فناوری 3D در سال 2010 به اوج محبوبت خود رسید؛ زمانی که فیلم های سینمایی از جمله آواتار در این حوزه بسیار محبوب بوده و با توجه به گزارش سالانه MPAA، هالیوود نیز فیلم های 3D کمتری را منتشر می کند. گزارش های جدید حاکی از آن هستند که این صنعت به مرگ خود نزدیک می شود. طبق گزارش سالانه انجمن ارتباطات تصویری آمریکا، شرکت های سازنده محتوا و فیلم های سینمایی نیز تمایلی چندانی برای تولید محصولات خود با تکنولوژی ، شرکت های سازنده محتوا و فیلم های سینمایی نیز تمایلی چندانی برای تولید محصولات خود با تکنولوژی سه بعدی ندارند.
در سال 2010، درآمد حاصل از فیلم های درآمد حاصل از فیلم های 3D به 2.2 میلیارد دلار رسید که 21% از مجموع درآمد های نمایش بود. در سال 2017 این مقدار به 1.3 میلیارد دلار و سهم آن نیز به 12% کاهش یافته است. هالیوود نیز با کاهش تولیدات خود در این زمینه، از 52 اثر در سال 2016 به 44 اثر در سال بعد کاهش یافت. همچنین سینماهای سه بعدی نیز در سراسر جهان حتی خاورمیانه، 4 درصد افزایش یافته است.
سازندگان تلویزیون نیز در سال 2010 تولید تلویزیون های 3D را آغاز کرده و اینک می بینیم که در طی سال های 2016 تا کنون، شرکت هایی از جمله سامسونگ، ال جی، فیلیپس و … تولید تلویزیون های سه بعدی را متوقف کرده اند. فرمت 3D در سینما های سراسر آسیا، به ویژه در چین، محبوبیت دارد. سال گذشته تقریبا 80 درصد از تمام صفحه های نمایش سینما در این کشورها برای نشان دادن فیلم های سه بعدی مجهز بودند و سهم قالب از فروش بلیط در مقایسه با کشورهای غربی بالاتر است. نمایش 3D هنوز هم در برخی از کشورهای آسیایی محبوبت بالایی دارد اما عملا استفاده از آن در منازل متوقف شده است. ظاهرا این صنعت روند نزولی به خود گرفته است که راه نجاتی برای آن نیست.
البته جذابیتش زیاد هست فقط اشکالش همون عینک هست که شرایطشو سخت کرده بود….
3d جذابیت آنچنانی برای طولانی مدت برای انسان نداره شاید بچه ها دوست داشته باشن ولی بزرگسال ها ن
در کل از همون اول دیدم نمایشگری ک به این قابلیت مجهز اختلاف قیمت قابل توجهی داره امیدی بهش نبود در ضمن جذابیت خاصی نداشت اونطور ک تعریف میکردن