بهترین گوشیهای هوشمند امروزی از لحاظ شارژدهی باتری بیشتر از دو روز دوام نمیاورند، به همین دلیل پس از اتمام شارژ، بسیاری از کاربران علاقمند به انتظار طولانی مدت برای شارژ مجدد دستگاه نیستند. اگر چه سرعت شارژ گوشیهای امروزی به طور قابل توجهی افزایش یافته اما باتریهای پر ظرفیت بعضا هنوز زمان زیادی میبرند تا دوباره شارژ شوند. با این حال با ترفندهایی میتوان بالاترین سرعت ممکن شارژ را تجربه کرد. در این مطلب قصد داریم به مفیدترین این ترفندها اشاره کنیم. همراه ما باشید.
گوشی خود را حین شارژ خاموش کنید
یکی از مفیدترین کارهایی که میتوانید برای افزایش سرعت شارژ گوشی خود انجام دهید این است که دستگاه را خاموش کرده و سپس به شارژر وصل کنید. با این حال فعالیتهایی که گوشی حتی در زمان بیکاری و خاموش بودن صفحه انجام میدهد متوقف میشوند و باعث میشود سرعت شارژ باتری افزایش یابد. این فعالیتها مانند بار سنگینی بر روی یک واگن هستند که سرعت حرکت آن را کاهش میدهند. هر چقدر از این بار کم کنیم، سرعت واگن افزایش مییابد. پس وقتی گوشی را برای شارژ خاموش کنیم، تمام انرژی که وارد گوشی میشود، صرف شارژ باتری میشود نه چیز دیگر.
حتما از پریز برق استفاده کنید
گاهی اوقات دیده میشود کاربران برای شارژ گوشی خود از پورت USB لپ تاپ یا کامپیوتر استفاده میکنند. یکی از کندترین راههای شارژ باتری را در این حالت تجربه میکنید. توان خروجی یک پورت USB بسیار کم است پس نباید در این حالت انتظار شارژ با سرعت بالا داشته باشید. به همین دلیل اکیدا توصیه میشود از آداپتور دیواری و اتصال آن به پریز برق استفاده کنید. در واقع پریز برق بهترین و سریعترین منبع انرژی برای شارژ باتری گوشی هوشمند شماست.
قید شارژ بیسیم را بزنید
شارژ وایرلس یا بیسیم یکی از تکنولوژی های جالب و جذابیست که به عنوان یک آپشن ویژه بر روی گوشیهای هوشمند قرار گرفته است. در این حال از شر کابل خلاص میشوید و برای شارژ دستگاه در طول شب گزینه بسیار خوبی است اما از لحاظ سرعت، یکی از بدترین گزینههاست. سرعت شارژ در شارژرهای وایرلس بسیار پائینتر از شارژ با کابل شارژ است. ضمنا جالب است بدانید مصرف برق توسط شارژرهای بیسیم با وجود سرعت پائینتر در شارژ، بیشتر است. شب تا صبح که شما در خواب هستید و از آنجایی که شارژ کامل باتری با یک شارژر بیسیم حدودا 8 ساعت طول میکشد زمان مناسبی برای استفاده از شارژر بیسیم است اما اگر عجله داشته باشید، باید قید این نوع از شارژ را بزنید.
از شارژر فست استفاده کنید
مهمترین کاری که میتوانید برای افزایش سرعت شارژ باتری استفاده کنید این است که حتما از کابل و آداپتور سازگار با فناوری شارژ سریع یا به اصطلاح فست شارژ استفاده کنید. فناوریهای شارژ سریع در بازار گوناگون هستند و هر کمپانی استاندارد خاص خود را ایجاد کرده است. تفاوت میان استانداردها چندان زیاد است و هدف همه آنها، کاهش زمان شارژ باتری است.
کوالکام، سامسونگ، وان پلاس، اوپو و غیره همگی از جمله سازندگانی هستند که فناوری شارژ سریع اختصاصی خود را دارند. اما رایجترین آنها، فناوری Quick Charge کمپانی کوالکام است که تقریبا همه گوشیهای مجهز به چیپستهای اسنپدراگون از این فناوری پشتیبانی میکنند. چندین نسخه از این فناوری تاکنون معرفی شده که Quick Charge 5 آخرین نسخه آن است که در سال 2020 معرفی شد. برای استفاده از فناوریهای شارژ سریع، علاوه بر پشتیبانی دستگاه، کاربر حتما باید از آداپتور و کابل مناسب استفاده کند. سازندگان در داخل جعبه اکثر گوشیهای خود شارژر استاندارد قرار میدهند اما بعضی از مدلهای جدید ممکن است با شارژر فست عرضه نشوند. در این شرایط لازم است کاربر به صورت جداگانه فست شارژر را تهیه کند.
آلییییی
چرا این همه دیدگاه نامربوط به این پست رو تایید کردید نمیدونم .
اما در مورد این پست باید بگم چیزایی که اعلام کردید رو همه میدونن یه چیزی بگید اطلاعات ما بیشتر بشه
من قصد دارم یک ویندوز اختساسی طراحی کنم
برای شروع این چه تخصصی نیاز
و ایا تکنلوژی خاصی می خواد ؟
و یعنی مثل انیشن میشه طراحی کرد و اگر با ابر رایانه پردازش بشه نیاز تا طراحی دقیق بشه
مبارکه دوست عزیز، در ایران هیچ تخصص و تکنولوژی نیاز نداره؛ برای ساخت یک سیستم عامل اختصاصی کافیه یک اسم فارسی انتخاب کنید و روی پاکت DVD ویندوز 10، اون اسم فارسی خودتون رو پرینت بگیرید به عنوان سیستم عامل بومی خودتون به بازار عرضه کنید.
اما اگر قصدتون از ساخت و طراحی یک سیستم عامل، واقعا ساختنش باشه، اولین قدم اینه که به خارج از کشور برید و تحصیلات عالیه در زمینه برنامه نویسی، نرم افزار، و سخت افزار رو آموزش ببینید و در طی مسیر زندگیتون ببنید آیا میتونید در ذهن خودتون تجسم کنید یک سیستم سخت افزاری فرضی رو با سیستم نرم افزاری فرضی که خودتون بسازید رو اجرا کنید و سپس اون ایده رو عملیاتی کنید. ولی راه اولی که خدمت شما گفتم هم سریعتره، و هم از زمان ویندوز پارسا 99 تست شده و جواب میده.
مرررررسیی جواب خداوکیلی من شیفته ادبیاتتونم آقا آرمین
به نظرم اگه قبلش رو املا، نگارش و دستور زبان فارسی تون کار کنید شاید نتیجه بهتری بگیرید. ایشالا که موفق باشید.
با هر زبانی که رابط گرافیکی و دستورات اجرایی داشته باشه می شه سیستم عامل ساخت یعنی با جاوا اسکریپت هم میشه
هرموقع مهارت کدنویسیت که ربطی به یادگیری زبان برنامه نویسی نداره به سطحی برسه که بتونی توی 1 هفته بازی ماین کرافتُ بسازی اون موقع می تونی یک شرکت بزنی و بیست نفرُ استخدام کنی و یک سیستم عامل شخصی بسازی
که توی ایران عمرا بتونی به همچین سطحی از مهارت برسی چون علمش نیست و باید بری خارج از کشور یه 2 سال با روزی چهارساعت تمرین آموزش ببینی یا اینکه دوازده یا سیزده سال حدأقل روزی 6 ساعت خودآموزی کنی
می دونم حرفت از روی جو گیری هست
مگه شوخی سیستم عامل ساختن که هرکی پاشه واسه خودش بسازه
هیچ زبان برنامه نویسی گرافیک نداره همشون کتاب خانه ای هستند یعنی اگر بخوای یک سیستم عامل اختصاصی بسازی باید میلیون ها دلار و چندسال زمان هزینه کنی
بجای این کار آقای ابیشی هم گفتن می تونید همین ویدنوز ده یا 7 رو بگیری شخصی سازی کنی و بندازی روی dvd و یک برچسب نامتو روش بزنی و بنویسی سیستم عامل ایرانی کاری که بعضی از شرکت های ایرانی انجام دادن
اختصاصی
واقعا ممنونم ازتون
نمیدونم اگه این پست نبود کی میفهمیدم شارژر فست سریعتر شارژ میکنه
ویندوز??? اینجا مال اندرویده