با وجود اینکه همیشه گوشی های پرچمدار در بازار با سر و صدا و در مراسمی اختصاصی معرفی می شوند، در عمل گوشی های اقتصادی هستند که با استقبال گسترده تری از سمت کاربران مواجه می شوند. چرا که اصولاً این گوشی ها به دلیل قیمت معقولی که دارند می توانند در اختیار قشر وسیعتری از جامعه قرار بگیرند. گوشی Honor 7C یکی از جدیدترین گوشی های آنر است که در ماه می سال 2018 به صورت رسمی معرفی شد. اگر بخواهیم این گوشی را در یک جمله برای شما توصیف کنیم، باید بگوییم که آنر 7C ارازن قیمت ترین گوشی بازار با دوربین دوگانه خواهد بود، اما مسلماً با یک جمله نمی توان تمامی مزایا و معایب یک گوشی را عنوان کرد. پس در ادامه مطلب با بررسی تخصصی گوشی Honor 7C با ما همراه باشید.
طراحی
آنر تمرکز خود را در بخش طراحی این گوشی بر این موضوع گذاشته است که در دست گرفتن 7C احساس خوبی به کاربر منتقل کند. طراحی این گوشی کاملاً متقارن است و ظاهر گوشی براق به نظر میاید. در مجموع ضخامت کم آن با لبه های منحنی در دست گرفتن آن را راحت کرده است. ابعاد این گوشی 158.3×76.7×7.8 میلیمتر است و 164 گرم وزن دارد.
بدنه پشتی آنر 7C فلزی است، یعنی یک لایه نازکی از فلز به قاب پلاستیکی آن اضافه شده است. این باعث شده است وزن گوشی سبک باشد و با وجود آن که سایز صفحه نمایش گوشی بالا است، احساس سنگینی در دست را تجربه نخواهید کرد.
با این حال، کیفیت ساخت گوشی بد به نظر نمیاید. دسترسی به کلیدهای پاور/قفل و تنظیم صدا در لبه سمت راستی آسان است. در لبه سمت چپ هم شیار سه گانه قرار گرفته که جایگاه دو سیتم کارت و یک کارت حافظه می باشد.
خبر خوب برای طرفدارای موسیقی هم اینکه که آنر جک 3.5 میلیمتری هدفون را از این گوشی حذف نکرده و در لبه پایینی در کنار بلندگو و پورت microUSB قرار دارد. احتمالاً برای شما هم نبود پورت USB-C در آنر 7C ناامید کننده است، اما خب باید یادآوری کنیم که این گوشی پایین رده به حساب می آید و نباید ازش انتظار مشخصات فوق العاده داشت.
در پشت گوشی اسکنر اثر انگشت قرار گرفته که مسلماً یکی از راه های مطمئن برای احراز هویت بیومتریک است. اما این همه ماجرا نیست. آنر قابلیت Face unlock (باز کردن قفل صفحه با تشخیص چهره) را هم در این گوشی تعبیه کرده است و جالب است بدانید که سرعت تشخیص چهره آن که با ضبط 1024 نقطه مختلف از صورت عمل می کند، بسیار بالا است. آنر مدعی است که سرعت عملکرد آن حتی از Face ID آیفون 10 نیز سریعتر می باشد.
صفحه نمایش
آنر 7C دارای یک صفحه نمایش 5.99 اینچی IPS LCD FullView با نسبت ابعاد 18:9 و تراکم پیکسلی 269 ppi است. آنر حتی برای گوشی اقتصادی خود هم دیگر از نسبت ابعاد 16:9 استفاده نکرده است و این یک نکته مثبت در خصوص این گوشی به حساب می آید. با وجود آنکه حسگر اثر انگشت در پشت تعبیه شده و کلیدهای ناوبری هم مجازی می باشند، حاشیه های این گوشی تا حد ممکن کاهش یافته و بخش بزرگ پنل جلو به صفحه نمایش اختصاص یافته است. نسبت نمایشگر به بدنه این گوشی 76.3 درصد می باشد. در قسمت بالای صفحه نمایش، بلندگو، سنسور مجاورتی و دوربین های سلفی گوشی قرار گرفته اند. در قسمت پایین آن هم تنها لوگوی آنر جای گرفته است.
صفحه نمایش نمایش گوشی واضح و روشن است، اما رزولوشن آن 1440×720 پیکسل (HD+) است و شاید آن انتظاری که این صفحه نمایش با این اندازه دارد را برآورده نکند. البته 7C یک گوشی گرانقیمت نیست و رزولوشن 720p آنقدر هم بد به نظر نمیاید.
منوی Display گوشی آنر 7C تنظیمات نسبتاً کاملی از صفحه نمایش ارائه میدهد. در این منو پس از گزینه تنظیم روشنایی (Brightness)، گزینه Color Mode وجود دارد که در آن شما می توانید نوع رنگ صفحه نمایش را به حالت گرم، سرد و یا رنگ دلخواه خود درآوردید. گزینه Eye Comfort که پیش از این تنها در گوشی های بالارده دیده میشد، در آنر 7C به شما اجازه میدهد با خاموش کردن پیکسل های آبی آسیب کمتری به چشمانتان وارد کنید، البته امکان کم و زیاد کردن شدت نور زرد نیز در این تنظیمات وجود دارد. در بخش Home Screen Style می توان انتخاب کرد که گوشی به حالت استاندارد EMUI باشد و یا مجهز به منوی Drawer که همه برنامه های نصب شده روی گوشی را نمایش میدهد. در بخش Full Screen Display هم می توان انتخاب کرد که کدام برنامه ها به حالت تمام صفحه در گوشی به نمایش درآیند و کدام برنامه ها طبق اندازه استاندار تعیین شده خودشان.
سخت افزار و نرم افزار
در زیر نمایشگر 6 اینچی Honor 7C چیپ ست هست هسته ای اسنپدراگون 450 کوالکام قرار گرفته است که با 2 گیگابایت حافظه رم و 16 گیگابایت فضای ذخیره سازی همراه شده است. البته با وجود شیار جداگانه کارت حافظه امکان افزایش فضای گوشی وجود دارد. چیپ ستی که در گوشی آنر 7C تعبیه شده، یک تراشه پایین رده است که 2 گیگابایت رم برای آن کافی به نظر میرسد. با این وصف نباید انتظار اجرای برنامه ها و بازی های سنگین را در این گوشی داشت. در هنگام باز کردن برنامه ها هم ممکن است یک لگ ملایمی را تجربه کنید، اما به هر حال این چیزی نیست که از یک گوشی اقتصادی انتظارش را نداشته باشیم.
سیستم عامل آنر 7C اندروید 8 اوریو است که با رابط کاربری EMUI شخصی سازی شده و شما می توانید با حذف منوی اپ دراور تم اندروید گوشی را عوض کنید. با وجود آنکه رابط کاربری هواوی باب میل همه کاربران نیست، اما به گوشی آنر 7C امکان اضافه کردن چند ویژگی را داده است. به عنوان مثال در حالت گیمینگ این رابط همه اعلانات را مخفی خواهد کرد تا در زمان بازی پاپ آپ های آزار دهنده بر روی صفحه ظاهر نشود. در هنگام همگام سازی موسیقی امکان این وجود دارد که به طور همزمان گوشی با 9 گوشی دیگر هماهنگ شود و بلندگوهای آنها همزمان موسیقی مورد نظر را پخش کنند.
دوربین
دوربین عقب یکی از جذاب ترین مشخصات گوشی Honor 7C به حساب می آید. با وجود آنکه 7C یک گوشی ارزان قیمت است، اما مجهز به دوربینی دوگانه با سنسورهای 13 و 2 مگاپیکسلی است که با چینش افقی در قسمت چپ بالای گوشی جای گرفته اند. سنسور 2 مگاپیکسلی دوربین برای تشخیص عمق تصویر و تار کردن تصویر پس زمینه استفاده می شود و همانطور که در نمونه تصاویر قابل مشاهده است، عملکرد آن بسیار راضی کننده بوده و توانسته به خوبی پس زمینه تصاویر از سوژه عکس را تشخیص داده و آن را با دقت مناسبی تار کند. به طور کلی مانند همیشه نرم افزار آشنای دوربین گوشی های آنر برگ برنده آن در بخش عکاسی و فیلمبرداری می باشد. امکانات و حالت های عکس برداری و فیلمبرداری به کاربر این امکان را میدهد تا ذوق و هنر خود در این زمینه را به نمایش بگذارد. عملکرد فنی دوربین های دوگانه آنر 7C مطابق با چیزی است که از آن انتظار میرود و در این رده قیمتی می توان آن را بسیار خوب در نظر گرفت.
دوربین سلفی این گوشی از سنسوری 8 مگاپیکسلی تشکیل شده که یک فلش LED آن را در ثبت تصاویر در محیط های کم نور یاری می کند. به طور کلی مانند دوربین اصلی نباید از دوربین سلفی این گوشی نیز انتظار عملکرد خیره کننده داشته باشید. زیرا علاوه بر اینکه استفاده از فلش ترکیب بندی رنگ تصاویر را تا حدی به هم میزند، ثبت تصاویر بدون فلش در محیط های تاریک نیز نمی تواند کیفیت قابل قبولی به همراه داشته باشد. در مجموع عملکرد دوربین های Honor 7C در مواقعی نور کافی وجود داشته باشد، فراتر از حد انتظار خواهد بود، اما در محیط های کم نور نمی توان شاهد عملکرد مشابهی از آنها بود.
باتری
آنر 7C مجهز به باتری ای با ظرفیت 3000 میلی آمپر ساعت است که می تواند در حدود 13 ساعت به صورت آفلاین ویدئو پخش کند و با استفاده معمول تا یک روز و نیم شارژ داشته باشد. ممکن است که روی کاغذ این ظرفیت آنقدر بالا به نظر نیاید، اما با در نظر گرفتن مشخصات این گوشی مشخص می شود که آنر نه تنها ظرفیت مناسبی برای این گوشی اقتصادی در نظر گرفته است، بلکه به لطف این میزان، موفق شده ابعاد و وزن گوشی را در ایده ال ترین حالت ممکن حفظ کند. شاید نکته ناامید کننده ترین موضوع در خصوص باتری گوشی آنر 7C این باشد که یک پورت میکرو USB برای شارژ آن در نظر گرفته است که از قابلیت شارژ سریع نیز پشتیبانی نمی کند. مدت زمان شارژ کامل این گوشی در حدود 2 ساعت است.
جمع بندی
گوشی آنر 7C در بازار ایران با قیمتی در حدود 1,400,000-1,450,000 تومان به فروش میرسد. با در نظر گرفتن اینکه گوشی های پایین رده و اقتصادی در این بازه قیمتی قرار می گیرند، نمی توان از این گوشی انتظار مشخصات و عملکردی خیره کننده داشت. اما به طور کلی آنر 7C با طراحی جوان پسند، دوربینی با کیفیت و سخت افزاری قابل قبول می تواند یک انتخاب مناسب برای افرادی باشد که علاوه بر معیارهایی مانند دوربین، باتری و ظاهر، قیمت گوشی را در اولویت بالاتری قرار میدهند.
8.4امتیاز7.9سخت افزار8.2صفحه نمایش8.1دوربین8.4صدا9.1طراحی8.7باتری8.5ارزش خرید
سلام
دوست عزیز فرمایش شما در مورد نسخههای موجود این دستگاه صحیحه، اما نسخه ای که در اختیار سایت قرار گرفته نسخه 2+16گیگابایتی بود. توی عکسی هم که برای بخش “سختافزار و نرمافزار” گذاشتیم این موضوع مشخص است. بیانصافیه اگر بگید ما فقط بد این گوشی رو گفتیم. بطورکلی توی بررسی گوشی باید به نکات منفی کار هم اشاره بشه تا اگر کاربری قصد خرید داره در جریان قرار بگیرد. ما هم در هیچکدام بررسی این گوشی رو با پرچمدارها مقایسه نکردیم.
ممنون از توجهتون
سلام
نوشتید که 2 گیگ رم و 16 گیگ حافظه در حالی که آنر 7 c با دو مدل 3 گیگ رم 32 گیگ حافظه و 4 گیگ رم و 64 گیگ حافظه موجوده لطفا تصحیحش کنید ، 6 ماهه دارمش عالی کارکرده بازی های سنگینو راحت و بدون لگ اجرا کرده، دوربین خوبی داره به خصوص وقتی زوم میکنیم، ظاهر جذاب و قشنگی داره کیفیت صفحه بالایی داره،. من ازش خیلی راضی هستم تنها ضعفش فقط باتریش یکم ضعیفه که اونم آزار دهنده نیست، سامسونگ با این مشخصات یک میلیون گرونتره فقط به خاطر برند
شما فقط بدی این گوشیو گفتید این گوشی باید با میان رده ها مقایسه بشه نه پرجم دارها، همین گوشی پرجم دار میان رده هاست
لطفا اصلاحاتی که گفتمو انجام بدید
شما که هیچ غلطی نکردین
شما فقط از گوشی داشتین بد میگفتین من این گوشی رو دارم و خیلی راضی هستم فقط اگه میخواین تلگرام نصب کنید ۲تا سیم کارت داخل گوشیتون باشه و غیر این صورت هنگ میکنه
خوشا باغی که تو گل ان باشي ??
سلام, ممنون از مطلبتون ولی کاری که شما کردید رو بهش بررسی نمیگن. شما زحمت کشیدین گوشی رو گرفتین دستتون و هرچی رو که دیدین تایپ کردین. بررسی یک گوشی جدای اینکه اون گوشی یک پرچمداره یا یک میان رده٬ یک کار تخصصیه و این مطلب بیشتر به معرفی این گوشی پرداخته بود نه به بررسیش.
ممنون از زحمت و وقتی که برای این بررسی کردین .
واقعا بررسی تخصصی با توجه به وضعیت بازار و تعدد گوشی ها مفیده .
ای کاش شما هم قبل نوشتن نظرتون کمی وقت صرف میکردین و نظرات قبلی این بررسی را میخوندید
پایین تر هم توضیح داده شد نسخه ای که در اختیار سایت قرار گرفته نسخه 2+16گیگابایتی هست و حتی توی عکس هم این موضوع مشخص شده، شما که انتظار ندارید چیزی که در اختیار ما نیست و صرفاً مشخصاتش در سایت ها ذکر شده بررسی بشه، دارید؟
“در زیر نمایشگر 6 اینچی Honor 7C چیپ ست هست هسته ای اسنپدراگون 450 کوالکام قرار گرفته است که با 2 گیگابایت حافظه رم و 16 گیگابایت فضای ذخیره سازی همراه شده است. البته با وجود شیار جداگانه کارت حافظه امکان افزایش فضای گوشی وجود دارد. چیپ ستی که در گوشی آنر 7C تعبیه شده، یک تراشه پایین رده است که 2 گیگابایت رم برای آن کافی به نظر میرسد. با این وصف نباید انتظار اجرای برنامه ها و بازی های سنگین را در این گوشی داشت. در هنگام باز کردن برنامه ها هم ممکن است یک لگ ملایمی را تجربه کنید، اما به هر حال این چیزی نیست که از یک گوشی اقتصادی انتظارش را نداشته باشیم.”
واقعا این جک خوبی بود!
ای کاش قبل این که یه مقاله نوشته بشه پشتش یه تحقیقی بشه
من فروشگاه دارم و کارمو دوست دارم و همیشه سعی کردم بروز باشم و اطلاعات کافی بدم به مشتریم
برا این حتی برای گوشی هایی مثل این وقت میزارم و مقایسه میکنم تا بتونم بهترین گوشی رو پیشنهاد بدم به مشتری
این گوشی با 3گیگ رم و حافظه داخلی 32 وارد بازار شده و مثل honor 6x که رقابت مستقیمی با y7 prime داشت برای رقابت با برادر وطنی خودش یعنی y7 prime 2018 عرضه شده
سی پی یو قویتر(430 در مقابل 450) + بدنه المینیومی :2مزیت این گوشی نسبت به y7 prime 2018 هست
هر دو این گوشی ها دارای 3 گیگ رم و 32 گیگ حافظه داخلی و پشتیبانی 2سیم کارت +مموری کارت هستن
از لحاظ ظاهری به جز رنگ ابی y7 prime 2018 دقیقا دارای طراحی و شگل و رنگ یکسان هستن(تنها در رنگ ابی y7 prime 2018 شاهد رنگ ابی براق هستیم که بر خلاف مدل های بالا دستی این کمپانی مثل nova 3 e اصلا جنس جالبی نداره و مساعد خط خش می باشد)
سلام.
ممنون از پاسخ شما.
به نظر میاد کلا نسخه ای که دست شما بوده کاملا متفاوت با نسخه موجود در بازار هست.
تصویری که شما از بخش About Phone دستگاه گذاشتید، رزولوشون دستگاه رو 1080 * 1920 نشون میده یعنی Full HD در صورتیکه در متن، شما اشاره به 720 * 1440 کرده اید که برای تلفن بنده هم همان 720 * 1440 می باشد ( +HD ) . اینکه قابلیت Face Unlock براتون فعال نبوده هم جای تعجب داره!
بهرحال موفق باشید.
سلام
ممنون از نظرتون دوست عزیز
تو عکسی که مربوط به بخش سخت افزار گوشی هست می تونید ملاحظه کنید که اون نسخه ای از گوشی که در اختیار ما قرار گرفته 2 گیگابایت حافظه رم داره.. واقعیت اینه که ما هم سایت هایی که اطلاعات این گوشی را منتشر کرده اند را مطالعه کرده ایم، اما به صرف اینکه آنها گفتند 3 یا 4 گیگابایت رم نمیشه منکر آن چیزی شد که در واقعیت در اختیار ما قرار گرفته
اینکه فرمودید چرا اشاره به هشت هسته ای بودن پردازنده نشده به نوعی توضیح واضحات هست و ما قصدمون تو بررسی این نبود که اعداد و ارقام رو ذکر کنیم.
در خصوص قابلیت تشخیص چهره هم متاسفانه نسخه ای که در اختیار ما قرار گرفته بود این امکان را هنوز در اختیار نداشت و آپدیتی هم برای دریافت آن ارائه نشده بود، پس عملاً امکان تست و بررسی آن وجود نداشت.
تیم سخت افزار مثل همیشه برای بررسی این گوشی وقت کافی صرف کرده، اما اگر کمی و کاستی وجود دارد خوانندگان عزیز ما به بزرگی خودشان خواهند بخشید.
ممنون از اینکه نظر خودتون را با ما به اشتراک گذاشتین.
سلام.
تشکر از زمانی که بابت بررسی، تحلیل و نگارش این مطلب نمودید.
من حدود 2 هفته است که این گوشی رو تهیه و استفاده کردم و خواستم نظرم رو درباره این گوشی بگم.
اینکه فرمودید 2 گیگ رم و 16 گیگ حافظه داخلی، فکر نکنم چنین کانفیگی وجود داشته باشه. تا جاییکه بنده اطلاع دارم این گوشی در دو مدل 3 گیگ رم و 32 گیگ حافظه داخلی ( موجود در کشور ما ) و 4 گیگ رم و 64 گیگ حافظه داخلی تولید و عرضه شده است. این درسته که پردازنده این گوشی Snapdragon 450 هست ولی کاش در بررسی تخصصی حداقل اشاره ای به 8 هسته ای بودن، ساختار 64 بیتی، فناوری ساخت 14 نانومتری و … این پردازنده هم می کردید و اینکه این پردازنده یک سر و گردن بالاتر از پردازنده MediaTeck 6750 ( که در خیلی از میان رده ها استفاده میشه) و از لحاظ کارایی نزدیک به Snapdragon 625 و حتی 630 می باشد.
قابلیت Face UnLocker گوشی رو من ازش کاملا راضی هستم، هم سریع هست هم تا اینجا با چهره چندین نفر دیگه هم تست کردم، کاملا موفق عمل کرده ولی در شرایط نوری ضعیف، چهره رو نمیتونه تشخیص بده و قفل رو باز نمیکنه.
بنده چند سال پیش گوشی پرچمدار سونی Z2 رو خریداری و استفاده کردم، به نظرم برای افرادی مثل من که از گوشی یکسری فعالیت های معمول و نرمال مثل وبگردی، شبکه های اجتماعی، نرم افزارهای موبایل بانک، موسقی و تماشای کلیپ رو انجام میدن و دنبال فعالیت های سنگین مثل انجام بازی های روز و سنگین نیستند، این گوشی ( و گوش های همرده و مشابه این گوشی) کاملا گزینه مناسبی هستند. در استفاده های روزمره حدود 60 درصد از حافظه رم استفاده میشه که همچنان 40 درصد ازش قابل استفاده هست.
در کل به نظرم بررسی کامل و عمیقی صورت نگرفته.
شاید بگید یه پایین رده ارزش صرف وقت بیشتری رو نداره. نمیدونم!!!
موفق باشید.
اذیت نمیشی اینقد گوشی های شبیه به هم رو بررسی میکنی؟ :-))