراشی میکنند. البته ما در مقام مسئول خودمان را ولو به این حرف ناروا، مسئول میدانیم و ایجاد شفافیت میکنیم و وظیفه خودمان میدانیم که پاسخ دهیم”. او همچنین با یادآوری اظهارات قبلی رییس سازمان پدافند غیرعامل درباره دزیدن ابرها گفت :شاید نشود دزدی ابرها را ثابت یا رد کرد اما نبودن سرور در طبقه نهم ساختمان امام را میشود ثابت کرد. وزیر ارتباطات همچنین اعلام کرد با هماهنگی روابط عمومی وزارتخانه امروز عصر خبرنگاران می توانند در محل مورد اشاره حضور داشته باشند و پس از بررسی همه جانبه، قضاوت را بر عهده افکار عمومی قرار دهند. نکته جالب تر در این مصاحبه، تاکید دوباره بر موضوع تایید شده بودن اپلیکیشن های جعلی تلگرام از سوی نهادهایی که نام آنها ذکر نشده است:
در بحث نسخههای غیررسمی هم کسانی که در این مسئله در مرکز ملی ورود کردند، گفتهاند اینها در دوران گذار باشند تا توانمندی لازم ایجاد شود. این به ما برنمیگردد، ما نظرات خودمان را شفاف گفتهایم. نمیدانم چرا آقایان هر از چندگاهی می آید و صحبتهای این گونه مطرح میکنند؛ فضاسازی میکنند و با اهداف سیاسی این حرفها را می زنند.
وزیر ارتباطات همچنین در بخش دیگری از صحبت های خود درباره درخواست های غیر منطقی برای حمایت از یک پیام رسان خاص توضیحاتی ارائه کرد:
ما هم معتقدیم باید حمایت شوند و این کار را هم کردهایم. مرجع قضاوت در این خصوص هم مرکز ملی فضای مجازی است. کسی که مدام می رود مصاحبه می کند خودش بگوید در راستای حمایت از پیام رسانهای بومی چه کار کرده؟ نمی شود که مدام مطالبه کنیم و حرف بزنیم و بگوییم لنگش کن، فضای جامعه این تیپی است.
خوشم میاد تا کم میارید، پای ساندیس بیچاره رو پیش میکشید!!!
من خودم توی سروش و گپ و آیگپ و ایتا و بله و بیسفون، 12 تا کانال و 6 تا گروه دارم و دارم کسب درآمد میکنم!!!
شما هم اینقدر استفاده نکنید تا داور دقّت کن!!!! =))=))=))=))=))
فکر کنم ساندیس خوشمزه اس!
تصویر اول گزارش خودش گویای همه چیز هست؛ احتمالا تلگرام رو با تلگراف یا … اشتباه گرفته یا تو گوشش تلقین کردن:D
ما که می دونیم این آقا همینجوری یه چیزی پرونده مثل دفعات قبلی ، ولی باز دم جهرمی گرم که خوب جلوش در اومد.
سلام. شما به عنوان کارمند یا ارباب رجوع خدمات دولتی اگر تلگرام نداشته باشی به خیلی از اطلاعات مورد نیازت نمیرسی!
انگار خروج بخش دولتی از تلگرام یک نمایش بیشتر نبود!
همچنان حضور بخش دولتی در تلگرام پر رنگ و …
من شخصاً انتظار حمایت دولت از پیام رسانهای داخلی ندارم
ولی انتظار عدم حمایت از پیام رسانهای خارجی (حمایت ضمنی یا صریح) غیر منطقی نیست!
بخش دولتی از پیام رسانهای خارجی حمایت نکنه، خودش ارائه خدمات و اطلاع رسانی از طریق تلگرام رو قطع کنه … حمایت از محصولات داخلی پیشکش!
شما از کجا میدونی که مدیر عامل سروش پشت این جریانه. که نظر میدین دست به هر کاری میزنه تا به خواستش برسه؟!
انگار شما هم اجنبی پرستی. چون بدون هیچ دلیل و منطقی داری علیه یه نرم افزار تازه از راه رسیده اینطور واکنش نشون میدی. شایدم میخواین سایتتون گنده شه با نظرات توهمی.
یه سوال 200 سرور تلگرام این وسط کجا رفته؟؟؟ چرا باید به هاتگرام و طلاگرام داده شه؟؟؟ چرا به پیام رسان داخلی ندادند؟؟؟ اینو که دیگه نمیشه کتمان کرد که اصلا سروری در کار نبوده