شرکت هواوی در نتیجه تحریمهای ایالات متحده علیه خود، ضربههای زیادی به تجارت تلفنهای هوشمند خود وارد کرده است، علاوه بر این بخش تراشه سازی آن نیز به شدت آسیب دیده است. این بدین معنی است که سری Mate 40 آخرین پرچمدار هواوی با پردازندههای پرچمدار Kirin خواهد بود. اما اخیرا خبرهایی مبنی بر استفاده هواوی از تراشه های اسنپدراگون به گوش میرسد.
شرکت کوالکام نیز از تجارت با هواوی منع شده است، اما درخواست مجوز برای از سرگیری روابط با این شرکت را داده است. اکنون، رئیس چرخشی هواوی، گوئو پینگ به نقل از رویترز فاش کرده است که در صورت دریافت چراغ سبز شرکت آمریکایی، شرکت چینی مایل است از تراشههای کوالکام در تلفنهای هوشمند خود استفاده کند.
گوو اضافه كرد : “ما امیدواریم كه دولت آمریكا بتواند در سیاست خود تجدید نظر كند و اگر دولت آمریكا اجازه دهد ما همچنان مایل به خرید محصولات شركتهای آمریكایی هستیم.”
سابقه استفاده هواوی از تراشه های اسنپدراگون
جای تعجب نیست اگر هواوی برای استفاده از سیلیکون کوالکام (اگر در دسترس باشد) برنامهریزی کند، زیرا شرکت MediaTekتولید کننده تراشه رقیب نیز به دلیل آخرین تحریمها از عرضه محصولات خود به این شرکت و همچنین بخش HiSilicon Huawei منع شده است (اگرچه آنها هم برای مجوز نیز درخواست داده اند)، که این موضوع بدان معنی است که انتخابهای هواوی برای برقراری تجارت خود محدود است.
هرچند این اولین باری نیست که سیلیکون کوالکام را در گوشیهای هواوی میبینیم، زیرا قبلاً گوشیهایی با پردازنده اسنپدراگون ارائه میداد. برخی از برجسته ترین دستگاههای هواوی در این زمینه شامل سری نوا ، نکسوس 6P و سری Y7 2019 هستند.
اگر Qualcomm از ایالات متحده چراغ سبز بگیرد و MediaTek نتواند به موقع مجوز لازم را دریافت کند، احتمالاً هواوی از سیلیکون Snapdragon در گوشیهای پرچمدار خود استفاده میکند.
از طرفی حرکت به سمت سیلیکون کوالکام نیز میتواند به عنوان اقدامی توسط هواوی برای دلجویی از دولت ایالات متحده تلقی شود و به طور بالقوه دریچهای برای محدودیتهای کمتر باز شود.
رییس شرکت هواوی در گفتگو با Android Authority در پاسخ به این سوال که آیا استفاده از سیلیکون اسنپدراگون در گوشیهای شاخص خود امکان دارد یا خیر، گفت: “همانطور که قبلاً گفتیم، ما مایل به شراکت با شرکتهای ایالات متحده از جمله کوالکام هستیم”
دیدگاهتان را بنویسید