شیائومی از جمله سازندگان چینی است که در طی چند سال اخیر رشد بسیار سریعی را تجربه کرده است. این کمپانی محصولات خود را با مشخصات فنی خوب و قیمتی ایده آل روانه ی بازار کرد که همین دو مشخصه، اصلی ترین دلایل موفقیت این کمپانی در بازار گوشی های هوشمند بودند و این کمپانی تبدیل به یکی از 5 سازنده ی برتر تلفن های همراه تبدیل شد. اما یکی از مشکلاتی که کمپانی شیائومی همواره با آن دست و پنجه نرم کرده است، ضعف در تامین قطعات و تامین نیاز بازار بوده است و در حالی که اکثر مواقع تولید اولیه ی گوشی های شیائومی خیلی زود ناموجود میشوند، مرحله ی بعدی با تاخیر زیادی اتفاق میفتد و همین تاثیر زیادی در آمار فروش کمپانی میگذاشت.
در واقع اصلی ترین زمان فروش گوشی های کمپانی شیائومی فقط در هنگام معرفی و اولین عرضه اتفاق میفتد که این کمپانی مانند بسیاری از سازندگان چینی از سیستم فروش رعد آسا استفاده میکنند و در زمانی بسیار کوتاه، کل موجودی اولیه ی خود را به فروش میرسانند. پس از آن محصولات شیائومی به مدتی نسبتا طولانی در بازار ناموجود میشوند. در همین حین، رقبایی مانند Oppo و Vivo به فروش خود ادامه میدهند که این اتفاق در سه ماهه ی اول سال جاری اتفاق افتاد و دو کمپانی ذکر شده از شیائومی در فروش محصولات خود پیشی گرفتند.
یکی از نگرانی ها و مسائلی که در چند وقت اخیر در مورد شیائومی و طرفدارانش وجود داشته ، این است که چرا Lei Jun، مدیر عامل کمپانی خود را به عنوان سرپرست بخش تامین قطعات و موجودی نیز معرفی کرده است و بسیاری بر این باور بودند که که ایشان در حال سوء استفاده از مقام شخصی خود در کمپانی است . اما به نظر میرسد، آقای Jun در این بخش نیز بسیار موفق عمل کرده است و به خاطر تدابیر صورت گرفته، آمار فروش محصولات کمپانی خیلی زود افزایش یافته است.
روز گذشته عضوی از اتحادیه ی گوشی های هوشمند چینی در شبکه ی اجتماعی Weibo گزارشی را منتشر کرده است که نشان از افزایش فروش گوشی های هوشمند شیائومی دارد. طبق این گزارش، شیائومی موفق شده است که در سه ماهه ی دوم سال 2016، هر ماه به طور میانگین حدودا 6 میلیون گوشی هوشمند را به فروش برساند که آماری چشمگیر است. این میتواند خبر بسیار خوبی برای طرفداران کمپانی باشد و امید داشته باشند که از این پس محصولات شیائومی پس از معرفی نیز در بازار موجود باشند. کمپانی در آستانه ی معرفی دو گوشی مهم Xiaomi Mi5S و Xiaomi Mi Note 2 است بعید به نظر میآید که کمپانی با اشتباهی که در مورد Xiaomi Mi5 انجام داد و به فروش کمپانی آسیب جدی زد را تکرار کند. پرچمدار فعلی شیائومی خیلی زود پس از چند روز ابتدایی معرفی در بازار موجود شد و برخی در این میان با به راه انداختن بازار سیاه، پرچمدار شیائومی را با قیمتی بسیار بیشتر از قیمت واقعی به فروش رساندند. در صورتی که کمپانی موفق شده باشد که مشکل تغذیه ی بازار را برطرف کرده باشد، احتمالا از این پس شیائومی با دست پر تری وارد بازار خواهد شد.
آفرین شده جزء بهترین 5 سازنده گوشی دنیا:x خیلی خوب پیشرفت کرده واقعا:-bd
من شیائومی دارم
هنوز واسه هیچکدوم از گوشیاش اندروید ۶ نداده:smiley0