هفته گذشته در جریان یک تیراندازی در دبیرستانی در فلوریدای آمریکا 17 نفر کشته شدند. با وجود تاسف بار بودن ماجرا اما این داستان چندان برای مردم این کشور ناشناخته نیست. در سال های گذشته بارها و بارها اتفاقات مشابهی رخ داده و افرادی به ظاهر عادی در زندگی اجتماعی خود به ناگاه به جانیانی خطرناک تبدیل شده اند که جان افراد بی گناه بسیاری را گرفته اند. در این موارد همواره انگشت انتقادات رسانه ها به سمت قوانین مربوط به آزاد بودن خرید اسلحه توسط مردم عادی در آمریکاست. بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند آزاد بودن استفاده از اسلحه باعث شده ابزارهایی بسیار خطرناک که تقریبا در همه کشورهای جهان تنها در اختیار نیروهای نظامی و امنیتی است و استفاده از آنها نیز می تواند تبعات سنگینی برای حتی مامورین انتظامی داشته باشد به راحتی در اختیار مردم عادی قرار گیرند. با این حال هیچگاه رسانه ها نتوانسته اند لابی شرکت های تولید کننده سلاح را شکست دهند و طرح های ممنوعیت فروش اسلحه به مردم عادی همیشه محکوم به شکست بوده اند. اما حالا یکی از سیاستمداران آمریکا با وارونه جلوه دادن حقیقت قصد دارد از کمپانی های اسلحه سازی حمایت کند.
میت بوین، فرماندار کنتاکی، در مصاحبه ای که هفته گذشته در یک برنامه تلویزیونی انجام داد به راحتی اعلام کرد “آزاد بودن فروش سلاح دلیل بروز حوادثی مانند کشتار در فلوریدا نیست” و در عوض این بازی های ویدئویی هستند که باعث ترویج خشونت برای کودکان می شوند. به گفته او وقتی بسیاری از افراد در سنین پایین با بازی های ویدئویی همراه می شوند خشونت در آنها نهادینه خواهد شد و در نهایت می تواند منجر به بروز اتفاقاتی نظیر آنچه هفته گذشته در فلوریدا رخ داد شود. با این حال فرماندار کنتاکی علاقه ای به توجه کردن به این نکته ندارد که مشغول شدن به بازی های ویدئویی حتی در خشن ترین حالت خود بسیار دوستانه تر از داشتن یک سلاح واقعی با گلوله های واقعی در خانه است و با افزایش آگاهی های عمومی بسیاری از والدین به بازی هایی رایانه ای که کودکانشان به آنها می پردازند توجه نشان می دهند. حتی فروش بازی های ویدئویی با توجه به رده بندی سنی بسیار سختگیرانه ای که برای آنها اجرا می شود در بسیاری از کشورهای جهان به کودکان و افرادی که شرایط سنی لازم را ندارند ممنوع است. با این وجود سیاستمدارانی مانند میت بوین و نظیر آن که رانت های کلانی از تولید کنندگان سلاح دریافت می کنند و به نوعی قدرت خود را مدیون حمایت های مالی آنها هستند تلاش می کنند پس از بروز هر فاجعه ای مانند کشتار 17 فرد بیگناه در فلوریدا به سرعت به تطهیر این شرکت ها بپردازند تا مانع از ایجاد موجی برای ممنوع کردن فروش سلاح و در نتیجه کاهش درآمدهای این ابرشرکت ها شوند. به نظر می رسد تا زمانی که چنین شرایطی وجود دارد هیچگاه نباید در انتظار اتفاقی خوش برای جلوگیری از مرگ انسان ها و افزایش قدرت این تجارت عظیم بود.
بازی های کامپیوتری خشن کلا فقط حیجان داره و حالش تو اینه که آدرنالین خون رو به طرز وحشتناکی بالا میبره مثلا من خودم قبلا بازی مورتال کامبت یا بازی فوتبال پس یا فیفا یا کلا بازی های رقابتی که انجام میدادم صدای ضربان قلب خودم رو میشنیدم اما یه نکته لازمه که بگم در رابطه با اینکه این بازی ها در واقعیت آدم رو خشن میکنه یا نه من با تجربه ای که کسب کردم هر چی خشونت و کتک کاری داشتیم فقط همون موقع بازی بود که برای هم کر کری میخوندیم و بیشترش هم به خاطر مسخره کردن حریف بحث و دعوا درست میشد اما بعد از تموم شدن بازی چند دقیقه بعدش همه چیز عادی میشد حالا اینکه آیا اون خشمگین شدن در حین بازی به خاطر باختن از حریف یا باختن از هیولا توی بازی یا هر چیزی یک انسان رو وادار میکنه که یک اسلحه واقعی بر داره و بره 17 تا آدم بی گناه رو قتل عام کنه حرف مسخره ای هست در واقع باید بگم اون آدم فکر نمیکنم تو عمرش اصلا بازی کامپیوتری دیده و این نوع آدم ها بیشتر در محیط های خشن و خلاف بزرگ شدند یا حتی ممکنه دچار اختلال روانی چیزی بوده که همچین کار وحشتناکی کرده چون اگه اینجوری بود که من خودم الا jigsaw نقش اصلی فیلم اره بودم .
:smiley3 یه مسلمون تو عمرش حتا با زن حرف هم نزده بد و کله احساساتش مرده بعد میاد واسه یه جاییش ازدواج میکنه بعد میبینن هیچ احساسی نسبت به هم ندارن و خیلی خشکن و چیزی واسه گفتن ندارن بعد میرن طلاق . واقعا اعتیاد و ماهواره خیلی قانع کنندن =)) اگه قرار بود بازی ویدیویی خشونت بیاره من الان هیتلر یا سایپا چیزی بودم B-)
یکی بگه عقده ای چرا چرت میگی:smiley0 کلا بعضیا تا چیزی میشه میگن تاثیر گیمه در صورتی که هیچ ربطی نداره واقعا، برعکس خیلیم خوبه، همین کنتاکی عقب مونده اگه توی سنش بازی میکرد یا بازی های به اصطلاح بعضیا خشونت آمیز تجربه میکرد نمیومد چرتو پرت بگه:l
تو ایران هم دلایل طلاق بیکاری اعتیاد شبکه های ماهواره ای است