بررسی کارت گرافیک ROG ASTRAL RTX 5080 ایسوس

مقدمه: امروز به بررسی کارت گرافیک ASUS ROG ASTRAL RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition می‌پردازیم که جزو اولین مدلهای RTX 5080 بود که در ایران موجود شد و در حال حاضر گران قیمت ترین گزینه‌ برای گیمرهای حرفه‌ای و همچنین تمام کاربرانی است که برای طراحی و تولید محتوی، می‌توانند از امکانات و فن آوری‌های جدید انودیا بهره ببرند.

باید توجه داشت شرکت ایسوس همزمان با عرضه کارت‌های گرافیک RTX 50 انویدیا، خانواده جدید و بالا رده ROG ASTRAL را به سبد محصولات کارت گرافیک خود اضافه کرده است. بنابراین از این به بعد، ROG ASTRAL پرچمدار کارت‌های گرافیک ایسوس محسوب می‌شود و خانواده کارت‌های گرافیک ROG STRIX به دسته میان رده محصولات ایسوس تنزل پیدا می‌کند. با این تغییر بزرگ، ایسوس می‌تواند تنوع بیشتری در محصولات خود ارائه کند و انتظارات کاربران را در رده‌های قیمتی مختلف، برآورده سازد.

معماری Blackwell، جدیدترین معماری انویدیا برای کارت‌های گرافیک سری RTX 50 است که با استفاده از فناوری ساخت 5 نانومتری، پیشرفت‌های قابل‌ توجهی نسبت به نسل قبلی Ada Lovelace ارائه می‌دهد.

این معماری با افزایش تعداد هسته‌های CUDA و بهبود عملکرد کلی پردازش گرافیکی، تا ۷۰ درصد بهبود عملکرد را به همراه دارد. از ویژگی‌های برجسته Blackwell، استفاده از هسته‌های تنسور نسل پنجم است که عملکرد بی‌نظیری در پردازش هوش مصنوعی ارائه می‌دهند.

این هسته‌ها با پشتیبانی از فرمت‌های عددی مانند FP4 و INT4، پردازش‌های سریع‌تر و بهینه‌تری را ممکن می‌سازند. همچنین،Blackwell  از هسته‌های RT نسل چهارم بهره می‌برد که با استفاده از موتور تقاطع خوشه مثلث‌ها، پردازش هندسه‌های پیچیده را بهبود می‌بخشند و عملکرد رهگیری پرتو Ray Tracing را ارتقا می‌دهند.

در زمینه حافظه، این معماری از حافظه‌های GDDR7 استفاده می‌کند که نسبت به نسل قبلی GDDR6، سرعت انتقال داده‌ها را دو برابر کرده و مصرف انرژی کمتری دارند.

این حافظه‌ها با بهره‌گیری از فناوری سیگنال‌دهی PAM3، سرعت انتقال داده‌ها را افزایش داده و عملکرد پایدارتری را ارائه می‌دهند.

معماری Blackwell همچنین با معرفی پردازنده مدیریت هوش مصنوعی AI Management Processor، وظیفه زمان‌بندی و تخصیص منابع برای عملیات پیچیده هوش مصنوعی را بر عهده دارد و به مدیریت بهینه وظایف پردازش نوردهی، افزایش وضوح عصبی و تولید فریم‌های گرافیکی کمک می‌کند.

در نهایت، انویدیا با معرفی فناوری DLSS 4 در کنار کارت‌های گرافیک سری RTX 50، قابلیت‌هایی نظیر RTX Neural Materials و Text-to-Animation  را ارائه داده است که کیفیت گرافیکی و نرخ فریم بازی‌ها را بهبود می‌بخشند. مهمترین قابلیت فن آوری DLSS 4 که فقط توسط کارت‌های گرافیک RTX 50 پشتیبانی می‌شود، امکان Multi-Frame Generation است که می‌تواند تا 3 فریم مجازی بین فریم‌های اصلی بازی را حدس بزند و بسازد. این موضوع حسابی باعث بهبود نرخ FPS بازی‌ها می‌شود.

به طور کلی، معماری Blackwell با تمرکز بر بهبود عملکرد گرافیکی، پردازش هوش مصنوعی و بهره‌وری انرژی، نسل جدیدی از کارت‌های گرافیک را معرفی کرده است که تجربه کاربری را به سطح بالاتری ارتقا می‌دهد.

بررسی کارت گرافیک ROG Astral RTX 5080 ایسوس:

چیپ گرافیکی GB203 به کار رفته در RTX 5080، بر پایه معماری 5 نانومتری ساخت شرکت TSMC است و 45.6 میلیارد ترانزیستور در خود جای داده است. این کارت گرافیک مجهز به 10752 هسته Cuda (سایه زن یا Shaders)، تعداد 336 هسته Tensor نسل پنجم، تعداد 84 هسته RT، و 112 واحد ROP می‌باشد که همه به 16 گیگابایت حافظه گرافیکی از نوع GDDR7 با رابط 256 بیتی و سرعت 30 گیگابیت در ثانیه متصل شده اند.

کارت گرافیک ROG ASTRAL RTX 5080 16GB ایسوس از نوع اورکلاک شده است و فرکانس بوست GPU آن به حداکثر 2790MHz افزایش یافته تا 173 هرتز قدرت بیشتری را به صورت پیش فرض در اختیار کاربر قرار دهد. میزان مصرف برق این کارت 360 وات است و در حالت اورکلاک مصرف آن نزدیک به 490 وات می‌رسد. بنابراین برای تغذیه مناسب این محصول پیشنهاد ما یک پاور 850 واتی است.

بسته بندی محصول

کارت گرافیک RTX 5080 16GB  ایسوس دارای جعبه ای با تم مشکی و سبز است. برچسب ضمانت الماس رایان ایرانیان نمایانگر گارانتی رسمی‌3 ساله، بر روی آن خودنمایی می‌کند. ویژگی‌ها و خصوصیات مهم کارت گرافیک مانند نسخه اورکلاک شده، استفاده از چهار فن خنک کننده، و پشتیبانی از نورپردازی Aura Sync بر روی آن نمایان است.

در پشت جعبه، اطلاعات تکمیلی شامل استفاده از بدنه تمام فلزی قالب گیری شده Diecast یک تکه، بک پلیت فلزی محافظ، سیستم کولینگ پیشرفته، مدار VRM قدرتمند، سیستم نورپردازی و تشریح خروجی‌های تصویری در پشت جعبه نوشته شده است.

اقلام همراه درون جعبه، شامل دفترچه راهنما، هولدر کارت گرافیک، کیکپ دکمه شیفت کیبورد، خطکش ROG، لوح ROG، و مبدل 16 پین 3 به یک PCIe Gen.5 است.

هولدر همراه گرافیک مشابه هولدر گرافیکی است که پیش از این در مدلهای TUF سری RTX 40 نیز دیده بودیم. کیکپ نیز که طراحی مشابه کارت دارد، بسیار ظریف و زیبا طراحی شده و فنهای روی آن با دست می‌چرخد.

لوح ROG، یک مدالیون فلزی تمام مشکی است که آرم چشم ROG بر روی آن نمایان است.

خطکش 20 سانتیمتری ROG، بیش از آنکه دقیق و یا کاربردی باشد، بیشتر تزئینی است و وجود آن در جعبه کارت گرافیک، احساس خوبی را به کاربر منتقل می‌کند.

ساختار و طراحی محصول:

تمام بدنه کارت گرافیک RTX 5080 16GB  آسترال ایسوس به صورت یک تکه تمام فلزی است. از نظر طراحی، بدنه به رنگ نوک مدادی، اطراف آن به رنگ آلومینیوم و فنها مشکی رنگ است. ابعاد بزرگ، طول 36، عرض 15، و ضخامت آن 7.6 سانتیمتر است. وزن کارت آسترال ایسوس نزدیک به 3 کیلوگرم است.

تعداد 4 فن ضد گرد و غبار با ابعاد بزرگ و عملکردی بی صدا، وظیفه خنک سازی سینک خنک کننده این کارت گرافیک را بر عهده دارند.

این نمای کارت از سمتی که طرف کاربر قرار می‌گیرد. بخش اعظم این سمت را لایه‌های آلومینیوم برج خنک کننده کارت گرافیک فرا گرفته است. ایسوس برای زیبایی هرچه بیشتر، تمام بدنه کولر را به رنگ مشکی درآورده است تا وحدت طراحی در بخش‌های مختلف کارت حفظ شود.

کارت ROG ASTRAL RTX 5080 ایسوس یک کارت 4 اسلاته است، بنابراین اگر برای سیستم خود خرید این کارت را در نظر دارید، حتما برای تهیه کیس مناسب برای تهویه آن نیز، برنامه داشته باشید. این کارت گرافیک تنها با یک کابل 16 پین برق PCIe Gen.5 تغذیه می‌شود.

از بابت نورپردازی، یک تریم باریک سراسری مجهز به چراغهاب LED نورانی ARGB، حاشیه کارت را فرا گرفته است.

در کنار سوکت 16 پین، دو هدر 4 پین PWM مدیریت فن قرار دارد. با کمک نرم افزار ROG Tweak III می‌توانید تا 2 فن را به این هدرها متصل کنید.

کارت گرافیک RTX 5080 16GB آسترال ایسوس مجهز به 2 بایوس مجزا است و یک سوییچ ریز مینیاتوری برای تعویض بین این دو بایوس در پشت کارت قرار دارد. در حالت OC نمودار سرعت چرخش (کرو) فنها بالاتر و در حالت سایلنت نمودار سرعت چرخش فنها پایینتر تنظیم شده است تا صدای کمتری تولید کند.

ایسوس یک چراغ هشدار در پشت سوکت 16 پین قرار داده است. در صورتی که کابل برق 16 پین به صورت کامل تا ته داخل سوکت نرفته باشد، و یا برق به صورت کافی به کارت نرسد، این چراغ قرمز هشدار، به صورت چشمک زن و یا ثابت روشن می‌شود تا کاربر متوجه وجود مشکل در اتصال شود.

تصویر زیر گرافیک، سمتی که رو به روی مادربرد قرار می‌گیرد بدین صورت است، همانطور که مشاهده می‌کنید فضا برای عبور و جریان هوا کاملا باز است.

در صورت نصب کارت گرافیک به صورت ورتیکال، این بخش به دفع بهتر حرارت کارت کمک می‌کند.

این هم نمایی از پشت کارت است که مجهز به یک بک پلیت تمام فلزی زیبا است. ایسوس فن چهارم را در پشت کارت به زیبایی تعبیه کرده است. این فن عملکردی بسیار مناسب و بی صدا دارد.

کولر با ضخامت 4 اسلاته این کارت، عملکرد فوق العاده خنکی را برای کارت گرافیک RTX 5080 16GB  ایسوس به ارمغان آورده است.

برای اولین بار کارت 5080 به 3 خروجی DisplayPort 2.1b مجهز شده، که این استاندارد 3 برابر پهنای باند بیشتری در اختیار کاربر قرار میدهد. فقط با یک خروجی DP 2.1b می‌توانید یک مانیتور 4K را با نرخ به روز رسانی 460 هرتز روشن کنید.

همچنین یک کانکتور از نوع HDMI 2.1b نیز برای آن در نظر گرفته شده است. جنس براکت پشتی از نوع Stainless Steel براق است.

سخت افزار:

به دلیل آنکه خمیر سیلیکن مورد استفاده در این کارت از نوع فلز مایع است و باز کردن و زدن خمیر متفرقه کارت کارایی را کاهش می‌دهد، برخلاف گذشته از باز کردن کارت خودداری میکنیم. برای نمایش PCB، از تصویر وبسایت Techpowerup استفاده می‌کنیم، و صرفا به تشریح فنی سخت افزاری این مدل می‌پردازیم.

شرکت ایسوس از یک مدار تغذیه 20 فازی برایRTX 5080  آسترال بهره گرفته است. کنترلر PWM این مدار توسط چیپ Monolithic Power Systems MP29816 انجام می‌پذیرد. هر فاز این مدار از ماسفت تجمیعی Vishay SIC654A DrMOS بهره می‌برد که هر کدام تا 80 آمپر توان را در اختیار GPU قرار می‌دهد.

برای تغذیه 16 گیگابایت حافظه GDDR7 نیز ایسوس از کنترلر PWM مدل uPI uP9529Q بهره گرفته است. هر فاز تغذیه این بخش نیز 80 آمپری است و از همان مدل ماسفت تجمیعی Vishay SIC654A استفاده شده است.

چیپ‌های حافظه GDDR7 نیز پارت نامبر K4VAF325ZC-SC32 دارد و ساخت شرکت SAMSUNG است.

سیستم تست:

1403سیستم تست لابراتوار مجله سخت افزار
پردازندهINTEL CORE I5 13600KF
مادربردGIGABYTE Z790 AORUS MASTER X
کارت گرافیکASUS ROG ASTRAL RTX 5080 16GB
رمKLEVV CRAS V RGB 32GB 7600MHz CL34
واتر کولینگDEEPCOOL LT720
اس اس دیFDK B5 SERIES M.2 1TB
پاورGREEN EDGE 1300W

بررسی عملکرد:

ما ابتدا به صورت پیش فرض تمام تست‌ها را بدون تغییر فرکانس با کارت گرافیک انجام دادیم. دمای بخش‌های مختلف کارت گرافیک RTX 5080 16GB  آسترال ایسوس را در حالت دیفالت مشاهده می‌کنید. این  نتیجه پس از انجام تست‌ها در حالت پیش فرض بدست آمده است. سیستم کولینگ در حالت پیش فرض بوده و هیچ تغییری در فرکانس‌ها و یا پروفایل فن انجام نگرفته است. حداکثر دمای GPU در طول تست‌ها برابر 65.6 درجه سانتیگراد بود که کاملا مناسب است. حداکثر فرکانس کاری لحظه ای GPU را به میزان 2962MHz به ثبت رسیده است.

برای اورکلاک کارت گرافیک ROG ASTRAL RTX 5080 16GB ایسوس تاجایی که امکان داشت فرکانس GPU و Memory را افزایش دادیم. در این حالت فقط تست Time Spy را تکرار کردیم تا توانایی کارت را در حالت اورکلاک بسنجیم که حدود 10 درصد افزایش پرفورمنس را شاهد بودیم. از نظر سقف مصرف برق، قفل بایوس این کارت تا 490 وات آزاد است.

لازم به ذکر است، این اولین کارت RTX 5080 است که آن را بررسی میکنیم، و به همین خاطر در صدر تمام جداول بررسی ما قرار گرفت.

تست بازی‌ در دقت 4K.

در بنچمارک Unigine Superposition این کارت در صدر جدول ایستاد.

در تست 3DMark Time Spy با اورکلاک صورت گرفته، امتیاز 36712 برای این کارت ثبت گردید که تقریبا برابر با RTX 4090 است.

بنچمارک Port Royal یکی از جدید ترین بنچمارک‌های مجموعه نرم افزاری 3D Mark است که برای سنجش قدرت کارت گرافیک‌های جدید با قابلیت RTX و استفاده از توانایی Direct X12 Ultimate سطح 12_1 ساخته شده است.

بنچمارک Speed Way نیز یکی از جدید ترین بنچمارک‌های مجموعه نرم افزاری 3D Mark است که برای سنجش قدرت کارت گرافیک‌های جدید با قابلیت RTX و استفاده از توانایی Direct X12 Ultimate سطح 12_2 ساخته شده است  از آنجایی که این بنچمارک جدید را اخیرا تهیه کرده ایم، RTX 5080 اولین و تنها کارتی است که با آن تست را انجام می‌دهیم.

نرم افزار تست V-RAY 6.0 امکان رندرینگ با استفاده از هسته‌های هوش مصنوعی و رهگیری پرتو نور را نیز داراست و تست آن مبتنی بر استفاده از هسته‌های CUDA و هسته‌های RT کارت گرافیک است تا قدرت خروجی رندرینگ را بسنجد.

برای سنجش توانایی هوش مصنوعی از بنچمارک Geekbench Ai کمک گرفتیم.

و در پایان تست توانایی پردازش مبتنی بر GPU در رابط Open CL و Vulkan رو در بنچمارک Geekbench 6.1 مشاهده می‌کنید.

نتیجه گیری:

ابتدا کمی‌در مورد RTX 5080 صحبت کنیم. از نظر پرفورمنس، در حوزه گیمینگ کارت گرافیک RTX 5080 به طور کلی تفاوت زیادی با 4080 Super ندارد. در بازی‌های مختلف اختلاف این دو کارت در بهترین حالت در حد 10% است. اما در بخش رندرینگ داستان فرق می‌کند و کارت RTX 5080 به طور قابل محسوسی قوی تر از RTX 4080 Super است. در بخش هوش مصنوعی نیز به لطف هسته‌های ارتقا یافته Tensor عملکرد RTX 5080 واقعا بهتر از نسل قبل شده است.

بنابراین اگر گیمر هستید و کارت RTX 4080 و یا RTX 4080 Super دارید، منطق زیادی برای ارتقا به RTX 5080 وجود ندارد. اما اگر تولید کننده محتوی هستید، طراح و یا رندر می‌گیرید، قطعا RTX 5080 عملکرد بهتری را در کار به شما می‌دهد.

بازگردیم به موضوع بررسی.

یکی از مهمترین المانهای کارتهای گرافیک ASTRAL ایسوس، وجود سنسور‌های تشخیص دهنده ناترازی در جریان ورودی برق کابل 16 پین است. به کمک این سنسورها و نصب نرم افزار GPU Tweak III، در صورت بروز ناترازی در جریان برق ورودی، کاربر یک پیش هشدار دریافت می‌کند تا در صورت نیاز، با تغییر کابل و یا اتصال مجدد آن، از بروز ناترازی جریان پیشگیری کند.

این حسگرها و سیستم هشداری که ایسوس برای مدل ASTRAL در نظر گرفته است، بخصوص برای برای دو کارت گرافیک RTX 5090 و RTX 5080 فوق العاده حیاتی است و مانع از بروز مشکلات مانند ذوب شدن احتمالی کابل برق 16 پین می‌شود. برای چنین ابداعی باید به ایسوس تبریک گفت.

به طور کلی می‌توان گفت، کارت گرافیک ASUS ROG ASTRAL RTX 5080 16GB  یک اثر هنری صنعتی است. این کارت در عین زیبایی و کمال ظاهری، می‌تواند نیاز کلیه کاربران، برای گیم و رندر را برآورده سازد. گیمر‌هایی که حداقل 3 نمایشگر 2K داشته باشند می‌توانند با خیال راحت از این کارت برای بازی استفاده کنند. همچنین دوستانی هستند که با کارت گرافیک رندر می‌کنند، همه مطلع هستند که انویدیا از سری RTX 2000 به بعد، دو درایور مختلف برای کارت گرافیک‌های سری GeForce عرضه می‌کند.

یک درایور مخصوص گیمر‌ها به اسم GeForce، و یک درایور به نامStudio  مخصوص طراحان گرافیکی سه بعدی. بدین معنا که تمام این کاربران بتوانند از مواهب و توانایی‌های کارت گرافیک‌های سری RTX گیمینگ برای تولید محتوی استفاده کنند. برای این دوستان وجود 16 ایسوس حافظه در یک کارت گرافیک یعنی عملکردی نامحدود در نرم افزار‌های طراحی و تبدیل ویدیویی.

نرم افزار‌هایی مانند Blender نرم افزار تدوین ویدیویی Blackmagic Design DaVinci Resolve، نرم افزار‌های تولید و خلق Visual Effects، پست پروداکشن، مجموعه نرم افزاری Autodesk Maya, 3ds Max، نرم افزار Arnold، نرم افزار Daz 3D، و از این قبیل نرم افزار‌ها، همه می‌توانند از وجود 16 گیگابایت حجم رم گرافیکی RTX 5080 استفاده کنند و پول سازی و درآمد زایی داشته باشند.

با توجه به توانایی بی نظیر RTX 5080 آسترال، و کولر فوق العاده قدرتمندی که ایسوس برای این کارت گرافیک ساخته است، تا عملکردی کاملا سایلنت داشته باشد، این کارت گرافیک ایسوس را به همه پیشنهاد می‌دهیم.

از نظر مصرف، شرکت ایسوس حداکثر مصرف این کارت را تا سقف 490 وات محدود کرده است، بنابراین، می‌توان گفت برای اورکلاک این کارت یک گزینه عالی است. از نظر زیبایی، و نورپردازی نیز از کارت گرافیک ROG ASTRAL RTX 5080 16GB  ایسوس نیز رضایت کامل را داریم.

برای دوستانی که این کارت گرافیک را تهیه خواهند کرد، توصیه می‌کنم حتما از پاور‌های مرغوب 850 وات به بالا استفاده کنند. برای کیس از مدلهای عمیق استفاده کننده که حداقل 4 الی 4.5 سانتیمتر فاصله از درب پنل تا کارت گرافیک وجود داشته باشد تا کابل مبدل 16 پین حتی الامکان خم نشود. یا اینکه درب کیس را باز بگذارند و گردش هوای داخل کیس خود را به هنگام لود صد در صد، روی حداکثر تنظیم کنند تا تهویه به صورت مطلوب صورت پذیرد.

کارت گرافیک ASUS ROG ASTRAL RTX 5080 16GB  در بازارهای جهانی به قیمت 1500 تا 1800 دلار به فروش می‌رسد و در ایران در حدود قیمتی 200 میلیون تومان عرضه اولیه شد که به دلیل افزایش قیمت دلار، هم اکنون با حدود قیمت 300 میلیون تومان در بازار قابل خریداری است. امیدواریم با افزایش موجودی این کارت، قیمت آن هم متعادل تر شود، هرچند، برای کاربری که در این کلاس قیمتی خرید می‌کند، 50 میلیون بالا یا پایین، تفاوتی نمی‌کند.

سایت سخت افزار مگ، با توجه به قدرت و توانایی عالی در اورکلاک، و نتایج خوبی که کارت گرافیک RTX 5080 16GB  آسترال ایسوس بدست آورد، نشان بالاترین پرفورمنس، همچنین به دلیل تعبیه سیستم هشدار ناترازی جریان ورودی، نشان نو آوری، و به دلیل طراحی ظاهری جذاب و discast یک تکه، نشان طراحی برتر، و همچنین به دلیل عملکرد خوب این کارت در گیمینگ، نشان منتخب گیمر‌ها، و در مجموع، نشان منتخب سردبیر را به آن اعطا می‌کند.

مزایا:
  • کیفیت ساخت بسیار بالا
  • طراحی جذاب و جدید فضایی
  • پتانسیل بسیار بالا برای اورکلاک
  • بهترین انتخاب برای دیزاینرها در 4K
  • نهایت قدرت گرافیکی در کلاس کاربری
  • مجهز به نورپردازی شیک و مینیمالیستی
  • ضمانت 3 ساله رسمی‌الماس رایان ایرانیان
  • بهترین انتخاب برای گیمینگ 4K@240Hz
  • وسایل همراه کامل، هولدر، خطکش، کیکپ
  • عملکرد کولینگ بی نظیر با داشتن 4 فن خنک کننده
  • سیستم کولینگ بی نظیر با قدرت خنک کنندگی فوق العاده
  • استفاده از کانکتور جدید H++ مطابق با استاندارد ATX 3.1
  • بی نیاز از سرویس دوره‌ای به دلیل استفاده از فلز مایع بین GPU و بلاک خنک کننده
  • یکی از بهترین انتخابها در دسته بندی GeForce برای تدوینگران ویدیویی در دقت 8K
  • دارای هشدار نرم افزاری قطع کابل برق 16 پین و یا بروز ناترازی در جریان برق ورودی کارت
معایب:
  • مورد خاصی مشاهده نشد
پیشنهاد سخت‌افزارمگ:
  • اگر توانایی مالی مهیاست، خرید کارت گرافیک ROG ASTRAL RTX 5080 16GB  ایسوس را به همه توصیه می‌کنیم.
9.5امتیاز10راندمان9.8خنک کننده10طراحی8ارزش خرید
امتیاز: 4.2 از 5 (5 رای)
کمی صبر کنید...

9 دیدگاه

  1. Avatar Seyed گفت:

    سلام خداقوت اقای ابیشی
    ایشالا همه بتونیم یکی از اینا بگیریم هیچ چند تا هم هدیه بدیم 🙂

  2. Avatar رضا عقلمند گفت:

    بررسی عالی بود آرمین عزیز . از اواردهای دریافت شده مشخص هست از پس هر کاری برمیاد

  3. Avatar Fg گفت:

    Rx7900xt
    از این سریع تر
    با قیمت ۷۰ الی۸۰ تومن
    ۲۰۰ پول زیاد تازه قدرت کم تر باشه

  4. Avatar Barati گفت:

    با اختلاف عملکرد ۱۰ درصدی، بیشتر ب 4080ti میخوره تا نسل جدید
    مشکل ذوب شدن کانکتور بخاطر عدم وجود لود بالانس جریان هنوز وجود داره
    تنها فرق استرال هم اینه ک تو نرمافزار ایسوس در صورت عدم اتصال پین ها ی هشدار میده ولی نه میزان لود بالانس رو اندازه گیری میکنه نه هیچگونه محافظتی از کارت میکنه
    قیمتشم ک غیر منطقیه

  5. Avatar سیمین نوربخش گفت:

    خسته نباشید آقا آرمین. عالی بود مثل همیشه.

  6. Avatar Tohid گفت:

    از طرف ما نائب الزیاره باش.
    باز 70-80 ی جورایی در دسترس بود. اما 250 دیگه نمیشه. قشنگ یه وام ازدواجه.
    ولی خب چه عملکرد ناامید کننده ای. همه ش 10درصد اختلاف تو گیمینگ خیلی بده.

    • Avatar آرمین ابیشی گفت:

      اینا دیگه به درد گیم نمیخورن. واقعیتش اینه اینا یکسری کارت گرافیک مخصوص پردازش هوش مصنوعی هستن که، بر حسب اتفاق گیم هم میشه باهاشون زد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در صورتی که نظر شما حاوی ناسزا، عبارات توهین‌آمیز و تهدید بوده و در تضاد با قوانین فعلی کشور باشد از انتشار آن بدون حذف موارد ذکر شده، معذوریم.
شکلک‌ها (اموجی‌ها) را می‌توانید با کیبرد گوشی یا کیبرد مجازی ویندوز قرار دهید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.