امنیت همیشه موضوعی مهم و کاربردی برای کاربران تلفن های هوشمند به حساب می آید. با گسترش استفاده از موبایل ها و اضافه شدن امکانات جدید به این دستیارهای هوشمند، توجه عده زیادی به آنها جلب شده که دوستان هکر و سارق نیز بخشی از آن را تشکیل می دهند. مطمئنا خیلی از ما اطلاعات حساسی را روی دستگاه هایمان ذخیره می کنیم. این اطلاعات از تصاویر و متن های شخصی گرفته تا رمزهای عبور حساب های بانکی و مواردی اینچنینی را شامل می شوند و محافظت نکردن از آنها در برابر هکرها می تواند عواقب بسیار خطرناکی داشته باشد. درست به همین دلیل است که کمپانی های بزرگ در حوزه امنیت، هر ساله نرم افزاراهای اختصاصی خود را برای پلتفرم های موبایل و به ویژه اندروید هم ارائه می کنند. شاید فکر کنید اینجا هم مانند دنیای PC کمپانی هایی مانند بیت دیفندر، کسپرسکی یا ESET حرف اول را می زنند اما این طور نیست. در واقع برترین برنامه های آنتی ویروس دنیای اندروید می توانند حسابی شما را سورپرایز کنند! در ادامه با سخت افزار همراه باشید با معرفی برترین اپ های آنتی ویروس برای اندروید در سال 2015.
AV-Test یکی از معتبرترین مراجع برای بررسی ابزارهای امنیتی ارائه شده برای گجت های دیجیتال و همچنین رایانه ها است. این وب سایت هر یک ماه در میان آماری از برترین نرم افزارهای موجود منتشر می کند که به عنوان مرجعی برای انتخاب بسیاری از کاربران در سراسر دنیا شناخته می شود. در آخرین گزارشی که توسط این سایت منتشر شده و مربوط به ماه گذشته میلادی است، در کمال تعجب برنامه AhnLab V3 Mobile Security در صدر جدول قرار دارد و بر اساس بررسی های انجام شده، قادر است 100 درصد از آخرین malware های اندرویدی را تشخیص دهد. همچنین کاربردپذیری آن نیز توانسته بالاترین امتیاز را کسب کند تا با وجود حضور رقبای قدرتمند، این برنامه در مقام اول بهترین آنتی ویروس های سال 2015 جای بگیرد. Bitdefender Mobile Security، ESET Mobile Security و باز هم با تعجب فراوان G DATA Internet Security از دیگر برنامه های آنتی ویروس مخصوص اندروید هستند که امتیاز مشابهی با AhnLab دریافت کرده اند و برنامه هایی نظیر Baidu Mobile Security، Kaspersky Lab Internet Security و Cheetah Mobile Clean Master در رده های بعدی قرار گرفته اند.
سلام
واقعا از بحث های بی پایه و اساس دوستان خیلی متعجب شدم، بهتر نیست بجای توهین به این سایت و ادعای اینکه ناشر در معرفی آنتی ویروس اشتباهی مرتکب شده است کمی وقت بگذارید و به وب سایت Av_Test آندروید ۲۰۱۸ سری بزنید تا بهتر قضاوت بفرمائید، مگر میشود رتبه بندی و قابلیت یک نرم افزار را با خواست خودمون تغییر بدهیم، امکان دارد بگوئیم کسپرسکی یک آنتی ویروس بد است در حالی که همین چند سال گذشته در مقام بهترین ها بوده یا همین آنتی ویروس ahnlab v3 که با تشکر از این سایت واقعا مفید که دقیقا با مراجعه به این وب سایت رسمی اون رو یک انتخاب خوب معرفی کرده،
طیف وسیع این اخبار و دروغ پردازی خود شما هستید!
تمامی کمپانی ها AV-Test
AV-C
Isca Lab
Weast Coast
تمامی وبسایتهای Pc-Mag
Top ten
C-net
SoftPedia
…
دارن این برنامه هارو تایید میکنن بعد دیسنا (با اون لحن تند و بی منطقش) به نظرت معتبرتره یا این همه کمپانی معتبر دیگه؟؟
مردم رو چی فرض کردین شما؟
دیسنای عزیز
صحبت مجموعه شما در رابطه کیفیت و صحت عملکرد شرکت هایی که انتقاد نموده اید فاقد پایه و اساس محکم است. داستان کاربر نهایی از شرکت های بزرگ جداست، موردی که شما بارها آن را مخلوط نموده اید و به رغم توضیح دقیق نویسنده، اسرار بر آن می ورزید. از طرفی، با وجود جنگ سرد میان روسیه و آمریکا، طبیعی است هر سمت راهکار خود را داشته باشد.
اگر آنتی ویروسی از مسیر قانونی تهیه شود، فاقد ادعاهایی است که مجموعه شما بر آن اصرار می ورزد. از طرفی، هیچ مجموعه معتبر و پایبند اصولی هرگز مجموعه ای دیگر (منظور شرکت های امنیتی مورد بحث) را با ادبیاتی که در وب سایت شما جاری است تخریب نمی کند، حتی اگر دلایل موجهی برای آن باشد. این بحث از نظر بنده ضرورتی بر ادامه ندارد و بایستی خاتمه یابد.
دوستان عزیز و گرامی
دو مورد را باید به شما عرض کنم یکی اینکه وب سایت سخت افزار یک وب سایت مستقل است و وابسته به ماهنامه نیست که شما در تیتر خود ماهنامه را وارد کرده اید. در مورد دیگر هم شما در کل بازهم به موارد خودتان استناد کردید و ما را متهم به ارائه اطلاعات غلط. به نظرم کمی رعایت انصاف را بکنید.
موفق باشید
سلام .
سوالات و موارد مبهمی که آقای یوسفی زاده مطرح نمودند در همان بخش کامنتهای یادداشت دیسنا پاسخ داده شده .
لینک ([url]”http://www.disna.ir/post/5436″[/url])
با توجه به طیف وسیع اخبار و اطلاعات نادرستی که در رسانه های فارسی منتشر میشود ، امیدواریم همه فعالان حوزه فناوری اطلاعات مخصوصآ فعالان رسانه ای در انتشار مطالب در حوزه امنیت فناوری اطلاعات و آنتی ویروسها دقت بیشتری را به خرج دهند .
موفق باشید .
همه یادداشتهای دیسنا به همراه منابع و مستندات و مدارک معتبر و موثق منتشر شده و می شود .
پس برای اظهار نظر درباره دیسنا و حتی شرکت دورانتاش براساس مدارک و مستندات صحبت نمائید .
با تشکر
دیسنا
با شما موافقم
دوست گرامی، در کامنت های قبلی هم عنوان شد که اگر از گارتنر و IDC منبع دارید به صورت عمومی برای همه مخاطبان سایت منتشر کنید تا استفاده کنند. صرف اسم بردن از یک وب سایت دلیلی بر موجه بودن انتقاد نیست. موفق باشید
مرسی دوست عزیزم
واقعیت هیچ کس بی عیب نیست و داشتم همفکری عالی ترین کار است. البته باید همیشه احترام را رعایت کنیم.
مرسی
سلام آقای یوسفی زاده .
مقالتون رو مطالعه کردیم و 2 نکته به ذهنمون رسید که خدمتتون عرض کنیم .
– اون 3 شرکت بیت دفندر و کسپرسکی و eset نه تنها در بخش PC ، بلکه در بخش آنتی ویروسهای Network و Mobile هم جایگاه خاصی در بازار آنتی ویروس ندارن .
شما رو به مطالعه گذارشات IDC و Gartner و اخبار دیسنا دعوت میکنم .
توجه داشته باشید هر 3 شرکت خصوصی ( Private Company ) هستن و اطلاعات و آماری که میدن توسط منابع سوم قابل تائید نیستن .
مخصوصآ کسپرسکی که سابقه کلاهبرداری و انتشار اخبار و گزارشات و آمارهای نادرست و کذب داره .
– ESET هم که از ترس مهاجرت مشتری هاش به آنتی ویروسهای شرکتهای معتبر ، حدود 2 ساله که آدرس وبلاگی دیسنا رو به عنوان سایت مخرب بلاک کرده .
– حتی اگر فرض کنیم شما براساس سایت AV-TEST اقدام به تهیه گزارشتون کردین ، باز نام چند ضد ویروس دیگه رو سانسور و حذف کردین .
امیدواریم تلاش شما در جهت ارائه اطلاعات مفید و معتبر به کاربرها باشه و راهی که نویسندگان و خبرنگاران حوزه فناوری مخصوصآ در عصر ارتباط و دنیای اقتصاد و ایتنا و … رفتن رو نروید .
موفق باشید .
دیسنا
همه جای دنیا .تمام 6.5 میلیارد نفر دنیا میدونن که بطور کلی دو ضد ویروس کسپر اسکای و بیت دفندر بهترین هستند الا شما.:emoji0
دیسنا منبع معتبری نیست,یک بار سربه این سایت بزنید و نحوه نگارش کودکانه و توهین آمیز آن را ببینید متوجه میشوید.
این بنگاه خبرپراکنی نه تنها به کاسپرسکی و شرکا بلکه حتی به بیت دیفندر ایست و دیگر شرکتها هم به صورت افسارگسیخته تهاجم میکنند!
حتی اقدام به توهین به خبرگزاری تابناک,مرکز ماهر,افتانا,و هزاران نهاد خبری دیگر نیز میکنند.
من مانده ام چطور همچنان وقیحانه لفاظی و خبر پراکنی میکنند!
بحث دوم همکاری این شرکت با کمپانی غربی آمریکایی مکافی و سیمانتک هست همان ها که ایران و کاربران را بدون منطق مسدود و بلاک کردند.
این هم نماد اعتماد دورانتاش!
نیما جان از دست اندرکاران دیسنا می باشند:smiley4
من جای مدیر سایت بودم جوری دسترسیت رو به سایت قطع میکردم که نوادگانت هم نتونن دوباره بیان اینجا تا برن همون جای که جناب پرولفسور اطلاعات دقیق و موثق میگیرن اخبار رو دنبال کنن 🙂
شرکت های IBM و Cisco جزو رایانه های کاربران خانگی به حساب میان؟ تو هیچ جا از متن نیومده که ناسا از bit defender total security برای سیستماش استفاده میکنه. درباره گارتنر و IDC هم اگر اطلاعاتی دارید برای همه کاربرای وب سایت منتشر کنید که استفاده کنند
لینکتون رو برای ی موسسه فعال تو حوزه امنیت اطلاعات میفرستم . خودشون باهاتون تماس میگیرن .
بهر صورت قصد من توهین نبوده و نیست . و امیدوارم شما هم سعی کنید اطلاعات معتبر در اختیار کاربرها و خوانندهاتون قرار بدین .
فکر میکنم دوست عزیزم محمد یوسفی زاده جواب شما را دادن. باز هم عرض می کنم بنشین و بتمرگ هر دو یک معنی را می دهند. فضای اینجا علمی است و نه فضای تحکم و دستور و توهین پس اگر حرفی یا مطلبی یا حتی انتقادی دارید لطفا با احترام به زحمات دوستانتون عرض کنید چون این عزیزان برای شما این مطالب درج می کنند و مطمنا هم مطلبی ممکن است دچار خطا هم باشد. اما ذکر الفاظی نامرتبط و خطاب کردن دیگران با این اوصاف نه در شان شما است نه کاربران سخت افزار نه بچه های مجموعه. شما اگر اطلاعت بهتری دارید در اختیار ما بگذارید ما هم حتما به آنها توجه خواهیم کرد ولی توهین جز کوچک کردن خودتان هیچ تاثیر دیگری ندارد. موفق باشید
منبع ؟
میدونین شرکتهای Cisco – IBM – VMware – Citrix – HP – DELL و …. از تکنولوژی های چه آنتی ویروسهایی تو محصولاتشون استفاده میکنن ؟
بد نیست سری به سایت موسساتی مثل گارتنر و IDC هم بزنین .
اون سایتهایی که شما گفتین نه تنها معتبر نیستن ، بلکه سابقه انتشار مطالب نادرست و اشتباه رو دارن .
تمایل داشته باشین مواردی رو خدمتتون عرض میکنم .
آقا مهدی عزیز از شما به عنوان ی رسانه فناوری اطلاعات انتظار میره اطلاعات معتبر و مفید و موثق در اختیارهای کاربرها قرار بدین .
هر چند امروزه متاسفانه اکثر رسانه های فعال تو حوزه فناوری اطلاعات در بخشهایی مانند امنیت اطلاعات و آنتی ویروسها خواسته یا ناخواسته دارن اطلاعات نادرست و نامعتبر به کاربرهای ایرانی و خوانندهاشون میدن .
خبر هم ظاهرآ توسط شخص دیگری بجزء شما نوشته شده . ایمیلشون رو بدین تا اطلاعات خوبی درباره آنتی ویروسها حضورشون بفرستیم .
بر خلاف ادعای شما مبنی بر اینکه نقد (!) شما ربطی به منبع نداره باید بدونید هر حرفی باید مدرک داشته باشه تا مورد قبول واقع بشه. علاوه بر av-test که توی متن ذکر شده موارد زیر هم مربوط به av-comparatives و top ten reviews هستند که اگه دقت کنید می بینید در هر دوی اونها باز هم بیت دیفندر و کسپرسکی رتبه های اول و دوم رو دارند. شما که شرکت های بزرگ و معتبر رو میشناسید و تو این حوزه اطلاعات کامل دارید لطف کنید برای ادعایی که دارید سند نشون بدید.
ضمنا اگر استفاده از عبارت “چرت و پرت نوشتن” از دید شما مودبانه به حساب میاد ما حرفی نداریم
خیلی خوبه شما به فکر ارائه اطلاعات صحیح و درست و معتبر به کاربرها باشید .
منبع ؟ کدوم منبع ؟ منظورتون av-test هست ؟ چون منبع دیگه ای رو نزدین .
چیزی که شما نوشتین و من نقدش کردم ربطی به منبع نداره .
شما گفتین تو حوزه PC اون 3 تا ضد ویروس حرف اول رو میزنن !!!!
شما که شرکتهای بزرگ و معتبر و پر فروش آنتی ویروس رو نمیشناسین و تو این حوزه اطلاعات ندارید یا اطلاعاتتون درست نیست . خوبه اول برید مطالعه و تحقیق کنین و بعدش مطلب روی سایتتون بزارید .
درسته ؟
راستی خیلی مودبانه نقد کردم .
دوست عزیز ادب مرد به ز دولت اوست!
شما لطفا قبل کامنت گذاشتن در مورد لحنی که دارید تایپ می کنید بیشتر فکر کنید. ضمنا ما داخل متن منبع این مطلب ذکر کردیم و به آن استناد کردیم و این مطلب را از خودمان در نیاوردیم که مورد الطاف شما قرار می گیریم. حالا اگر مطلب با عقاید شما متفاوت است شما ببخشید از این به بعد حتما با شما چک خواهیم کرد!
شما هم مثل بقیه رسانه ها زدین به چرت و پرت نوشتن درباره آنتی ویروسا
کجای دنیا پی سی کسپرسکی و بیت و نود32 حرف اول رو زدن ؟!!!!!
هر سیستم عاملی که بیشتر مورد استفاده قرار گیرد احتمال اینکه بیشتر مورد حمله هکرها و ویروس نویسها قرار گیرد بیشتر میباشد !!! :smiley1:smiley1
من بیت اورجینال دارم وخیلی ازش راضیم