روسیه قصد دارد توانایی لازم برای قطع ارتباط با اینترنت جهانی را داشته باشد اما شهروندان این کشور بدون هیچ مشکلی به شبکه داخلی متصل شوند. در همین راستا یک طرح آزمایشی برای هفته های آینده برنامه ریزی شده است. سال ها است که کشورهای غربی روسیه را به عنوان مسئول بسیاری از هک ها معرفی کرده و حملاتی که به دولت روسیه نسبت داده شده موجب تحریم ها بر علیه این کشور شده اند. اما روسیه حالا درحال انجام کاری متفاوت است چرا که قطع دسترسی به دنیای خارج یک اقدام تدافعی در مقابل حملات سایبری به حساب می آید. این اقدام همچنین به کرملین اجازه می دهد که جریان اطلاعات را کنترل کرده و محیط وب را مانند چین سانسور کند. علاوه بر این، این حرکت می تواند به عنوان آماده سازی برای یک درگیری بزرگ سایبری نیز تفسیر شود.
به نقل از رسانه های روسی، ZDNet توضیح می دهد که دولت روسیه با تهیه یک پشتیبان محلی از سیستم DNS، سال ها پیش این برنامه امنیتی سایبری را راه اندازی کرده است. مقامات روسی می گویند که آن ها در سال 2017 برنامه ریزی کردند که تا سال 2020 95 درصد از همه ترافیک اینترنت این کشور را مجددا روت کنند. در اواخر سال گذشته، یک قانون در پارلمان روسیه اعلام کرد که ارائه دهندگان اینترنت محلی باید به منظور مقابله با تجاوز های خارجی از استقلال فضای اینترنت روسیه (Runet) اطمینان حاصل کنند. شرکت های ارتباطی روسیه باید تمام ترافیک خود را تحت نظارت سازمان نظارت بر ارتباطات روسی، Roskomnazor، مجددا روت کنند و دولت روسیه نیز آماده سرمایه گذاری بر روی زیر ساخت های مورد نیاز برای Runet است. هدف از انجام این آزمایش این است که اطمینان حاصل شود ترافیک داخل کشور Runet را ترک نکرده و از خارج از کشور نیز امکان روت مجدد آن وجود نداشته باشد. در صورتی که قرار باشد این سیستم مورد استفاده قرار گرفته و کشور را از اینترنت جهانی جدا کند، این کار باید با کمترین خسارت برای مصرف کنندگان و سازمان های دولتی انجام شود، این بدان معناست که Runet باید در اولین فرصت پس از جدایی روسیه از شبکه جهانی راه اندازی شود.
سلام
آخه دانشمند یوتیوب کجاش فیلم غیر اخلاقی داره ؟!
اصلا تا حالا واردش شدی ؟
درک از غیر اخلاقی چیه ؟
ویدیو کلیپ های موسیقیش ؟!
بحث این قضیه اصلا ربطی به فیلترینگ ندارد. بلکه بنوعی آمادگی برای بحران هایی نظیر قطع اینترنت جهانی توسط کشورهای غربی است. مثلا فکر کنید همین اتفاق برای ایران پیش بیاید. تصور کنید خیلی از خدماتی که کاربران استفاده می کنند مثلا خدمات بانکی یا خرید اینترنتی یا … قطع شود چه مشکلاتی برای کاربر داخلی پیش می اید؟ صحبت این دست آزمایش ها این است که خدمات این چنینی که با زندگی عادی مردم در ارتباط است در داخل کشور ارایه شود تا در مواردی این چنینی زندگی مردم به مشکل بر نخورد.
یادتون باشه این تصورات که در قرن 21 و 22 و … دیگر این حرف ها بچگانه است و مثلا سازمان ملل و حقوق بشر و ازادی اطلاعات و … اجازه این کارها را نمی دهد حرف های پوچی است که فقط تو کله جماعت نادان و الکی خوش می کنند و واقعیت چیز دیگری است. پس بهتره که کشورها امادگی هر اقدامی را داشته باشند.
به نظر من کار بسیار خوبی هستش در صورتی که سایتهایی که واقعا به ضرر مردم هستند رو فیلتر کنه نه به نظر مسئولین. مثلا بنده با فیلتر سایتهای قمار و… موافقم ولی با فیلتر سایت یوتیوب چون جنبه ی اموزیشیش میچربه به فیلمهای غیر اخلاقیش رو مخالف به فیلتر کردنش هستم.
کمونیست های عوضی بی همه چیز:smiley0:smiley0:smiley0